648
új magyar stratégia
-
#448 Hát én csak pislogok néha miket hoz a gép:) látom van 6 kör toborzása a gépnek, erre full piros egységeket toboroz.... apád... meg kedvencem nemes lázadás event, sereget gyűjtenek... de VETERÁNOK, senki más a ködös albionban:), automatch a Total warral ellentétben használhatatlan, ha erős az ellen... Meg velszi ellenségeim annyi sereget küldenek, nincs annyi zsetonom, hogy leverjem őket, bár most talán sikerül...:) -
#447 jelenleg 1.4 a verzio. nézz utána hogy mik lettek javítva.
DE szerintem javítottak rajta. -
ratgab #446 Azt szeretném kérdezni, hogy a patch-ek már javítják, hogy folyamatosan 2-3 piros jelzésű seregekkel jöjjön az ellen miután elfoglalod Camelotot vagy a másik Fellegvárnak alkalmas helyet?
Régebben azért hagytam abba, mert irreálisan erős seregeket küldött a gépi ellenfél ellenem! Szóval ezt javították már? -
jocika #445 Ezer köszönet. -
#444 Parancsolj!Magyar nyelvű kézikönyv! -
jocika #443 Gamestaros verzió lett meg; de sajnos nincs vagy nem találom a manualt. Fontos lenne, mert így kicsit döcögős például a birodalomépítés. Vagy annyi csak, hogy megfelelő embert kell tartományúrnak tenni? Nem tudom befolyásolni, hogy mennyit termeljenek, adózzanak stb. Vagy pl. azt sem tudom, hogy hogyan lehet fejleszteni az egységeket? Vannak tapasztalt talpasaim akiket jó lenne páncélosokká fejleszteni vagy az íjjászokat komolyabb fegyverrel és páncélzattal ellátni(számszeríj).
Tudna valaki segíteni, hogy honnan szerezhető meg a manual, vagy egy-két játékélményt nem rongáló tanácsot adni?
A játék maga kitűnő, remélem jó hosszú... -
#442 Hi.
Ma kezdtem el vele játszani, vagyis játszanék.
Megvan Cornwall, Sir Kay-el. Aztán azt írja a program Támadd meg a lázadó egységeket.
A térképen egy lázadó egységet nem látok, továbbá csak saját tartományon belül tudok közlekedni, a határon túl se bal se jobb klikkre nem csinál semmit.
Láttatok már ilyet?
-
#441 igen jók! az egyik két új hőst a másik új egységeket ad. -
#440 Tényleg a dlc-k a magyar verzióra is jók? -
#439 nem. bármikor elkezdheted a toborzást! akármikor. az egységek mennyiségétől függően kiírja, hogy hány kör. -
kutyu007 #438 Csak télen lehet toborozni? -
#437 amelyik városnál van lehetőséged toborzásra ott jobb egérgomb és kiválasztod, hogy milyen tipusu egységet szeretnél. Vigyázz mert minden egység pénzbe ÉS élelembe kerül! illetve fontos, hogy az adott területnél a toborozhatósági arány ne legyen alacsony! -
kutyu007 #436 Na elfogyott a seregem :-). Hol lehet és hogyan toborozni? -
#435 írd meg nekik! bátran!
[email protected]
én magyarul leveleztem velük! :D szóval hajrá! -
kutyu007 #434 Hát úgy gondolom, nagyon csalódott lehetek, szerintem ezt nyugodtan kijelenthetem, hogy itthon nem lehet megvásárolni. Szégyen! Kiadó ide vagy oda. -
#433 csak a neten tudod megvenni. és csak külföldön.
itthon én még nem találkoztam vele.
sehol.
se neten se boltba.
és igen a játék valami döbbenetesen jó! aszem 6 vagy 8szor toltam végig.
letehetetlen! :DD -
kutyu007 #432 Sziasztok!
Megmondom őszintén eddig kifejezetten utáltam a total war típusú stratégiákat, de most, hogy gamestaros mellékletként adták a King Arturt, gondoltam megveszem, magyar is meg mondom kipróbálom, már csak az rpg-elemek miatt is. Hát nem csalódtam, kellemes meglepetés volt számomra, nagyot alkottak a fiuk!!! Gratula!!! Annyira lekötött, hogy a kedvenc tv műsoromról is elfelejtkezdtem. Bár még nem járok a végén, de már tervezem a két dlc megvételét is. Tudnátok tanácsot adni hol tudom beszerezni, lehetőleg valami bolt cím érdekelne, nincs lehetőségem elektronikus vásárlásra. -
#431 igen az 1.04 a legújabb. nekem is az virít a sarokban. ;) -
#430 Steam-es játék. Felrakod a játékot és felrakja a legújabb patch-et. Azt hiszem az 1.04 a legújabb. -
#429 Jól van, köszi fiúk, csak azért kérdeztem mert fórumokon olvastam hogy újs. mellékletekkel szokott probléma lenni esetleges eltérő ver. szám miatt.
Mert mint írják elég sok bug van, főleg lokalizációs problémák/félrefordítások, azért lenne fontos a patchelés, nyilván fognak javítgatni. -
tombadillo #428 Megvan a Gamestar, 2 rugóért megvan a teljes magyar játék, Steammel multi is van, csak eddig nem találtam ellenfelet. remélem sokan megveszik, és mehet a hirig. -
#427 Gamestar szerkesztőjétől kérdeztem, szerintem jól tudja. :) -
#426 Köszi!
(remélem jól tudja az újságosod:))
-
#425 Megkérdeztem és az újságban pontosan a dobozos verzió van csak doboz nélkül. -
#424 Sziasztok!
Melyiket érdemes megvenni: a cdgalaxisost, vagy a gamestarost?
Van különbség? (a dobozán kívül persze) -
#423 Próbáltad újratelepíteni a játékot? -
HEszkimo #422 Sziasztok!
Ha egyedi csatát akarok játszani a csata elindulása után kilép a játék, mert a Game Launcher hibát észlel. Tudjátok mi lehet a probléma? -
#421 Szerintem megveszem holnap.
Doboz nincs hozzá, 2 DLC nincs benne, patch-elve nincs a játék de Steames és felpatcheli magát. -
#420 Na, megvan valakinek a GameStar? -
#419 dobozban +a két DLC! na az lenne a franko! :D -
ricsa008 #418 kiv vagyok a GameStar hogy adja fasza lenne ha dobozosan adná -
messinho2 #417 ok,kössz -
#416 feleség birtok, ÉS olyan itemek amik növelik a hűséget. gyűrűk stb.
ÉS mindig meg kell nézni, hogy az adott hős milyen beállítottságú. úgy mint keresztény tünde, igaz, vagy zsarnok. ezekre IS mindig figyelj.
ha elkurtad semmi gond kezd újra. még úgy is nagyon az elején vagy! ;) -
messinho2 #415 nem tudna valaki tanácsot adni, meg van az első 5 hősöm(Sir kay,sir gareth,sir ballan,mark király,sir dagonet)és a hűségük nagyon apad mindig,mit tudok ez ellen tenni? adok nekik tartományt , erre meg 3-an elhagynak, pls help -
#414 mortal combat? :D gratula.
én is csak erre hajtok minden csatánál.
most toltam végig 3szor. :D
a következő menetben úgy fogom végig tolni, hogy a lehető legkevesebb csapattal és persze mortal combat-ra törekedve. ;) -
#413 Csalás nélkül is lehet aratni...
-
zsimborgo #412 Sziasztok.
Kérem aki tud segítsen.A játék nagyon szuper csak hihetetlenül nehéz.Aki tudja hogy kell a csalásokatt aktívizálni kérem írja meg.(shift+ctrl+1 eddig ok. PLZ::: -
#411 szia!
nem ismerem ezt a Napoleon - total war-t. ez olyan mint a king arthur? akár privátba is írhatnál róla pár sort, élményt tapasztalatot, stb. megköszönném! -
kisAKOSH #410 drága hölgyek-urak akit érdekel King Arthur roleplaying wargame-t cserélnék Napoleon - total war-ra (ha imperial edition van ráfizetnék!) az egyébként jobban is kéne!
[email protected]
-
4850 hd #409 hello all nem tudom ki hogy van vele de szerintem nagyon jó kiss játék lett belőle igazi magyarnak való amihez kell egy kiss rutin :))))