S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és miért jó ezeket a pályákat leszedni? netes szervereken sehol sincsenek ez a pályák! vagy csak házi lanpartyra, esetleg házi szórakozásra?

A régi pályákat simán felülírja. A Nightshade-esek csinálják talán a legbrutálabb pályákat (pl.: Construction)

Letöltöttem a Night Sade Berlin Map Packkot, ami 1 exe. Olyan pályák is vannak benne amik már +vannak. Ha telepítem simán felülírjí õket?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

A The Regiment letöltése közben bekúszott vmi Movieland nevû baromság és állandóan zaklat! Hogy tok tõle +szabadulni? (A Temp eket törlöm, keresõ + mást nem mutat)

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Hááát, nem tudom konkrétan mi okozza a problémát, de a http://www.gamecopyworld.com/ -ról le kell szedni az 1.1-hez való no-cd crack-et, valamint a private server patch-et (crack-elt Engine.dll fájl) Ha ez a 2 fájl már be van másolva a system könyvtárba, akkor elvileg mûködnie kellene. Ha mégsem, akkor lehet akár a játékban, akár hardware probléma is...

Csuhai G
Nekem is ugyanez a gondom, mint nektek! <#rinya>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

A SAS már korábban is szereplet valamilyen másik játékban, ami a kiadást követõen el is tûnt rögtön a süllyesztõben, de az tény, hogy a Regiment egész jónak tûnik így elsõ ránézésre. (Ok, tudom, hogy a játékok fele annyira szoktak csak jók lenni, mint a múvi, de ennél szerintem már az is elég lesz)

Sajnos nekem (nekünk) nem sikerült a Raven Shield-et hálózatban (neten) nyomni, mert sajnos elég jó védelemmel van ellátva. A Hamachi-val is próbálkoztunk, de nem igazán jött össze, pedig az elég jó segítséget tud nyújtani ilyen helyzetben. Tud valaki valamilyen jó trükköt?

Jó a mozi! Fura, hogy az SAS csak most tünt fel a játékkészítõknek. Remélem a játék is olyan lesz mint az EZRED!

Nem tudom, ki hallott a "The Regiment" c. játékról, de mindenképpen ajánlott vetni az oldalára egy pillantást. Február 17.-én fog megjelenni. A Trainert érdemes letölteni, szerintem nagyon ott van. Méltó konkurenciája lesz a Swat4-nek. (ugyanúgy az unreal engine-jét használja)

Az oldal címe: http://www.konami-regiment.com/media.php

Néhány map név, ami így hirtelen beugrott:
- Construction (brutál)
- Mittelplate Alpha 1.2 (leghosszabb pálya ami létezik)
- Hostage Rescue Hotel Carlyle 2005 (brutál)
- Genovese & Feinbloom
- Stuck in the Woods
- Enemy Territory 2
- Operation Prison Break (ez is iszonyat hosszú)
- Ventura Hotel
- Project Sero
- Warehouse
- Desert Ops Village (valami afrikai erõdítményben kell szaladgálni...)
- Mout McKenna Snow (havas pálya, paintball-ozni jó lenne rajta)
- Terrorista
- Undergrounds
- Drug's Deal
- Courthouse (eredeti multis SWAT4 pálya átdolgozva Coop-ra)
- C-Block 1.1
- California City Bank
- Combat Zone

Egyenlõre ennyi. Ezek azok a pályák, amiket legalább olyan jónak, vagy még jobbnak tartok, mint a gyári pályák! Ajánlom mindenkinek. (még annyit, hogy le lehet szedni õket mission pack formában is, rendes install programmal ellátva. Ha így rakjátok fel a mappokat, akkor asszem a single player-ban is mûködni fognak)

És miután a bemásolások megtörténtek, már csak a "Main Menü"-bõl be kell lépni a "Host Game"-be, és ott kiválasztani a választható pályák közül az újakat és átrakni a kiválasztott pályák oszlopába. Még annyit, hogy ajánlatos ugyanitt a "Number of Rounds"-ot beállítani legalább 20-ra, hogy újrakezdés esetén ne dobjon át másik pályára. (új pályát a játék közben is ki lehet választani a "Server Setup"-ra kattintva)

Ja, és ne felejtsd el a "Host Game"-ben beállítani a játszani kívánt mod-ot, mert aszerint tünteti fel a választható pályákat!!!

Azt nem tudom, hogyan kell ezeket egyjátékos módban elindítani. Ha jól tudom, valamelyik "ini" fájlba kell beleírogatni, de még nem foglalkozutam vele. Akkor inkább egyedül megyek a pályán, mert idegesít amikor bot-oknak kell parancsokat osztogatni.

Az "s4m"-es fájlokat a SWAT4/Contents/Maps könyvtárba,
Az "utx"-es fájlokat a SWAT4/Contents/Textures könyvtárba,
Az "usx"-es fájlokat a SWAT4/Contents/StaticMeshes könyvtárba kell másolni!

A legtöbb "user" pálya csak egy db "s4m"-es állományból áll, úgyhogy azzal kevesebbet kell trükközni.

A COOP és SINGLE pályák fájlnevei SP-vel kezdõdnek, a többi modé MP-vel. (tehát az állmány nevébõl már lehet következtetni a játszható mod-ra, de érdemes elolvasni a mellékelt readme.txt-ket)

Ha délután hazaérek, beírom azoknak a pályáknak a neveit, amiket érdemes leszedni!

Letöltöttem 10 pályát a swat4maps.com ról, hogy tudom használni õket?

Még valami: a játék verzió száma 1.1, és bárki bekapcsolódhat, azaz crack-elt...

Amikor van este egy kis idõm (és a nejem éppen a TV elõtt ül), akkor szoktam indítani szervert "***Marvin(Hun)" néven, aki akar nyugodtan bekapcsolódhat, ritkán szoktam jelszavazni, csak ha zárt körû a buli. A szerveren kizárólag CO-OP megy, mert nagyon kevés játékban van benne sajnos ez a mód, pedig szerintem a legjobb multis mod.

Ja, a pályák szinte 100%-ig "user" pályák, azaz nem gyáriak. Ez az elsõ olyan játék, ahol a házilag gyártott map-ok legalább olyan jó minõségûek, mint a gyáriak. Akit érdekelnek ilyen pályák, azoknak ajánlom a következõ 2 site-ot, ahonnan regisztrálást követõen le lehet tölteni ezeket a pályákat:

1. http://hot-swat-mods.com
2. http://www.swat4maps.com
(vannak természetesen gyengébben sikerültek itt is, de vannak olyan hosszúak is, amiket legalább 1 órán keresztül tart, mire sikerül végigvinni)

Szóval "all welcome" azoknak, akik ki akarnak próbálni más pályákat is...

fhsasa
ja semmi van

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
valaki meg tudna dobni 1.1-es tört szerverekkel? pls.

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Tower Guard

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
sikerülttttttttttttttttttttttttttttttttttttt<#nyes>
elfelejtettem utána az 1.1 cracket😄DDD

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Feltelepítettem a gamet nem crackeltem pöcsöltem 1.1 utána rányomtam azt ami a linkben van azt megcsinálta utána elindítom és azt írja ki rakjam be a cd-t
tudsz segíten?plízzzzz

bricsi01
Én toltam neten asszem az 1.1 es pöccsel(és crack-kel).
Zsírul toltam(a tört szervereken).

koppim
Nekem ezzel se megy neten. Nektek megy?

bricsi01
A savékat hova teszi?
THX.

cateyeHU
ezt még az elõzõhöz; köszönet koppim-nak is. a link:
http://rapidshare.de/files/10980373/SWAT_fix_by_xyo.exe.html

cateyeHU
Köszi a segítséget! Ekkora láma nem lehetek...vagy mégis?
Szóval Raziel3: a nagy trükk:<#papakacsint>1.1 crack

cateyeHU
Nekem is ugyan ez a gond, pedig rendesen felraktam mindent. Régebben pedig gond nélkül ment a game.
Tûzfal kikapcsnál is ugyan ezt produkálja.Ha valaki tudja a +oldást, tényleg megírhatná !!

Elõre is koszi,ha egyáltalán valaki tudna segiteni.

Huol kérdezhetném még meg a választ máshol?
Bocs az elobb nem másoltam át mindent, ezt irja ki pontosan:
No Label

Crash Time: 01/26/06 08:37:10

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2022 MHz with 383MB RAM
Video: WinFast A6200 (7643)

UserName: Raziel
ComputerName: PREDATOR
Application location: C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\

SWAT Build Number: 34688

Access Violation caused General protection fault!

History: UGameEngine::GetMD5ConfigFiles <- UGameEngine::AuthorizeClient <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: 'NetPendingLevel0' NetMode: 'NM_Client'> <- MainLoop

Hellllppppp meeeee!!!!!

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Lééééééééégyszi heeeeeep me
Nagyon kéne!!!!!!!!!!!!!
Ezt irja ki,mikor kapcsolódni szeretnék egy szerverhez.
Léééégysz valaki segítsen.
Nekem csak az 1.1-es patch kell,mert klántag vagyok és háborúzni más klánokkal csak 1.1-el lehet.
No Label

Crash Time: 01/26/06 08:14:21

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2022 MHz with 383MB RAM
Video: WinFast A6200 (7643)

UserName: Raziel
ComputerName: PREDATOR
Application location: C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\

Access Violation caused General protection fault!
az új patch-et érdemes felrakni..nem tom hányas asszem 1.13.... ja nekem eredeti a game..szal ilyen formában nem okozna gondot
Koppim Ird meg légyszi,hogy hogyan csináltad meg az 1.1-es verziot,mert nekem is ugyanez a hiba.<#conf>
Ugy kell felrakni a Patch-et,hogy:
1.Letörlöd a játékot
2.Felrakod,de nem crackeled be
3.Felrakod az 1.1-es verziót
4.Becrack-eled és kész is.
Azt szeretném kérdezni,hogy az 1.1-es pachet felraktam, de ha kapcsolódni akarok egy szerverhez kritikus hibát észlel.
Miért van ez???
Please help!!
írd le, h mit ír ki, mi a hiba, akkor talán tudunk segíteni!

nah de hol kell át állitani
arty
jah, valami szarságot át kell állitani a windozban 😉 minimum egy korrekt problémaleirás kéne, h valaki egyáltalán komolyan vegyen 😉

Forza.

nem tom felrakni a patchet valami szarságot ki íar valaki tudja hogy mi a baja
olvasd el a #2354-es hsz-t! ott le van írva, h mit kell tenned, h 1.1-es patch-el fusson a game. szervereket meg találsz az All-Seeing Eye progival.

gordonmail
Hello emberek!
Tudnátok nekem javasólni SWAT 4 Magyar Servereket?
Pls, mert nemjó társalogni a Spanyolokkal meg a Románokkal :S:S
magyar szervert meg nem igazán tuodok találni, IP-en kellene

Honnan lehet letõlteni a 1.1 Patchet? Mert letõltöttem innen onnan, de elb*szták a Gamet :@

(O_o)

shrek82
menny...ott van élet..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

na itt sincs túl nagy élet, ahogy a dátumokat végigböngésztem... vagy inkább menjek a swat4.hu-ra?

shrek82
sztem ez csak egy egyszerû crash..nekem is elõfordul(multi kközben szoktam neki örülni)...Ha nem, akkor próbáld ujratenni, plusz beszerezni az 1.1-es petchet, és a hozzá tartozó cracket..ha nem találod, akkor keresd meg a #2354-es hszemet..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Hi!
nálam is ez a hiba,
nagyon hálás lennék KOPPIM ha megírnád, mitõl oldódott+ a probléma.
koppim
Már fut.

koppim
Nálam ezt írja ki indításnál:
No Label

Crash Time: 01/15/06 09:48:52

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1802 MHz with 1023MB RAM
Video: No Video

UserName: HG
ComputerName: HG45dfd56rfff
Application location: D:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\

ReadFile beyond EOF 1077249+3/1077249

History: ULinkerLoad::Serialize <- FGenerationInfo<< <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.SwatGameEngine NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

Mi lehet a gondja?

Egyébként ezzel a lopakodós stílussal erõsen emlékeztet a THIEF sorozatra (másik nagy kedvenc) nagy kár, hogy ott nem volt multiplütyi...