6531
  • Fido4life
    Hát ma megkaptam a játékot, csak hely hiány miatt nem tudom felrakni..:S Pedig már nagyon kipróbálnám..:::(
  • dragon11
    Én is csak eztmondom neked a multirésze király.
  • Balumann
    Nagyon jó multiban! :D Gyere te is netezni vele! Elfut Geforce 4 MX-en, de túl nem fog valami fényesen futni.
  • Fido4life
    hát én még csak single-ben nyomtam, de úgyis elég faja volt :) majd ha meglesz kiprószálom, feltéve ha támogatja a GeForce 4 MX-et...
  • mycso
    Sőt, igazán csak multiban jó. ;)
    A single player game része unalmas.
  • Fido4life
    ez a játék jó multiban ?
  • dragon11
    Aha csak kíváncsi voltam.
  • Balumann
    pont hogy nem én gyanakszom, hanem te írtál hülyeségeket :D

Én neten játszottam a kiegészítővel, mikor volt egy magyar szerver, tehát tört szervert lehet ott is csinálni. Sőt én szerintem szinte minden játékkal lehet neten játszani, és mindegyiknél ugyan úgy kell törtet csinálni - valami portkitiltás kell azthiszem. (Call of Duty részeknél, és SW Battlefront 2-vel úgy kell, tudom)
  • dragon11
    Jólvan nem kell itt mindenre gyanakodni.Én is játszottam a kieggel 1x amikor végigvittem és ne mvolt valami jó.Ja kieggel lehet tört szervert csinálni amúgy vagy még mindig nem?
  • Balumann
    szép eredmény :D ! Nekem asszem 23 a rekordom.
  • Balumann
    És most ezt minek tetted hozzá? Én is játszottam 1x, elég is volt, de ez most hogy jött ide? :D
    Én csak mondtam Frodonak - kijavítva vagy kiegészítve téged - hogy nem kötelező a kiegészítő ahhoz, hogy tudjon neten játszani.
    Szóval nem értem az előző reakciódat sem - értelmetlen, sem azt hogy ezt most miért írtad, pont nekem.
    Kicsit úgy tűnik, mintha össze-vissza írnál, vagy üldözési mánia féleség, hogy mindenki téged utál, és beléd köt (mégha nem is neked ír :D), nem igazán értem
  • dragon11
    Jólvan oké,de annyit hozzáteszek hogy én játszottam a kieggel.
  • mycso
    Ne veszekedjetek már, inkább játszatok.

Na ösztönzésül:
  • Balumann
    ui: nézz utána a "valakibe belekötni" és "idegesség" fogalmának... :D
  • Balumann
    mi a fene bajod van már megint? :D Most még csak nem is hozzád szóltam, hanem frodonak írtam le, mit kell csinálni! Sem ideges nem vagyok/voltam, de egyáltalán nem kötöttem beléd. Nem értelek

Eddig is csak rendesen válaszoltam a kérdéseidre. Szerintem te nem tudod mit jelent akkor az, hogy belekötni valakibe, meg idegesnek lenni
    Már multkor is belédkötésnek vetted a válaszomat, pedig csak rendes válasz volt, arra amit kérdeztél.

Lehet hogy unod, hogy válaszolok (mostmár azt is, ha nem neked írok :D), de engem meg ez zavar nagyon, hogy ilyeneket írsz feleslegesen. Legalább addig ne írj ilyeneket, amíg nem kezdelek el ok nélkül (kérdés nélkül) hülyézgetni -> de ilyen nem lesz, mert én szinte mindig nyugodt vagyok, és nem vok abszolut kötekedő!
  • dragon11
    Jó ok de ne legyél már ideges,mert már *urvára unom hogy midnen hozzászólásomba idegesen írsz vissza nem muszály belekötni.
  • zsakosfrodo2
    Thx mindenkinek!
  • Balumann
    nem kell a kiegészítő, nem játszik vele senki
    -telepítsd fel a játékot
    -patcheld
    -szedd le a verzióhoz tartozó cracket (ez fontos, mert különben hibát ír)
    -majd az X-fire -el csatlakozz

és majd MSN-en vagy Xfire -en szólj ha mész játszani :D
  • dragon11
    Sorry,hogyha rosszul írtam ahova crackelni kell már nagyon régvolt.
  • dragon11
    1.Szed le a játékot(alap+kieg)
    2.Feleteszed az alapot és nem crackeled.
    3.Felrakod a patchet.
    4.Fel rakod a kieget.
    5.Crackeled a kieget(mást nem csak azt crackeled a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\ de ha nem ide telepítedted értelemszerűen oda ahova telepítedted.
    6.Élvezed a multit másokkal.
  • zsakosfrodo2
    Szasztok!
    A patchot letöltöttem, feltettem, mást még nem csináltam, mit kell tennem a multiért még?

Visszaolvastam ugyan, de nem sok választ leltem arra fele, ezért kérdem, hogy mit kell tennem a multirét még.

Thx előre is!
  • barca15
    köszi a segítségeket. 1 gb memoriám van,1.6-os proci, az elején kicsit megijedtem,mert nem indult,de ezután kikapcsoltam a norton-t és most megy. mégegyszer kösz
  • Balumann
    Úgy látom, hogy Radeon x300-as mag van rajta, sm2-es, 300 MHz-es az órajele, tehát naggyából olyan mint az enyém. Elfut 1024-en minden low-on, de nekem a windows-ba is lekell vennem 16 bites-re a szineket közben, hogy ne akadjon be annyira sok helyen.
    Egyébként azt nem tudom miért van, hogyha leveszem 800x600-ra akkor szarabbul megy, és sötétebb a kép (de szinte minden játékban :S)

De ez lehet kicsit változik ha gyorsabb a procit vagy több a memóriád mint nekem (mondjuk nem sokat számít)
  • dragon11
    Szerintem igen elmegy 1024x768 low-on elmegy.Nagyobbra ne tedd mert többel biztos hogy nem megy lehet hogy sokat is mondok.
  • barca15
    bocs,hogy megint zavarok:)
    ilyen videokártyám van: ATI Radeon Xpress 1100 (ATI RADEON XPRESS 200M Series
    Elindul ezzel a játék? (nem értek a hardwerekhez:P)
  • Scottt
    yah 56kbs modemes netem van de úgy láccik csak tennap ra volt vmi korlát mertmár ok,a többiek csak néztek h magassab a pingjük core2izével emg mega géppel,512s adsl el nekem emg a kis 1.7es procival meg a modemmel jobb volta ping
  • barca15
    nagyon szépen köszi
  • Balumann
    privi ment
  • barca15
    hát igazából egy sms árát megfizetném érte:P nem tom hogy itt lehet e warez-os oldalt beírni vagy nem,nem járok nagyon ide,de vmi támpontot ha kapnék megköszönném:)
  • Balumann
    szerintem se
  • dragon11
    Hojjoj amúgy neked sem volt valami értelmes hsz-eid!Csak vicc!Nevedd komolyan!
  • mycso
    Hát igen az ilyen jellegű beszólásoktól mint a tiéd. :(
  • Soneji
    kezd egyre nevetségesebb lenni a fórum
  • Balumann
    valahonnan biztos meglehet ^^
    Ingyen akarod és lehet hogy nagyon lassan, vagy inkább fizetnél érte?
  • rekettyes
    En csak a simaval probaltam, lehet akkor, hogy csaltak a kieg fegyverekkel valahogy athoztak az alapba.
  • Balumann
    Ja nem arra gondolsz, ami ilyen paintball szerűség, és ilyen kis szines golyókat lő? Attól is így szédeleg meg így alig lát.
  • mycso
    Tényleg nemjösztök rapidozni????
    Ott állnak a magyar szerverek üresen.
  • mycso
    A kiegészítővel vagy a simával játszottál???
    Mert a kiegben van olyan fegyver, ami egy bazinagy lövedéket lő ki, amitől beszédülsz /illetve kitud lőni még flesst, stingert és füstgranyót is/
    Egyébként még szóbajöhet a pepper puska vagy a less lethal shotgun az utóbbitól elég hosszú időre bekábulsz.
  • barca15
    helo, a swat 4 alapjátékot még vhonnan internetről be lehet szerezni? vki esetleg tipp? köszönöm,üdv
  • dragon11
    Hey gyerekek megkell várni míg kinem írja azt hogy nemtudott kapcsolódni vagy különben hibás lesz a játékod