King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis helpet szeretnék kérni tõletek. Megvettem eredetiben a magyar verziót. Játszok is vele néhány napja ha az idõm engedi, ha jól emlékszem olyan 125-135 körül lehet az eltelt körök száma. A szászokat legyõztem még elõtte mielõtt frakciót választottam volna, így maradt az óhit. A problémám az,hogy sorra lázadnak fel a tartományok. Elkezdtem figyelni,hogy milyen vezér igazgatja a tartományt, a tartománynak mi a vallása, megkapja minden kör elején minden tartomány a torna bónuszt és mégis lázadnak és ez MARHA idegesítõ,hogy évente 5-8 lázadó tartomány van. Ez eléggé élvezhetetlenné teszi a játékot.
Segítségeteket elõre is thx!
Én csak a toborzási értéket néztem...
Ha elindítasz seregfeltöltést vagy toborzást, ami minimum 2 szezon, ha egy kõr elteltével rálépsz egy lovaggal - újrakezdõdik az idõ számolása.
Ha van a lovagodnak bónusza toborzásra - nem jelenik meg összegben ez a bónusz.
Év végén lehet picit csalni azzal, h különbözõ törvényeket adsz ki, amik befolysáolják a toborzási, építési ktg-eket.
Namost ha beállítod, h olcsóbb legyen a toborzás, de kevesebb arany fog bejönni - toborzol, majd visszaállítod, h mégis inkább több aranyat szeretnél 😊
Remélem érthetõ 😊
Meg ezek a küldi dolgok is idõnként furán alakultak....
Ja meg az lélekölõ amit írtaam, h állandóan dobálja rád a fullos seregeket
Csak 2-3 olyan dolog, ami engem személy szerint idegesít és egyelõre nem úgy tûnik mintha javítani akarnák õket...
Illetve a végsõ lökést az adta meg, h a nyakamba nyomtak 4 full sereget, amik egyenként is jóval erõsebbek nálam.
Az is idegesítõ volt, h volt olyan quest amit nem tudtam megcsinálni, mert vmiért nem lett vége....
Next PC upgrade: 2022
ha fel peccselem akkor indul de a hangok és a menü kivételével angol
wan ennek off topija? vagy mit csináljak?
Figyelmetlen voltam, mert csak a mygames-en és a program files-on belül kerestem.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az biztos, hogy nem a játék könyvtárába, mert az egy az egybe átmásoltam, és nem látom a régi savegame-eket.
Bocsi, ha nem voltam egyértelmû. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem kicsit, nagyon 😊
Most 3 full sereget kaptam úgy az országra, h közben Wales is fellázadt ellenem.......
A full sergetet úgy kell érteni h nekem kb 10-10 értékû seregeim vannak az ellenfél ereje a duplája....
Ja és 4 csillagosak még ezen felül, 2-3 hõssel megspékelve.
Ezt így nem lehet csinálni...
És rábasszák a -4% népesség csökkenést és a járulákos cuccaikat a provinciára
Egyszercsak eltünt és keletkezett ott egy Stronghold - Viroconium
De nem tudok rálépni.
Ezzel most mit kell csinálni????
Te kit választottál Trisztánt vagy a Zöld Lovagot?
Szóval a hit mennyiben befolyásolja a loyalitást? Milyen hitû lovagot tegyek egy Old faithes tartomány élére?
Bizony, és ez igaz a lovagokra is. Tehát mindig figyelni kell a loyality, ahol alacsony oda pár egységet vezényelsz. A lovagoknál meg érdemes a már nagyrészt kivégzett királyságok bebörtönzött lovagjait szabadon engedni. Ezeknek a birodalmaknak már nincs számottevõ katonai erejük, amit vezetne z elengedett lovag, viszont +1 loyalityt kap az elengedõ hõsöd.
Én mindig kiválasztok egy sárga sávban lévõ loyalitású hõst, és elengedek vele 4-5 lovagot. Jobb esetben az ellenfélnek már csak egy vára van, és ott jelennek meg újra. Ezeket egy kör alatt legyõzöm, majd elengedem õket egy másik hõssel. 😊
Nwm volt Dragon Eyem....
Kezdek kicsit belebonyolódni, h ki milyen természetû varázsokat használ és kinek adjam az articraftokat 😊
Egy dologban kérném a segítséged. Hopgy van ez a hit dolog itt?
Van a Christian és Old Faith.
Arthurm elment az OF felé. Viszont vannak C hitû tartományok. Ilyenkor itt elvileg romlik a loyalitás (?)
Ha van egy C tartomány akkor annak az élére C v OF hitû lovagot tegyek?
Emberveszteség nélkül ledarálhatóak így, ellenben közelharcban gyilkosak.
Az új patchben limitálták a megjelenésüket. Én 15-20szor tuti összecsaptam velük.
Úgy néz ki ez a recruit dolog bugos, pedig jó lett volna. Nekem mindig éheztek õsztõl a seregeim, mert a recruit miatt nyáron elfogyott minden étek. 😊
Elõbb szedték szét a déli seregem a Spectre és Soul hunters seregek 😊
Viszont folytatódik a vesszõfutásom. Camelotban ahol elvileg X%-kal olcsóbban képezhetnék, ugyananniba kerül, mint bármelyik tartományomban.
Kezd elbaszotul idegesíteni, h ezek szerint nincs semmi hatása az upgradeknek?
Én egyedül az xy army-s küldetésnél szívtam. Most nem jut eszembe a neve. A lényeg, hogy az egyik városban nyitva marad egy átjáró, melynek hatására kísértet seregek özönlenek a világba. Na ezeket közelharcba legyõzni nem gyenge teljesítmény. Nem is raktam fel az új patcht, mert abban kissé visszafogják az íjjászokat, így távolról lelõdöztem õket. Volt, hogy egyszerre 4-5 ilyen halálsereg mászkált a birodalmamban, miközben 2 másik országgal harcoltam. Plusz befigyeltek az egyház keresztes seregei is. Hát mit mondjak, nem volt egyszerû. 😊
Azt néztem, h egy másik tartományban mennyibe kerültem - ugyanannyi.
Talán az kavarhat be, h adtam ki törvényeket, ami miatt nincs hatással a skillje???
Egyébként nektek mennyi negatív quest jön?
Én már kezdem unni, h évente kapok kb 3-4et, amibõl kettõ csata.
És nem gyenge ellenfelekkel.
Egész egyszerûen nem tudok hódítani, mert állandóan ezekkel kell küszködnöm, h ne legyen -10 populáció és társai 😊
kipróbáltad úgy is, hogy frankon elveszed a provincia élérõl, megnézed mennyi a recruit, majd visszarakod?
Egyébként létezhet, igen.
Létezik egy olyan bug, h hiába van a lovagnak -25% recruit skillje, mégsem tudom olcsóbban "rendelni" az egységeket?
Pedig övé a privincia....
Nem értem...
Bárcsak magyar lenne már venném is meg!
Az érdekelne hogy a majd jövõre megjelenõ magyar verzió az tartalmazni fogja a steam-en eddig megjelent javításokat?
kis segítséget szeretnék kérni.még az elején vagyok a játéknak, még most harcolok Salisburyban, csak nem tudom hogy tudok katonát csinálni, és hogy a jelenlegi seregemet hogy tudom feltölteni katonákkal.elõre is köszönet.
King Arthur - The Role-playing Wargame v1.03
Samhain armies spawn less frequently and their maximum number is limited
Saved games remain available when renaming profiles
Added autosave to each season
Added "Delete savegame"
Added Quicksave on Campaign map (Hotkey: F5)
Added "disable" checkbox for unit selection voices
Damage by Whirlwind and Pool of Darkness paused during "Pause"
"Difficulty level" influences the experience level of the enemy units
Added missing pictures (for a couple of artifacts and skills)
Fixed game crash bugs
1360x768, 1366x768, 2560x1600 resolutions available
elfoglaltam midenki, megcsináltam minden küldit és nem kapok új kampány küldit csak randomot :S
Elmentem az északi erdõne is de azt nem lehet elfoglalni.
May the force serve you well!
bar azóta van skidrows crack is
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
moho: ha azt hiszed eddig nehéz volt akkor meg se probált az 1.02es patchet 😛
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>