6531
  • dragon11
    Szóval frodókám te ne no commentezzél!És attila8805-van klán a miénk és felveszlek ha jól játszol!Msn:[email protected] oldalunk:Itt
  • mycso
    Persze még elég sokan játszanak vele, magyar klánból is van kb 8-10 /amennyit én ismerek/, de lehet több is.

Gyerekek ne offoljunk már ezzel a böngészős szarsággal --> mind2-nek vannak hibái, előnyei, ennyi.
  • Balumann
    érdemes felrakni mindenképp, sokan játszanak!
  • zsakosfrodo2
    Mindenképpen érdemes felrakni.

drahon11: Mozzila a király. Mindenki, aki nem szeretne minden gagyi vírust összeszedni az IE-vel, az Mozzila-t használ. Szal no comm.
  • Attila8805
    Jáccik még valaki ezzel a játékkal neten vannak még klánok mert nekem meg van eredetiben de nem tom érdemes -e még felrakni.,
  • dragon11
    Ne mozzilázz.Microsoft Internet Explorer-t használj.Mycso majd később(nagyon később)a csapatoddal warozhatunk egyet!De csak nagyon később.
  • Balumann
    így jön be nálam, szöveges formátumként nyitja meg :S
  • dragon11
    Ehez magyarosítás még nincsDe már fogalkoznak vele a mayagrosítások.hun olvasshatsz róla.Mycso:Ez a hamachi dolog csak lan-en csinálja meg a dolgot interneten nem.
  • mycso
    Annak is kell bejönni ;)
    Azon ott vannak a swathoz tartozó menüpontok.
    A weblap, ami a sima uw-s címen van az nem érdekes, majd törlöm valamikor.
  • Jose870318
    valaki nem tudja hogy honnan lehetne leszedni a magyaritását a SWAT 4 nek? kössz
  • dragon11
    Thx mycso de mégegy kérdés lenne nem értem ezt a hamachi-s dolgot a honalpon meg a bannerban sem.Elmagyaráznád?THX.
  • Balumann
    nekem nem honlap jön be a bannerre kattintva, hanem egy mht fájl, szövegesen megnyitva.
    Ez a banner linkje: http://dtpclan.uw.hu/le/menu.mht
    Ha csak azt a címet nyitom meg, hogy http://dtpclan.uw.hu, akkor jó.
  • mycso
    Klikk a bannerre
  • zsocsa
    Sziasztok! Tudja valaki, h honnan lehet leszedni új pályákat, ha egyáltalán vannak? Multihoz kéne, köszi.
  • mycso
  • dragon11
    Áh köszi a klán tagoknak nem kell regizni?
  • mycso
    Igen, regisztrálni kell a klánt és a klántagokat is.
    Majd a CL-nek /clan leader/ hozzá kell rendelnie a tagokat a klánhoz.
  • dragon11
    Kösz és ha kész lesz a szerver meg megleszenek a klán tagok akkor hogyan tegyem fel ide?Regisztráljak vagy hogy?
  • mycso
    Persze, de majd ezt is beírom még a FAQ-ba, mert érdekes lehet.
    LINK

A lényege: ez egy klán "gyűjtőoldal". Ha van egy klánod és szeretnél hivatalos warokat vívni, akkor itt regisztrálod a klánt és a tagokat, kiválasztod a játékmódot majd itt a CB-n keresztül kihívhatsz más klánokat.
    Van ranglistájuk is, ja és rengeteg játékot támogat.
    Szoktak kupákat is indítani, ott gondolom valamiféle díjazás is van.

Nagyjából ennyi a lényege.
  • dragon11
    Oké nem clan hanem szerver de klán is persze!Ja is mi az a CB honblapot megadod?Köszi!
  • Balumann
    én pont olyan vagyok, hogy hol van kedvem játszani, hol nincs, és szinte kizárt, hogy pont akkor ráérek amikor war van :D.
    Nekem nem mániám a szerver sem, én csak mondtam, hogy ha nem csinál senki módos szervert, akkor én tudok majd. Én elvagyok teljesen más szerveren is - amennyit én játszok.
    De mondtam, nem akarok tag lenni, más játékokkal is játszok, meg mindig másképp érek rá meg van kedvem játszani. Majd lehet felmegyek a szerveretekre.
  • mycso
    Ja most konkrétan egy klánt készültök csinálni, ha jól értem???
    Ha majd megyeget a játék, akkor regeljetek CB-n aztán majd esetleg összehozhatunk egy wart. ;)
  • dragon11
    Mind1 akkor is lesz szerver.Már holnap megnyillik!!Mi lesz a neve tiednek?Ja és aki akar valaki tag lenni csak Pro-k és olyanok akik nem unják meg a játékot és aktív tagok lesznek warra járnak,és gyors nete van kis pinggel.Msn:[email protected] a szerver nyitás helyet nem lennél tag?
  • Balumann
    Én úgy látom, hogy szinte minden magyar Xfire -el csatlakozik. Már 3 játékos felvan véve, és mutatja az ő barátait, és szinte már mindenkit látok xfire -en :D Tehát ez nem probléma, hogy csak a keresők látják szerintem, megfogják találni!

dragon11, szerintem ADSL nettel nem érdemes szervert csinálni, az már 6-7 személynél lagos lesz. (bár tudom, hogy gyorsítják 8 Mbit -esre, de a feltöltésen azthiszem nemsokat gyorsítanak), és szervernél az a fontos.
    Nekem most 512 -es a feltöltésem, és régen COOP -ban 5-en játszottunk és 100 -as ping volt. Most lesz 1 Mbit -es, és szerintem elbírok majd 10 embert rendesen. De az ADSL -t szerintem csak 512 -es feltöltésre emelik. (ráadásul az úgytudom minél távolabb vagy a központtól még lassabb is).

mycso, kérd meg hogy te legyél az admin ebben a topicban, és akkor te kezeled a bannert és ott alatta a szöveges részt!
  • dragon11
    Nagyon jó!Balumann megsúgom neked hogy nekem nemsokára lesz tört szerverünk 8tagból már van 4-vagy 5:)és tört lesz persze egy haveromma lcsináljuk.Addig míg én nem veszek ADSL-netet addig nem tudom én üzemeltetni a szervert mert mikrohullámú nettel nem lehet úgy hívják natolva vagy.De Áprilisól én viszem majd a szervert.Az oldal már 70%-osan kész az admin pedig csak mi tudjuk ketten.Ha akarsz tag lenni szólj beveszünk de csak akkor ha aktív tag lennél.Ha érdekel msn:[email protected] a haverommal is beszélni akarsz majd akkor amdj msn-en megadom az ő címét.
  • mycso
    Hamarosan remélem berakják a moderátorok a bannert és alá az oldalam linkjét amit készítettem a swat4-hez, csináltam egy pár leírást, és felraktam 8 új pályát is a letöltések közé, illetve szerverkereső és anticsít progikat.
  • mycso
    Egyébként simán lehet "tört" szervert csinálni, csak egy probléma van vele: A SWAT4 szerverkeresője nem látja!!!!!
    Tehát vagy direkt IP-vel lehet hozzá csatlakozni, vagy valamilyen szerverkereső progival kell megkerestetni /azok közül némelyik látja/ pl.: xfire vagy all seeing eye.
  • Balumann
    Megnéztem gamecopyworld -on van egy ilyen, hogy public server patch. Annak az nfo fájljába ez áll:

Ű Ű With this patch you can host cracked servers that are Ű Ű
    Ű Ű visible on serverlists. Clients with invalid or already Ű Ű
    Ű Ű in use cdkeys can join your server now.

Ű Ű 1. Unpack Ű Ű
    Ű Ű 2. Copy Engine.dll into game dir Ű Ű
    Ű Ű 3. Host your cracked server! Ű Ű

Tehát lehet hogy egyszerűbb lesz, mint gondoltam =)
  • Balumann
    Én is rád szavazok!
    Ja egyébként gyorsítják a netemet márciustól, 10 Mbit -es letöltés és 1 Mbit -es feltöltés, lehet tudnák csinálni 10 személynek szervert, majd módokkal is... bár ha portkitiltásos módszerrel kell tört szervert csinálni, akkor lehet hogy nem fog menni... bár azthiszem már tudok egy jó tűzfalat amivel letok tiltani.
  • mycso
    Persze, bár a játékhoz készített leírásomban nem térek ki konkrétan a kiegészítésekre, modokra csak említem azokat.
    Persze, majd idővel bővítgetem a leírást.
  • dragon11
    Oké én rád szavazok.Remélem emgbeszélhetjük itt ezt az új módot.
  • mycso
    Hali skacok, arra gondoltam, mivel a játék megjelenése óta tolom a játékot elég aktívan, /meg még fogom is/ hogy szívesen lennék a SWAT 4 topik Házigazdája, nektek mi erről a véleményetek???
    Lassan elkészül a játékhoz megírt faq-m is leírásokkal, letöltésekkel és szvsz szinte minden a játékkal kapcsolatos kérdésre tudnék választ adni meg kicsit "rendbeszedném" ezt a topicot.
    Tehát várom a szavazatokat/ellenszavazatokat --> érvekkel.
  • RMarvin
    Hát, a törésekről nem adtak infót, de utánaolvashatszitt
  • dragon11
    Á ez kiri lesz akkor és mikor lesznek pontos megjelenések melyik job neten?Melyikkel lehet tört szerverre menni,csinálni?
  • RMarvin
    Mivel feltűnt, hogy itt igazából nem sokmindenkit érdekelnek új pályák, azaz megelégszenek az eredetiekkel, ezért csak halkan jegyzem meg, hogy elvileg még ebben a hónapban 2 naccerű mod fog napvilágot látni a SWAT4-hez:

Az egyik a "Canadian Forces: Direct Action Mod" (katonai mód, új fegyverek és pályák, valamint új játékstílus), a másik pedig a "SWAT4: Take Down". Ez utóbbiban kb 50 db új fegyver lesz, továbbá 7 single és 10 multipálya (átfedés biztos van közöttük)
  • dragon11
    Neked mi a neved onlineba?
  • Scottt
    bezony
  • dragon11
    Akkorjó ne mfogod megbánni.
  • Fido4life
    meggyőztél, majd lenyúlom apámat, 1-2 üres dvd-vel :D
  • dragon11
    Szerintem minnél elöbb tedd fel,mert az online része király nem tudod majd abbahagyni!