648
új magyar stratégia
  • Elar
    A steamen van fent manual
  • CAC
    Meg is van: a doksikon belül leledzik a NeocoreGames mappában.
    Figyelmetlen voltam, mert csak a mygames-en és a program files-on belül kerestem.
  • CAC
    Melyik mappába/hova kerülnek a mentett állások?
    Az biztos, hogy nem a játék könyvtárába, mert az egy az egybe átmásoltam, és nem látom a régi savegame-eket.
    Bocsi, ha nem voltam egyértelmű. :)
  • Elar
    Ezt a kérdést most hirtelen nem értem?
  • CAC
    Azt nem tudjátok, hogy hova ment a játék?
  • Elar
    Na kezd elegem lenni a játékból.
    Nem kicsit, nagyon :)

Most 3 full sereget kaptam úgy az országra, h közben Wales is fellázadt ellenem.......
    A full sergetet úgy kell érteni h nekem kb 10-10 értékű seregeim vannak az ellenfél ereje a duplája....
    Ja és 4 csillagosak még ezen felül, 2-3 hőssel megspékelve.
    Ezt így nem lehet csinálni...
    És rábasszák a -4% népesség csökkenést és a járulákos cuccaikat a provinciára
  • Elar
    Az enyém volt Powys tartomány
    Egyszercsak eltünt és keletkezett ott egy Stronghold - Viroconium
    De nem tudok rálépni.
    Ezzel most mit kell csinálni????

Te kit választottál Trisztánt vagy a Zöld Lovagot?
  • CAC
    Mivel a főhősös OF-es, és a tartomány is, adja magát. De ha keresztény tartományról van szó, akkor olyan keresztény lovagot adj nekik, akinek van olyan speckója, hogy + loyalitást ad.
  • Elar
    Persze erre a lovagelengedősre én is rájöttem, bár kihasználni béna voltam :)

Szóval a hit mennyiben befolyásolja a loyalitást? Milyen hitű lovagot tegyek egy Old faithes tartomány élére?
  • CAC
    Én is Old Faith-es lettem. :)
    Bizony, és ez igaz a lovagokra is. Tehát mindig figyelni kell a loyality, ahol alacsony oda pár egységet vezényelsz. A lovagoknál meg érdemes a már nagyrészt kivégzett királyságok bebörtönzött lovagjait szabadon engedni. Ezeknek a birodalmaknak már nincs számottevő katonai erejük, amit vezetne z elengedett lovag, viszont +1 loyalityt kap az elengedő hősöd.
    Én mindig kiválasztok egy sárga sávban lévő loyalitású hőst, és elengedek vele 4-5 lovagot. Jobb esetben az ellenfélnek már csak egy vára van, és ott jelennek meg újra. Ezeket egy kör alatt legyőzöm, majd elengedem őket egy másik hőssel. :)
  • Elar
    Ahhhááááá
    Nwm volt Dragon Eyem....

Kezdek kicsit belebonyolódni, h ki milyen természetű varázsokat használ és kinek adjam az articraftokat :)

Egy dologban kérném a segítséged. Hopgy van ez a hit dolog itt?
    Van a Christian és Old Faith.
    Arthurm elment az OF felé. Viszont vannak C hitű tartományok. Ilyenkor itt elvileg romlik a loyalitás (?)
    Ha van egy C tartomány akkor annak az élére C v OF hitű lovagot tegyek?
  • CAC
    Úgy tudod könnyen két vállra fektetni a szellemnépet, ha távolsági harcot fojtatsz ellenük. Kötelező a dragon eye spell, legalább 2 hős általi ismerete is, mert ahol megjelennek mindenhol köd lesz.
    Emberveszteség nélkül ledarálhatóak így, ellenben közelharcban gyilkosak.
    Az új patchben limitálták a megjelenésüket. Én 15-20szor tuti összecsaptam velük.

Úgy néz ki ez a recruit dolog bugos, pedig jó lett volna. Nekem mindig éheztek ősztől a seregeim, mert a recruit miatt nyáron elfogyott minden étek. :)
  • Elar
    :)
    Előbb szedték szét a déli seregem a Spectre és Soul hunters seregek :)

Viszont folytatódik a vesszőfutásom. Camelotban ahol elvileg X%-kal olcsóbban képezhetnék, ugyananniba kerül, mint bármelyik tartományomban.
    Kezd elbaszotul idegesíteni, h ezek szerint nincs semmi hatása az upgradeknek?
  • CAC
    Vannak bizonyos helyek, melyeken ha állomásozik egy hősöd, akkor 50%-kal nagyobb eséllyel jön be kereskedelmi vagy harci quest. Na ezekre ez esetben még véletlenül se álljál. :)
    Én egyedül az xy army-s küldetésnél szívtam. Most nem jut eszembe a neve. A lényeg, hogy az egyik városban nyitva marad egy átjáró, melynek hatására kísértet seregek özönlenek a világba. Na ezeket közelharcba legyőzni nem gyenge teljesítmény. Nem is raktam fel az új patcht, mert abban kissé visszafogják az íjjászokat, így távolról lelődöztem őket. Volt, hogy egyszerre 4-5 ilyen halálsereg mászkált a birodalmamban, miközben 2 másik országgal harcoltam. Plusz befigyeltek az egyház keresztes seregei is. Hát mit mondjak, nem volt egyszerű. :)
  • Elar
    Nem próbáltam.
    Azt néztem, h egy másik tartományban mennyibe kerültem - ugyanannyi.
    Talán az kavarhat be, h adtam ki törvényeket, ami miatt nincs hatással a skillje???

Egyébként nektek mennyi negatív quest jön?
    Én már kezdem unni, h évente kapok kb 3-4et, amiből kettő csata.
    És nem gyenge ellenfelekkel.
    Egész egyszerűen nem tudok hódítani, mert állandóan ezekkel kell küszködnöm, h ne legyen -10 populáció és társai :)
  • CAC
    Helló!

kipróbáltad úgy is, hogy frankon elveszed a provincia éléről, megnézed mennyi a recruit, majd visszarakod?

Egyébként létezhet, igen.
  • Elar
    Sziasztok
    Létezik egy olyan bug, h hiába van a lovagnak -25% recruit skillje, mégsem tudom olcsóbban "rendelni" az egységeket?
    Pedig övé a privincia....
    Nem értem...
  • grebber
    Steam-en most akciós még 22óra 30percig 4084Ft jelenlegi árfolyamon.
    Bárcsak magyar lenne már venném is meg!
  • pluhi
    És ha nem? Fogod azt letöltöd hozzá...
  • grebber
    Van itt esetleg valaki aki bennfentes??
    Az érdekelne hogy a majd jövőre megjelenő magyar verzió az tartalmazni fogja a steam-en eddig megjelent javításokat?
  • HKS
    a faluban lehet mindig (settlement) és odalépve a hősödnél lesz egy ilyen opció hogy fill up ranks
  • grebber
    Várd meg a magyar verziót és akkor fogod tudni!
  • Beyond silence
    Hello mindeki!

kis segítséget szeretnék kérni.még az elején vagyok a játéknak, még most harcolok Salisburyban, csak nem tudom hogy tudok katonát csinálni, és hogy a jelenlegi seregemet hogy tudom feltölteni katonákkal.előre is köszönet.
  • grebber
    Legalább a magyar verzió már jó lesz!Addig nem is tolom mivel nem is értem!
  • pluhi
    Van is mit. Ilyen, mikor fizetsz azért, hogy bétát tesztelhess...
  • grebber
    Azért szépen patchelgetik már itt a 3. patch:

King Arthur - The Role-playing Wargame v1.03

Samhain armies spawn less frequently and their maximum number is limited
    Saved games remain available when renaming profiles
    Added autosave to each season
    Added "Delete savegame"
    Added Quicksave on Campaign map (Hotkey: F5)
    Added "disable" checkbox for unit selection voices
    Damage by Whirlwind and Pool of Darkness paused during "Pause"
    "Difficulty level" influences the experience level of the enemy units
    Added missing pictures (for a couple of artifacts and skills)
    Fixed game crash bugs
    1360x768, 1366x768, 2560x1600 resolutions available
  • Dns5000
    azt hiszem quest bugot találtam
    elfoglaltam midenki, megcsináltam minden küldit és nem kapok új kampány küldit csak randomot :S
    Elmentem az északi erdőne is de azt nem lehet elfoglalni.
  • Dns5000
    elinditani :P
    bar azóta van skidrows crack is
  • CamelX
    Miben nehezebb? Az a "weakening archers" a patchnote-ban az meg mi? Gyengíti az íjászokat? Amúgy nagyon komoly patch csomagnak tűnik, minden benne van amit kértem, mintha olvasnák a fórumot a fejlesztők :D:D
  • Dns5000
    na nfohumpon van megoldás a 1.02es patchre

moho: ha azt hiszed eddig nehéz volt akkor meg se probált az 1.02es patchet :P
  • moho
    :) keményen meg kell dolgozni a játékért :)
  • pluhi
    Nem fésülted össze a két könyvtárat, amit a sisInstall csinált.
  • moho
    szerintetek mitől lehet hogy felraktam a játékot, feltelepítettem minden utilt ami kell hozzá és mikor elinditom nincsenek betük/feliratok.
    ujrainditom a gépet hátha... ugysem...
    feltelepítem egy mittomén milyen mappájában található fontokat hátha...semmi...
    mi lehet?
  • CamelX
    Már kezdtem, örülni, jó hamar jött a patch. Akkor hát várunk, most úgysincs időm, ráadásul totál ráfüggöttem a Dragon Age-re :D
  • Dns5000
    damm :(
  • Dns5000
    Ott van a képen skillekkel varázstárgyakkal,
    unsele warrior azt hiszem, de winterbreedel is mükszik nagyjából
    a kard ami nagyon durva killenként 5 manna kb azt jelenti sosem fogy el a mannád, gyaksz varázsolsz gyaksz.
    Azóta van egy jobb championom akinek curse of shadowja van az még durvább, 1 varázslat kb 1 egység ha közel vannak egymáshoz akkor több is. Varázslóknak vagy egy skill ami 1 manat ad ha meghal valaki 40+méteren belül az nem annyira durva de azzal is lehet párat varázsolni.
    Multkor elmentem vele egydedül elfoglalni egy falut a térképen. A gép megtámadott 2 ijász meg 4 melee egységgel meg sem karcoltak.
  • pluhi
    Sem a Reloaded, sem a Skidrow launcher nem inditja nálam, úgy tűnik várni kell az 1.02-es launcher crackre. Vagy bug:).
  • pluhi
    http://www.megaupload.com/?d=T5TOGI5R
  • ricsuka

Lovasokat hogy lehet képezni?
    Mert már eljutottam elég messze, és még sehol sem tudok...

És melyik az az egység, amivel mindenkit meg lehet ölni???
    A nehéz szinten nem olyan könnyű, először simán szétszedtek...
  • CAC
    Jaja. Az új kombó a fog of avalon + nehézlovasság. Néha még csak FOA sem kell, mert a pályákon lévő stratégiai pontokból is lehet castolni.
    A lovagok gyorsak, erősek, a gyalogosok egyszerűen szétmállnak előttük.