648
új magyar stratégia
-
Ebola #368 Amit a beteg gyerkőc mond abból lehet kitalálni. Már nem emlékszek pontosan, de ha leírod h mit mond... megmondom -
gematta #367 Sziasztok
Lécci segitsetek már az elveszett gyerek cimű fejezet
mikor tárcsát kell forgatni mi a megoldása?
kösszi -
navahok #366 Kipróbáltam a játékot és ugyan a menedzselős része a térképen nagyon tetszik, viszont ezt a játékot a csatáknak kellene a hátán vinnie ahogy a Total war szériát és hát az nagyon gyenge lett, sajnos:(. -
Az eredeti magyar játékból a teljes FONTS mappát és az UI / "MAINMENU mappát legyen szíves valaki feltölteni valahova.
Köszönöm! -
Narandil #364 A sorozás megoldódott, de most a sorozás ikon helyén is egy fehér négyzet van, s bármit csinálok úgy marad. Találkozott már vki ilyennel? -
Narandil #363 Üdv!
Egy kis segítség kellene. Egyszerűen nem tudok katonákat sorozni. Tudom, hogy egy faluban kell lenni a seregnek, hogy feltöltsék a hiányos egységeket, de egyáltalán nem jelenik meg semmi, ami ezt lehetővé tenné. Kell még más is ezen kívűl? Jelenleg a 21. kört taposom, s a testvérháború quest-t teljesítettem, de se előtte se utána nem tudtam/tudok sorozni, pedig próbálkoztam bőségesen. Leszedtem, s újra felraktam a játékot, de akkor sincs semmi. Az 1.03-al van patchelve, a magyarosítást fel raktam rá. Egyébként egy másik kisebb gond, hogy a sereg megosztása "gomb" helyén egy fehér négyzet van. Ha esetleg vki szolgálna vmelyik problémára egy válasszal.
Előre is kössz! -
Ebola #362 Köszönöm a segítséget! -
Ez a pontos menete a dolgoknak!És ezzel befejeztem mert nem ide való!
Ajánlatos minden felülírás előtt biztonsági másolatot csinálni az eredeti fájlokról!
1. Felteszed a reloaded verziót.
2. Felpatcheled 1.03-ra (SKIDROW)
3. UI/Fonts mappa tartalmát törlöd az angol verziónál.
4. Bemásolod a letöltött fájlokat a megfelelő helyre!
A fájlokat értelemszerűen ide másoljad:
-GameRes.dll-t a főkönyvtárba.
-Fonts mappát az UI mappába.
-Video és a Sounds mappa egyértelmű azok is a game főkönyvtárában vannak.
-
Ebola #360 lenne 5-6k körül, tuti megvenném, de most le vagyok égve :/ -
Ebola #359 sem a főmenüben, sem a gammában -
Mi az ami angol marad még az intro is és szövegek is full angolok semmi magyar kiírás? -
Ebola #357 hmmm, amit én megnéztem abban 4 file volt, GameRes, fonts, sounds, és video. de még mindig Angélusnak tűnik a szöveg. Valamit elbénáztam? -
Minden szöveg magyar lesz benne! -
Ebola #355 ez a felirat file a küldetések szövegét is magyarítja? -
A hozzászólásom után 1 perccel már megtaláltam, azért köszi! -
Elar #353 Pirate bay -
3 magyar torrentre felkerül már szinkron+felirat fájl! -
Honnan? -
Elar #350 Na megvan a magyarosítás hozzá -
Na most már szinkronosan is játszhatunk vele!
Egy kis szinkron "előzetes": http://www.megaupload.com/?d=E6H9MLTZ -
Elar #348 Próbálj kisebb adót pl.
-
Bandiika #347 Sziasztok!
Egy kis helpet szeretnék kérni tőletek. Megvettem eredetiben a magyar verziót. Játszok is vele néhány napja ha az időm engedi, ha jól emlékszem olyan 125-135 körül lehet az eltelt körök száma. A szászokat legyőztem még előtte mielőtt frakciót választottam volna, így maradt az óhit. A problémám az,hogy sorra lázadnak fel a tartományok. Elkezdtem figyelni,hogy milyen vezér igazgatja a tartományt, a tartománynak mi a vallása, megkapja minden kör elején minden tartomány a torna bónuszt és mégis lázadnak és ez MARHA idegesítő,hogy évente 5-8 lázadó tartomány van. Ez eléggé élvezhetetlenné teszi a játékot.
Segítségeteket előre is thx! -
Jah, arra gondoltam. -
Napoleon Total War-ra gondolt szerintem! -
Elar #344 napoleon? -
Elar #343 ezt nem is figyeltem.
Én csak a toborzási értéket néztem... -
Kipróbáltam a demot, nem fogott meg, inkább a Napoleonra költöm a pénzem. -
Ebola #341 Számszerűleg nem látod a toborzásnál h érvényesülne a hősöd bónusza. De kevesebbet fog levonni. -
Elar #340 Húú már másfél hónapja játszottam vele, de amire emlékszem:
Ha elindítasz seregfeltöltést vagy toborzást, ami minimum 2 szezon, ha egy kőr elteltével rálépsz egy lovaggal - újrakezdődik az idő számolása.
Ha van a lovagodnak bónusza toborzásra - nem jelenik meg összegben ez a bónusz.
Év végén lehet picit csalni azzal, h különböző törvényeket adsz ki, amik befolysáolják a toborzási, építési ktg-eket.
Namost ha beállítod, h olcsóbb legyen a toborzás, de kevesebb arany fog bejönni - toborzol, majd visszaállítod, h mégis inkább több aranyat szeretnél :)
Remélem érthető :)
Meg ezek a küldi dolgok is időnként furán alakultak....
Ja meg az lélekölő amit írtaam, h állandóan dobálja rád a fullos seregeket -
Például? Csak azért kérdem, mert fontolgatom a megvásárlását, de szinte alig-alig lehet a játékról olvasni. -
Elar #338 Van már hozzá 3 is, tehát végül is játszható.
Csak 2-3 olyan dolog, ami engem személy szerint idegesít és egyelőre nem úgy tűnik mintha javítani akarnák őket... -
gaspijoci #337 Ezek szerint még nem éri meg megvenni, amíg nem dobnak ki hozzá javításokat. -
Elar #336 Engem a bugjai idegesítenek
Illetve a végső lökést az adta meg, h a nyakamba nyomtak 4 full sereget, amik egyenként is jóval erősebbek nálam.
Az is idegesítő volt, h volt olyan quest amit nem tudtam megcsinálni, mert vmiért nem lett vége.... -
gaspijoci #335 Pang is rendesen a fórum. Ha már magyar egy DEMO-t legalább dobhattak volna belőle. Úgy tünik így nem sokan játszanak vele. -
Ezt tudom,warezra írtam! -
Pedig kijött a magyar:King Arthur(hun) -
Semmi magyar nyelvű dolog nincs! -
gaspijoci #331 Nincs belőle magyar nyelvű demo?? A vélemények alapján inkább előbb kipróbálnám mielőtt megveszem, és az angol nem az erősségem. -
Szerintem ott kérdezzed ahonnan leszedted ,mert rajtad kívül szerintem senkinek nincs meg a magyar! -
ricsa008 #329 üdv leszedtem a magyart ki is tömörítettem a főnix el de nem indul
ha fel peccselem akkor indul de a hangok és a menü kivételével angol
wan ennek off topija? vagy mit csináljak?