6531
  • dragon11
    Persze megy azis+multi is!De attól kaphatsz Crc hibát=Critical Error ami azért van mert nem eredeti a játék.Olyan szerverek amire érdemes felmenni:
    -UPH Server Hungary
    -Qtyak/Dogz
    -Fearless S4hu(A Barricade Sucpetses)
    -LGC Server(Ami a miénk)
  • SrAta
    és így megy a single player mód???
  • dragon11
    Jah.Grat.Jólett!
  • mycso
    Részben én.
    Találtam egy ilyen spongebobos bannert, aztán kicsit átalakítgattam.
  • dragon11
    Jah igen.Csak egyer ügyelj ha fentvan a játék(alap)akkor nem crackeled a többi megy magától.Nem nagy ügy.Mycso jó az új logód te csináltad?
  • Balumann
    multi dolgot? mármint hogy kell multizni? (semmi különleges nincs benne)

-feltelepíted a játékot
    -feltelepíted az 1.1 patchet
    (-feltelepítheted a kiegészítőt)
    -leszeded a megfelelő cracket (ami a swat 4 lemezén van az nem jó a patch után)
    (a kiegészítő lemezén rajtavan az 1.1 patch, patch nélkül nem települ fel. és azon a lemezen rajtavan a sima crackja is, ami a patchelthez jó!)

-felteszel valami szerver keresőt, ajánlom az X-Fire -t (de az ASE is jó, meg Gamespy Arcade is), és azzal egyből látod a magyar szervereket, amik törtek, és feltudsz rájuk menni.
  • mycso
    Szia.
    Mi az ami nem megy???
    Írd le pontosan.

Nem tudsz felcsatlakozni, nem látod a szervereket, vagy te nem tudsz szervert csinálni????
  • SrAta
    pls v.ki írja le hogy hogyan kell ezt a multi dolgot megcsinálni(RÉSZLETESEN!!!!!!!!!!!!!!!!)
    Mert szenvedek vele nem megy:(:(
  • dragon11
    Igen egyező a véleményünk.Van valami hír az új módról?Jah és te milyen néven játszol?
  • Soneji
    Dragon11 barátommal értek egyet. a red csapata egy gyenge, szánalomra méltó, ostoba brancs. ezt jól példázza, hogy a serverükön le van tiltva a pepperspray. ostobák a játékhoz de a szájuk az mindíg jár.
  • dragon11
    Igen azok valamiért ,,Elenszenvesek"velünk.Pl rá én tegnap felmentem játszani és egyszer csak lenémítotak.Aztán egymsát nem hagyák játszani állandóan kickelnek.Mellesleg az ott tartószkodó tagok papolnak az ott lévő játékosokra akik egyáltalán ne mjátszanak jól!Nem jó az a szerver!Én nem megyek oda többet.Ti se menjetek.
  • mycso
    Én egy dolgot tudok javasolni, ha korrekt barátságos és jó játékot akartok, akkor ne menjetek a RED Team szerverére.
  • dragon11
    Jah sajnos ilyen probléme nagyon sokszor van.
  • andaxxin
    örök hálám
  • Balumann
    Annyira jó, hogy egyik magyar szerverbe se férek be. A szervereken vagy teli vannak, vagy senki se. Végre látok egy helyet, elkezdek csatlakozni, indul a játék, és kiírja középre hogy OK, és menü, aztán megnézem és már full. Hihetetlen...
  • Balumann
    Tölts le egy swat 4 mentést, és nézd meg benne hogy hova kell rakni :S Nem tudom!
  • tmisi
    #3421-re vki? Ez nem warez tudtommal...
  • dragon11
    A kruva éeltbe emberek már ideges vagyok!F.A.Q-t olvasni mielött írsz és ez nem WAREZ TOPIK!!!!!!!!!!!Nem mondjuk meg a linekt már azértsem!
  • tmisi
    Kattints fent a SWAT4 képre és bejön a FAQ. Ott megtalálod.
  • andaxxin
    valaki pls.
    Honnan lehet leszedni tört 1.1 patch+exe?
  • tmisi
    Hol tárolja a játék a mentéseket?
  • Balumann
    nem teszem be, keress vissza
  • mycso
    Ne legyél már türelmetlen!!!!
    Ez nem egy warez topic!!!

Itt a játékkal kapcsolatos észrevételeket, stb.-it beszéljük meg.

Egyébként valahol lejebb volt berakva torrent link, ahelyett hogy itt floodolsz inkább kicsit visszaolvasnál vagy keress valami warez oldalt vagy vedd meg boltban.
  • CJ576
    teddfel a linket baluman
  • CJ576
    tedd fel a linket blauman
  • CJ576
    hol van
  • CJ576
    a fullt
  • Balumann
    olvass vissza, nem rég írtam linket, torrent.
  • Balumann
    Most így vissza olvasva tényleg :| :D Pedig az visszakérdés akart lenni, mert nem értettem konkrétan a helyzetet! :D
  • CJ576
    Letölteni honnan lehet?
  • Balumann
    Tudjuk, már mondtad azthiszem!
  • dragon11
    Nekem a spra bejün de nem szeretem a singlepalyert/champion neten jó.
  • zsakosfrodo2
    Ez teljesen katonás volt. :D
  • tmisi
    Pedig végigcsináltam a traininget, de eszembe nem lett volna, hogy azokat használni. Kösz.
  • Balumann
    Mindenkit megkell kötözni, és jelenteni!
    Öregasszony? Nem hajlandó megadni magát? Olyankor lekell fúlyni azzal a szprével, valami könnygáz lehet, vagy tazer-el lesokkolni, és utána megtudod kötözni, aztán jelented!
  • tmisi
    Hi! A 2. küldedésben kéne segítség! Lefegyvereztem a két embert, a két csajt is megtaláltam, jelentettem mindent, leköttöttem a kezét mindenkinek, és még mindig azt mondja, hogy van még megmenteni való civil! Na de ki? Az egyetlen logikus megoldás az öregasszony lenne, de azzal nem lehet semmit csinálni! Ki lehet az a titokzatos civil??? Kösz a választ előre is!
  • dragon11
    Most komoly?LOLLLLLLLLLLLLL!!!!!Megjelent már rég.Hamarabb mint ahogy megszülettél:D.Jó8-mindenkinek.
  • Balumann
    már 1 jó pár éve megjelent :|
  • CJ576
    HALI!Valaki tudja hogy meg jelent e a full?mert nem találom
  • Balumann
    és szedd le az XFire nevű programot, azzal azonnal látod a magyar szervereket, és két kattintás és már a szerveren is vagy ;)