King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább egy magyar fejlesztést ne tenne tönkre a warez 😞
Launcher is megváltozott, de azt irják megy a régivel. Próbát megér.
Ha valaki fel tudná rakni az új filelokat valahova az jó lenne.
Gondolom csak steamen lehet frissiteni, nem lehet külön patchet letölteni.
Dobjál már egy linket, hogy hol olvastál a patchrõl meg hogy mi van benne.
May the force serve you well!
kár, hogy borzasztó sokat fagy
Nagyon ráerõltették magukat a TW-re amibõl minden negatív tulajdonságot sikerült rosszájára fordítaniuk. Ez nem tudom mire volt jó, pedig ötletekben igengazdag játék végre. Ehhez valami 1.09es patch kéne, vagy akár 1.01 csak az több hónapos munka lenne. Oder, modderek, take action 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egy kicsit jobbnak képzeltem el, a leírások alapján, de még csak az elején tartok...
Az nekem se tetszik, hogy nem lehet építkezni
I can eat death like nobody\'s business.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Amúgy a Crusaders nekem nagyon nem jött be, de megvettem amikor szarért, hugyért árulták. Ha ezt ki lehet próbálni, ki fogom. Az, hogy a Crusaders fényében megveszem-e, az már más kérdés.
A medve nem játék.
Tõlem lehet az trial vagy demo, tökmindegy. A lényeg, hogy:
1. Nincs semmi rossz abban, ha valaki ki akarja próbálni, hogy mit kap a pénzéért.
2. A nagyeszû Fritz rohadtul nem ismerheti a lenti kommentelõk szoftvervásárlási szokásait, így a kirohanása ciki.
3. Ez a gém hemzseg a hibáktól a forrástól függetlenül.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Esetleg 1el lehetne több hõsöm, de az háboruhoz vezetne.
megdolgozol a pénzért, abból meg megveszed a játékot, ilyen egyszerû.
Teljesen elfogadott tény, hogy nem vesz a világon senki blindre semmit. A gyümölcsöt megnyomkodod, a kocsival mész egy próbakört, az ingatlant bejárod. A szoftvernek a szemrevételezése pedig a letöltés/kipróbálás maga.
A játék ökörhibáira pedig nem mentség, hogy milyen forrásból származik. Továbbra is fenntartom, hogy jelenleg ez egy nem jó játék. Indoklás lásd lejjebb.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Télen miért nem lehet mozogni, voltak téli hadjáratok.
Na mindegy, ez van.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezenkívül omg, 35$ ír ki a steam, paypal meg euroban akarja fizettetni velem, 1000 Ft eltérés 😛
I can eat death like nobody\'s business.
Fikázás és átkozódás megelõzése érdekében a megjelenés eltolása üzletpolitikai döntés volt. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mondjuk -mivel az amolyan telepítés nélküli, portable verzió - nem értem miért nem kicsomagolva tették közkincsé. Megkíméltek volna egy csomó embert a szívástól.
Tök jól le van írva, hogy ha a gonoszoknak segítesz kapsz valami varázstargyat meg 8k goldog, ha a jóknak akkor meg a jó király beáll a seregedbe.
Gazdasági kumutatás csak akkor van ha van várad és csak télen lehet megnézni, meg csak akkor lehet építkezni, meg szintetlépni is.
=)
A másik, amire nem tudok napirendre térni , nem találtam, de ettõl még lehet van, tehát valami statisztika, gazdasági kimutatás, mint a TW-kben, hogy lássam mennyi lesz az összbevétel, mennyi volt, mennyi a kiadásom. Egy TW-ben gyakran nézegetem, szeretem ha tudom milyen lesz pár kör múlva a gazdasági helyzetem , mire készüljek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Történt ugyanis, hogy nem akartam lelépni az egység mozgáspontjait, ezért mivel már full fáradt vagyok, ösztönbõl nyomtam egy esc-t, Bejött a helyi menü, s mivel ki akartam lépni belõle ösztönbõl jött az exit. Szoftverkészítés 1 osztály: legyen user friendly (hülyebiztos). Ez nem az volt, rögtön kilépett egy rohadt nagy, heroikus, gyõztes csata után, amit kb 3/4 óráig vívtam a túlerõ ellen. Se megerõsítés, se mentés. 😞
Persze, én voltam a hibás, de ezt egy alap funkcióval ki lehetett volna küszöbölni... korai 90.es évek ugye.
A questeket nem lehet látni a térképen. Csak blindre mozgatja az ember az egér pointert.
Ha egy neutral vagy ellenséges várban egység van, akkor nem lehet alatta látni a vár nevét. Tehát, ha xy várba kell eljutni valamiért, amiben pont áll valaki, csak blindre találod meg melyik lehet az.
Ha egy oldalról támad, akár 4-5 egység is képes elbíbelõdni 1 gyengébb ellen, mert szembõl mennek neki. Miért nem veszik automatice körbe? Persze legyõzik elõbb-utóbb, de addig a többi egységet szétkapja az ellen.
Igazából sok jó ötlet van a játékban, de ezek elvesznek az idegesítõ apróságok tömkelege mellett. Ha ez valami ingyenes béta teszt lenne, akkor is húznám a szám, de végleges verzióként kiadni elég nagy szegénységi bizonyítvány. Nem volt tesztcsapat, vagy mi?
A patchig én félreraktam, nem idegesítem tovább magam.
Szereplõk legalább az eredeti legendából vannak (Le Morte D'Arthur regény), viszont Sir Kay (kezdõkarakter) nem volt épp tiszta jószándék Arthurral szemben 😄 talán ez miatt megéri majd végigtolnom
Viszont, így is 18-adik kör, jöhetne még pár.
ha a lovasok sprintelnek akkor egy kék csík elkezd menni felfelé az ikonukon, ha max akkor jól felgyorsítottak és szépen átgázolnak a gyalogosokon
A probléma hogy marha sokáig tart felgyorsítani és csak teljesen üres és sík területen lehet :S
csak very highra kellett rakni elõtte
Most például, miért egy kicsi , olvashatatlan kis biz-basz pöttyre kell kattintani a katonák képzésénél? Miért nem lehet egybõl a városra, és kész. Nem, az úgy túl egyszerû lenne és átlátható.
Mindenesetre azóta se lett több, egy van és kész. A sereget szét tudom szedni de minek? Egy hõsöm van.
Marha bosszantó ,mert a TW-kbõl megszokottan, ha a seregem már harcolt pár csatát kéképzek pár embert és utánuk küldöm. Ezt itt nem lehet. Vissza kell slatyogni a városomba a hõssel, hozzáadni az erõsítést és aztán megint végig slatyogni az egész pályán...hát marha jó
Mondjuk már a Crusaderben is az egyik alap probléma a felbontás volt, ott lazán beállitott magának a játék olyat, amit a monitorod meg se tudott jeleniteni...
Én egyébként jóságos, druidikus szemléletet folytatok. Tudtommal Merlin is druida volt az eredeti mondakör szerint.
25. kör 6 hõsöm van.
Hát én ráviszem az egeret a szomszéd tartamányra kiírja, hogy ruler alatta status: frendly
Ez szereintem a nem látjuk a fától az erdõt eset nagyon.
Amúgy ha Total Wart szereted (én is imádom) és hajlandó vagy feláldozni ezt a grafikai oldalt, akkor töltsd le Rome TW: BI-hez az Arthurian Total War modot a TWC-rõl 😉
Mindegy, embert tudok toborozni, de hõst azt is lehet? Ez így nem frankó egy hõssel, és egy sereggel, meg mondjuk a dolog értelmetlen. Miért nem lehet egy olyan sereget használni aminek nincs hõse? Logikátlan.
Nem értem, miért kellet már a beállt, a Total War-okban megszokott, és jól mûködõ dolgokat egy zavaros, és nem jól mûködõ rendszerre cserélni. Ez a baj a játékkal, ettõl eltekintve jó lenne.
Egy másik példa, a TW-kben, csak rá viszi az ember az egeret, a szomszédos tartományra, és egybõl látja milyen a viszony köztük. Itt nem. Itt túl van bonyolítva. De miért? Nem értem a fejlesztõket.
Balan meg rendet vágot köztük alig veszitett pár embert
építeni is lehet majd ha lesz várad
szerintem harc sem rosszabb mint a tw,
csak egy picit, jobban látható lenne a kiválasztott egység az jó lenne
Pedig ez marha jó játék lehetne, de az ilyen apróságok nagyon elrontják.
Ja, amúgy most csak az a sereg képes mozogni, amelyiknél van hõs? Így, egy hõsöm van, egy sereggel. Kettõ nem lehet?