648
új magyar stratégia
-
#408 ...és a júniusi GS-ben ingyenes melléklet lesz! :D -
#407 Remélem tisztában vagy vele hogy az 576-ban 4ezer most :) -
kisAKOSH #406 king arthur eladó 5 rongy akit érdekel írjon - magyar szinkron - [email protected] -
ricsuka #405 Amúgy köszönöm -
ricsuka #404 Amúgy köszönöm -
ricsuka #403 Már megvan wales, meg minden, logrestől északra és észak keletre a szászok területe nincs már csak meg... -
#402 A főquest szálat csinálgasd, foglalj területeket, és egy idő után előjön egy quest ami után már végleg le tudod őket győzni. -
ricsuka #401 Hi!
Samhain seregét hogy lehet véglegesen legyőzni?
Már vagy 5x visszavertem, de annyi pénzbe kerül folyton renoválni a sereget, hogy már nincs pénzem, és minden birtokom elhűtlenedik...
Ezt meg lehet valahogy előzni? -
#400 De amúgy itt a térkép:
ENEENNNWWSW
A betűk az angol égtájak rövidítései. -
#399 a labirintusra már van térkép!
a http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ oldalon fent is van. -
tombadillo #398 Szerintem az meg pont, hogy reális, hogy ha a pénzed csapat erősítésre vagy visszaerősítésre költöd, akkor másra meg nem marad. Nekem a gazdaság is jól műkszik, nem mindegy, hogy kinek adsz tartományt, és miket fejlesztesz a városerődben. A walesi íjászok meg nem messzebb lőnek, hanem pontosabban, többet sebeznek (nekem legalábbis ez jött le).
Mondjuk mire nagyjából úgy ment ahogy szerettem volna harmadszor kezdtem újra. -
#397 Vagy imadkozzunk, hogy a modderek, csinalnak hasonlo optimalizalast illetve realism modok mint a TW szeriakhoz.
Mindenesetre valami furcsa pak fajlba vannak csomagolva a fajlok ahol lehetne trukkozni vele, ahogy elneztem, s mivel nem tudok hozzaferni a belso fajlokhoz egyenlore, en a sajat szamizem szerint nem tudom megcsinalni, sajnos. -
#396 Igaz, igaz minden szavad. Egy picit még nézegetni kéne a TW-t és tanulni belőle. A gazdaság se remekel. Nem nagyon tudod befolyásolni a termelést se. Ha katonailag hasajtanod kell (mert hárman támadnak), akkor a gazdaság se perc alatt leül és éheznek a katonák. Itt se ártana valamiféle beleszólás. -
#395 Hat lehet hogy ket ev is eltelik, mig kifinomul az egesz, mert rengeteg apro vagy eppen nem apro idegesito dolgok vannak benne, mint peldaul a terepviszonyoknak csak lathatoan van hatasuk, de peldaul egy hegy aljaban levo ijasz csapat ugyanugy eltalalja a fenti ijaszokat, mint ha sik terepen lennenek egymastol azonos tavolsagra.
Raadasul egyaltalan nem erzem a kulonbozo ijasz tipusok kozti kulonbseget a lotavban, mert egy sima ijasz ugyanugy ello nalam odaig mint egy walesi ijasz, mikozben a statjai szerint a walesinek messzebb kellene lonie.
Vagy beszeljunk a kamerarol, ami egy f*s csak igy szimplan, mert nem lehet elegge felemelni, ha meg a palya szelen van akkor meg vegkepp nem es trukkozni kell a kozepso egergomb kameraszog beallitasan, hogy kitudjuk jelolni az egysegeket egyaltan, ha nem a ctrl+klikk, hanem a kepernyon levo kijelolest akarjuk hasznalni.
A csapatok mozgasa szerintem tul gyors meg 1x-es fokozatban is, ha a duplasebesseget hasznaljak a menetelesnel, egyszeruen a fel terkepet megteszik pillanatok alatt, ami allando space nyomkodasra iteli a jatekost mert sok egysegnel mashogy nem igazan lehet taktikazni.
A moral csikok is tul gyorsan fogynak, nem egyszer ugy van vege a harcnak, hogy elfoglalsz par pontot a terkepen es az ellen tobb mint 3/4 serege meg kolbaszol valahol.
A jatekter is tul szuk kicsik a tavolsagok igy minden zsufoltnak tunik, raadasul olyan sebesseggel jonnek a kuldetesek, hogy fujnia sincs a jatekosnak ideje.
A nehez fokozaton meg egyszeruen csitel a gep es azt nagyon nem szereti egy hardcore jatekos, mert a fokozatok a fejlettebb AI-rol kellenenek hogy szoljanak, nem abbol, hogy a gepi jatekos azonos csapatai gyorsabban haladnak vagy ketszer annyi sebzest bir el mint a jatekose, vagy pedig hasonlo nem fair dolgokrol, hanem arrol hogy sokkal jobban taktikazik a gep ellened azonos kondiciok mellett.
Amugy nem lenne rossz jatek ha megszabaditanak sok ilyenfajta hibatol, mert ezek a jatekelmeny rovasara mennek. -
CamelX #394 Majd 1.09-es patchnél 1 év múlva tényleg gyöngyszem lehet :D -
#393 No és a forgató az elveszett gyerekeknél? -
tombadillo #392 A korábbi döntéseiden múlik, hogy ki szeret, és ki nem. Amúgy az is előfordulhat, hogy megéri egy háború egy küldiért, meg hagyhatod is a csudába.
A labirintus egy sima négyzethálós papírra felvázolható, ahol minden rácspont szoba, és annyi és ara irányuló vonal - folyosó - rajzolható be, ahány a rajzon van. Annyit tudok így fejből segíteni, hogy jobbra fel kell elindulni. -
#391 A küldetések közül a labirintus a várban és az elveszett gyerekek nem igazán mennek. Ráadásul más területen vannak, így nem tudok odamenni, csak háború árán. Vajon miért ad olyan küldiket, amiket nem lehet megcsinálni.
Bocsi, de nincs kedvem végigolvasni mind a háromszáz hozzászólást. Ha valahol már lrírtátok, hát vezessetek oda. -
#390 Megszeretném venni a játékot de elöbb érdekelne hogy mindenképpen kell a regisztráláshoz,és ahozz játszani udjak vele internet? -
kisAKOSH #389 eladó / cserélendő* a King Arthur - roleplaying wargame! Akit érdekel írjon: [email protected]
*Napoleon Total War -
tombadillo #388 Tudja valaki, hogy lehet képernyőt képként kimenteni? Köszi előre is. Ja, és multi nincs? Csak a helyét látom, de sötét. -
#387 Sehol. Ahhoz VIP tagság kell. -
mial #386 Majdnem a 200. körnél járok azért vagyok most ideges
szerkesztés gomb hol van a kommentemnél? -
mial #385 Hello!
Lenne egy problémám. A játékom kidob mikor körvégére nyomok. Valami tipp?
Esetleg felteszem a mentést valaki leszedi majd teker 1 kört és elmenti és felteszi ugyanide?
http://jump.fm/EANNF
a mentést a dokumentumokba kell tenni
C:\Users\***\Documents\NeocoreGames\King Arthur\SaveGame\ (win 7-en) -
dymer #384 Hello!
én nem tudom megcsinálni a Dagda Bronzlapja cimu küldit! Folyton meghalok! Mit kell cisnálni? Előre eis köszi! -
#383 Egyébként tényleg nagyon jófélének tűnik, a többi még a jövő titka -
#382 A demót kipróbáltam. Gyöngyszemnek tűnik. Tényleg az? -
#381 értem. -
Profi10 #380 Sziasztok!
Nincs valakinek egy végigjátszása? gondolok itt a küldetésekre. Tippek trükkök.
-
#379 Nem!Ez olyan game mint a Total War széria.Amolyan stratégia tulajdonképpen! -
#378 Sziasztok.ez a game olyan RPG fél??A karaktert lehet úgy nézni ahogy a Gothic 3-ba??? -
gematta #377 http://gepigeny.hu/games.php?id=970
-
daniteglas #376 Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni: a történet valamiért nem halad tovább. Legyőztem Sir Gawaint, összeszedtem a 12 lovagot, és megcsináltam a Szent Grál küldetést, de az objektívák közt nem mutatja befejezettnek őket. Nagyon idegesítő, hogy nem tudok továbblépni. Valaki tud hasonló problémáról? -
#375 Köszönöm -
#374 Intel Processor - Core 2 Duo E6420 2.13GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
Nvidia Graphics Card - Geforce 8800 GT
ATI Graphics Card - Radeon HD 3800 series
RAM Memory - 1.5 GB -
#373 sziasztok, - mi a játék rendszerigénye?
2,4 P4-en és ATI 2700pro/512mb, 2GB rammal elmegy szerintetek? -
gematta #372 Igen kihámoztam félig elmondta mit kell
nagyon köszönöm a segitséget -
Ebola #371 No, sikerült?
vagy mit mond a gyerkőc? -
gematta #370 bocs most értelmeztem amit kérdeztél megnézem -
gematta #369 Szia
hát kimondottan az a küldetés mikor elrabolt gyerekeket kell megtalálni
egy létrán lemegy a pincébe a hős
és ott van a falon egy tárcsa azt kell beállitani
drágakő utánna állat utánna növény