6531
-
#3361 Én Free Download managert használok és krály. ^^ :D -
#3360 Nagyon jó ez a firefox!Egy letöltés vezérlőt ajánlanál?Ne Flashget-et pelase!Vagy jó a Free Download Managger? -
#3359 Meg a public szerver patch-et is tedd fel, hogy tudjon mindenki tört szervert csinálni! Egyébként tényleg nagyon jó az oldal. -
#3358 helyes! :D -
Soneji #3357 szép nagyon az oldal! csak így tovább!
amit még tegyél föl - szerintem - az a "namefix". elég idegesítő egy bug, és nagyon kész, hogy még a patch sem javítja. -
#3354 mostmár nekem is! -
#3353 nah, nekem most tökéletesen bejön, háttérrel együtt -
#3352 nekem nem jön be :| -
#3351 Hát úgynéz ki, hogy az uw behalt /mostanába elég sokszor sz@rakodik/.
Egyébként lehet az uw miatt volt, hogy nem tudtátok normálisan megnyitni.
EZT nézzétek már meg mindenféle böngészővel, hogy normálisan betölti-e. -
#3345 Valószínűleg a tárhely, ahova felvan töltve a banner, kicsit sz@r@kodott vagy karbantartás volt, aztán azért tűnt el egy kis időre a banner. -
#3344 IE-ben nekem látszik a banner. -
#3342 Most én se látom a banner-t, ez nem a firefox miatt van most sztem :D -
#3341 Igen ez igaz!Amúgymeg úgy veszed észre mikor jön az ellenség,hogy az árnyéka ott van.Csak tipp volt.Amúgy áttértem Firefoxra de egyáltalán nem látom a bannert kis valami ottvan de rálelehet kilkkelni de nekem is olyan mint neked szövegként nyitja meg sajnos. -
#3340 Az tény, hogy eleinte nehéz belejönni a játékba, de viszont idő után már nem lehet tovább fejlődni, ellentétbe a cod 2-vel például. CoD 2-ben már elején is tudsz játszani, de ha valaki éjjel nappal játszik, szinte le sem lehet szedni. Ebbe kell 1-2 hét játék, hogy belejöjj, de utána letudod szedni azt is, aki már több mint 1 éve játszik (lehet hogy többször fog leszedni :D, de akkor is). Most ezt nehéz elmondani :D
Persze aki sokat játszik, az gondolom idő után rájön, hogy mikor honnan jön ellenség, hova teremnek ki, meg ismeri a helyeket. -
#3339 ja jó, nekem azt írták a serveren, hogy már valaki 1 éve játszik, és még mindig nem megy neki elég jól :P -
#3338 Nekem is nagyon nehezen ment eleinte, de mostmár mondhatjuk hogy megyeket.
Az a legnehezebb a játékban énszerintem, hogy későn látod meg, ki az ellenség és kivan veled. Legfőképp azt utálom, mikor először kék vagyok, és átmegyek pirosnak. Olyankor szoktam elérni a -6 pontokat.
Nyugi, pár óra gyakorlás után már egész jól kapcsolsz, hogy ki az ellenség :D ez a legnehezebb része szerintem -
#3337 emberek ez nagyon durva... hány év kell mire belejönn az ember ? -
#3336 ok, engedélyeztelek! én olyan este fele fogok játszani, lehet hogy már 6-7 fele. -
#3335 felvettelek :) -
#3334 Jelenleg az s4hu egyesült a Fearlessel, én most annak vagyok a tagja.
HONLAP -
#3333 Ok,látom msn-re már fel is vettél!Megbeszéljük a dolgoakt msn-en!Mycso bocsi az offért! -
#3332 SQAD klánba asszem egy vagy két tagunk átment az s4hu-ba! -
#3331 Egyébként a Swat4 szerver keresőjével is elég egyszerűen megtalálhatóak (nincs olyan sok szerver), vagy rakd a rendezést ping szerint, úgy általában a magyar szerverek az elején lesznek.
Barricaded Suspects:
RED|TEAM Server HUN
UPH SERVER HUNGARY
Qtyak|Dogz
s4hu|Fearless
kb ennyi, aminek értelme van
Rapid Deployment:
Fearless s4hu
-
#3330 Melyik klánba voltál?
Milyen néven? -
#3329 Figy akkor felrakom gyakorlok mert kb egy éve nem jáccottam,de akkor mondjuk volt klánom -
#3328 Teddfel az X-Fire nevű szerverkereső programot! Azzal egyből látod melyik szerver milyen nemzetiségű, ez szerint csoportba helyezi, és a magyarokat teszi legfelülre. Na meg ott tudsz felvenni partnereket, és látod, hogy ki melyik szerveren van, sőt játékon belül is tudsz írni bárkinek (játékon belül megjelenik kis ablakba).
Ha feltetted, vegyél fel majd partnernek, a nevem: baluhunter89 -
#3327 jah, hát lehet hogy én is ezt fogom mondani, ha megtaláltam őket :P -
#3326 nekem elég, hogy a magyar szervereken lehet játszani. Hogyha eredetim lenne, akkor is csak ezeken játszanák! -
#3325 alap :) csak kéne vmi cuccos amivel meglehetne oldani hogy lehessen az összes serverrel nyomoluni :) -
#3324 Csak helyeselni tudok, remélem sokat játszol majd multiban is. :):):) -
#3323 nah végre feltettem ezt a remek játékot, elég jól fut, médium beállításon is..:) -
#3322 A mycso.atw.hu oldal tökéletesen bejön, úgy ahogy IE-vel, látszik a háttér és betü is. Minden más oldal is tökéletesen bejön. Megnéztem suliból is Mozilla-val, ugyan úgy nem jön be ez az oldal. Biztos 1 tag-et úgy írtál be, hogy csak az IE érti, a Mozilla nem, velem is volt még nagyon régen hasonló probléma.
A mycso.atw.hu oldalon látszik, hogy te sem vagy otthon annyira a html szerkesztésbe, az amd és intel -nél úgy linkelted, hogy beírtad a http -t is, és újra letölti a fenti atw -s bannert, aztán 2x jelenik meg felül :)
Na bocsi az offért. -
#3321 Dehogy is még megvan a klánom. ;)
Ma elég gáz voltam, meg leszek is pár napig/hétig.
Vettem egy egeret: ILYET
Nagyon komoly, csak még megkell vele tanulni játszani, no meg kéne hozzá valami normális egérpad.
Rá volt már állva a kezem a gagyi kis optikai samsungra, ég és föld a 2 egér. -
#3320 Már clán nélkül vagy mert ha igen akkor gyere hozzánk! -
#3319 LoL, értsd már meg, hogy csak neked van vele kínod!!!!!
A weboldal, ahova felvan töltve az a volt klánom honlapja, és régebben /bár akkor még félkész állapotban/ mht fájlként volt feltöltve 1-2 cucc. És bizony voltak akik mozillát használtak és eddig még senki nem panaszkodott.
Ha a böngésződ egy sima htm-fájlt nemtud megnyitni, hát hogyis mondjam.... a lényeg szerintem valami nagyon csúnyán el van benne állítva.
mycso.atw .hu --> ezt látod normálisan????? -
#3318 :S érdekes. pedig ilyen problémával még nem találkoztam. Na mind1, majd írd ki a banner alá, hogy csak IE-vel nézzék meg! -
#3317 Hát erre már tényleg csak azt tudom mondani, hogy csinálj valamit a böngésződdel.
Így néz ki:
Persze, 1024*768-ban, csak ide kivágtam kicsibe.
És a többi oldal is hasonló felépítésű: háttérkép vagy kép + szöveg.
-
#3316 A rendszerkövetelmények rész -ben is fehér a szöveg, csak kijelöléskor látni :| -
#3315 Mostmár bejön, de fehér háttér, a leírások és letöltések kékkel, a linkek fehér színnel jelennek meg (vagyis ez nem látszik :D), alávanhúzva nagy kék vonallal! -
#3313 Moderátoroknak szóltam, átszerkesztettem htm-be, tehát ha erre járnak cserélik.