6531
  • Balumann
    Ha lesz magyarosítás akkor fentlesz a magyaritasok.hu-n valószínűleg. Ha van neted és tudsz böngészni, akkor mér kéne másnak elküldeni az ilyeneket, te is letudod szedni. Google is kiadja az oldalt, keresőt is jó használni.
  • Kozso92
    Kinek van meg a Swat 4 magyarositási programja?
    Ha bárkinek meg van küldje el a [email protected].

kösszönöm
  • Balumann
    A képeden a CHAT -et is néztem :)
  • mycso
    Ezt nem értem.

Mi jó klán és ki nem tud játszani???
  • Balumann
    :D Szép eredmény.
    Attól még lehet, hogy jó klán, csak ő nem tud játszani :-8
  • mycso
    Ezt megkell, hogy osszam veletek: :D:D:D

• mycso
    A banner alatt elérhető oldalra, felkerült egy "Magyar klánok" menüpont ahova megpróbáltam összeszedni az aktív magyar klánok elérhatőségeit (szerver, ts, weblap) --> így elkerülhetőek a nemrégiben kialakult viták --> aki vitatkozni szeretne, az keresse fel az adott klán weboldalát, TS-ét!!
    Vannak még hiányosságok az elérhetőségekben, de folyamatosan frissítem.
  • mycso
    Tökömet ebbe a szarba, hogy nem lehet szerkeszteni.

Szóval azon a linken a főoldal közepén van egy rövid leírás a taliról.
    Illetve ha belépsz a fórumba, ott is megtalálod a talival kapcsolatos topicokat.
  • mycso
    http://fearless.s4hu.hu/
  • mycso
    Álneves???
    Találkozó??

Miért Soneji kicsoda és melyik klánban van???
  • Balumann
    Egyébként a spay az engem is nagyon feltud idegesíteni néha. Elkezd futni előlem valaki, jól hátba meg lábba lövöm százszor. Utána elkezdek utána osonni, és még utána fejbe is meg hasba is lövöm még, és utána meg lefúj és megkötöz. De olyan is van, hogy csak simán elindul felém, és lövöm mint az állat, és lefúj.
    Tipikus esetek. Úgyhogy a spray -t megértem hogy kivettétek, talán annyira nem is zavarni. hisz régóta kivolt véve, és volt, mikor még élveztem én is a RED szerveren a játékot :-(
    Bár elég ritkán játszok mostanába.
  • mycso
    "nem véletlen, hogy csak egy flakont vihet magával mindenki."

Többet is lehet :D:D:D
  • Balumann
    mi a hiba? :|
  • mycso
    Dejó nektek, akik most swatoztok.
    Egyik haverom pont most hívot, hogy menjek de nemtudok.

Az ok:

:D:D:D:D

Pedig tegnapelőtt jött meg az új egerem. :(:(
  • mycso
    Annyi már itt az off mint égen a csillag.

Tényleg ti nem gondoltatok még rá, hogy Stetchkovban is induljatok???
    Valahogy tényleg nem akar egyik klánse átnyargalni a Stetchkovba is.

Van valami magyar klán ami tolja, csak nemjut eszembe a neve.
    A HST is elkezdett ot ügyködni de passz, hogy hol tartanak.
  • mycso
    Én, hogy őszinte legyek 1.1 alatt ha pont jónapomvan meg jókedvemben vagyok akkor még szeretek is csíterekkel játszani. :D

Általában olyanok szoktak csítelni akik abszolult nem tudnak a játékkal játszani --> még csíttel is tök lámák.

Én szeretem őket szivatni.
  • Soneji
    köszönöm Arsenal.
    arzenál áll rendelkezéser a simához, ez nem titok. mit lehet ez ellen tenni? a klánok tudják mégse teszik. ha meg még nem is tudják...
  • Ars3nal
    pozitiv inkabb(kiralysag) amugy stechkovhoz telleg nincs cheat(nem tudok rola) sajna simához van rengeteg, zérógémeren fennvan összes:S ingyen letölthető, wallhacktől kezdve minden, sokszor furcsállottam hogy csávó honnan tudja hol vagyok mikor egyhelybe állok ajtó mellett és mindig pofánfújt ha nem moccantam akkor is:c CODba ugyanez a helyzet, sok kretén nem tud játszani és csítel csak nemtudom mi élvezetes úgy a játékba
  • Soneji
    de mostmár ez nem kifogás neked sem!
  • mycso
    Én játszottam egy időben elég sokat a Stetchkovval.
    Igazából az a baj vele, hogy a nagy lagg miatt nehéz eldönteni, hogy csítelnek-e sokan vagy csak a lagg miatt nem úgy történnek a dolgok ahogy kellene.

Szerintem ezis azis --> bár 1.1-ben nemigazán járok külföldi szerverekre /bár néha-néha megesik/, nekem mégis úgy tűnik, hogy a Stetchkovban sokkal több "furcsaság" történik.

Egyébként én bírom nagyon, csak ismerősöket nem tudtam rábeszélni, hogy tolják azzal is pont a lagg és a gépigénye miatt --> ezért mostanában csak nagyritkán játszom vele.
  • mycso
    A gép igénye a papírforma szerint valóban ugyanaz.

Mint mondottam, rosszul optimalizálták és emiatt lett nagyobb a gépigénye.

pl.: nekem anno p4 3GHZ + 1GBram + gf6600GT
    --> SWAT 4 VeryHigh-be siklott
    --> Stetchkov high vagy medium beállításokon volt élvezhető a játék
  • Soneji
    mi az a rajság? ez pozitív vagy negatív jelző?
    ne aggódj, nem csak a külföldi "van tele csíterrel". mellesleg ez is engem erősít. nem tudok róla, hogy egyáltalán létezne működő csalás a Stetchkovhoz. ami lehetőség volt a csalásra a normálban, az egyik sem megy a kiegészítőben, ebben bárki aki valamennyire ismeri megerősíthet. nem mondom, hogy lehetetlen, de arra fogadni is merek, hogy szabadon elérhető egy sincs.
  • Ars3nal
    jó ezt vágom, és most az lenne a rajság? sztem többen kenik alappal, külföldi szerver televan sajna csíterrel, ez kicsit idegesítő dehát ez van
  • Soneji
    erre nem is igazán tudok mit mondani. a gépigénye szerintem teljesen ugyanaz. gépem ugyanaz a p4 1.4Ghz fél giga rammal, benne 9800se, felváltva játszom, és semmi különbséget nem érzek.
    a lagról meg annyit, hogy egynémely amerikai server kis túlzással játszhatóbb mint bármely magyar a simában.
  • mycso
    Hát azt a kiegészítőt, ha a Stetchkovra gondolsz akkor...

A lényeg: a plusz pályák jók a plusz játékmód nagyon jó, viszont a játék optimalizálása és ezzel együtt a netes része nagyon rosszul sikerült.

pl.: érdemi változás nem tapasztalható a sima swat és e között /grafika, bugok, stb../ a stetchkovnak mégis vagy 1.5-2x nagyobb a gépigénye. NET-en pedig még egy olyan szerverrel sem találkoztam, ami ne lett volna laggos.

Tehát a fejlesztőknek ahelyett, hogy kiadtak egy új modot inkább az eredeti swathoz kellett volna írniuk egy normális javítopatchet és esetleg külön patch-ként kiadni a plusz pályákat és játékmódot.
  • Soneji
    minden tiszteletem a tiéd, de ez eléggé hülye kérdés volt.
    kiadtak hozzá egy kiegészítőt, és ennek lassan már egy éve.
  • Ars3nal
    mér van 1.1nél jobb?
  • Soneji
    igen. nagyon igazad van. ilyenek a "magyar profik".
  • Pitbull32
    Na ide figyelj te kis gyökér!

Ne a pofád járjon itt a hátunk mögött, hanem szedd össze a nyomorék nagypofájú klánodat (ha van egyáltalán), és lehet jönni warozni. Mint Lecso is említette, a spré a sok gyökér miatt van kikapcsolva, akik a többi fegyvert nem is ismerik. Legalább így van egy magyar szerver, ahol a tudás érvényesül, nem a sprével rohangálás.
    Gyengék? Ostobák? Na majd kiderül! Remélem megkeresel minket!

Jah! És júniusban lesz a SWAT4 LAN-party! Remélem te is ott leszel és akkor személyesen is megtudhatjuk, hogy ki gyenge és ostoba!

Dragonka! Te meg észrevehetnéd már, hogy azért vagy kibaszva állandóan, mert a játék helyett a pofád jár, és míg írogatsz, a társadat meg megkötik tőled 10 lépésre.

Megint csak azt látom, hogy 2-3 nagytudású 3 magnószalagra való szót fosik, a többi 20-30 meg rendszeresen alig várja hogy feljusson a szerverünkre. Észrevettétek már, hogy állandóan tele van?

Tanuljatok meg viselkedni! www.redteam.obinet.hu Itt lehet elolvasni az illemtant. Rátok fér! Gyökerek!
  • mycso
    Na, azért ne vaduljunk, mert benéz egy modi aztán leharapja a fejed.
    Írjad neki privibe vagy mailbe --> ez meg maradjon egy kulturált SWAT4 fórum.
  • mycso
    Ezért vannak a klánok és warok ja és a TS szerverek.

Egyébként nemegészen TDM szintű, hiszen itt többféle pontot kaphatsz: ha pl nem lelövöd hanem letartóztatod /megkötöd/az ellenfelet, akkor nem 1 hanem 5 pontot kapsz.

Egyébként a VIP részlegben tényleg nincsen magyar szerver, viszont Rapid /bombás/ módban ott van a Fearless szervere, meg néha még 1-2 klán átszokta rakni rapidra.

Tehát a BS rész sem a hentelésről szól --> itt kellene/lehet csak igazán taktikázni a plusz pontokért.
  • andaxxin
    Miért minden serveren Barricaded suspects megy?
    A többi mód nem is érdekes?
    HA hentelni akarok akkor inkább Cod 2 tdm vagy quake.
    Szerintem ezt a játékot nem dm-re találták ki,ez 1 taktikai fps.
    Sorry de taktikát még 1 magyar serveren sem láttam,csak idióta hentelést.
  • Balumann
    -én nem mondok semmit inkább arról hogy ki a szánalmas meg gyenge, mert én is gyenge vok.
    A RED-eseket sem utálom, de a RED szerveren valahogy nem élvezem sose a játékot, konkrétan nem tudom miért ... :-/ (nem hiszem, hogy csak a pepper hiánya miatt).

Dragon11 lenémítását egy kicsit megértem 8-) Már írtam én is erről.

De a lényeg, hogy a szerver ügyben változtatnotok kellene szerintem!
  • REDlLecso
    SZEVASZTOK.
    Az előzőekhez szeretnék hozzászólni:
    1. a RED team nem gyenge szánalmas csapat, aki ezzel nem ért egyet azt szivesen várjuk egy 5v5 warra és ott megmutathatja nekünk....
    msn-címem: [email protected]> itt lehet egyeztetni ( ha nem csak a szátok nagy)NOOB-ok kíméljenek XD
    2. a pepper spray használatáról annyit hogy használjuk mi is de csak warokon, mert public játékban annyi noob van (mint pl.: Dragon11) akinek abból áll a 15 perces játék hogy sprével a kezében rohangál körbe-körbe a pályán. A spray nem véltlenül van a TACTICAL csoportba sorolva és NEM a PRIMARY-be.
    3. Dragon11 valamelyik nap én némítottalak el, nem akartalak kidobni mert láttam hogy ott van egy csapattársad, és azt gondoltram hagy játszatok, de őszintén megmondom kurvára lefársztanak és idegesítenek az idióta kérdéseid.....ráadásul mindig ugyan azokat kérdezed, meg az utóbbi időben egyre több embernek szólsz be.
    4. a KICK-elésről annyit hogy van egy rövid, könnyen felfogható szeverszabályzat és aki arra nem képes hogy ezt a pár dolgot betartsa akkor azt tényleg kickeljük.
    a másik, sokszor van teltház, és ha jönne egy csapattárs akkor neki helyet biztosítunk és akkor is kidobunk valakit. DE OK NÉLKÜL SZERINTEM SENKI NEM LETT MÉG KIDOBVA!!!! mert ha valakivel problémánk van kick előtt szólunk hogy változtasson valamit vagy menjen el.

Kb. ennyit akartam
    BYE ALL
  • mycso
    Na múltkor kérdezted a szerverárakat.

Találtam egy oldalt, ahol van mindenféle játékhoz: http://www.fgcklan.hu/
  • tibiszabo
    Köszi az infot!
  • dragon11
    De igen.Időpont nincs %-se árulják el.A magyaritasok.hun-n egy csaapt nekiláott olyan 4-hete.Szerintem meglesz idővel a magyarosítás.
  • tibiszabo
    Hello
    nem tudjátok mikor lesz magyarositás hozzá?
  • dragon11
    Nincsmit!!Ha gondd van fordulj ide.
  • SrAta
    thx megy kösz