S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qtab986
Miért van az,hogy lelövik az embereim amikor bemennek a szobába pedig elõtte dobnak be gránátot.

Sziasztok!

Én még mindig nem tudom hogy lehet Futószöveget (Rules kiirása) kiiratni... Nekem az kéne hogy kb minden percben megjelenjen egy szöveg... ezt hogy??? az meg a másik hogy mi az a MOTD (Message of the Day, ezt tudom) és hogy lehet belõni???

Elõre is köszönöm: Lithius
xxdani
Na hali. Feltöltöttem a swat fanoknak egy nem éppenséggel új de király programot lehet ismeritek már de hátha nem akkor itt az idelye😊 ezzel a progival egy elõre kreált színes vagy sima mondatot tudsz elküldeni egy gombnyomással. Leírás a rarba.
A progi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

igen én
dragon11
Köszi.X-firen nekem fent vagy, úgy emlékszem, de te vagy a WM Zoli nem?(nem emlékszek rád😄)

kick ac getplayers
dragon11
Mind1.😊 hagyjuk..

Tudsz írni egy példát, hogy hogy néz ki kb, mert még mindig nem vágom?
dragon11
Rendes chatbe, csak azt is adminoknak.

Hova írja ki a neveket, meg milyen számot??
dragon11
Nem tudjátok gez módba melyik az a parancs, ami kiírja a neveket, és hogy admin/sa(super admin) meg mellé a hozzá tartozó számot? A parancs neve kéne, hogy pl. kick ac .. thx!!! fontos nagyon !!!!!!!

Peetboy
Oké, köszi! Akkor majd kipróbálom!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Balumann
Xfire szerverkeresõ program segítségével megtalálhatod a magyar szervereket (amik tört szerverek).

Peetboy
Az jó ha lehet. Már csak rá kel jönnöm hogyan.

Balumann
lehet

Peetboy
Hali! Ezzel a gémmel lehet a neten nyomni nem eredetivel? Légyszi írjátok meg,mert lusta vagyok vissza olvasni.

xxdani
tippem hogy tázfal blokkolja és meg kell nyitni benne azt a portot amit magyaráz 10481-eset

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

GabeszR10
sziasztok:tudnátok segiteni,servert próbálok csinálni de állandoan ezt irja ki a konzolban:unable to query the server you may need to open port 10481 for incoming traffic.már mindennel prob.de semmi változás!!!ja és nincs router mert usb-és netem van(web'n'walk stick).elõre is köszi! <#violent>

Hát szerintem nem lehet kiküszöbölni, szóval írhatod újra a parancsokat. De elõtte elérési útvonal.....
xxdani
na amikor elindítom a progit rossz elérési útvonalat keres ahoz a fájlhoz amibe át kell írnia a dolgokat....amit õ keres az a
sierra/swat4content/system/user.ini

vagyis hiányzik egy per jel az elérési útvonalból. azt valahogy ki lehet küszöbölni? tudom hogy mit kell átirni benne de mégis csak könnyebb lenne ha nem kéne átmásolgatnom a parancsokat

Jelen.
xxdani
ismeri valaki azt a progit hogy: s4ctg: swat 4 colore text generator?

Köszönöm, köszönjük....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

nah nem segitettek probaverziosan szedtem le ha no cd sxet leszedem ako jo lessz ?
Maxtreme
Opsz. Nem 1.2, hanem 1.1-es patch legyen fent (azon egyszerû oknál fogva hogy 1.2 nincs <#idiota>)
Egyébként a játék épségéért felelõsséget nem vállalok, mivel a honosítás a gold verzióból származik, nem tudom hogy viselkedik az alap game-el (szvsz ugyanaz, de kitudja)

Maxtreme
No feltettem céges tárhelyre mindennel együtt, onnan legalább senki nem fogja törölni <#nyes>

Fontos tudnivalók:
1. Az 1.2-es patch legyen fent,lehetõleg a kieg-el együtt (vagy ha az nincs, akkor a ContentExpansion mappát majd ne másoljátok át)
2. Az állomány tartalmazza az alap játék és a kieg nocd exe-it.
4. Telepítés után a billentyûkiosztások és a grafikai beállítások is elvesznek (az utóbbi 1280, maxr detailre fog módosulni) tehát ezeket újra be kell igényeid szerint állítani.

Telepítés
1. Indítsd el az exet, és adj meg a kicsomagoláshoz egy tetszõleges útvonalat.
2. A kitömörített fájlokat másold rá (és írasd felül természetesen) a x:\Sierra\SWAT 4 mappádra.

Letöltés

Sziasztok,

Nem foglalná össze valaki, hogy akkor melyik "magyarítás" linket hova töltsük/mentsük?
Szerintem az sem ördögtõl való, hogy a FAQ ba, lépésenként leírva beszerkessze vki.

Elõre is köszi a fáradozásért.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mycso
Direkt ilyen 😉

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Maxtreme
Nálam is ugyanilyen 😊
(Esetleg nem a beta 3-as FF-ot használod?)
Ill. az sem elképzelhetetlen hogy direkt ilyen.

Maxtreme
Ha jól rémlik anno 6600GT-nél bekapcsoltam. Igaz eléggé lerohasztotta, de müxött 😊

grebber
Támogatja a game egyátalán?

Next PC upgrade: 2022

xxdani
kicsit OFF: öhm ha itt a swatos fórumba rámentek a válasz gombra vagy hogy hanyadik üzenet nektek is így jelenik meg? a más sg-s oldalon semmi baj. és bocsi az offért

Maxtreme
Nég1.
Valaki nem tudja hogy az AA (Antialiasing - élsimítás) mi a fenéért nem használja a játék, hiába állítom be neki a driverbe?(nhancerrel)

Maxtreme
Jeee 😊
Köszi még1x. 😊

Maxtreme
Köszönöm, nézem is rögvest 😊

xxdani
feltöltve: swat4textura

Maxtreme
Lehet a patch miatt, na meg nálam fent van a kieg is.

Maxtreme
Nem mert az a honosítás vmiben más mint amit én használok, és ugyanúgy nincsenek ékezetek 😊

grebber
Mire kell neked az a fájl amit feltettem az nem jó neked??

Maxtreme
igen, thx 😊

xxdani
oda oda ha megjöttem délután feltöltöm. SwatFonts.hun_utx SwatFonts.utx
kettõ fonts is van kell mindkettõ nem?

Maxtreme
Még hányan tegyék fel? 😊

woy
megköszönném szépen én is a magyarítást 😊

Maxtreme
Hát ez nem gyütt be xD

Oda tudnád adni még a content/textures/SwatFonts.utx fileod? 😊
Illetve ebbõl a mappából mindent amibe bent a font szó xD
Max 2-3mb lesz becsomizva 😊

Thx elõre is, aztán ha így sem jó akkor befogom😊

Maxtreme
opp 1 textures mappával kevesebb xD

Maxtreme
Thx, már látom mi maradt ki a múltkoriból 😊
Textures\Textures\SwatFonts.eng_utx

ez 😊

grebber
Swat 4 magyarítás

Eredeti magyar verzióból kiszedve! Nemtudom hogy müködik együtt a patchekkel még nem probáltam csak alappal!

Maxtreme
Ékezetes karakterekre hogy beszélted rá? 😊

Honnan lehet leszedni?
dragon11
Minek ehhez magyarosítás.. am jó^^