S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még mindig nem tudom hogy lehet Futószöveget (Rules kiirása) kiiratni... Nekem az kéne hogy kb minden percben megjelenjen egy szöveg... ezt hogy??? az meg a másik hogy mi az a MOTD (Message of the Day, ezt tudom) és hogy lehet belõni???
Elõre is köszönöm: Lithius
A progi
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
sierra/swat4content/system/user.ini
vagyis hiányzik egy per jel az elérési útvonalból. azt valahogy ki lehet küszöbölni? tudom hogy mit kell átirni benne de mégis csak könnyebb lenne ha nem kéne átmásolgatnom a parancsokat
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egyébként a játék épségéért felelõsséget nem vállalok, mivel a honosítás a gold verzióból származik, nem tudom hogy viselkedik az alap game-el (szvsz ugyanaz, de kitudja)
Fontos tudnivalók:
1. Az 1.2-es patch legyen fent,lehetõleg a kieg-el együtt (vagy ha az nincs, akkor a ContentExpansion mappát majd ne másoljátok át)
2. Az állomány tartalmazza az alap játék és a kieg nocd exe-it.
4. Telepítés után a billentyûkiosztások és a grafikai beállítások is elvesznek (az utóbbi 1280, maxr detailre fog módosulni) tehát ezeket újra be kell igényeid szerint állítani.
Telepítés
1. Indítsd el az exet, és adj meg a kicsomagoláshoz egy tetszõleges útvonalat.
2. A kitömörített fájlokat másold rá (és írasd felül természetesen) a x:\Sierra\SWAT 4 mappádra.
Letöltés
Nem foglalná össze valaki, hogy akkor melyik "magyarítás" linket hova töltsük/mentsük?
Szerintem az sem ördögtõl való, hogy a FAQ ba, lépésenként leírva beszerkessze vki.
Elõre is köszi a fáradozásért.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
(Esetleg nem a beta 3-as FF-ot használod?)
Ill. az sem elképzelhetetlen hogy direkt ilyen.
Valaki nem tudja hogy az AA (Antialiasing - élsimítás) mi a fenéért nem használja a játék, hiába állítom be neki a driverbe?(nhancerrel)
kettõ fonts is van kell mindkettõ nem?
Oda tudnád adni még a content/textures/SwatFonts.utx fileod? 😊
Illetve ebbõl a mappából mindent amibe bent a font szó xD
Max 2-3mb lesz becsomizva 😊
Thx elõre is, aztán ha így sem jó akkor befogom😊
Eredeti magyar verzióból kiszedve! Nemtudom hogy müködik együtt a patchekkel még nem probáltam csak alappal!
Next PC upgrade: 2022