S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi baj a zavarásért, tudtam hogy ezt fogod kérdezni(mondjuk AC-ra gondoltam). A kiírási módját lehet ellopni.
Szia!
Bocsánat az zavarásért, de engedd meg, hogy megkérdezzem, mert nem tudom. Hogy lehet szabályt lopni? De most komolyan...
Egyébként a szabályok a HRDS honlapján olvashatóak.
Bocsánat az zavarásért, de engedd meg, hogy megkérdezzem, mert nem tudom. Hogy lehet szabályt lopni? De most komolyan...
Egyébként a szabályok a HRDS honlapján olvashatóak.
Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek ehhez a játékhoz. Az a helyzet, hogy általában, amikor Swat-ot vagy a stechkov syndicatet elindítom másodszor telepítés után a játék nem jeleníti meg a menü szövegét, csak a háttérben mozgó fegyvereseket látom. Ha viszont újratelepítem, vagy csak egyszerûen az elõzetesen lementett swat4 mappát kicsomagolom a törölt swat4 mappa helyére, akkor viszont mûködik rendesen a következõ indításig. Ez azért elég idegesítõ :S. Segítségeteket elõre is köszönöm.
Miért érdekel annyira az a szerver? Ja, hogy még a szabályokat is ellophassad<#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer>
nem tudja valaki mi a helyzet Jaky serverével? ilyenkor még szokott menni.
mycso, engedelmeddel visszaillesztenék egy törölt hozzászólást, amit általánosságban, és a játékkal kapcsolatban írtam.
a radar, mint csalás
én személy szerint nem hiszem el, hogy ilyesfajta csalás létezik a játékhoz. nem fogok nagyon meglepõdni, ha valaki hiteles bizonyítékokat mutat, én ilyeneket még nem láttam.
azért nem hiszek a létezésében, mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan mûködne, továbbá egész egyszerûen nem logikus, hogy pont ilyen fajta csalástól vár valaki segítséget. nem elég, hogy a társaid kameráját figyeld, emellett még egy radarernyõt kell nézed, hogy az ellenség merre jár. ez már túlságosan megosztaná a játékos figyelmét, az enyémet biztosan.
a radar, mint csalás
én személy szerint nem hiszem el, hogy ilyesfajta csalás létezik a játékhoz. nem fogok nagyon meglepõdni, ha valaki hiteles bizonyítékokat mutat, én ilyeneket még nem láttam.
azért nem hiszek a létezésében, mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan mûködne, továbbá egész egyszerûen nem logikus, hogy pont ilyen fajta csalástól vár valaki segítséget. nem elég, hogy a társaid kameráját figyeld, emellett még egy radarernyõt kell nézed, hogy az ellenség merre jár. ez már túlságosan megosztaná a játékos figyelmét, az enyémet biztosan.
Azt írja hogy, out of frekvenci , akár a sima Swat4 vagy a TSS-t indítom, mindkettõnél ezt írja.
Hali!
Felraktam a Swat 4 hez a magyarítást, de amikor akarom indítani a játékot, akkor már az intro sem jön be, hanem a monitor menüje ugrik be h frekvencia... 78 meg 85 HZ meg ... és számos vissza 14 sec-rõl. Ha lejár az idõ, akkor a monitor kikapcsol, és csak az újraindítás marad.
Mi lehet a baj?
Felraktam a Swat 4 hez a magyarítást, de amikor akarom indítani a játékot, akkor már az intro sem jön be, hanem a monitor menüje ugrik be h frekvencia... 78 meg 85 HZ meg ... és számos vissza 14 sec-rõl. Ha lejár az idõ, akkor a monitor kikapcsol, és csak az újraindítás marad.
Mi lehet a baj?
a gold edition alapból 1.1-et tartalmaz vagyis semilyen patch nem kell hozzá
Heló! A Gold editionhoz kell patch? Vagy már azt is tartalmazza? Elõre is köszi.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
1, vagy a vga kariddal lesz a probléma (lehet egy driver csere is segítene)
2, töltsél le másik patch-et, mert amit letöltöttél annak a nyelve nem egyezik a játékod nyelvével 😉
2, töltsél le másik patch-et, mert amit letöltöttél annak a nyelve nem egyezik a játékod nyelvével 😉
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
hi all!
Lenne egy, kettö problémám:
1.: A SWAT 4 -ben Single Player, Multi Player eggyaránt nagyon szar nekem,
mivel mikor vakito granatot dob el vki es az engem hat, akkor nekem minden
leál.Ezt ugy értem hogy mikor halványul akkor nem látom a többiek mozgását, csak azt, hogy a robbanás idejében hol álltak, vagyis még mindig ott álnak...Elég szar ne tudjátok meg...
2.: A patchet le szedtem de ezt irta ki:
The languge versions of SWAT4 and this patch are not the same.
This patch can not be installed.
Ez mi???
Kössz elöre is!
Lenne egy, kettö problémám:
1.: A SWAT 4 -ben Single Player, Multi Player eggyaránt nagyon szar nekem,
mivel mikor vakito granatot dob el vki es az engem hat, akkor nekem minden
leál.Ezt ugy értem hogy mikor halványul akkor nem látom a többiek mozgását, csak azt, hogy a robbanás idejében hol álltak, vagyis még mindig ott álnak...Elég szar ne tudjátok meg...
2.: A patchet le szedtem de ezt irta ki:
The languge versions of SWAT4 and this patch are not the same.
This patch can not be installed.
Ez mi???
Kössz elöre is!
Jaky:
Már senki...
Már senki...
Köszi.. Akkor nem érdemes megvennem eredetiben.....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Nagyon sok tört server van.Olvass vissza a patchelési menetbe:
Két részre szakad, 1.1 és 1.0.Inkább 1.1-et ajánlom neked(Crackban, patchben FAQ segít.)
Vannak cheaterek, mint mindenhol, viszont egyre több a pro gamer, de ez ne irritáljon, te is az leszel.😊 Eléggé jó hangulata van, egyet tanácsolok, magyar serverekre csak úgy menj fel, hogy köszönsz és ámen, ne írkálj, ha azt mondják cheater vagy, mond azt, hogy nem, uac, stb.. ne írj a serveren.. mert ok nélkül bannolnak.(Magyarok rulz^^-.-')
Két részre szakad, 1.1 és 1.0.Inkább 1.1-et ajánlom neked(Crackban, patchben FAQ segít.)
Vannak cheaterek, mint mindenhol, viszont egyre több a pro gamer, de ez ne irritáljon, te is az leszel.😊 Eléggé jó hangulata van, egyet tanácsolok, magyar serverekre csak úgy menj fel, hogy köszönsz és ámen, ne írkálj, ha azt mondják cheater vagy, mond azt, hogy nem, uac, stb.. ne írj a serveren.. mert ok nélkül bannolnak.(Magyarok rulz^^-.-')
SZIASZTOK !
Régebben igen sokat nyomtam multi-ban ezt a játékot, most megint elõvenném, de nem tudom, hogy mennyire megy még a multi része, érdemes-e foglalkozni vele.
Köszi elõre is, ha valaki válaszol.
Ui: AZ is érdekelne, hogy mennyire játszható, van sok csíter, törttel játszanak-e stb...
Régebben igen sokat nyomtam multi-ban ezt a játékot, most megint elõvenném, de nem tudom, hogy mennyire megy még a multi része, érdemes-e foglalkozni vele.
Köszi elõre is, ha valaki válaszol.
Ui: AZ is érdekelne, hogy mennyire játszható, van sok csíter, törttel játszanak-e stb...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
miért te ki vagy?
ricso22
http://www.gezmods.co.uk/
http://www.gezmods.co.uk/
jzsolt
Te vagy Jaky? óóóó ember 😄😄
Te vagy Jaky? óóóó ember 😄😄
All:Miért van az, hogy x-fire-ba írok valakinek és amit írok, abba szerepel a t betû, és írom tovább, és swat4-be ugyanúgy írja? PLEASE segítsetek, az x-fire újrarakása nem segített...elég idegesítõ..
Bocs,hogy ilyen alapot kérdezek, de Botokat hogy lehet a játékba tenni??? Tényleg bocs. DE örülnék, ha valaki elmondaná.
Kössz szépen!
ha nagyon kell akkor tõlem leszedheted
http://www.swat4hrds.hu
bajnokság menü - technikai információk link és ott a 3. szekció az exe_fájlok.zip gomb
http://www.swat4hrds.hu
bajnokság menü - technikai információk link és ott a 3. szekció az exe_fájlok.zip gomb
Segítsetek már légyszi! Még mindig az a probléma amit pár sorral lentebb emítettem! Honnan a francból tudnék szerezni eredeti swat4.exe-t?? Google jó barát de most nem segített :S
látom sikerült
AlexCross:
Azt remélem tudod, hogy ha ez mûködik, 10kg milka csokit küldök neked email-ben 😄 Kössz szépen, elég régóta keresem<#wow1>#wow1><#vigyor4>#vigyor4>
Azt remélem tudod, hogy ha ez mûködik, 10kg milka csokit küldök neked email-ben 😄 Kössz szépen, elég régóta keresem<#wow1>#wow1><#vigyor4>#vigyor4>
Ez most a magyarosítás? Ha az akkor valaki részletesen írja már le hogy kell felrakni? LÉTSZI!
KÖSSZI 😄
KÖSSZI 😄
Lithius, én szeretem a csokit, majd megadom hová kell postázni.
vagy, beszámítom a két pontodat amit a helyes megfejtésért kaptál és elárulom.
"DynamicLoadout.ini" a file neve, és ott a "DefaultVIPLoadOut" szekció vonatkozik a nagyon fontos személyre. egyébiránt itt figyelmet érdemelnek a , , részek is.
a SwatEquipment.ini file-ban pedig megtalálod a fegyverek és felszerelések neveit.
vagy, beszámítom a két pontodat amit a helyes megfejtésért kaptál és elárulom.
"DynamicLoadout.ini" a file neve, és ott a "DefaultVIPLoadOut" szekció vonatkozik a nagyon fontos személyre. egyébiránt itt figyelmet érdemelnek a
a SwatEquipment.ini file-ban pedig megtalálod a fegyverek és felszerelések neveit.
Alcohol 120% -ba is remélem tudtuk segíteni
Csá . Remélem nem néztek hülyének mivel még új vagyok úgy hogy az lenne a kérdésem : mikor A deamon tools-ba beteszem a swat4 1 cdét akkor ezt írja ki: "A képet nem sikerült csatlakoztatni. A fájl nem érhetõ el."
És valami hasonlót a
És valami hasonlót a
Ez most kinek szóólt?? _D
Ok, boccs a hangnemért.
A baj az, hogy meg van crackelve az 1.0-ád. Szerezz eredeti swat4.exe fájlt, és mûködni fog<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#awink>#awink>
A baj az, hogy meg van crackelve az 1.0-ád. Szerezz eredeti swat4.exe fájlt, és mûködni fog<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#awink>#awink>
Akkor hogy lehet módosítani a vip fegyverét? Az amod.doc-ban nincs benne, és a barátom (Google) is cserben hagyott, akárhogy is kérdeztem tõle.. megpróbáltam lefizzetni de nem szereti a csokit 😄 lehet hogy ram-ot kellett volna neki ajánlanom? <#wow2>#wow2><#bee1>#bee1>
Valaki tudna segíten abban hogy hogyan rakjam fel a TSS kiegészítõt? Letöltöttem, aztán mountoltam majd az Autorun-nál elõször az 1.1es patch-et kéne felraknom mert nem engedi a nélkül telepíteni...Próbálnám instalálni az 1.1et aztán valami szar hibaüzenetet ír a swat.exe-rõl?? mi lehet? Elõre is köszi....
Jelentem: #4407-es hozzászólás.
Meg 1-el fölötte még.
Meg mi az hogy "írjatok!!!"? Itt ne követelõzz, hanem kérj. Kössz. Te is tipikus lusta paraszt vagy, ha lejjebb görgetnél ott lenne a szemed elõtt egy bazinagy kép a magyar menürõl. azt csak olvasgatni kéne egy picit.
Meg 1-el fölötte még.
Meg mi az hogy "írjatok!!!"? Itt ne követelõzz, hanem kérj. Kössz. Te is tipikus lusta paraszt vagy, ha lejjebb görgetnél ott lenne a szemed elõtt egy bazinagy kép a magyar menürõl. azt csak olvasgatni kéne egy picit.
Hello!Nem tudja valaki hogy lesz a a SWAT 4 hez magyarosítás???
Írjatok!!!!
Írjatok!!!!
Én ehez hülye vagyok... hogy lehet megváltoztatni a vIP fegyverét?
Hello!
Swatosok segítsetek!
Multiban szeretnék játszani kiválasztok egy szervert csatlakozok fellép eddig ok pálya bejön látom a többit, hogy szedik az ellent. Coop módról lenne szó. Megy a kõr, mikor vége új pályát töltene be de kiírja, hogy idõtúllépés miatt nem tud csatlakozni! Mire visszamegyek a kõr már megy és nem tudok játszani! Pingem 200körüli bár nem tudom miért 8mbit a net 1.1 patch tûzfal kikapcs.
HELP!!!
Swatosok segítsetek!
Multiban szeretnék játszani kiválasztok egy szervert csatlakozok fellép eddig ok pálya bejön látom a többit, hogy szedik az ellent. Coop módról lenne szó. Megy a kõr, mikor vége új pályát töltene be de kiírja, hogy idõtúllépés miatt nem tud csatlakozni! Mire visszamegyek a kõr már megy és nem tudok játszani! Pingem 200körüli bár nem tudom miért 8mbit a net 1.1 patch tûzfal kikapcs.
HELP!!!
. : Z E L L E R : .
Ezer hála érte, úúú anyám :'( az amod.doc ból származik... ÚÚÚÚÚÚ ez nagyon cink... csak olvasnom kellett volna... thx
egy swat-os szerverrõl <#eplus2>#eplus2>
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
két pontért: honnan származik az idézet?
AutoAction
array string This is an array of commands (ac, print and wait), which will loop. The idea is for a repeating set of messages and ac commands, you can decide the time (in seconds) between each message. An example would be:
AutoAction=“print Hello”
AutoAction=“wait 5”
AutoAction=“print This server has no rules”
AutoAction=“ac balanceteams”
AutoAction=”wait 60”
Adding the above into your config, would print the message ‘Hello’, wait 5 seconds, then print the message ‘This server has no rules’, then balance the teams, then wait 60 seconds, then repeat the process.
Lelövik, akkor, mint a valóságban= rálõnek, 3x-os felszólításra nem reagálnak lelövik.Hát kevés volt nekik az idõ XD
A bénák az lehet.Beküldöm õket.Hallom ahogy kiabálnak a bûnözõkkel aztán mégis õket puffantják le.Nincs egy kapcsoló,hogy bemennek és aki nem dobta el a fegyvert azt lelõjjék?Könyebb lenne az élet.Szerintem egyszerûbb lenne ha egyedül játszanám végig mint egy FPS-t.