6531
  • dragon11
    Amúgy Alex Crossal aki wicces vele votlam szóval ketten az {F}ellen Adrii meg Nova tán bombáztunk!Nagyon jó volt!Csak funwarrol volt szó!
  • mycso
    Van magyar tört szerver ha visszaolvasol egy kicsit akkor még a nevüket is láthatnád ITT

Egyébként a sima 1.1 patch-et kell feltelepíteni a játékra, majd az ehez tartozó krekket átmásolni.
  • andaxxin
    Hali. Van magyar tört szerver?
    Ha tört serveren akarok játszani akkor tört patcht kell a játékra telepíteni?
  • Balumann
    tess
  • mycso
    Ezt most nem teljesen értem, de ment pü-ben az msn címem.
  • dragon11
    Ahha köszi.A F.A.Q-ban ottvan az a két letölthető fálj ami ahoz kell hogy tört szervert csinálj én csak bemásoltam és ne mindult el a swat felmásoltam a crackjét már ment.Hogy kell ezt alkalmazni hogy menjen rendesen ne írjon ki semmit?Privátban admármeg az msn címed!Köszi a választ.
  • mycso
    Néha szokott lenni 1-2. /smash & grab/
  • dragon11
    Valaki nemtudja van a kiegészítőben magyar szerver mert ha igen akkor én felraknám és kipróbálnám.Előreis thx.
  • MAN TGA
    Torrent link
  • Balumann
    Gyors és fizetős (SMS-es warez), vagy ingyenes és lassú (lehet, hogy nagyon lassú ^^) (torrent) linket kérsz?
  • MAN TGA
    akkor ezek szerint igen nagyon szépen köszönöm
    elmondanád honnan tom leszedni a rendeset??
  • Balumann
    lol, elfelejtettem a végén, hogy már az elején megkérdeztem.
  • Balumann
    de nem véletlenül a kiegészítőt vetted meg?
    Azt írja, hogy a bigyónak szüksége van arra, hogy a gépre fellegyen telepítve a SWAT 4. Ebből gondolom, hogy te a kiegészítőt próbálod telepíteni, az nélkül hogy a sima nincs fenn a gépeden.

Van a sima SWAT4 (2 CD-s), és van a kiegészítő: The Stetchkov Syndicate (1CD). A kiegészítőnek szükséges az alap hogy telepítve legyen, patchelve (rajtavan a kieg lemezén is a patch, az nélkül nem rakja fel).
    Nem véletlenül a kiegészítőjét vetted meg ?
  • MAN TGA
    eredeti be vettem meg mien kiegészitöt tegyek fel??
  • Balumann
    A kiegészítőjét próbálod telepíteni? Előbb az alapot kell feltelepíteni, és utána a kiegészítőt!
  • MAN TGA
    Hello srácok lenne 1 kérdésem tudnátok segiteni nekem ebben!!!!mielött insalálom a játékot ezt irja ki!!!!!!This product requires a retail version of swat4 to be installed on your system.SWAT4 was not found.please contact support for assistance!!!HELP a válaszokat elöre is köszönöm!!!!!!
  • Balumann
    főleg ha nincs is routere
  • dragon11
    Jólvan de akkor is elmondtam neki!Remélem tudaj használni!
  • Balumann
    én meg nem bírok írni
    *hozzászólását, *utóbbi
  • Balumann
    Nagyon szereted oltogatni az embereket, de engem már akkor is lecsesztél mikor még csak nem is hozzád szóltam :)
    A hozzászálását is félreértetted sztem, mert én még csak routerrel kapcsolatos kérdést sem látok az utobbi üzenetekbe (vagy csak én nem értem szokás szerint, hogy miről beszélsz, majd később talán megértem? :P)

De játékban is észrevettem, hogy úgy oltogatod aki nem úgy csinálja ahogy te gondolod... Engem zavart, pedig még csak nem is engem oltottál le (nem csak ma)! Ha én lennék szerver admin, biztos nem hagynám, de ha nekem modnanának olyat azt se (meg is történt, Flashmen -el vitáztam azthiszem, vagy vki klánossal)
  • dragon11
    Azta rohadt eget gondolkodjál ember mielött ide írsz!!!!!!Lehet ígyis de ha a routered-et portforwarolod és fix ip-re állítod akkor gondd nélkül megy.DMZ-t nem ajánlanám mert a gépedet kiteszi a netre minden védelem nélkül de ha nem megy a portforward akkor DMZ-vagy segítségkérés.A routeredbe úgy tudsz belépni hogy beírod a routered ip-címét a böngészőben a hálózati kapcsolatokban a támogatás fülön alapértelmezett átjáró.
    1.Fix ip-re álíltod a géped(vezérlő pult hálózati kapcsolatok tulajdonságok tcp/ip protokoll ip-det beírod,alhálózati maszkot kitölti magától,helyi átjáró router ip-je,elsődleges dns router ip-je.És ha kész újra fog indulni a rendszer pl:kilép msn-ből
    2Portforward ha nemt tudod az felhasználónevet és a kódot akkor ,,admin"
    és jelsz óüres idéző jel nélkül.És advenced menüpont virtual server.És beírod a portokat ha nem asus a routered akkor egyenként megcsinálod:segítség nekem D-Link DI604-van és ezért adtami ilyen linket.Na így megcsinálod.
    3.Újra idnítod a routert és megis vagy.
    4.Ha nem jó akkor valószínű elronottál valamit vagy pedig mikrohullámú neted van és natolva vagy.
  • Balumann
    Nem lett volna egyszerűbb előbb megnézni a szerver készítés menűjét? Ott lehet választani, hogy milyen mód legyen (Baricated suspect, COOP, stb.)
  • keeper007
    aha, ez megvan a hamacsi, de a coop hogy mukodik? külön mod? vagy hostolok es ott inditom a servert, tehat nem egymas ellen akarunk jatszani hanem hogy mi 2en bezuzunk mindenkit aki npc.
  • Balumann
    nem nagy baj
    Csinálsz egy szervert, LAN -ban! Akivel játszani szeretnél, az meg beírja a netes IP-det. Régen mi így játszottunk, de ha így nem menne, akkor töltsd le a Hamachi nevű programot (LAN -t csinál neten keresztül), és avval is, csináslz egy lan szervert, és ő meg látni fogja a játékon belül, a szerver keresőben, a LAN-nál.
  • keeper007
    ha coopban akarok jaccani spanommal akkor mit kell csinalnom? pls irja le vki, letotttem vlaami coop modot de tovabb nemvagom.

ja és nem eredeti a game, az baj?
  • dragon11
    Aha,de én láttam egy 30-ezres szervert.A mozzilámhoz nem akar bejelentkezni sehova az IE-vel jelentkezik be csak.Ritka mikor bejelentkezik a mozzilla mit csináljak vele?
  • mycso
    Hát venni nemigazán fogsz szervert ;)

Vagyis ha vannak felesleges millióid akkor igen.

Haverom 3k körül bérel 14 slotos cod2 servert/hó és aztmondja, hogy tavaly a 14 slotos SWAT4 szerverért 14k/hó összeget kért a gamearéna.
    /tehát ebből leszűrhető, ha venni akarnál egyet az mennyibe kerülne/

Vagy akár csinálhatsz te is, ha van rá pénzed és van eredeti swat4-ed, ja és jó gyors neted!!!

Menete: építesz egy szerver gépet: akármilyen pc megfelel /azért ajánlatos valami erősebb gépet összerakni/
    Esetleg rendelsz hozzá valami durva netet, hogy menjen normálisan lag mentesen a szerver
    Ja géphez nemárt egy szünetmentes táp /áram kimaradás, stb.. esetére/
    Kell hozzá egy eredeti SWAT4, és dedikált szervert kell vele létrehozni
    kb ennyi
  • Balumann
    Már a www.theallseeingeye.com nem jön be :S . Régebben én is ASE-t használtam, idegenkedtem az Xfire-től is, de már látom, hogy sokkal jobb. Sztem az ASE tényleg meg fog szűnni, ha nem újítanak. (eleve az ASE lassabb szerver kereső is, az Xfire meg televan sok hasznos funkcióval is).
  • mycso
    Miért is szünt meg???
    Én azt használom és tökéletesen működik: látja a swat4 és cod2 szervereket is.
  • V43 1105
    ASE megszünt.. :)
  • dragon11
    Á kösz!De nekem nem jó a firefox végképp utálom!Az oka:ide sg-fórumban meg akárhova bejelentkeznék ne mjelentkezik be semmit nem rontok el!IE-vel ilyen gondd nincs.Szóval ah van ötleted megköszönném.Jah és én most olyan szervert keresek ami Játékszerver és nem bérled hanem egyszer kifizedted és a tied.8-slotosról lenne szó!De már megkérdeztem egy másik topicba a segélykérőbe majd ha elakadok vagy ott nem tudnak segíteni ide jövök!
  • Balumann
    Nekem nem igazán van erről tapasztalatom. Régen Hamachi-val próbáltunk 3-an játszani, és nem látták a lan-nál a szervereket, viszont érdekes, hogy láttak kb. 6-7 szervert (azt hogy hogyan, azt ne kérdezzétek, de ottvoltak! :| LAN szervert csináltam mindig, és directIP-s módszerrel csatlakoztak mindig (LAN szervert csináltam, de netes IP-vel léptek be).
    Maximum 5-en játszottunk, mert COOP-ban játszottunk mindig, 2,5 Mbit/512 Kbit -es nettel nem volt lagos, 80-90 körül volt a ping, de nem volt zavaró.
    Ez egyébként még 1.0 verzióval volt, nem volt patchelve, és legalább 1 évvel ezelőtt, vagy régebben - amikor kijött a kiegészítő.

Most március 1-től lesz gyorsabb a netem, 10 Mbit / 1 Mbit, ezzel eltudok vinni szerintem 10 embert, majd lehet megpróbálkozok vele mint mondtam, majd a módokkal - ha csak nem csinál valaki majd rendes szervert móddal.
  • mycso
    Szal kicsit erről a szerveresdiről, saját tapasztalataim alapján:

az oldalon lévő crack csomagban benne van az exe+dll is

az ASE sosem látta még a "virágbolti" verzióval készített szervert (mindegy hogy sima vagy dedikált)

az Xfire-nél volt 1-2 ember, aki nem találta meg a szervert

eddig ha szervert csináltam (ADSL 2M/256k) 4-5-6 embernél már belaggolgatott, bár most, hogy sebességemelés volt, lehet változott valamelyest a helyzet

a dedikált szerver mellett is lehet játszani a gépről, azt ugyanis lerakja tálcára, és el kell indítani még1x a swat4-et (bár ilyen szervereknél nincsen sok értelme)

a hamachival is voltak próbálkozásaim, viszonylag sokat játszottunk haverokkal hamachin keresztül és nem volt vele semmi probléma --> több ember esetén még akár ez is jó megoldás lehet

nagyjából ennyi az észrevételem ezzel kapcsolatban.
  • Balumann
    Dedicated és sima között annyi a különbség, hogy ott te nemtudsz játszani, mert azon a gépen másoknak csinálod a szervert, nameg az jobban irányítható azthiszem.
  • Balumann
    a dll kicserélés arra jó, hogy tört szervert csinálj. Persze hogy lehet az nélkül is, de akkor csak az tud csatlakozni akinek eredeti van. Illetve most nem tudom, nekem úgy rémlik, hogy régen mikor haverokkal jtászottam, akkor LAN szervert csináltam, és úgy csatlakoztak directIP-s módszerrel, mert Hamachival nem látszottak a lannál.

Szóval ha csinálsz szervert, akkor az regisztrálja a szerverek közé magát, függetlenül hogy felülvan-e írva a dll hogy tört szerver legyen, vagy nincs. Namost a játék az nem talál meg minden szervert, de az X-Fire az mindet látja. Elvileg ASE is, de az elgyengült az utóbbi fél évbe vmiért.
  • dragon11
    Ok.Meggonodom még.
  • dragon11
    Jah,de lehet a dll fálj nélkül is szervertt csinálni és jó látja.De hogy tudom azt megcsinálni hogy az X-fire is lssa a szerverünket.Dedis/meg siam szerverről van szó.Mikor milyen.
  • Balumann
    jah, egy dll fájlt kell felülírni, de a gamecopyworld-on az a neve, hogy public server patch. (és bennevolt a dll fájl :D). Sztem elég, ha az XFire látja! Más megoldás sztem nincs, a többi szerver is ezzel lett csinálva, lehet hogy a játék csak a dedicated szervereket látja.
    Mondjuk az Xfire, meg a szerver keresők mindig több szervert látnak sokkal, mint a játék keresője (ezért is érdemes inkább programot használni), legalábbis az általam ismert játékoknál (elég sok játékot ismerek :D)
  • mycso
    Én úgytom, hogy elég a crack + crackelt dll, nem kell semmilyen server patch.

Én sem használtam hozzá semmit külön és tudtam szervert csinálni, csak mint mondottam a SWAT4 szerver keresője és az All seeing eye nem látja, viszont direkt IP -vel lehetett kapcsolódni és az X-fire látta is.
  • mycso
    Az miaz a namefix???