6531
-
NZiM #5046 Ja igen. A bénító fegyverek. Már majdnem kész volt a 4ik szint, mikor már csak 2 ajtó volt hátra. Embert nem vesztettem, minden simán ment. Bekukkolok az ajtó alá, 1 ellenfél a szobában. Nesze neked, gáz bedob, vár egy picit, bemegy, suspect agyonlő mivel a gáz nem hatott rá...
Azt is észrevettem, hogy a beanbag shotival ha megküldöm közelről, sokszor mintha meg sem éreznék. A pepperballt hasznosabbnak vélem.
Igen rosszul fogalmaztam. Nem elrontva, de érdekes azért. Gondolj csak bele, egy suspect épp úgy dönt hogy véget vet 2 túsz életének, de előtte megkínál egy sorozattal az AKból. Neked pedig jogod van önvédelemből leborsozni. Nem lőhetsz vissza éles fegyverrel, annak ellenére, hogy életed / túsz életek forognak kockán. Azért ezt te sem gondolod komolyan ugye? Mindenkit nem lehet megmenteni véleményem szerint.
Bocs hogy hosszu lett. -
Anonymus20 #5045 És még a kukkoló is ott van(ajtó alatt). -
#5044 Nincs az elrontva, neked van egy csapatod, gránátok, bénító fegyvereid, mi kell még??? -
NZiM #5043 Ezzel az elite móddal csak az a bajom, hogy pl. a 4. pályától bedurvulnak a dolgok és szinte az összes ellenfél szó nélkül tüzet nyit, te meg nem lőhetsz vissza, mert nem lesz meg a 95 pontod...
Ezt elrontották szvsz.
-
Anonymus20 #5042 Kössz dragon. -
#5041 Mesterlövész.. -
#5040 Ez nekem is így van,pedig kellene nekem a vip textúrája.Nincs meg valakinek ? -
Anonymus20 #5039 Ha nem ölsz meg senkit, azért plussz pont jár. Azt hiszem úgy lessz 100. Sierrával lőni meg nem tudom mi az. Milyen fegyver az? -
NZiM #5038 Hali.
Az miért van, hogy ha sierrával kiiktatok egy fegyverest, akkor az pontlevonás a végén? Úgy tudom, hogy sierrával felszólítás nélkül lőhetek.
A másik kérdésem, hogy rámlő a suspect én kilyuggatom, és pontlevonást kapok érte. Akkor kapok csak maximum pontot ha mindenkit letartóztatok? (eliten nyomom) -
djrush2008 #5037 mért van az h eredeti a swatem és az editor azt írja ki h sulyos hiba?és nem adja be?
-
djrush2008 #5036 Alex én szívesen megmutatom a bugokat.tudok párat..és aztis h kell....
-
djrush2008 #5035 köszike....hát ezt megszívtam 3 game padot vettem...........=((((((((((((((
-
NRK #5034 Normál bug, semmi buhera vagy csít nem kell hozzá. Csak az ajtóban a megfelelő pont megtalálása a nehéz. Nekem legjobb esetben is fél órás kínlódással sikerül egyszer, de ismerek többeket, akik 5 másodperc alatt bármikor, szinte bármelyik ajtóban megcsinálják. -
AlexCross #5033 ez az ajtóba beépülve jedi kötés, bombaszedés csak sima bug, vagy kell hozzá valamit berhelni is? láttam, hogy a kiegészítésben is csinálják, Winivel próbáltuk többször, több pályán, olyan ajtókkal, amiben láttam már rá példát, de nekünk nem sikerült. -
7kyu #5032 Ja jó, oké 1.1-re ritkán járok úgyhogy akkor nem láttam még az illetőt. -
#5031 Hali All! :)
... djrush2008, egér és billentyűzet, only :( sajnos, benne van a setupba, hogy gamepadot rakhatsz hozzá, de nem fog összejönni. Ebbe bele kell törődj, ez van. :( lásd: - előző topikok, már más is próbálkozott. -
#5030 Nem, én a rendes HK 1.1-es klán-ról beszéltem. -
AlexCross #5029 annyira nem is ritka, inkább a célkörben meghaló gyanúsítottra kellene gyúrni.
a tegnapi játék csúcsa az volt, mikor kötöttem egyet villanógránáttól megvakulva. stinger hatása alatt már sikerült vagy három-négy alkalommal is, a flash még hiányzott. -
7kyu #5028 A vadász alatt "vadasz10" -et érted? Mert akkor ő szokott hozzám járni! -
AlexCross #5027 igen, most is én floldolok, meg ezt is én kezdtem. -
#5026 Igaza van, Ő mindig ráér, de jó Élete van.. nekem suli.. ez meg egész álló nap kockul.. omg..
am. mindenki kerülje a Vadász gyereket.. a HK maga qrva jó klán, de hogy Vadász.. a 6éves hangjával ^_^ .. -
zsoltixxx #5025 ac neked meg tuti h nincs melód, ezért vagy fent minden nap hajnali 2-ig. este közbe biztos édesanyád ponográf videóira elégited ki magad. xD -
AlexCross #5024 wehehehe.
de már úgyis mindegy. -
#5023 Te szoktál játszani a HK-n? csak mert mivel admin vagyok, nem szívesen látlak. -
djrush2008 #5022 hy emberek...lenne egy olyan progim hogy megvetem a 3 gamepadot a swat4 hez de sehogy nem jo...pedig ez fps játékhoz valo...saltek cyborg rumble pad....ha átállitom a default filébe use joyt truéra meg a swat4dedicatedserverbe a usejoyt meg a texturaát lowra akkor érzékeli de ha megnyomok egy bizonyos gombot akkor eltünik a menü és nemreagál semire beáll...vki segítsen hogy mit kel állitani..már kezdek idegeslenni...elöreis kösz mindenkinek -
szopacska #5021 Na az nincs akkor az lehet e hiba oka. -
#5020 Mik voltak a tünetek??? Miért nem akart települni???
Az alapjáték (SWAT 4) fent van a gépeden? -
szopacska #5019 hello. egy kis segitség kellene tegnap letöltöttem a S.W.A.T 4 stetchkov syndicate játékot és nem akart feltelepíteni kell hozá még talán valami? -
AlexCross #5018 na és most mi van a HK szerverével? miért van olyan érzésem, hogy az eltűnése kapcsolatba hozható az iskolakezdéssel? -
#5017 Vissza fogom adni, a Vadász gyerek miatt, amit linkeltem.. tudod.. sok a hülye.. -
AlexCross #5016 jár neked az admin jog. már bizonyítottál. -
#5015 Minap= ezen a napon. tehát ezt mondtad, hogy ma csináltam. okostojás. -
AlexCross #5014 azért hogy ez a szó rejtély egy tizenhárom éves előtt, hát, legalábbis nem fényezi az oktatási rendszerünket. -
#5013 "minap" omg.. -
AlexCross #5012 nem ma csináltad, és nem is azt mondtam, hogy ma csináltad. -
#5011 Ma? nehogymá' én nem csináltam ilyet..^^ én ma is visszaadtam 1 csomó embernek a fegyóját, mert az illető ész nélkül elvette.. de am. te meg kussolj.. Te inkább hallgass.. a múltkori műved miatt.. -
AlexCross #5010 és mindezt pont te, aki a minap akkora egoval csíterezett valakit, és vette el a fegyverét, holott használt UAC-ot. emlékezz hogyan reagáltál rá, mikor kérdőre vont a döntésedért. no comment... -
#5009 Hja, eleve úgy kezdtem. "Értelmes emberek vagyunk, akkor érveket hozzunk fel." Én hoztam fel, hogy milyen ego, hogy mindig mondja, hogy hátból lelőttelek, stb. Ő annyit mondott összesen, hogy "és?".Olyan hangnemben, amikor vlaki a halála előtt áll:D Nevetséges!!!
OWNED, ULTRA LOL. -
#5008 Szeretnék megosztani 1dolgot veletek, had nevessetek Ti is :)
Mai nap, kidob a <|HK|>Vadász (12éves) gyermek a serverről, mert hogy egy emberrel megbeszélni valója van..(ezt már 2x eljátszotta) én is kidobom erre fel van háborodva. ->Felhív TS-re, hogy megbeszéljük, meg "Ha ilyen nagy a szám, akkor menjek TS-re" alapon felhív TS-re.. csinált külön szobát is. Felmegyek, kezdem mondani Neki mi a gondom vele, hogy milyen ego és mit képzel magáról, nem veszi észre magát, hogy mindenki utálja. Erre egész beszélgetésünk ideje alatt 1érve volt "és?". Hát, a beszélgetés 1oldalúvá vált, szóvá is tettem. Erre elveszi az SA-mat TS-ről és kibannol.. utána serverről is ki akar, csupán azért, mert Nem Tud Visszaszólni! Szánalmas gyerek, egy biztos.. aztán, azt úgy tudtam meg, hogy bannolni akar, hogy egy haverom mondta, mert Ő épp a TS-en volt.(Klántag) Amikor fenn vagyok, meg se mert szólalni, de ahogy elmentem, mindent mondott.. hát, nem tudom.. nagy a szája az biztos, de ha csak a hangunkat halljuk már nem tud visszaszólni, de akkor élőbe mi lett volna? bepisil?
Nem tudom, hogy hogy képzeli ezt a dolgot, de 1 biztos, hogy a 6éves hangjával azt hiszi nagyot arat azzal, ha lebannol.. de erre majd rájön később, hogy csak qrvára lejáratja magát!:))
Mindenesetre nagyon jó lett a kedvem hirtelen, hogy vannak ilyen hülyék is a világon, mint <|HK|>Vadász.:) Főleg a 6éves hangjával.
Annyit fűznék még hozzá, hogy Neten nagyon kemény, főleg ingame, mikor írni kell. Felhív TS-re, de akkor már be van szarva.. :)
Ne töröljétek, sztem megéri elolvasni, naon jó! :) -
AlexCross #5007 mondanám, hogy lefagyott, de rögvest újra is indult a HK szervere, tehát fejlődnek a srácok az argonetnél, és hogy csak így tovább, meg ilyenek, de nyilván ez sem kapcsolódik a játékhoz.