S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogy a Rainbow 6: Raven Shield-et hogyan lehet elindítani úgy,hogy ne zaklasson a hülye on-line védelmi rendszereivel?
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
http://hot-swat-mods.com/
Aki pedig már játszott esetleg az SP-Underground nevezetû pályán, az kérem árulja el, hogyan lehet használni a liftet a pálya elején. (a liftajtót már sikerült kinyitni...)
Köszi!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Milyen érdekes, hogy a single player-ben a bûnõzõk vagyis a rosszak MINDIG fehérek,esetleg elvétve találunk egy-két latinot is, a jók, vagyis a SWAT csapat pedig szinte csak fekákból áll.
Érdekes, hogy a valóság mindig rácáfol erre és valahogy a valóságban mindig fordítva van...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nekem a játékban az online mód, azon belül is az tetszett amiben a bombákat kellett hatástalanítani.
Bejön a csapatmunka, és hogy nem az a cél, hogy minnél több ellent öljek meg.
Csak már igen kihalóban van az online szerver.
Milyen hasonló játékok vannak ahol több magyarral találkozok?
(az sem egy utolsó szempont, hogy nem engedhetem meg magamnak az eredeti játékot, tehát az "olcsóbbik" változattal is tudjak neten játszni)
Köszönöm.
Szervert akarnék csinálni,de nem tudnak rám csatlakozni.Próbáltam már dedicated szerver-ben és anélkül is de nem megy.tûzfalat is kikapcsoltam (zone alarm) akkor sem tudnak csatlakozni.mi lehet a probléma?
Vegyél fel MSN-re: [email protected]
Vinsanity is back!!
A google nem jó barát 😊 legalábis nekem 😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
mert nagyon kéne
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
csak hát technikai okokból kifolyólag közöm nincs a multihoz 😞(
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem gondolom, hogy bárki is megadná magát a rosszfiúk csapatából, vagy igen ??
😞( tegnap már pályánként kiléptem a fõmenübe, hogy ha nem mentett, akkor rögtön lássam és ismételjem azt az egyet, nehogy továbblépve több teljesített küldi vesszen el
a multi egyenlõre nem rulez, én a betárcsázósmiteszik kategóriába tartozom
Ha javasolhatnék vmi, inkább térj át multiplayer üzemmódba, ott nem lesznek ilyen jellegû problémáid, és sokkal izgalmasabb is...Nem mindig ugyanazok a helyzetek...Nagggyon jóóóóóóó...