S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Wall Hack-et amit más multis játékokhoz tettél fel, pl COD, CS, hogy átláss a falakon és lelött az embert mielõtt 2 pixel kilógna a fal mögül már kapja a headshot-ot.

Maxtreme
was? 😊

ibrik
Nálam 6600GT megy hivatalos 81.89 ForceWare-val. Az ábrázolt jelenséget nem tapasztaltam.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Kapcsold ki a WH-t...

Maxtreme
Lenne 1 kérdésem Nv tulajokhoz.
Senki nem tapasztalt ilyet a 8x.xx-es Forceware driverekkel?
(7x.xx szériával minden ok)

Játék elindítása után, logo helyett ez jön:

Minden map betöltése elõtt, loading screen helyett ezt látom:

Állítólag a hivatalos 81.89-el jó, de azt a drivert én fel nem rakom 😊

ibrik
OFF
Átlagember nem használ olyan tûzfalat, amirõl te beszélsz. Én a nagyközönség körében elterjed megoldásokról beszéltem.
A nagy átlag kis része routert használ (vagy különbözõ okokból kénytelen azt használni), a nagyobb része szoftvereset, esetleg csak az XP beépített tûzfalát vagy még azt sem.
Elismerem, az köztudatban "szoftveresnek" jelölt tûzfalak tényleg csak akkor érnek valamit, ha az ember körültekintõen használja azokat. De ha egyszer jól be vannak konfigurálva, akkor azokat a beállításokat el is lehet menteni egy amolyan konfigurációs fájlba, amit csak be kell tölteni a gép újratelepítésekor.

De térjünk vissza.
Az általad említett két óra per év csak a "profi" cuccokra, profi felhasználókra vonatkozik, az átlag PC-snek még ennyit sem kell rááldoznia.
Az a játékonként és programonként (már amelyiket érint) rááldozott pár másodperc igazán nem sok.

Pepti
OFF

mivel leven gyakorlo rendszergazda es biztonsagtechnikai tanacsado vagyok (illetve utobbi csak voltam), ezert sok ujat nem mondtal. De sajnalatos modon nem vagyok tisztaban azzal, hogy itt az SG-n regelt cirka sokezer felhasznalo kozul ki kepes megerteni, mi a kulonbseg a ketto kozott, ezert hetkoznapi emberek kozott nem hasznalok olyan kifejezeseket, amiket nem biztos hogy megertenek. Ilyenkor azt kell hasznalni, amit az atlagember megert. Tehat az o szemukban van egy szoftveres es egy hardveres tuzfal. :-)

De egyebkent hasznalok tuzfalat. De mivel marhara utalnam, hogy allandoan egy hulye szoftvert konfigolgassak, amikor ujrahuzok egy rendszert, illetve csak ezert fent tartani egy gepet nem fogok, hogy azon fusson, egyszerubb volt egy komolyabb tuzfalat betenni a halozatba. Es tudod, minden tiszteletem a PC-s tuzfalake, de szerintem nem er fel egyik sem egy komolyabb tuzfallal. Hala istennek az en tuzfalamhoz nincs semmifele java-s felulet, jo oreg ssh is boven eleg a konfigolashoz. Igaz, kicsit fapados a szoveges felulet, viszont biztos vagyok benne, hogy ugy mukodik a rendszerem, ahogy szeretnem, es nincs vele munkam, csak ha valami uj beallitast kell eszkozolnom (osszesen kb 2 ora per ev, es ebben benne van minden frissites is).

Egyebkent az en beallitasaimnal nincs semmi gond, szepen elindul minden jatek, soha semmilyen problemam nem adodik abbol, hogy a gepen futo tuzfal megfog valamilyen programot, amit nem kene. Es ez meg az olcso, mezei router+tuzfal kombokra is igaz...

hát ez sajnos egyáltalán nem így van...

ibrik
OFF
Mert lusta vagy normálisan bekonfigurálni?
Azt fel sem tételezem, hogy nem használsz tûzfalat...

Azért azt elárulom, hogy amit te valószínûleg "nem szoftveres" tûzfalnak gondolsz (pl. ami a routerekben van), valójában az is szoftveres tûzfal, csak a PC-tõl függetlenül, a routerben lévõ epromon vagy flash-memórián (vagy attól függ, milyen kialakítású a router) fut maga a szoftver, amit Internet Explorer (vagy más böngészõ) segítségével java-s felületen tudsz elérni (szinte kizárólag mindegyik típuson) és ott tudod konfigurálni az ugyanolyan funkcióit, mint amik a "szoftveres" (PC-n futó) tûzfalakban is megvannak.
Rendes bekonfigurálás nélkül szinte egyik sem ér semmit, csak alibinek lenne.

Szóval fenntartod továbbra is az állításodat, hogy nem használsz szoftveres tûzfalat? <#mf2>
A "fizikai tûzfal" valójában egy olyan kifejezés, ami nem is létezik.

A lényeg, hogy amit írtam (#2714), azt azért írtam, hogy ha valaki feltesz egy bármilyen tûzfalat, ne kelljen kikapcsolnia egy játék miatt se a tûzfalat, se a modemet, hogy biztonságban maradjon. (Nem beszélve arról, hogy az utóbbi esetben meg multizni sem tudna a játékkal.)

Pepti
na, ezert nem hasznalok en szoftveres tuzfalat :-)

Ha jól tudom, akkor azokra a szerverekre nem lehet bejutni, amelyiket eredeti játékkal Host-oltak. Csakis tört szerverekre tudsz vele belépni. Vannak olyanok is! (=Ha te indítasz vele Host Game-et, akkor arra bárki be tud majd lépni, legyen neki eredeti a játéka, vagy "krekkelt")

hmm kipróbáltuk és csak az a baj vele h kurvára nem mûxik....

gamecopyworld.com ról már le lehet szeni a szecska szindikátus szerver public patch-et. nem kér cd kulcsot utána már

ibrik
Ha valakit érdekelnének a következõ információk egy probléma megoldásáról...
(Aki esetleg emlékezne rá, hogy ezt már valaki leírta, akkor ne olvassa tovább...)

A gépemen integrált SP2-es XP fut, folyamatosan frissítve a winupdate-el, a win saját tûzfala kikapcsolva, helyette egy másik szoftveres tûzfal van telepítve. Meg amúgy is mindig a legfrissebb driver-eket szoktam feltelepíteni és csak akkor térek vissza a régebbiekre, ha az új valamiért nem stabil.

Tehát ilyen feltételekkel tavaly a megjelenésekor kíváncsiságból feltelepítettem ugyan a játék alapváltozatát és az futott is SP2 alatt probléma nélkül, de akkoriban nem volt idõm rá játszani vele. Le is töröltem, de azért a CD-imázsokat megõriztem.
Azóta kijött ugye az 1.1 patch.
Most hogy kijött a kieg is, ezért úgy gondoltam, ideje újra elõvenni a játékot.
Feltelepítettem, aztán frissítettem és crack-eltem.

És akkor ugyan elindult valami, de csak egy sötét képernyõ volt az eredmény és csak a RESET segített.
Uninstall, alapváltozat újratelepítés, kipróbálás. Az alap ment.
Frissítés után újra a sötét képernyõ.

Utánolvasás a problémának. A patch readme-jében ugyan van egy említés a patch és az SP2 összeakadására, de az csak a telepítésnél jelentkezik. Mivel a patch probléma nélkül felment, ezért nem errõl volt szó.

Nos végül is a megoldás az volt a hibára, hogy:
- vagy kikapcsoltam teljesen a tûzfalat (ez a durvább, ugyanakkor a legegyszerûbb megoldás)
- vagy a tûzfal "program control" részében az összes érintett SWAT4 DLL fáljt "Allow"-ra állítottam (SWATAIAWARENESS.DLL, SWATAICOMMON.DLL, SwatGame.dll, SwatGui.dll)

Maxtreme
Biztos tapasztalatból beszél.<#hehe>

shrek82
ez nagyon okos hsz volt!!<#banplz>

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

ewuk
tudod te azt nagyon jól. kulcsold össze a kézfejeid és könyégig nyomd fel magadnak, és garantált a siker!!!!! 😉
Hogy kell olyan SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate szervert indítani amelyik nem ellenõrzi a felcsatlakozók CD kulcsát?

6-7, nem sok

Shep
Hány pálya van a kiegben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem akarlak elkeseríteni, de ezt már szerintem mindenki tudja.Ez is az újítások közé tartozik.(CAR-Colt Accurize Rifle, p-90stb...) A multiplayerben tudod is használni, ha a suspectek oldalán harcolsz
bepe79
Gyerekek, nem akartam hinni a szememnek! :eek: :eek: :eek: Ezen a 7-es map-on már M60-as gépágyú van a suspect-eknél:

És ez már nem az elsõ, amelyiknél ilyet találtam!!! <#guluszem1>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
A 7. pályán vagyok, a Stetchkov Warehouse-on. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Ez a Drigs Deal-en a kinti, szabadban lévõ résznél van. Én nem szedhetek le sok embert, mert egyrészt normal fokozaton nyomom, nem easy-n és így 50/100 required, másrészt amúgy is i prefer arrest not kill. Hogy az egyik amcsi klántársamat idézzem neked: swat isn't a killin' machine it is a life saving organization..

Suzuki Swift GL 1.3

Ez a rész hol van a Drug's Deal pályán? Nekem tegnap este sikerült végignyomni az egészet, majdnem pezsgõt bontottam utána (statisztika: 34 ellenfél leszedve, bünti: -210 pont)

bepe79
Pontosabban itt:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Én is tolom a kieget. Megcsináltam a Department of Agriculture pályát, és az feloldotta az 5.7x28mm-es submachine gun-t. Most a Drugs Deal map-en vagyok, itt:

Suzuki Swift GL 1.3

hungs.hu co-op serverre tudja vki a jelszot? :S

Én a kieg alatt tolom a user pályákat, és van 1-2, amit lehetetlen egyszerûen végigvinni, annyira nehéz.

Ma épp a Drug's Deal pályán szüttyögtem 3 órát. Sikerült eljutnom a leges-legutolsó terembe. Benéztem az ajtó alatt, s láttam, hogy bal oldalt egymás melltt 4 suspect álldogál. Kinyitottam a 2szárnyú ajtót, és mandínerbõl (a jobb oldali ajtószárnyról) behajítottam egy gránátot, így legalább nem kellett bemennem, mert helybõl leszednek. A gránát szépen felrobbant, mindegyik nekiállt szenvedni, na mondom most egyenként kivégzem õket. Erre a szemközti böszme nagy íróasztal mögül felált egy addig észrevehetetlen tag és szépen leszedett 1 pillanat alatt. Most már tudom milyen az, ha agyvérzést kap az ember... A pálya (majdnem) végigvitele 52 percig tartott.

XeeN
Kapcsold ki a tûzfalat.

bricsi01
Na hi!

Én is tolom a kieget és ma ez volt:
Sétálok, nem tom kit kell még kinyirni, aztán az egyik fal mögött ott ált(egy 4-5 méterre) leadok 4 lövést(Glock-kal) és 3 a falba, 1 pedig a fejébe egyenesen.Természetesen meghalt és vége lett a 2.missiónak.
Na egy kis élménybeszámoló a kieg-rõl, csak hátha fõlszed valakit egy kis zsír élmény.

Hi All!

Az lenne a kérdés hogy ha haverral akarjuk együtt nyomni co-opben és én hostolok akkor õ miért nem talál meg engem a serverek között? Persze tört verziós a játék.Meglehet valahogy ezt oldani? Köszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

A coop mod -tudtommal- mindenhol úgy néz ki. A játékosok 1 csapatban vannak, és a gép ellen harcolnak. Ez legtöbbször a single pályák végigvitelét jelenti. Ahol az ellenfeleket is emberek irányítják, azt már team deathmatch-nek szokták hívni...

Sajnos a Coop mod méltatlanul a háttérbe szorult az elmúlt 10 évben, és csak mostanában, nagyon lassan tud csak visszaszivárogni a játékokba. Ez 2 dolognak köszönhetõ:

1. Beindultak a deathmatch játékok: Quake3, Unreal Tournament
2. A játékok fõszereplõi már nem névtelen hõsök, akik mellett simán elfér még néhány ugyanolyan, hanem konkrét névvel rendelkezõ egyének. Így már nem igazán illeszthetõk be a játékba mások. Rengeteg remek játék született, amibe nagyon jó lett volna a cooperative mod (Wolfenstein, Half-Life, MOHAA, CoD, Painkiller, Far Cry, Thief, Republic Commando...stb.) Bár érdekesnek tartom, amikor a játékkészítõk azzal magyarázzák a coop mod kihagyását, hogy "nem fér bele a történetbe". Ettõl a falra mászok. A Duke Nukem-ben ez érdekes módon senkit sem zavart. A Serious Sam-ban szintén.

Az meg aztán egy külön csapás, amikor pl. egy CoD-ban, vagy egy Republic Commandóban gépi bajtársak csetlenek-botlanak körülötted, de coop mod-ot akkor sem írnak a játékhoz.

Vannak tengernyi idõvel rendelkezõ programozók, akik próbálnak coop mod-ot legyártani utólag 1-1 játékhoz, de ezek szinte kizárólag rosszul sülnek el a bug-ok miatt.

Én ezért is szeretem a SWAT-ot és mostmár a kiegészítõjét is, mert óriási élményt nyújt a gép ellen többen játszani, fikázhatják ahogy akarják a Raven Shield fanok!

+ lehet ezt vhol venni? A Galaxisnetnél nem láttam.

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

grebber
Az királyság.
És ennél az új kiegnél müködik a coop?

Next PC upgrade: 2022

közösen nyomjuk a single playert...botok ellen..amik igazán jók azok a deathmach módok ...ott jön ki a taktikai része a dolognak
Csuhai G
Akik csatlakoznak a játékhoz, azok automatikusan SWAT-esek lesznek. Aztán összegyûl 1 csomó játékos (SWAT) és véghez kell hajtaniuk ugyanúgy a feladatot, mint singlebe

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Amugy ebben a gameben hogy néz ki a coop mod 2 csapat vagy mi nem tudom elképzelni?

grebber
Na valaki kiprobálhatná a coop modot is irhatna hogy frankón müködik-e mert akkor haverral kiprobálnám!!!!

www.rano.dexus5.com/exp_patch.zip

online crack..használjátok egészséggel (C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\ContentExpansion\System-be kell berakni, felülírni az eredetivel)
pajti
Ja kell! már vissza olvastam! 😄

pajti
Sziasztok ehhez a Stetchkov Syndicate-hez fel kell rakni a SWAT4-et vagy megy nélküle is?
köcce! 😊

Egyenlõre még sehogy. Amíg nem jön ki a public serevr patch, addig szerintem marad a Hamachi-s segítség. Amúgy ha indítasz egy host game-et, akkor arra a gyári cd-vel rendelkezõk is be tudnak csatlakozni

Multiba hogy sikerült nyomulni vele?
Nagyon eltalálták ezt a kiegészítõt. Csak keveslem a 7 co-op pályát. Jók az új fegyverek is!

bon
Nekem tetszett.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Pepti
theodor: mivel gondolom crackelt a jatekod, ezert leszeded a jatekot, ujrainstallod, majd crack nelkul ujra felteszed a kieget es utanna crackelsz.

Egyebkent a kieg nem egy nagy durranas, nem eri meg kuzdeni erte.

Heló az a gondom hogy nem engedi feltenni a kieget valami olyasmit ír hogy nem találja az alap swat4-et a gépen.Az 1,1-es patch fel van téve pls help
forza milan
No halljátok mihelyzet a kieGGel?Lehet már nyomni multiba(törtgamee)???😊😄😛XD

bepe79

A 2.-3. missiontõl/maptõl a primary weaponok közt is vannak újak. Ilyen pl. a grenade launcher és a sniper gun.

Suzuki Swift GL 1.3