S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mustang2005
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Mustang2005

reménytelen
Mustang2005
Holnapra csinálok egy megjelenõ bannert!!

A galériámba tudom csak betenni!!

Majd valaki kezdjen vele valamit!😊

reménytelen
Topic van, csak megjelenõ banner nincs... <#duhos2>
trsMaxi
Jé van Swat4 topic? 😄

Mustang2005
Létezik magyarositás??

KB mennyi idõ alatt viehtõ végig a gém???

Ha ismerõsökel tudsz játszani akkor simán megoldható a szóbeli kommunikáció is, idegenekkel kicsit nehezebb a helyzet. Külön elindítasz egy csevegõprogit a játék mellett azt kész ( pl : Skype, de vannak még alternatívák).

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

PLackó
elég sok magyar szerveren is így van..

xotyi
bazze eggyik csapattársam multiba vmi lengyel csávó avval szórakozott h sokkoló pisztollyal lötte a saját teamjét!<#lama>

Trance&Friends nothing more..

LES FORZA INTER
nem mindenki szarik rájuk, csak mondjuk amikor az a normálatlan csapattárs az ellenféltõl tele lévõ szobába akart beküldeni, jó hogy figyelmenkívül hagytam!<#falbav><#wow3><#zavart2>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Bucser
Igazából a singlebe használható parancsok mûködnek multiban is csak mindenki szarik rájuk sjna😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszi a válaszokat!

Más módon sem oldjátok meg a szóbeli komunikációt? Vagy itt nem olyan fontos?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

PLackó
vannak,nincs beépített mikrofonos csevegés.

Vannak magyar szerverek is? A játékosok akik együtt vannak, egymással beszélhetnek játék közben?

Bucser
itt annyi, hogy csak olyan hostokra tudsz felmenni majd ahol nincs cd-key ellenõrzés. Mondjuk van olyn szép számmal...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok!

Ujdonsült játékos vagyok, teljesen véletlen elkapott a BF2 -35 évesen, kb8 éve nem nagyon játszottam komolyabban-

A S.W.A.T. 4-et egy kollegám nyomta a kezembe, hogy próbáljam ki ezt is. Még nem tettem, és a BF2 után, már nem is akarok máshogy, csak online multiban. Ha nem eredeti a játékom, az milyen hátrányokkal jár nálatok? (bf2-n tudom mi a hátrány, ezért asszem meg is veszem hamarosan)

PLackó
biztosan azért...

reménytelen
Kizárólag azért, mert nem jelenik meg a banner, és nem csinál kedvet.
LES FORZA INTER
Hali nagy itt a pangás!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

arty
ajaj ... ez nem swat4 gond, hanem az installerrel van gondja 😊 az sem kizárt, hogy win reinstallod lesz 😉

Forza.

nah...már jó topikba írom...
nemtom felrakni a game-et...telepítésnél ezt írja a swat 4: 1607: Unable to install InstallShield Scripting runtime
AlieN911
Nah ja.. sokszor lemagyarositom a gamet.. oszt nemtom h. mi hol van:S😄

Honda - The Power of Dreams

Köszi szépen. Mint említettem visszaolvastam korábban és ezt a hozzászólást is csekkoltam, csak gondoltam azóta eltelt egy kis idõ és hátha. <#vigyor2> Nembaj lehet,hogy mostmár magyarul játszva nehezebb is lenne 😊

Tarajos Sül
Syasztok

Nektek tetszik az a villogás?

Amugy jo,a Swat 3 Elite Edition se piskota,de abban pl.:"szemspray" az a spriccelö!
shad0w

tudtam, hogy még jól fog jönni 😊

don't give a fuck

Sziasztok! A játékhoz van életképes magyarítás? Egyet találtam feltettem, de kicsit bugos volt. A hangok megszüntek a gémben. A topikot is átfutottam ott is kétes magyarításokról olvastam.

Yan
feltetted a "magyarítást", mert akkor ir ki ilyet?

&#165; xfire: kistekila

shad0w
peccseljedö 1.1re és 1.1-es szerverre lépj be, és igen krekkeltel is lehet multizni krekkelt szervereken, keresd a magyar szervereket, azok legtöbbje ilyenö... gúgle meg topicon beüli keresõ tök jó dolgok

don't give a fuck

urbijoe
crack-elt játékkal lehet neten játszani és ha igen a patch-en kivül mi kell még hozzá,mert mindig valami ini file-t ir hogy nem jo verzio?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
kösz de a forum azért van hogy eszmét cseréljünk<#beka2>

PLackó
patchet meg neked is ugyan addig tart keresni mint nekünk,google..

Yan

urbijoe
az 1.1-es patch+crack-et honnan lehet leszedni?

urbijoe
az 1.1-es patch mit javit?

peet25

<#hamm>

:-)

Crakelve is megy a multiplayer?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Pepti
nos, mielott megpecselned a gamet, az eredeti file-okat tedd vissza. LEgjobb megoldas, ha letorlod a gamet (uninstall).

Aztan a kvoetkezo sorrend:

install
install pecs
krekk

1.0-t ne krekkeld.

Pigo
Sziasztok lenne gy problémám:
az 1.1es patch telepítésének uccsó 10 másodpercében ezt írja ki : (a hely ahol a game exe file-je van) is not a vaild previous version and could not be upgraded. PEDIG nekem ez a nyelvi upgrade kell, nem tom mi a baj HELP PLS!<#mf1><#confused><#szomoru1>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Pepti
Egyelõre nem tervezem :-)

Swat4-ben most itt a magyar bajnokság, CB ladder, CB kupa, szóval viszuonylag kevés idõm van rá. Ráadásul bf2 nekem nem igazán jött be demo alapján és így az eredetit nem látom értelmét megvenni, ezáltal nem játszok bf2-t :-)

Yan
Mikor jössz bf2? 😉

Pepti
pontosan azert, amit Jefferson mondott. Egy csomo zavaro effekt igy nincs bent a jatekban. Egyebkent nagyon szep a jatek full grafikan, ezt alairom, csak eppen sokszor mire eszreveszel valamit, veged van :-) En meg amint megvaltozik egy pixel a varhatotol, mar eszre akarom venni :-) Bar en ugye klanozok, warokon van ennek sok ertelme, publikon tokmindegy :-) Meg single-ben is.

AlieN911
jaja énis.. de sajna nem bir sokat ez a xar😞 majd nemsokára😛

Bucser
én az élevezetért játszom szóval zene és hangok maxon meg a grafika amit bír a cucc😊

Én is így játszom, csak Pepti sztem erre gondolt. Peptit nem zavarhatja meg semmi <#nyes>

PLackó
lehetséges.de nekem így élvezet vele játszani 😊
szép játék.

Nem csillog-villog a játék a fantasztikus grafikától 😊 Néha tényleg zavaró lehet például az ablaknál a beszálló por csillogása full grafikán. Amúgy tényleg nem csúnya a játék.

PLackó
hmm,ezt nem értem miért jó a kis felbotás/alacsony grafika<#fejvakaras>

Pepti
szvsz a legrosszabb beallitas, ahogy te jatszol :-) 800*600 es csak par dolog highon, a tobbi lowon vagy mediumon. Es nem azert mer fos gepem van, hanem azert, hogy lassak is valamit idoben :-)

AlieN911
egyszerû szedd le..