6531
-
#3544 én singleben nyomom... és felcsillant a szemem a kiegészítő hallatán. milyen kiegészítők léteznek? -
#3543 Játékot feltelepíted
Patch (és esetleg kiegészítő telepít)
Crackeled (ami a lemezen van nem jó ha patchelted, a kiegészítő lemezén ami van az már jó, ha kieg nincs meg akkor gamecopyworld.com -ról letudod szedni a cracket. -
#3542 Szia igen kell privát e-mail cimed és küldöm -
gamer654 #3541 Hello Srácok!!! Valaki segitsen nekem!nem indul el a SWAT 4 nemtom kell e hozzá crack.Ha kell vki segitsen keresni!!Előre is Köszi -
#3540 Sajna, a weblapunkon néha a reklámok győzedelmeskednek :( - még -, de már dolgozunk a problémán :) És úgy ahogy mondod, a COD valóban elrabolt sok Swatost (nem laggol :)), de remélem azért ez a "trend" megváltozik. :) -
#3539 Hali, örülök, hogy ismét swat. (mostanában egyre többen térnek vissza).
De kb egy jó féléve-éve "lett ez divat", hogy kezdtek eltűnni a magyar klánok, mert mindenki ment COD2-be.
No meg nem tagadom, egy idő után unalmassá válik a SWAT4, bár a bugok még mindíg tudnak ujdonságokat produkálni.
A szervereteket látom, viszont a weboldalatokra nemtok belépni. -
#3538 Üdvözlök mindenkit! TwT>>No1 vagyok (Kőmíves Tibor) a TwT klán Swatos részlegének Leadere. Klánunk egy régen alakult csapat, még az "Ős" időkből. Talán a régi Swatosok még ismerhetnek közülünk egy pár embert ( Gles, Swatka, No1, Ekhion, Colos, Hunti(míg nem lett S4hu-s :)..., és akik már elkoptak. Jelenleg a csapat nagyobb többsége a "Cod"-ot részesíti előnyben, így a Swatos részleg "csak" négy aktív taggal rendelkezik. Reméljük, hogy a jövőben ez bővülni fog, és részt vehetünk a magyar csaptokkal egy "war"-ban. Honlapunkon http://twt.atw.hu/ -n részletesebben is megismerhetsz minket. Szerverünk is elérhetővé vált a 195.228.156.230:10480 -s IP-n, illetve TwT_team.hu néven a Swat listában vagy Xfireben. Kapcsolatot Xfiren az - unohun - néven, ill. MSN-n - [email protected] címen tudunk tartani.
Mégegyszer köszöntök mindenkit, régi és új csapatokat, és harcra fel :) -
#3537 Szia. Milyen géped van?? (proci/ram/vga) és milyen felbontásban/részletességgel játszol? -
#3536 Ugyan ez a problémám nekem is, bár multiban nálam mostanába nem szokta. Valószínűleg azért, mert kevés a memóriám (512 MB).
Ja egyébként ha 800x600-ra leveszem a graffet akkor csinálja multiba is :S 1024-esen érdekes módon jó (csak úgy meg az alap fps lassabb), de játszható. -
KOVU #3535 hi
olyankor mi lehet a baj mit tudok csinálni akkor ha
megyek a játékban minden tök király meg minden csak ahogy löni kezdenek rám vagy én lövök egyből ugy be akad hogy az elképesztő...
mit tudok ellene tenni?
elöre is thx
-
#3534 Tom, meg azóta már van kismillió magyar klán, szerverrel csak még nem volt időm frissítgetni a banner alatti linken.
Üdv:{F}SpongeBob|s4hu :D:D:D -
Uvilmos #3533 Hi, a RED-Team linkje megváltozott erre: http://www.redteam.hu/
Üdv:{F}uvilmos|s4hu -
#3532 Ja igen szerintem is hülyeség volt ez.Mind1 vissza megy 1.1-be ott több a magyar szerver.Azért köszi. -
#3531 Szerintem tök butaság az 1.0 -val játszani, 1.0 -hoz szervert csinálni mégnagyobb hülyeség, hogyha egyszer lehet 1.1-hez.
Milyen oknál fogva állt át a haverod 1.1 -ről 1.0 -ra?
Én szerintem senki nem csinál 1.0-hoz szervert... mond haverodnak, hogy ha neten akar játszani 1.1 kell, mert minden szerver 1.1 -es. -
#3530 Nem teljesen értem a kérdésedet, de:
Az x-firehez nem értek /valószínűleg bekell állítani, hogy lássa az 1.0 szervereket is/. Egyébként oly kevés 1.0 szerver van, hogy azt a swat4 szerver keresőjében is bőven megkeresgélheti.
A második kérdésed meg abszolult nem értem, de megpróbálok válaszolni rá.
Ha az 1.0-hoz kell magyar szerver, akkor passz, ha az 1.1-hez, akkor ott van a FAQ-ban egy pár magyar klán a szerverei címével. /majd még bővítem/ -
#3529 rosszul írtad le a neved! -
#3528 Könyjelzők -nek hívják Mozilla-ban! Felül könyvjelzők-be tudsz hozzáadni. Illetve oda ahova a címet beírod, alatta van egy sáv, és oda tudsz tenni ilyen linkgombokat. Odakattintasz jobbegérrel, és Új könyvjelző, vagy drag&drop módszerrel behúzod oda a linket, majd jobbgomb tulajdonságok -al átnevezheted. -
#3527 On Baluman kűűdj mán 1 privit h mien néven nyomulsz x-firén vagy vki aki x-firézik az vegyen fel nevem:offcicerscott
-
#3526 Über OFFF:
Baluman átnyergeltem firefoxra hol lehet hozzáadni a kedvencekhez ha van egyáltalán hol van a kedvencek?? -
#3525 Na haverom felrakta a gamet(tört game)1.0-ba gamel.De elötte 1.1-volt fentt neki egy darabig aztán átment 1.0-ba ma.Az X-Fire nem látja a szervereket csak az 1.1-est a játékba meg hol látni magyar szervereket hol nem.Ezt valaki tuja orvosolni?+Kéne még segítség.Melyik az a szerver ami bérelt és jó klán?Lehet HOME is csak a lényeg hogy szinte állandó legyen a szerver.Előre is köszi a választ. -
#3524 Jah, meg aki szervert csinál az nyilván javítottal csinál, mert mindenkinek érdeke, hogy kevesebb bug mellett játszon. Nemigen hiszem, hogy sok szervert talál ami 1.0 verzióju lenne, logikátlan lenne ^^ -
#3523 Mivel ugyanaz, mert az 1.1 csak bugokat, meg 1-2 hülyeséget javít. -
#3522 -feltelepíted a játékot
-feltelepíted a patchet és esetleg a kiegészítőt
-leszeded az 1.1 verzióhoz a cracket (ami a lemezen van nyilván nem a patchelthez van), vagy ha megvan a kiegészítő azon már a friss crack van.
Utána menni fog. Xfire-nél létrekell hozni egy accountot, aztán elindul, letölti mindig a frissítést, utána meg servers fül és ott van alul a játék, kettőt klikk rá és kiírja alá a szervereket. Rálehet jönni.
Ha visszaolvasol megtalálod, hogy honnan lehet leszedni a cracket, ha nincs meg a kiegészítő ... -
#3521 ezt az xfiret hogyan kell használni? -
#3520 meg az eredeti original exét és dll-t beilesztettem utáa crackeltem -
#3519 felraktam patcheltem aztán crackeltem azzal a crackal amivel rajtavolt a cd-n hogy csináljam h jó legyen?????? -
#3518 nagy valószínűleg patchelted 1.1 -el és 1.0 -ás crackel visszacrackelted. akkor írja azt. -
#3517 valami critikal errort ír ki mi lehet? -
#3516 na belépek egy serverbe és mikor inditaná kilép és kiir valamit4 mi lehet a gond?? -
#3515 Aha,a F.A.Q-ban nicns leírva az 1.0-ba lévő szerverek.Mind1 majd megnézem azért köszi. -
#3514 értem akkor ez lesz az original EXE éd dll. elötte ezt kel bemásolni a játékhoz és utána patcelni és utána crackelni? -
#3513 Gondolom nem eredeti swat4-ed van és krekkelve van. --> na ezért nem tudod felrakni a patchet, mert eredeti swat4.exe kell hozzá --> FAQ
-
#3512 hogy lehet feltelepiteni az 1.1 patchet hogy ne irjon ki hibát? -
#3511 Ugyanazok a játékmódok, mint az 1.1-ben, bár ez is levan írva a FAQ-ban.
Magyar szerver 1.0-ban már nem nagyon van, de szerverkeresővel megtudod nézni, hogy mik vannak. -
#3510 egyik serverre sem engednek föl -
#3509 vagymit hogyan mikor teszem fel az 1.1 patchet kiir valami hibát -
#3508 Jah egy ismerősöm 1,0-ba akrja nyomni.Valaki leírná nekem az ott lévő MAGYAR szervereket.Ha lehetne akkor az ottani játékfajtát is megmondani.Előre is köszönöm. -
#3507 X-fire progit a F.A.Q-ba megtalálod.Azzal menyj a Qtyák/Dogz szerverre azért mert ott szivesen tanítanak. -
#3506 olvass vissza ;) Egyébként én az Xfire-t ajánlom szerver keresőnek, szerintem jobb mint az ASE. -
#3505 Heló!
Most raktam föl a játékot és hogyan lehet serverebejátszani? all seeng eybe azom van.
Köszi