6531
-
#3584 Nem tudok a cb-re regizni ezt írja ki,, * Password must contain at least one upper case character ('A')."Mi a baja?
-
#3583 CB-n is akarnak indítani OP laddert, ezeket kell hozzá aláírni, hogy megvalósuljon: link1 link2 -
#3582 De, online... legalább is mikor bekapcsolom :) csak nem "Only Pistols"-os hanem minden mehet (majdnem!). A magyar csapatok között kevés az olyan akik csak pisztolyos gamet nyomnak, ezért nem tettük arra. Egyébként TwT_team.hu néven fut a szerver, amikor be van kapcsolva :) Ha van rá idŐd gyere fel, és nyomunk egy kört :) A (hun)gry-ból még hányan vagytok? Egyáltalán, tudsz a régiekről valamit, merre vannak...? -
#3581 Valaki tud valamit a Take Down módról??Má nagyon várom. -
#3580 Nah ennek örülök :D Csak nem online pisztolyos szerver, mint anno a dutch szerver volt? :D Ott nyomtuk is együtt néha. Amugy az egyik oszlopos (hun)gry tag vagyok :P
ui. amint msn közelébe kerülök felveszlek ;) -
#3579 Hoppá! Mamszim felkapcsolta a villanyt, és láss csodát beugrott a neved Te "öreg" Hun(gry)-s N. Pitta :) Vazze, nagyon rég nem találkoztunk, de kicsi a Swatos világ, de örülök..........
Valamit megadhatnál, hogy máshol is elérjelek :) Az enyémeim fenn vannak az adatlapomon......
-
#3578 Szia! Ja, még csapatjuk :) És Pali is nyomja még :) Csak lassan már kihullik a fogunk és a kezünk is remeg már :) De a régi fény még pislákol, ezért nyitottunk egy szervert, ahol régi TwT-k is szoktak játszani. De inkább csak hülyéskedünk, meg röhögcsélünk sokat :) Ja, itt jegyzem meg, hogy közkivánatra a stingert visszatettük, de a többi maradt a régiben. Bocsi, de a Cavinton már lassan felváltja a Tic-Tac-ot nálam, ezért a Nickedből nem jövök rá honnan ismersz minket. De örülök, hogy van aki az "öreg motorosok"-ra is emlékszik :) -
#3577 Ja igen,nekem már nagyon nagy kedvem van coopozni! -
#3576 mikor? :| Dragon11 és én is szeretnénk coopozni majd valamikor, bár nekem azthiszem most csak szerdától lenne jó. Majd valamikor megbeszélhetnénk egy coop időpontot! -
RMarvin #3575 Itt csak én nyomom COOP-ban a gémet? -
#3574 Akkor valaki jönne a clánba??Üresedés volt a klánba és keresünk tagokat akit érdekel a dolog válaszoljon.(Ha lehet akkor olyan legyen aki pótolna a szerverbe de jöhet olyan is aki nem). -
#3573 Hmm, látom azért már öreg motoros swatos még mindig játszik, ugye TwT No1 :) Killerpali is nyomja még? :D -
#3572 No a "Magyar klánok" menüpontot kiegészítettem, frissítettem. -
#3571 Szió, it a klánunk honlapja: http://www.s4hu.hu/fearless/, regizzél, aztán a fórumon belül van egy gyűjtőtopic ami a nyári SWAT4 taliról szól /altémákkal/, ott van bővebb infó, illetve ott lehet kérdéseket feltenni és utazással kapcsolatos infók is vannak, stb. ...
A csítelős dolog: én már hozzászoktam, hogy csítereznek azok akik nemrég kezdtek el a játékkal játszani vagy nem megy nekik annyira, most is megkaptam, hogy hagyjam el a szervert, blablabla, de már nemigazán szoktam felvenni ezeket, inkább dícsértenek veszem ha lecsítereznek --> erre azt szoktam mondani, hogy megkell tanulni játszani ;)
Egyébként valami tényleg volt a szerveretekkel, mert ahogy néztem a pingek mindenkinél rendben voltak, viszont iszonyatosan laggolt. -
#3570 Szia Pit :) Azt írod, hogy lesz egy Swat LAN-party. Lehet róla tudni többet, vagy még kialakulóban van? A tegnapi teljesítményetekhez a szerverünkön meg gratulálok, szépen nyomtátok, Te is meg mycso is :). A társaim meg azért panaszkodtak (csitre), mert valóban valaki megakasztotta a szervert (ki is fagyott), de nem konkrétan rátok vonatkozott a célzás. Nálunk az összes klántagnak kötelező a "UAC" használata, ezzel is elkerülendő az esetleges "csíter" beszólás, amit nem respektálunk :)) A kemphez meg újra vissza kell szoknunk, mert eddig, az előző szereverünkön, a kemp nem volt megengedett. Szerintünk a kemp nem a taktikát erősíti, hanem a guggoló izmokat :)). A végleges szerver beállításnál, egy szavazással még eldöntjük, hogy a a kemp a szerverünk része legyen-e vagy sem. Addig is mehet. -
#3569 nem az a valós... 100 a sávszél és wireless net :( na kipróbálom a pisztolyt meg a többit egységesen,bár érdekes az igazi swattosokat még nem láttam ilyen szerelésben :S
de megőrít ez a hologon vagy milyen pálya... egyszerűen elásták azt az aktatáskát. -
#3568 Tazert vigyél magaddal másodlagos fegyverként, aztán ha nem engedi magát akkor sokkold le.
Mármint 100kb/s a letöltési sebességed vagy ez valami modemes net???
Ha ez a letöltésid, akkor jó lesz nethez is. ;) -
#3567 szerintem 100kb/s net kevés a netes játékhoz :(
a pepperball az jó fegyó,de néha nem akarták semmi pézért sem eldobni,lőtem kézre glockal,elejtették,de nem engedték,hogy megbilicseljük... -
#3566 Szió, bezony az lenne a lényeg, hogy ne ölj meg senkit.
Ajánlom a less-lethal shotit vagy a pepperballt, no meg a rengeteg stingert....
Egyébként ha jól megy a fejre való célzás, az a netes játéknál még jóljöhet.
Próbáld ki online is a játékot, kicsit segít, hogy utána pontosabban célozz, meg valamennyire fejleszti a reflexet is./én pl így nagyon sok online game után a singleplayer gamét lassúnak, gyengének találom/ -
#3565 Hi all!Most az LGC klánommal akarunk egy bérelt szervert 12slotos.Aki úgyérzi társaságra,és jó fej is és tud is swatozni és AKTÍV TAG az jelentkezzen bátran,hogy akar tag lenni.Jelentkezhet olyan is aki pótol bele,olyan is aki nem ez nem baj csak AKÍV tagokra szükség van nálunk a szerver meg lessz előbb utóbb!
Üdv:{LGC}Dragon11 -
#3564 nem a gombot tekertem el. akkor nyöszörögnek ha útban vok :)
ja vagy az a lényeg hogy ne öljünk meg senkit? akkor biztos nem jó hogy nagy kaliberű m4a1 et és smg t használok mellényátszakító golyóval és glock 17 másodfegyverzettel,szintén olyan golyóval :) meg talán az sem helyes akkor,hogy fejre és mellkasra lövök :) na úgylátszik sokat kell tanulno a játékról...
meguntam,hogy nem dobják el mindég meg akkor lőnek le ha szedem össze a fegyókat meg jelentek vagy épp rakom fel nekik a karperecet... most így végigviszem a játékot később majd megpróbálom komolyabban is és nem easyn játszani..
egyébként van tipped,hogy merre lehet az a táska? tudod melyik pályáról beszélek szerintem... -
#3563 fejesekkel vigyázz, a játékot akkor viszed át 100%-ra ha nem ölsz meg senkit =)
Lehet azért nem működik a gázosítás mert elállod az útjukat és nem tudnak beállni pozicióba? :D -
#3562 köszi a sok segítséget :) na megyek is keresni az aktatskát a laborba :S -
#3561 Capslockal tudsz majd lőni.Ja és nem bal click rá hanem jobb click. -
#3560 köszi a választ. a door wedge akkor nem érdekes:D
nekem nem akarja változtatni a parancsot... pl ha már másodszor játszom a pályát és tudom,hogy egy bizonyos ajtó zárva van. nem bírom,hogy robbancsák ki és tisztázzák a terepet,hanem előbb csak simán nyissák ki,aztán mikor felfedezik,hogy jaa ez zárva akkro bírom csak kiadni a másik parancsot. szóval nem bírom a gázosítást sem előhozni :(
így próbálom: ajtó elé állok, jobb klikk,kiválasztom a kívánt opciót és bal klikk. de nem történik semmi.
igen azt a snipert már láttam,de azt hittem csak megfigyelés :) de majd lesznek akkor szép fejesek :) -
#3559 Azzal is előjön és a 3-mas numerikus billenyűvel is előjön. -
#3558 -Akkor tudod a csapattársaidat az ajtó mögé gázdobásra irányítani, hogyha az ajtóra ránézel, és úgy nyomod meg a jobb egeret, majd ráviszed egérrel arra amit szeretnél parancsolni, és egér gomb.
"beach, bang (az a bang gránát) & clear"
-Az a sárga csíkos izé a Door wedge (vagy vmi ileysmi) az arra jó, hogy bezárd, beszorítsd az ajtót, hogy ne lehessen kinyitni (olyan mintha bezárná a még nem szétrobbantott(vagy szétshutgunnolt :D) ajtót. - azthiszem legalábbis. - szerintem csak multiba van értelme használni, bár ott se ér sokat... :|
-Sniper nincs, azaz a küldetésekben van elheyezett sniperes, és valahogy kis ablakban előtudod hozni és tudsz vele lőni (ablak fele néz, és csak arra tudod irányítani). Aszem Page up -al lehet előhozni. Van ahol 2 is van (2 különböző ablakra néz).
Magyarosítás készül, szerintem magyaritasok.hu -ról lelehet majd szedni ha kész lesz. -
#3557 készül állítólag... csak már azt is elfelejtettem,hogy hol írták...
emígy szerintem tök fölösleges lenne mert a fő rész mondjuk a hosszú küldetés leírás szerintem nem lenne átfordítva.
a génlabor pályánál mikor megakadályozzuk a terroristákat,hogy elvigyék a cuccot az aktatáskában... na ott leakadtam,mert mindent átnéztem és sehol a táska :( -
gamer654 #3556 Hello srácok!
Van már hozzá magyarítás mármint a SWAT 4-hez vagy még nincsen.Ha van,vki lécci adja meg az oldal címét ahonnan letölthetem.Előre is kössz! -
#3555 lenne még kérdésem,ha nem gond...
1. mikor megnyomom a jobb gombot nem tudok minden opciót alkalmazni csapatmozgásban. pl,hogy úgy nyissák,hogy gázosítsonak is. ezért nem tudtam végigcsinálni a traininget sem,mert mikor megkaptam a csapatot kitisztítottuk a sötét helyet utánna leakadtam
2. nézegettem a játék cuccait és így megtaláltam a shotgunt amivel ajtót lehet nyitni :D nagyon bejön. a gránátoknál a kanyar kamera felé van valami sárga csíkos izé állítólag ajtókra jó még ne jöttem rá mi az...
3. van sniper a játékban? mert most a hotelos páylánál vagyok és a bevezető képekből egyre inkább az az érzésem,hogy csak én vok a béna és nem találtam meg. -
#3554 Ok! Jó lenne ha még lenne kb. 2 jelentkező. -
#3553 Nekem van! -
#3552 Ha nagyon szereted single-be a játékot, akkor szerintem érdemes kipróbálni a kiegészítőt, nem annyira rossz az :D Én az alapot jobban szeretem, meg az jobban is fut valamivel, kiegészítő nehezebb is.
Más;
Van kedvetek COOP-ozni valamikor? -
#3551 köszi a választ. akkor nem érdekes... emígy nagyon feelinges game. remélem lesz folytatás :) -
#3550 Oké nincsbaj!Jó8 neked is. -
gamer654 #3549 ja és balumannak is köszönöm a segítséget!! -
gamer654 #3548 bocs dragon csak a Caps Lockom bekapcsolva maradt és már nem volt kedvem ujra irni.Ferrari nem kell elküldeni a cracket már találtam egyet.de azért köszi!! jó éjt mindenkinek -
#3547 Ne hangoskodj!!!!!!!!!!A fórumon a nagy betű folyamatosan hangoskodásnak számít! -
gamer654 #3546 fERRARI:HA NEKEM SZOLT AKKO NAON SZÉPEN KÖSZÖNÖM [email protected] -
#3545 Eegyetlen egy van.A Swat 4 The Stetchkov Syndicate.Nem valami jó.Inkább e helyet kiadtak volna egy normális patcthet ami nem ilyen bugos.