648
új magyar stratégia
  • Ebola
    Amit a beteg gyerkőc mond abból lehet kitalálni. Már nem emlékszek pontosan, de ha leírod h mit mond... megmondom
  • gematta
    Sziasztok
    Lécci segitsetek már az elveszett gyerek cimű fejezet
    mikor tárcsát kell forgatni mi a megoldása?
    kösszi
  • navahok
    Kipróbáltam a játékot és ugyan a menedzselős része a térképen nagyon tetszik, viszont ezt a játékot a csatáknak kellene a hátán vinnie ahogy a Total war szériát és hát az nagyon gyenge lett, sajnos:(.
  • blackcalibra
    Az eredeti magyar játékból a teljes FONTS mappát és az UI / "MAINMENU mappát legyen szíves valaki feltölteni valahova.

Köszönöm!
  • Narandil
    A sorozás megoldódott, de most a sorozás ikon helyén is egy fehér négyzet van, s bármit csinálok úgy marad. Találkozott már vki ilyennel?
  • Narandil
    Üdv!

Egy kis segítség kellene. Egyszerűen nem tudok katonákat sorozni. Tudom, hogy egy faluban kell lenni a seregnek, hogy feltöltsék a hiányos egységeket, de egyáltalán nem jelenik meg semmi, ami ezt lehetővé tenné. Kell még más is ezen kívűl? Jelenleg a 21. kört taposom, s a testvérháború quest-t teljesítettem, de se előtte se utána nem tudtam/tudok sorozni, pedig próbálkoztam bőségesen. Leszedtem, s újra felraktam a játékot, de akkor sincs semmi. Az 1.03-al van patchelve, a magyarosítást fel raktam rá. Egyébként egy másik kisebb gond, hogy a sereg megosztása "gomb" helyén egy fehér négyzet van. Ha esetleg vki szolgálna vmelyik problémára egy válasszal.

Előre is kössz!
  • Ebola
    Köszönöm a segítséget!
  • grebber
    Ez a pontos menete a dolgoknak!És ezzel befejeztem mert nem ide való!

Ajánlatos minden felülírás előtt biztonsági másolatot csinálni az eredeti fájlokról!

1. Felteszed a reloaded verziót.
    2. Felpatcheled 1.03-ra (SKIDROW)
    3. UI/Fonts mappa tartalmát törlöd az angol verziónál.
    4. Bemásolod a letöltött fájlokat a megfelelő helyre!

A fájlokat értelemszerűen ide másoljad:

-GameRes.dll-t a főkönyvtárba.
    -Fonts mappát az UI mappába.
    -Video és a Sounds mappa egyértelmű azok is a game főkönyvtárában vannak.
  • Ebola
    lenne 5-6k körül, tuti megvenném, de most le vagyok égve :/
  • Ebola
    sem a főmenüben, sem a gammában
  • grebber
    Mi az ami angol marad még az intro is és szövegek is full angolok semmi magyar kiírás?
  • Ebola
    hmmm, amit én megnéztem abban 4 file volt, GameRes, fonts, sounds, és video. de még mindig Angélusnak tűnik a szöveg. Valamit elbénáztam?
  • grebber
    Minden szöveg magyar lesz benne!
  • Ebola
    ez a felirat file a küldetések szövegét is magyarítja?
  • matula77
    A hozzászólásom után 1 perccel már megtaláltam, azért köszi!
  • Elar
    Pirate bay
  • grebber
    3 magyar torrentre felkerül már szinkron+felirat fájl!
  • matula77
    Honnan?
  • Elar
    Na megvan a magyarosítás hozzá
  • grebber
    Na most már szinkronosan is játszhatunk vele!

Egy kis szinkron "előzetes": http://www.megaupload.com/?d=E6H9MLTZ
  • Elar
    Próbálj kisebb adót pl.
  • Bandiika
    Sziasztok!

Egy kis helpet szeretnék kérni tőletek. Megvettem eredetiben a magyar verziót. Játszok is vele néhány napja ha az időm engedi, ha jól emlékszem olyan 125-135 körül lehet az eltelt körök száma. A szászokat legyőztem még előtte mielőtt frakciót választottam volna, így maradt az óhit. A problémám az,hogy sorra lázadnak fel a tartományok. Elkezdtem figyelni,hogy milyen vezér igazgatja a tartományt, a tartománynak mi a vallása, megkapja minden kör elején minden tartomány a torna bónuszt és mégis lázadnak és ez MARHA idegesítő,hogy évente 5-8 lázadó tartomány van. Ez eléggé élvezhetetlenné teszi a játékot.
    Segítségeteket előre is thx!
  • Warton
    Jah, arra gondoltam.
  • grebber
    Napoleon Total War-ra gondolt szerintem!
  • Elar
    napoleon?
  • Elar
    ezt nem is figyeltem.
    Én csak a toborzási értéket néztem...
  • Warton
    Kipróbáltam a demot, nem fogott meg, inkább a Napoleonra költöm a pénzem.
  • Ebola
    Számszerűleg nem látod a toborzásnál h érvényesülne a hősöd bónusza. De kevesebbet fog levonni.
  • Elar
    Húú már másfél hónapja játszottam vele, de amire emlékszem:
    Ha elindítasz seregfeltöltést vagy toborzást, ami minimum 2 szezon, ha egy kőr elteltével rálépsz egy lovaggal - újrakezdődik az idő számolása.

Ha van a lovagodnak bónusza toborzásra - nem jelenik meg összegben ez a bónusz.

Év végén lehet picit csalni azzal, h különböző törvényeket adsz ki, amik befolysáolják a toborzási, építési ktg-eket.
    Namost ha beállítod, h olcsóbb legyen a toborzás, de kevesebb arany fog bejönni - toborzol, majd visszaállítod, h mégis inkább több aranyat szeretnél :)
    Remélem érthető :)

Meg ezek a küldi dolgok is időnként furán alakultak....

Ja meg az lélekölő amit írtaam, h állandóan dobálja rád a fullos seregeket
  • Warton
    Például? Csak azért kérdem, mert fontolgatom a megvásárlását, de szinte alig-alig lehet a játékról olvasni.
  • Elar
    Van már hozzá 3 is, tehát végül is játszható.
    Csak 2-3 olyan dolog, ami engem személy szerint idegesít és egyelőre nem úgy tűnik mintha javítani akarnák őket...
  • gaspijoci
    Ezek szerint még nem éri meg megvenni, amíg nem dobnak ki hozzá javításokat.
  • Elar
    Engem a bugjai idegesítenek
    Illetve a végső lökést az adta meg, h a nyakamba nyomtak 4 full sereget, amik egyenként is jóval erősebbek nálam.
    Az is idegesítő volt, h volt olyan quest amit nem tudtam megcsinálni, mert vmiért nem lett vége....
  • gaspijoci
    Pang is rendesen a fórum. Ha már magyar egy DEMO-t legalább dobhattak volna belőle. Úgy tünik így nem sokan játszanak vele.
  • grebber
    Ezt tudom,warezra írtam!
  • matula77
    Pedig kijött a magyar:King Arthur(hun)
  • grebber
    Semmi magyar nyelvű dolog nincs!
  • gaspijoci
    Nincs belőle magyar nyelvű demo?? A vélemények alapján inkább előbb kipróbálnám mielőtt megveszem, és az angol nem az erősségem.
  • grebber
    Szerintem ott kérdezzed ahonnan leszedted ,mert rajtad kívül szerintem senkinek nincs meg a magyar!
  • ricsa008
    üdv leszedtem a magyart ki is tömörítettem a főnix el de nem indul
    ha fel peccselem akkor indul de a hangok és a menü kivételével angol

wan ennek off topija? vagy mit csináljak?