S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A galériámba tudom csak betenni!!
Majd valaki kezdjen vele valamit!😊
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Trance&Friends nothing more..
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Más módon sem oldjátok meg a szóbeli komunikációt? Vagy itt nem olyan fontos?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ujdonsült játékos vagyok, teljesen véletlen elkapott a BF2 -35 évesen, kb8 éve nem nagyon játszottam komolyabban-
A S.W.A.T. 4-et egy kollegám nyomta a kezembe, hogy próbáljam ki ezt is. Még nem tettem, és a BF2 után, már nem is akarok máshogy, csak online multiban. Ha nem eredeti a játékom, az milyen hátrányokkal jár nálatok? (bf2-n tudom mi a hátrány, ezért asszem meg is veszem hamarosan)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Forza.
nemtom felrakni a game-et...telepítésnél ezt írja a swat 4: 1607: Unable to install InstallShield Scripting runtime
Honda - The Power of Dreams
Nektek tetszik az a villogás?
Amugy jo,a Swat 3 Elite Edition se piskota,de abban pl.:"szemspray" az a spriccelö!
don't give a fuck
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
¥ xfire: kistekila
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Aztan a kvoetkezo sorrend:
install
install pecs
krekk
1.0-t ne krekkeld.
az 1.1es patch telepítésének uccsó 10 másodpercében ezt írja ki : (a hely ahol a game exe file-je van) is not a vaild previous version and could not be upgraded. PEDIG nekem ez a nyelvi upgrade kell, nem tom mi a baj HELP PLS!<#mf1>#mf1><#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Swat4-ben most itt a magyar bajnokság, CB ladder, CB kupa, szóval viszuonylag kevés idõm van rá. Ráadásul bf2 nekem nem igazán jött be demo alapján és így az eredetit nem látom értelmét megvenni, ezáltal nem játszok bf2-t :-)