6531
-
Winibaba #4840
Szervusz Haresz80!
Hát Te egy igen érdekes személyiség vagy! Elösször is, azt sem tudod, hogy miröl van szó!
Az meg a másik, hogy te csak akkor tudsz a fórumban megszólalni, ha AC-röl van szó? ( ez költői kérdés nem fontos rá válaszolnod )
"Ilyen a geci magyar nép"
Ja, bocsánat, én mertem feltételezni rólad, hogy Te is magyar vagy.
Bár... -
Haresz80 #4839 Gondolkozzatok mar egy kicsit lecci. Ha vki(AlexCross(AC)) lemasolna a szerveretek nevet, ti nem lennetek duhosek? A te sajat munkad amit csinaltal a szerveren elcseszik egy masik lopottnevu szerverrel, ti nem lennetek duhosek? Ha nem is okugyanaz a nev, hanem csak egy ket karakterben modosul, akkor is lopott a neve. Ugyanezt megcsinalta mar AC a Hungarian RD Serverrel is. Es miert kene szepen kerni hogy valtoztassa meg?? Mar ott kezdodik, hogy nem is kene ellopni a nevet!!! Talaljon ki maganak egy sajat nevet! Nincs annyi fantaziaja? Vagy csak az izgatja fol ac-t hogy masok szervernevet lenyulja? Emiatt a faszkalap miatt szunt meg a hungarian rd server is. Es ott mar nem csak nevlopas volt. Mindent ac csinalt. Es az egesz ott kezdodott, hogy bannoltak ac-t.
De ez van, ilyen geci a magyar nep (vagy csak AC?? nem tudom) hogy leszarja a masik munkajat.
Szoval eszre kene venni h ez az ac egy kishitler.
Mellesleg Joci nem egyenlo Jakyval!!!!!! Es ez biztos info!! -
neB #4838 Azért mert igazad van köszönöm -
djrush2008 #4837 jav:aszitem:D
-
djrush2008 #4836 gando vágom már meiket mondod...igazad van annak téleg semmi értelme...azsitem lehet nyomni gamepadalis..fölöslegesen vettem gamepadot..:(kössze mindenkinek a segitséget
-
AlexCross #4834 azt ki tudja, hogy az "FH klán, emlékezz a hősökrerá" nevében minek a rövidítése az F és a H? -
#4833 joy= botkormány aminek szintén semmi értelme... -
djrush2008 #4832 am a billentyüzet vhogy sehogy nem áll kézre....vettem már egy gamepadot de nem reagál rá...=((((
-
djrush2008 #4831 mert azal jobb nyomni....azt mondod....de akkor mért van benne olyan beállitás hogy joy true/false?
-
#4830 kontrollerrel miért akarsz fps-t játszani? de szerintem nem fogad el semmilyet -
djrush2008 #4829 hali emberek...segitség kéne.melyik az a joy amit elfogad a játék és érzékeli?fontos lenne mert akkor ma megveszem de ne kamukat mondjatok...köszi elöreis
-
NRK #4828 Ha a játék csillagászati ára meggátolt abban, hogy megvegyétek eredetiben, akkor sem kell hamacsival vesződni. Az engine.dll tört verzióra való lecserélése tört szervert eredményez, ami nem nézi a CD kulcsokat. Netes szerverek nagyrésze ilyen. Miért van olyan érzésem, hogy átcsúsztunk a warez területére? -
AlexCross #4827 nem.
Joci "Ultimate PoWa" Betti != Jakab "szarok mindenki véleményére" Zsolt -
NRK #4826 Ez az UAC csíterlistán szereplő Jaky(HUN)? -
FlashMan0 #4825 Mitmondjak nem 1xü eset eza joci akárki. NRK, gondolom eza csávó, öhm, akarom mondani csaj a képen azlenne az. Vagy lehet azért joci-betti a neve mert a kettö között van vagy nemtom.. név alapján nem tudom megkülömböztetni bocsi :(
neB! Sajnos a hamachis problémára nem tudom a váalszt, ha 1ikötöknél sem müködik a direct ip akkor passzolom. Probáljatok mind 2en egymáshoz csatlakozni hogy hamachibol másoljátok az ip-t. Ha ugy nem megy akkor használjátok a www,whatismyip.com -ot hátha azzal az ip-vel müxik. Ha az sem megy akk kifogytam. Az internetes szerókat több mint valoszinü, hogy azért nem látod mert jobb oldalt van 2 kijelölhetö rész. Az internet és a LAN. a pöttyöt az internetbe rakd és akkor látni fogod. -
NRK #4823 Ki a fene ez a joci betti, és mit akar veled megváltoztattatni? -
AlexCross #4821 á semmit. -
neB #4820 Hali!
Lenne egy két problémám és segítségeteket szeretném kérni:Nem tudok haverral CO-OP-ozni amikor egymás szerverébe akarunk belépni timed out-ot ír ki töltés után hamachin fenn vagyunk
Másik kérdésem meg az lenne hogy nekem nem akarja kijelezni az internetes szervereket? Valaki tudja a problémára a választ? (A tűzfal nem blokkolja a SWAT-ot) -
#4819 Nem voltam egy hétig, mondja mit szeretne???? -
#4818 LOL! -
AlexCross #4817 mycso? -
#4816 náááosszt ha 37 éves? és az eszedbe sem jut hogy nem hülye hanem téged szivat? :D meg különben is forumon basztatni másokat és hülyülni mindenkinek szabad és jó amíg vér nem folyik :D -
FlashMan0 #4815 Dragon, tisztelet az idősebbek felé. THX. Ja és az emberekröl nem beszélünk tárgy alakban. Tehát csak a te kedvedért hogy megértsd, az "ez" szót nem használjuk emberekre. Ráadásul 13 évesen annyi eszed sincsen meg modorod mint egy 9 évesnek. Miután ez változott azután fikázz másokat, ráadásul jogtalanul.
pp -
#4814 Nem, Te többé nem fogsz.:)
Btw, ez a csigácska 37évesen ilyen hülye? ráadásul nő. -
FlashMan0 #4813 dragonka11 ismét alkot :D hát nájsz.. az iq megint odaver, tisztelet 0 az idösebbekkel szemben, de ez még a legkevesebb.. -.-
azok a dumák amiket levágsz.. és anno levágtál nekem is :D hagy ne kommentáljam :D szoval dragonka, további sok iskereket.. okozz másoknak ilyen szép napokat még mint ez amikor mindenki rajtad röhög :D
ui.: tudom hogy erre jönni fog hogy miközöm hozzá meg minek sozlok bele.. nade mégis csak 1 forum, az szol hozzá aki akar :D -
#4812 Fejezd be.;) már 1 ideje idegesítessz. -
djrush2008 #4811 köcce alex....pedig direkt a ezért vettem gamepadott..=( Am a swatdedicatedserveren van egy olyan beállitás hogy use joy azt truéra állitom akkor se reagál a játékba a gamepadra...gondolom akkkor az se mindegy milyen gamepad?akkor a fájl piszkálás csak singlybe megy...köcce még egyszer..
-
AlexCross #4810 az Ő korában ez még elnézhető, nem kellene ingerelni.
szerintem ez se nem vicces, se nem tanulságos.
ellenben azzal, hogy a HK-sok admin kódot adtak neki. nincs kommentár... -
AlexCross #4809 ha a settings mögött valahol nincs ilyen opció, akkor a gamepadot nem tudod összeszoktatni vele, ebben szinte teljesen biztos vagyok.
azt a filet pedig nem kell bántani, és akkor fog engedni csatlakozni. -
NRK #4808 Te kezdted. Te folytattad. És te kezdted újra most, többhetes szünet után, amikor már mindenki tojt az egészre, mert kegyetlenül unatkozol. De mivel veled értelmesen nem lehet beszélni, lécci ne keress meg többet xfiren ha csak sértegetni akarsz, és ez vonatkozik a fórumra is. Továbbiakban csak értelmes megnyilvánulásokra reagálok, fröcsögés nem izgat, fortyogjál csak magadban amíg jólesik. -
djrush2008 #4807 hali emberek..2 kérdésem lenne az eygik h hogy tom használni a gamepadot mitkel beállitani?második ha átálitom az equipment filét és nem enged be a servere.lehet ez ellen teni vmit vagy az átállitás singlybe mükszik csak?elöre is kösz aki segit fontoslenne...millio kösz ellöre
-
NRK #4805 Nekem nem probléma ha ráteszel még egy-két lapáttal itt a saját magad lejáratására. Rajtad kívül mindenki pontosan érti itt a szituációt. -
AlexCross #4802 hamár két képet csináltál
-
Winibaba #4801
Nahát micsoda rugalmatlanság. Felháborító... -
#4800 Ezt az oldalt szabályzatunk megsértése miatt blokkoltuk, lol..
és ez alex cross honlapja volt, ezt nem gondoltam volna. -
Winibaba #4799 -
#4798 Szokott lenni 2-3... -
#4797 nincs magyar szeró 1.0-ban?? -
#4796 áhh rosz tápig -
#4795 mit akarsz hozni?