S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A SWAT4 az egyik legjobb FPS, amivel eddig játszottam. Végre egy game, amiben van cooperative mod. Már nagyon el voltam szontyolódva, hogy szinte az egyik FPS-be sem rakják be. Tudom, a Serious Sam-be benne van, de az 10 perc után (nekem) unalmas. Az utólag gyártott coop modok pedig erõsen bug-osak tudnak lenni.

Tudja valaki, hogy a Rainbow 6: Raven Shield-et hogyan lehet elindítani úgy,hogy ne zaklasson a hülye on-line védelmi rendszereivel?

Tárgytalan.Kaptam egy crack-at, mególdódott a szitu...

Hali srácok.Lehet,hogy looser vagyok ,de nem tudom elindítani a játékot.Azt írja ki,hogy rossz lemez van a meghajtóban,meg ilyesmi.Crack kéne szerintem.de nem találom sehol..Elõre is köszi a segítséget...

shrek82
egészen egyszerûen úgy, hogy a tûzfaladban engeded, hogy szerverként kommunikáljon a nettel, és a játékban meg a main menu -> join game részben az internet elé teszel "pöttyöt" nem a LAN elé...Ennyi..És ha a peccselés megvolt(1.1), akkor már mehetsz is...

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Sziasztok!!Légyszi mondjátok meg hogy lehet tört játékkal neten játszani!!!
bricsi01
Helló!

A játék hova teszi a Campagian Save-t.
Kösz.

hi evrybody! azt szeretném megkérdeni, hogyha feltelepítem és crack-elem és kiír valami alAudios szarságot, és nemidnul, akkor mit tegyek?<#rinya><#nemtudom>
Bár nem olvastam végig az elmúlt 2569 hozzászólást, de akit érdekelnek user pályák, azoknak ajánlom ezt az oldalt:

http://hot-swat-mods.com/

Aki pedig már játszott esetleg az SP-Underground nevezetû pályán, az kérem árulja el, hogyan lehet használni a liftet a pálya elején. (a liftajtót már sikerült kinyitni...)

Köszi!

shrek82
a tûzfaladon engedd, hogy szerverként kommunikáljon a neten a játék, aztán a main menuben a join game menupontban állítsd LAN-ra...Akkor már tudsz majd csatlakozni..Vagy töltsd le és telepítsd ezt a kis progit, és ezzel láthatod majd a szervereket, és ha duplán kattintasz vmelyikre, akkor egybõl csatlakozik is...Bár mostanában nem tl nagy a kínálat, inkább BS szerverekbõl van sok...

hy fiúk nekem az lennea gondom hogy hogy tudnák amygar serverekre felmenni?meg hogy kijelezze!!mert ASE-ba nem látok semmi 1 db servert látok... plz help!!!azt is írjátok le mit kelll letöltenem elõre is thx!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

up
6dik missziónál vagyok és az a gond nemtom megcsinalni mert nem találm az úccsó túszt!
Sziasztok! Némi segitség kéne. Felraktam a 1.1-es pathet a crk exe-t a pub.server crk-t(mind "vitality" féle)és nem mükszik. A spannom is fel rakta ugyan ezt és õ fel tudmenni olyan serverre is ahova én nem. Vagy cd key probléma vagy connection has failed. Söt olyan is van hogy felmegyek a serverre majd másnap már cd key. Ha meg csinálok szervert nem látszik az ASE-ban. Megtudná mondani valaki a tutit? Már megprobáltam sok féle crk de mindegyikkel volt valami? Melyik frankó? Köszi
Tower Guard
Ja,COD2 Nézd meg

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Hmm, nem igazán akartam felhozni ezt a témát,de úgy vettem észre,senkinek sem tûnt fel egy apróság a játékkal kapcsolatban.

Milyen érdekes, hogy a single player-ben a bûnõzõk vagyis a rosszak MINDIG fehérek,esetleg elvétve találunk egy-két latinot is, a jók, vagyis a SWAT csapat pedig szinte csak fekákból áll.
Érdekes, hogy a valóság mindig rácáfol erre és valahogy a valóságban mindig fordítva van...

Csuhai G
Call of Duty 2 ! Sok a magyar és tört játékkal is lehet nyomni multiba!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok!

Nekem a játékban az online mód, azon belül is az tetszett amiben a bombákat kellett hatástalanítani.
Bejön a csapatmunka, és hogy nem az a cél, hogy minnél több ellent öljek meg.

Csak már igen kihalóban van az online szerver.

Milyen hasonló játékok vannak ahol több magyarral találkozok?
(az sem egy utolsó szempont, hogy nem engedhetem meg magamnak az eredeti játékot, tehát az "olcsóbbik" változattal is tudjak neten játszni)

Köszönöm.
PLackó
köszi közben már megoldódott.

shrek82

PLackó
fontos lenne😞

PLackó
Üdv.
Szervert akarnék csinálni,de nem tudnak rám csatlakozni.Próbáltam már dedicated szerver-ben és anélkül is de nem megy.tûzfalat is kikapcsoltam (zone alarm) akkor sem tudnak csatlakozni.mi lehet a probléma?

PLackó
én is jönnék,felvettelek.
bár elég ritkán játszok tehát nem vagyok jó 😛

Balumann
De én, én már játszottam többször neten is,meg IP-vel is. (fõleg coopot mikor a terroristákat a küldetéseket lehet végigjátszani akár 5-en 😊)
Vegyél fel MSN-re: [email protected]

Vinsanity15
Most kezdtem játszani a gameval.NAgyon teccik és egy haverral megpróbáltuk IP cimen keresztül,ugy még jobb.Valaki nem jönne játszani velünk???vagy én valakihez<#wave><#wave>elöre is köszönöm .MSN em :[email protected]

Vinsanity is back!!

odex
itt keress hátha van!
A google nem jó barát 😊 legalábis nekem 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

ScOrpY
google.hu - jóbarátod

Enny1

van a játékhoz valahol magyarítás???
mert nagyon kéne
kupci13
köszi

!!! HALA MADRID !!!

odex
hát akkor csak én vook a kivétel <#falbav> <#rinya><#sir>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
én mindig nézem az sg-ét ne feledd ha te írsz 1 elhagyatott fórumba azt is megtalálom 😄😄😄

PLackó
mert itt mindenkinek jogtiszta,eredeti játéka van 😉

Fenrir
én kérek elnézést <#smile>

A halál csupán a kezdet...

odex
és kimondta hogy neki eredeti van? 😄

Fenrir
a dobozodban lévõ kézikönyv hátoldalán van <#wink>

A halál csupán a kezdet...

odex
XYB8-CYR7-TAL9-MYP4-9649

kupci13
valaki megtudja mondani a SWAT 4 instalációs kódot😊 <#wave>

!!! HALA MADRID !!!

Nemtudok nincs orginál játékom+lassú az internet
LES FORZA INTER
nem, nem utazok ilyenbe, mindig csak annyi van fent +ba, ami a netes játékhoz kell<#felkialtas><#violent><#email> de nézd + ott haonnan leszedted, hogy mit írnak telepítéshez<#felkialtas> mellesleg gyere multizni, bizonyítozzan jobb mint a single<#felkialtas> <#nezze><#csodalk><#violent><#boxer>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Akkor nemtuds e valami fegyver modot?<#gun>
LES FORZA INTER
nem naon találtam ezt a modot, de általában van hozzá 1 file (read me), ahol leírja hogyan kell telepíteni(indítsd el pl.: setup.exe-t/csinálj ide+ide ilyen+ilyen könyvtárat)!!!<#confused><#nemtudom>

A neve SWAT 4 new weapons mod . Nem neten játszok
Sheke
ez most azt jelenti hogy csak neten jó?!

Le Parkour

LES FORZA INTER
ha tudnám milyen mod... mellesleg ha neten jáccasz nem biztos, hogy jó5let feltelepíteni<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#nemtudom>

Hello van egy kis problémám lehúztam egy weapons modot a játékhoz de nem tudom hogy hová kell másolni irva nincs róla.
ez így jól hangzik 😊
csak hát technikai okokból kifolyólag közöm nincs a multihoz 😞(

Bucser
megadás nem a rosszfiún áll😊 hanem ha lefújod gázsprayyel akkor tehetetlen egy ideig és megkötözheted vagy a smoke-al ugyanez a helyzet és lényegesen több pontot kapsz érte mint ha csak szimplán lelövöd. ÉS igencsak szüksége van a csapatjátékra mert baromi nagy a halandóság és 1 életes game meg rulzik😄 Szóval csakis csapatban lehet hathatósan tevékenykedni a villámkezû 13 éves netvitézek meg elmehetnek a sunyiba mert egyikóünk dobja a gránátot a másik meg már húzza a kezére a zippcuffot ugyhogy😄 byebye😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

biztos jó az online filingje, de gondolom a taktikának annyi, lövöldözés a végsõkig
nem gondolom, hogy bárki is megadná magát a rosszfiúk csapatából, vagy igen ??

shrek82
😊 az jó az a reklám az 😄DD

Thx !!
😞( tegnap már pályánként kiléptem a fõmenübe, hogy ha nem mentett, akkor rögtön lássam és ismételjem azt az egyet, nehogy továbblépve több teljesített küldi vesszen el
a multi egyenlõre nem rulez, én a betárcsázósmiteszik kategóriába tartozom

shrek82
hmm.. A mentés télleg automatikusan történik, de elméletileg,, ha rendesen teljesítetted a pályát(megvolt a kellõ pontszámod, ami valószínû, mert ha nem, akkor nem enged a következõ mapra..), akkor a következõ belépésnél már automatikusan a következõ mapot is válaszdhatod...<#nemtudom>
Ha javasolhatnék vmi, inkább térj át multiplayer üzemmódba, ott nem lesznek ilyen jellegû problémáid, és sokkal izgalmasabb is...Nem mindig ugyanazok a helyzetek...Nagggyon jóóóóóóó...