King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ujrainditom a gépet hátha... ugysem...
feltelepítem egy mittomén milyen mappájában található fontokat hátha...semmi...
mi lehet?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
May the force serve you well!
unsele warrior azt hiszem, de winterbreedel is mükszik nagyjából
a kard ami nagyon durva killenként 5 manna kb azt jelenti sosem fogy el a mannád, gyaksz varázsolsz gyaksz.
Azóta van egy jobb championom akinek curse of shadowja van az még durvább, 1 varázslat kb 1 egység ha közel vannak egymáshoz akkor több is. Varázslóknak vagy egy skill ami 1 manat ad ha meghal valaki 40+méteren belül az nem annyira durva de azzal is lehet párat varázsolni.
Multkor elmentem vele egydedül elfoglalni egy falut a térképen. A gép megtámadott 2 ijász meg 4 melee egységgel meg sem karcoltak.
Lovasokat hogy lehet képezni?
Mert már eljutottam elég messze, és még sehol sem tudok...
És melyik az az egység, amivel mindenkit meg lehet ölni???
A nehéz szinten nem olyan könnyû, elõször simán szétszedtek...
A lovagok gyorsak, erõsek, a gyalogosok egyszerûen szétmállnak elõttük.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
ha megtalálod a patchet linkeld be 😊
teleport varázslat után teljesen megváltozott a játék
ilyászok semmit sem érnek. Winterbreedekel beleteleportálok az ilyászokba azokat kinyírják pik-pak, az ellenséges melee egységek meg hiába veszik õket kürül jelenleg szart sem ér a flankelés.
A fog of avalon+ dragon eye meg már nem mükszik mert vagy van az ellenségnek dragon eye vagy curse of shadow. Mindkét esetben totálisan lenullázzák az ilyászaimat.
Improved movement during melee
Increased battle sound range
Added "beginner" difficulty level
Added sounds of unit selection in battles
Added marking own and enemy units (hotkey Tab)
Added invert mouse zoom checkbox in battle Options
Added rotate / strafe camera checkbox in battle Options
Added camera lock to the selected unit (hotkey Ctrl + Q)
Added "weakening archers" checkbox in Campaign map Options
Added divide army and recruiting icons in the army window as well
Added more detailed information about missing drivers, if any
Added disband option of units in a visible enemy army removed
Fixed font size bug on the loading screens
Fixed game crash bugs
Console for cheats
Creating screenshots (hotkey Ctrl + Space)
1440x900 resolution available
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek a true lovagok vajon hány jogtiszta játékkal, szoftverrel, audio albummal rendelkeznek, vagy épp az összes általuk látott filmet moziban nézték e? Mert ha nem, ez a rinya eléggé hiteltelenné válik.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Valaki azt írta, hogy csak februárban lesz magyar verzió. De nem hiszem, hogy olyan minõségben fogják felmondatni mint az angolt.
Engem most kicsit visszavetett, hogy 1 egységgel ki tudok nyírni mindenkit. Így már nincs benne semmi kihívás. Lovasságot meg úgy kell használni hogy a célpont mögé kell kattinta és ha van elég lendületük átmennek a gyalogosokon. Sajnos a lándzsásokon is. De ha vannak ílyászok símán szétlövik õket mire oda érnének.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A vírusirtóm blokkolja és nem tudja ignorolni.
Ha valaki leírná hálás lennék

Az a problémám lenne h megvettem steam-en a játékot de nem akar futni...
Szóval letölötötte, klikk h inditás, és akkor két utilt letöltött hozzá, és utána kidob egy error ablakot h cannot execute launcher.exe!!!
Ez micsoda??????
Elöre is köszönöm a helpet.
Next PC upgrade: 2022
De válaszolj már kérlek, szerinted kifogásolható az, ha valaki ki tudni akarja, hogy mit kap a pénzéért?
Problémám lenne, a bonyolított telepítés minden lépését követve, az utilities felinstallálása után, gép újraindítás után, indítom a játékot, eljutok odáig h "king arthur" és ott a kard a képernyõn, majd visszadob a windowsba és semmi.... tudtok segíteni esetleg? van valakinek ötlete mi lehet a baj? elõre is kösz 😊
Íjászok megatáposak , a fog of avalon+ dragoneye varázslat muszály.
Csak ezt a kettõt fejleszd az elején. Mondjuk dragon eye csak késõbb lesz pont a lady of the lakes questen lehet felvenni Sir Garethet neki van.
Valaki nem tudja hogy lehet átkozott tárgyakról levenni az átkot?
A kardra volt egy küldi, most van egy medálom ami +100% mana useal jár. Az olvastam hogy valahogy le lehet szedni, de hogy hogyan.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jakuzánál a pont.
Láthatóan Te nem akarod megérteni a nyilvánvalót. Játszhatsz még a szavakkal, én meg hozhatok még fel pár gagyi, mindennapos példát, de a lényegen nem változtat.
Egyéni vállalkozóként közel állok már a hétszámjegyû nagyságrendhez, amit jogtiszta szoftverekre költöttem, és a munkám gyümölcse is szellemi termék, így nem áll távolt tõlem az ilyen javak védelmezése. Ettõl függetlenül nem látok benne kivetnivalót, ha valaki kipróbálja a tört verziót, mielõtt pénzt ad ki az eredetiért.
Ezért fura számomra, hogy megpróbálsz warezpárti szavakat a számba adni, miközben csak arra akartam rávilágítani, hogy szvsz van a dolognak egy közel sem elítélhetõ része.
/OFF
ílyászokat nerfelnék?
Dns5000: nfohump forumán.
EmThor: ha nem is ellopom, próba menet még a legtrógerebb kereskedésbe is van 😄