6531
-
Cobraz #3227 Magyarosítás??
-
Cobraz #3226 Mesterlövészeknek hogy adok tűzparancsot?? -
#3225 Még talán a sokkoló pisztoly a leginkább esélyes. -
#3224 Ez az érdekes, olyan a hatása mint a bénító gránátnak de fegyverből lőtték rám, hirtelen történik az egész és utána mozdulni se tudok. Sima gránátnál pár másodperc eltellik amíg robban . Azalatt szétlőném ,de itt semmit se tudtam csinálni ellene:( -
#3223 én 4 embert (rajtam kívül) elbírok multiban, vagyis COOP -ban, tehát én tudok csinálni szervert (sajna csak direct IP -s módszerrel működik, mert tört szervert nemtom hogy hogyan kell csinálni. Mondjuk nem is akarom, hogy bejöjjön a sok külföldi, úgyhogy majd úgy játsszunk sztem!
Nemtom melyikre gondolsz egyébként, de sok fajta módszerrel tud megbénítani az ellenség. Belédfújnak ilyen szprével, odadobnak egy bang gránátot (akkor így szédül), elvakítanak flashbang -el, vagy másodlagos fegyvernek választható egy ilyen sokkoló pisztoj, ami kilő 2 vezetéket, és ha eltalál valakit, akkor azt megrázza az áram, és így zizeg :) (amíg zizeg addig lelehet bilincselni) -
#3222 Nekem is van ilyen nemelyik szervernel kiirja, hogy loading es nem tortenik semmi.
Kiprobaltam es megy de jo magas a pingem=)
Az mi amit rámdobnak (vagy rámlőnek nem tudom) és egybol elájulok tőle?
Mindig azzal szívatnak meg utána lebilincselnek.
Balu találtam egy coop szervert : Sog-team.co.uk. -
#3221 Hát de RED -re, UPH -ra, meg egy másikra beenged, általába máshova is. De 1-2 jó szerver mindig van, amire nem. Ezt az újratelepítés tényleg megoldja? Elég értelmes... Sztem csak valami beállítás, vagy nem tom -
#3220 Újra kell telepíteni a játékot én ezért tettem újra. -
#3219 Azt nem tudjátok mitől lehet, hogy nem tudok bemenni egy szerverre? X-fire -ben rámegyek, hogy csatlakozzon, erre megjelenik a töltőképernyő, de nem indul el a csík... Ha játékon belül, directIP -vel próbálom, akkor a connecting csíknál áll meg. A pálya megvan, szerverping nem túl nagy, be is férnék simán, ha nem férek be akkor is másképp jelez. El nem tom képzelni, mi lehet a probléma. -
#3218 hogy a fenébe tudsz 5 KB/s -es nettel leszedni 5 gigánál többet? Nekem is volt ilyen modemes netem, 3 megás fájloknak már nem mertem nekivágni, mert 1 óra mire letölti. Nekem akkor nem adatkorlát volt, hanem 15 óra volt ingyen, a többiért már percdíjat kellett fizetni. -
#3217 tényleg 56kb/s-mos a neted modemes? -
#3216 6kbra
-
#3215 YAh nekem 56os modemesem van itt 5gba korlát de sztem voplt mikor 6-10gb leszedtem, msot leszedtem vagy 1gb oszt méár korlátolt -
#3214 Azjó és ebbe a sebességbe van olyan mai korlátlan? -
#3213 Nem lassul be egyáltalán, akármennyien vannak fenn. És tényleg megéri. Egyetlen hátránya a letöltési korlát, az enyémnél 30 giga. Ha átlépem, akkor 10-ére lassítják a net sebességét hó végéig. Aztán hó utolsó napján, vagy köv hó első napján gyorsítják, és 0-zák.
Mondjuk időnként csomószor nem mér a mérő, előző hónapba vagy 40 gigát leszedtem és 22 gigát mért. -
#3212 Aha az megéri és ha sokan vannak rajta nagyon belassul? -
#3211 nem tom, mert együtt van a UPC telefon és TV, és összesen fizetünk 14-et, így mind a 3 együtt mindegyikre van kedvezmény. Asszem 8K körül van így ha csak a netet nézzük. -
#3210 Az kiri mennyit fizetsz havonta érte? -
#3209 Szerintem azzal nem lesz túl jó, de azért megpróbálhatjuk. MSN-en vegyél fel ha van, meg Xfire -en is (Xfire nevem: baluhunter89 ).
Nekem egyébként Chello classic van, 3 Mbit-es! -
#3208 oks -
#3207 neki meg az 512 -nek a 10-ed része ha lekorlátozzák. -
#3206 Mindegy nekem 512kb/sc-umos netem van és nem lassú nem is laggol. -
#3205 Meg le van korlatozva a netem (chello light) de sztem birni fogja ha sikerul beuzemelni. -
#3204 Ma még nem jó, mert még a patchet is le kell szedni hozzá , de tartsuk a kontaktot! -
#3203 Egyáltalán nem értem mit írtál -
#3202 Sztem meg mind a 2 jó, én szivesen megyek COOP-ozni! Délután 5-6 körül lenne jó!
De majd egyeztessünk akkor időt, meg azt hogy, hogy töltsünk-e le COOP küldetéseket, és ha igen akkor melyiket! (bár mondjuk én azthiszem mindegyik packot letöltötem, csak még nem raktam fel).
Vegyél fel MSN-en : [email protected]
4 óra körül leszek, lehet hogy már fél 4-kor is! -
#3201 Nem j óa koop szerintem a Barricaded Sucpets a jó,de te tudod neked mi jó. -
#3200 OK, Coop-ot nincs kedvetek nyomni valamikor hamachi-n? -
#3199 1.1 -
#3198 hi, melyik az aktuális patch? -
#3197 Senkisem akar ide írni többet? -
#3196 Jólvan. -
#3195 És most ilyen hülye kérdésre mit válaszoljak? Sok hülye kérdésed volt már, de ez...
Mi az, amit beszólásnak vettél, mert senki nem szólt be, csak azért kérdezem :D Egyébként próbálj csak ilyesmi kérdéseket feltenni más topicba (CoD2, Battlefield 2), ott egyből elküldenek a francba nagy be-leszólogatásokkal kisérelve :D Mi csak válaszoltunk, most is azt csinálom!
Egyébként szerintem nézz körül CoD 2-n meg ilyen játékoknál is, hogy hogy vannak a klánok, meg gondold végig, és akkor kevesebb ilyen kérdéseket kell feltenni :D Senki sem született úgy hogy tudja, mi se, és mi se forumba kérdeztük meg az ilyen dolgokat! -
#3194 Köszi,amúgy már nem lehet megkérdezni semmit anélkül hogy beszolnátok nekem? -
#3193 Nem jó klánt alapítani szerver nélkül, kell egy saját klánszerver amin tud a klán gyakorolni, meg beállítani amit akarnak, illetve a warozásoknak.
Természetesen a klán alapítástért nem kell fizetni.
De a klán -ozásban én nem vagyok benne! Én csak úgy játszogatok, ha van kedvem felmegyek és játszok egy kicsit... Szerintem legalább összekell szedni 5-6 főt, akik megbízhatóak és mindig játszanak, meg ismered eléggé őket. Az nélkül nincs értelme gondolkodni se róla.
Neked túl nagy terveid vannak :D -
#3192 Oks kösz,és a szerver alapításhoz pénz kell azt tudom és klánt szerver nélkül nem leeht alapítani?Ja és ha lenne szerver akkor a klánapalításhoz is kellene pénz?Előre is köszi! -
#3191 Ment privi, mert már sok az off. -
#3190 ÉS a kettő leírást megadod meg a kettő árát? -
#3189 MSI-ből GS nincsen DD3, csak DDR2-es ramokkal. A GT sokkal erősebb.
Ultra nemtom msi-ből létezik-e ezek általában gyárilag húzott kártyák --> párMHz-el magasabbra van húzva a ram és a gpu is.
Amit érdemes venni: Galaxy 7600GS DDR3 vagy Inno 7600GST!!! -
#3188 Nem tudnál felvilágosítan mert erről fogalmam sincsen:MSI Nvidia Geforce szériákhoz Gt,Gs,Ultra,stb alacsonytól a legnagyobbig a sorrendere lennék kíváncsi kösz!