S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a XAX7-JEM3-FAT9-MYM9-7782 nem mûködik
valaki meg tudná adni a swat 4 serial key-ét
kül. nekem nem kellett indito
XAX7-JEM3-FAT9-MYM9-7782
nem probáltam, de itt van.
nem probáltam, de itt van.
Valaki nem tudná megmondani a swat 4 inditókódját
Talán próbáld egy másik vagy újabb nVidia ForceWare driver-rel.
Esetleg a játékot "tartalmazó" partíción egy töredezettségmentesítés is elkellhet...
Esetleg a játékot "tartalmazó" partíción egy töredezettségmentesítés is elkellhet...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A kiegben tényleg csak össz 7 pálya van? Elég kevésnek tûnik. A játék amúgy nagyon király.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
hanyagoltam inkább a lengyelt inkább leszedem 2nap alatt a remélhetöleg jo verziot.
ti ugye crack-el inditottátok? legalábbis azok akik nem vették meg.
annyira akadozott nekem, pedig nem kéne. 768mb ram 333mhz, 2400celeron, 6600gt
ti ugye crack-el inditottátok? legalábbis azok akik nem vették meg.
annyira akadozott nekem, pedig nem kéne. 768mb ram 333mhz, 2400celeron, 6600gt
Az a lengyel változat megoldásától függ.
Ha az INT fájlokban lengyel nyelvû szöveges címkéket látsz, akkor csak azokat kell szerkeszteni/felülírni.
Ha az INT fájlokban lengyel nyelvû szöveges címkéket látsz, akkor csak azokat kell szerkeszteni/felülírni.
ügyesen leszedtem egy lengyel verziot. azt is lehet magyarositani? nem tudjátok h. kb hány nap mig elkészül a magyarositás?
jah néha nem árt ha bemegy az ember az optionsön belül a controllsba...
rövidre zárod a kapcsolót az egér bal gombja alatt...
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy a swat4-ben hogyan tudom a mesterlövészt lövésre kényszeríteni?
Köszönöm.
Tudtok segíteni abban, hogy a swat4-ben hogyan tudom a mesterlövészt lövésre kényszeríteni?
Köszönöm.
A gondolkodásra én is csak 1-2 másodpercet adok (a 2 néha sok is...) Ha nem hajítja el a fegyvert, azonnal kap egy fejest.
Gondolkodnia különben is a túszejtés elõtt kellett volna!
Gondolkodnia különben is a túszejtés elõtt kellett volna!
Általában én is törekszem h ne öljem meg ha nem muszály, ajtó alá optika, flash, babzsák soti, de ha ezek után sem dobja el ráordítás után, akkor pápá. Márpedig soxor nem teszi. Vagy ha 30-ból csak 1 gondol úgy h õ inkább szétlõ akkor is ha utána a mellettem állók megtömik akkor már nem érte meg szarozni...
naés? kiszedik a golyót azt csá, minden faszságért nem indítom újra. A köcsög terkókat meg rögtön lelövöm ha 1 másodpercnél tovább tétováznak ráordítás után. Én szóltam... Az ilyen fanatista állatokkal nincs értelme leállni alkudozni, mert szó nélkül szotává lõnek, még akkor is ha hátam mögött 3-an vannak és utána széttunkolják a terkót. Mert általában ez van.
Épp én is pont a nem halálos fegyvereket akartam ajánlani - van jónéhány: borsszóró, a borstöltetû paintball, sting (gumigolyós) gránát, villanógránát, gáz, sokkoló (taser), .... stb.
Igazából nem árt odafigyigyelni, hogy mit is írnak a küldetés leírásában a "briefing" (eligazítás) részben.
A valóságban is van olyan, hogy a terroristát - mégha atomfegyverrel is fenyegetõzik - akkor is élve kell elfogni, mert fontos információkat kell majd kihallgatáskor "kihúzni" belõlük"...
Igazából nem árt odafigyigyelni, hogy mit is írnak a küldetés leírásában a "briefing" (eligazítás) részben.
A valóságban is van olyan, hogy a terroristát - mégha atomfegyverrel is fenyegetõzik - akkor is élve kell elfogni, mert fontos információkat kell majd kihallgatáskor "kihúzni" belõlük"...
Ordíts rá, aztán ha nem engedelmeskedik, akkor sajna nincs más megoldás... De ha jól tudom, akkor hátulról sem szabad lelõni, ha éppen menekülõre fogja a dolgot. Egyszer kipróbáltam a non-lethal játékstílust a paintball-os fegyverrel és a bénító injekcióval. Nekem az nagyon tetszett
Amúgy most a metrós pályát tolom és megint elõkerül a szokásos SWAT4 problémakör. Nevezetesen az hogy nekem csak visszalõni van jogom. Simán végigvittem, de levont laza 30 pontot 'jogtalan fegyverhasználatért", és így nem értem el az 50 pontot. Ha a gyanúsított rámcéloz a fegyverével, és lelövöm, akkor az jogtalan fegyverhasználat? Ez majdnem olyan nevetséges mint a magyar rendõrök lõfegyverhasználati "jogai".
Natessék. <#szomoru2>#szomoru2>
nekem 1.-re sikerült, meglõtték a lábam azt annyi volt...
Na uninstall elõtt még megpróbálkoztam vele és 30adik alkalommal sikerült.
Na ennyi volt. 28 alkalommal próbáltam újra a bombás pályát... elég volt. Ezalatt háromszor dobott ki a desktopra general protection faultal, kétszer jöttek elõ fura textúrahibák.(a füstben forgó zöld csíkok). A többi alkalommal vagy lelõttek, vagy lesérültem, és azért indítottam újra. Ehhez jött még a véletlenszerû helyeken lévõ folyamtosan visszaszámláló bombák és a megközelíthetetlen/ismeretlen helyekre elhelyezett civilek, nem teljesülõ feltételek,a használhatatlan éjjellátó szemüveg, az utasításokat harmadjára végrehajtó társak. Nagyon elcseszték ezt a pályát. Bár a program is bugos.
Mindegy, én nem fogok agyvérzést kapni a hülyeségei miatt. Részemrõl uninstall.
Egyedül a gránátvetõ tetszett.
Mindegy, én nem fogok agyvérzést kapni a hülyeségei miatt. Részemrõl uninstall.
Egyedül a gránátvetõ tetszett.
Az egész Swat4 avval lett elbaszva h kurva sokat tölt. Fõleg a kiegje. Nem lehet normálisan COOP-ozni neten. Többet várok mint játszok.
Ha Raven Shield-fan vagy, akkor ez tényleg nagy szó. Nekem a kieggel az a gondom, hogy kevés az új pálya, és csak civil-ruhás ellenfelek vannak rajta. Az alapgémben nagyon kemények voltak a felpáncélozott terroristák.
Miután végiggyûrtük a hivatalos pályákat, utána már csak a netrõl leszedett "user" pályákon játszottunk. Azok SZÁZSZOR nehezebbek voltak!!!
Miután végiggyûrtük a hivatalos pályákat, utána már csak a netrõl leszedett "user" pályákon játszottunk. Azok SZÁZSZOR nehezebbek voltak!!!
Jó, ezt leszámítva nem rossz a progi, sõt, a kieg még jobban megfogott, mint az eredeti. És ez nagy szó egy tõzsgyökeres Raven Shield rajongónál.
Jelentem, nálam is volt ilyen gond. Még szerencse, hogy csak multiban nyomtuk végig a pályákat, úgyhogy a pontszám végülis lényegtelen volt...
...nálam ilyen miatt még nem tud elcsúszni a SWAT4. Ha mégis elcsúszna, akkor a k***a hosszú pálya-betöltési idõszámlájára írnám.
...nálam ilyen miatt még nem tud elcsúszni a SWAT4. Ha mégis elcsúszna, akkor a k***a hosszú pálya-betöltési idõszámlájára írnám.
Hát ez kész! A Stetchkov kiegészítõ bombás pályáját sikerült megcsinálnom vagy tizedik próbálkozásra, erre azt írja, hogy a 'rescue all civilians' incomplete. 50 percen kersztül (!) jártam körbe körbe azon a kurva pályán, minden civil a padlón, megkötözve, bejelentve, terrorok szintén a padlón, megkötözve,bejelentve, fegyverek elszedve. Vagy ötszöt átkutattam minden helyiséget, de semmilyen kódorló civil nem volt sehol. Na ilyenkor mi van?
Már az alapjáték is ilyeneken csúszott el!
Már az alapjáték is ilyeneken csúszott el!
Velem is megcsinálta ma már egyszer.
Swat4_2
mármint az alap swat 4 2. cdéjének
sziasztok,nem tudnátok megmondani mi a neve a második cdének,fontos lenne, THX
ilyen hibaüzenettel kidob a lan-os játékjból... ez miért van? 😞
No Label
Crash Time: 03/14/06 17:34:15
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2803 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 (7730)
UserName: kos
ComputerName: COMP
Application location: D:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 34688
Access Violation caused General protection fault!
History: ProcessLeaf <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Client'>(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Client'> <- MainLoop
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
No Label
Crash Time: 03/14/06 17:34:15
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2803 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 (7730)
UserName: kos
ComputerName: COMP
Application location: D:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 34688
History: ProcessLeaf <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Client'>(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Client'> <- MainLoop
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
<#confused>#confused><#boxer>#boxer><#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#phone>#phone><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>MÉG MINDÍG NEM MEGY A JÁTÉK!!!
köszi szépen a segítséget!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
amit a tûzfalról írtál az egy kicsit lenézõ mondjuk<#kacsint>#kacsint>
amit a tûzfalról írtál az egy kicsit lenézõ mondjuk<#kacsint>#kacsint>
elsõ körben: #2354-es HSZ, aztán ha ezen túlvagy és még mindig nem OK, akkor a tûzfaladdal is babrálhatsz egy picit.."engedd ki" swat4et a netre...
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
alt+ctrl+delete ---> taskmanager ---> megkeresed a swat4.exe-t, aztán a jobb alsó sarokban a folyamat leállítása gombra katt...persze ha nincs a listában a swat4.exe, akkor csak simán a "kilövés" nélkül elindítod a játékot ujra, és játszasz 😄D
heló! tudnátok segíteni?? se magyar se külföldi serverre nem tudok csatlakozni!! a magyaroknál csak simán kiírja h nem sikerül, a külföldieknél meg a cd-key jel van a baj!! mit tegyek?? PLEASE HELP ME!!
ezt kicsit bõvebben kifejtenéd hogy hogy lövöm ki? 😊 nekem is ilyen hibát ír.. :S
köszii 😊
u.i: nekem is olcsó ( bár anniyra nem ha az internetet is beleszámítjuk 😄 ) verzióm van...
köszii 😊
u.i: nekem is olcsó ( bár anniyra nem ha az internetet is beleszámítjuk 😄 ) verzióm van...
Ez csak egy game crash, ilyen nekem is szokott lenni, ez valószínûleg az "olcsón" beszerzett SWAT4 jellegzetessége...kilövöd taskmenedzserben, aztán elindítod megint..ennyi..
Ez a hibaüzenet mit jelenthet?
No Label
Crash Time: 03/11/06 21:21:22
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2089 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (8195)
UserName: Marvin
ComputerName: MARVINPC
Application location: D:\SWAT 4\ContentExpansion\System\
SWAT Build Number: 1.0
History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_ListenServer'>(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_ListenServer'> <- MainLoop
Elég idegesítõ, fõleg, amikor egyszerre 6-an vagyunk a pályán, és kiugrik a játékból emiatt. Rossz a "krekk"?
No Label
Crash Time: 03/11/06 21:21:22
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2089 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (8195)
UserName: Marvin
ComputerName: MARVINPC
Application location: D:\SWAT 4\ContentExpansion\System\
SWAT Build Number: 1.0
History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_ListenServer'>(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_ListenServer'> <- MainLoop
Elég idegesítõ, fõleg, amikor egyszerre 6-an vagyunk a pályán, és kiugrik a játékból emiatt. Rossz a "krekk"?
Talán ez hasznos lenne ...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Sziasztok minsenkinek
Énis letöltötem a Swat 4-et,de nemengedi hogy feltelepicsem.
Kel még valami hozzá?
Segitséget elöre is köszi
Énis letöltötem a Swat 4-et,de nemengedi hogy feltelepicsem.
Kel még valami hozzá?
Segitséget elöre is köszi
Alattad
Húúú a klánommal miket szoktunk nyomatni!
sziasztok tudtok a játékhoz magyaritást valahol??
Sziasztok ha valaki még nem találkozott volna a SWAT 4 80%-os honosításával itt egy link http://fhun.uw.hu/ mûködik, csak mielõtt telepíted mindenkép mentsd el a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System (SYSTEM) könyvtárat. Online csak az eredeti system-el tudsz csatlakozni egy szerverhez
ut:1.1-re felmegy
ut:1.1-re felmegy
lol 😊
Na én csak olyat tettem fel 😊 Tele van vele a gépem 😊
Mivel a crashday-en kívül mát multis játékkal nem játszok, ezért világos hogy ahoz is kerestem ;D
Na én csak olyat tettem fel 😊 Tele van vele a gépem 😊
Mivel a crashday-en kívül mát multis játékkal nem játszok, ezért világos hogy ahoz is kerestem ;D
lelõtt:=lelõdd