King Arthur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az meg pont, hogy reális, hogy ha a pénzed csapat erõsítésre vagy visszaerõsítésre költöd, akkor másra meg nem marad. Nekem a gazdaság is jól mûkszik, nem mindegy, hogy kinek adsz tartományt, és miket fejlesztesz a városerõdben. A walesi íjászok meg nem messzebb lõnek, hanem pontosabban, többet sebeznek (nekem legalábbis ez jött le).
Mondjuk mire nagyjából úgy ment ahogy szerettem volna harmadszor kezdtem újra.
Jakuza001
Vagy imadkozzunk, hogy a modderek, csinalnak hasonlo optimalizalast illetve realism modok mint a TW szeriakhoz.
Mindenesetre valami furcsa pak fajlba vannak csomagolva a fajlok ahol lehetne trukkozni vele, ahogy elneztem, s mivel nem tudok hozzaferni a belso fajlokhoz egyenlore, en a sajat szamizem szerint nem tudom megcsinalni, sajnos.

Zogu
Igaz, igaz minden szavad. Egy picit még nézegetni kéne a TW-t és tanulni belõle. A gazdaság se remekel. Nem nagyon tudod befolyásolni a termelést se. Ha katonailag hasajtanod kell (mert hárman támadnak), akkor a gazdaság se perc alatt leül és éheznek a katonák. Itt se ártana valamiféle beleszólás.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

Jakuza001
Hat lehet hogy ket ev is eltelik, mig kifinomul az egesz, mert rengeteg apro vagy eppen nem apro idegesito dolgok vannak benne, mint peldaul a terepviszonyoknak csak lathatoan van hatasuk, de peldaul egy hegy aljaban levo ijasz csapat ugyanugy eltalalja a fenti ijaszokat, mint ha sik terepen lennenek egymastol azonos tavolsagra.
Raadasul egyaltalan nem erzem a kulonbozo ijasz tipusok kozti kulonbseget a lotavban, mert egy sima ijasz ugyanugy ello nalam odaig mint egy walesi ijasz, mikozben a statjai szerint a walesinek messzebb kellene lonie.

Vagy beszeljunk a kamerarol, ami egy f*s csak igy szimplan, mert nem lehet elegge felemelni, ha meg a palya szelen van akkor meg vegkepp nem es trukkozni kell a kozepso egergomb kameraszog beallitasan, hogy kitudjuk jelolni az egysegeket egyaltan, ha nem a ctrl+klikk, hanem a kepernyon levo kijelolest akarjuk hasznalni.

A csapatok mozgasa szerintem tul gyors meg 1x-es fokozatban is, ha a duplasebesseget hasznaljak a menetelesnel, egyszeruen a fel terkepet megteszik pillanatok alatt, ami allando space nyomkodasra iteli a jatekost mert sok egysegnel mashogy nem igazan lehet taktikazni.

A moral csikok is tul gyorsan fogynak, nem egyszer ugy van vege a harcnak, hogy elfoglalsz par pontot a terkepen es az ellen tobb mint 3/4 serege meg kolbaszol valahol.

A jatekter is tul szuk kicsik a tavolsagok igy minden zsufoltnak tunik, raadasul olyan sebesseggel jonnek a kuldetesek, hogy fujnia sincs a jatekosnak ideje.

A nehez fokozaton meg egyszeruen csitel a gep es azt nagyon nem szereti egy hardcore jatekos, mert a fokozatok a fejlettebb AI-rol kellenenek hogy szoljanak, nem abbol, hogy a gepi jatekos azonos csapatai gyorsabban haladnak vagy ketszer annyi sebzest bir el mint a jatekose, vagy pedig hasonlo nem fair dolgokrol, hanem arrol hogy sokkal jobban taktikazik a gep ellened azonos kondiciok mellett.

Amugy nem lenne rossz jatek ha megszabaditanak sok ilyenfajta hibatol, mert ezek a jatekelmeny rovasara mennek.

Majd 1.09-es patchnél 1 év múlva tényleg gyöngyszem lehet :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Zogu
No és a forgató az elveszett gyerekeknél?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

A korábbi döntéseiden múlik, hogy ki szeret, és ki nem. Amúgy az is elõfordulhat, hogy megéri egy háború egy küldiért, meg hagyhatod is a csudába.
A labirintus egy sima négyzethálós papírra felvázolható, ahol minden rácspont szoba, és annyi és ara irányuló vonal - folyosó - rajzolható be, ahány a rajzon van. Annyit tudok így fejbõl segíteni, hogy jobbra fel kell elindulni.
Zogu
A küldetések közül a labirintus a várban és az elveszett gyerekek nem igazán mennek. Ráadásul más területen vannak, így nem tudok odamenni, csak háború árán. Vajon miért ad olyan küldiket, amiket nem lehet megcsinálni.
Bocsi, de nincs kedvem végigolvasni mind a háromszáz hozzászólást. Ha valahol már lrírtátok, hát vezessetek oda.

Sophi
Megszeretném venni a játékot de elöbb érdekelne hogy mindenképpen kell a regisztráláshoz,és ahozz játszani udjak vele internet?<#whatever>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

eladó / cserélendõ* a King Arthur - roleplaying wargame! Akit érdekel írjon: [email protected]

*Napoleon Total War
Tudja valaki, hogy lehet képernyõt képként kimenteni? Köszi elõre is. Ja, és multi nincs? Csak a helyét látom, de sötét.
Molnibalage
Sehol. Ahhoz VIP tagság kell.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Majdnem a 200. körnél járok azért vagyok most ideges <#violent>

szerkesztés gomb hol van a kommentemnél?
Hello!

Lenne egy problémám. A játékom kidob mikor körvégére nyomok. Valami tipp?

Esetleg felteszem a mentést valaki leszedi majd teker 1 kört és elmenti és felteszi ugyanide?

http://jump.fm/EANNF

a mentést a dokumentumokba kell tenni

C:\Users\***\Documents\NeocoreGames\King Arthur\SaveGame\ (win 7-en)
Hello!
én nem tudom megcsinálni a Dagda Bronzlapja cimu küldit! Folyton meghalok! Mit kell cisnálni? Elõre eis köszi!
Solid Snake
Egyébként tényleg nagyon jófélének tûnik, a többi még a jövõ titka <#buck>
Molnibalage
A demót kipróbáltam. Gyöngyszemnek tûnik. Tényleg az?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Taylor10
értem.

Sziasztok!
Nincs valakinek egy végigjátszása? gondolok itt a küldetésekre. Tippek trükkök.
grebber
Nem!Ez olyan game mint a Total War széria.Amolyan stratégia tulajdonképpen!

Next PC upgrade: 2022

Taylor10
Sziasztok.ez a game olyan RPG fél??A karaktert lehet úgy nézni ahogy a Gothic 3-ba???

http://gepigeny.hu/games.php?id=970

Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni: a történet valamiért nem halad tovább. Legyõztem Sir Gawaint, összeszedtem a 12 lovagot, és megcsináltam a Szent Grál küldetést, de az objektívák közt nem mutatja befejezettnek õket. Nagyon idegesítõ, hogy nem tudok továbblépni. Valaki tud hasonló problémáról?
tibor16
Köszönöm

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Intel Processor - Core 2 Duo E6420 2.13GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
Nvidia Graphics Card - Geforce 8800 GT
ATI Graphics Card - Radeon HD 3800 series
RAM Memory - 1.5 GB

tibor16
sziasztok, - mi a játék rendszerigénye?
2,4 P4-en és ATI 2700pro/512mb, 2GB rammal elmegy szerintetek?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

Igen kihámoztam félig elmondta mit kell
nagyon köszönöm a segitséget

No, sikerült?
vagy mit mond a gyerkõc?

bocs most értelmeztem amit kérdeztél megnézem

Szia
hát kimondottan az a küldetés mikor elrabolt gyerekeket kell megtalálni
egy létrán lemegy a pincébe a hõs
és ott van a falon egy tárcsa azt kell beállitani
drágakõ utánna állat utánna növény

Amit a beteg gyerkõc mond abból lehet kitalálni. Már nem emlékszek pontosan, de ha leírod h mit mond... megmondom

Sziasztok
Lécci segitsetek már az elveszett gyerek cimû fejezet
mikor tárcsát kell forgatni mi a megoldása?
kösszi

Kipróbáltam a játékot és ugyan a menedzselõs része a térképen nagyon tetszik, viszont ezt a játékot a csatáknak kellene a hátán vinnie ahogy a Total war szériát és hát az nagyon gyenge lett, sajnos:(.

blackcalibra
Az eredeti magyar játékból a teljes FONTS mappát és az UI / "MAINMENU mappát legyen szíves valaki feltölteni valahova.

Köszönöm!
A sorozás megoldódott, de most a sorozás ikon helyén is egy fehér négyzet van, s bármit csinálok úgy marad. Találkozott már vki ilyennel?
Üdv!

Egy kis segítség kellene. Egyszerûen nem tudok katonákat sorozni. Tudom, hogy egy faluban kell lenni a seregnek, hogy feltöltsék a hiányos egységeket, de egyáltalán nem jelenik meg semmi, ami ezt lehetõvé tenné. Kell még más is ezen kívûl? Jelenleg a 21. kört taposom, s a testvérháború quest-t teljesítettem, de se elõtte se utána nem tudtam/tudok sorozni, pedig próbálkoztam bõségesen. Leszedtem, s újra felraktam a játékot, de akkor sincs semmi. Az 1.03-al van patchelve, a magyarosítást fel raktam rá. Egyébként egy másik kisebb gond, hogy a sereg megosztása "gomb" helyén egy fehér négyzet van. Ha esetleg vki szolgálna vmelyik problémára egy válasszal.

Elõre is kössz!
Köszönöm a segítséget!

grebber
Ez a pontos menete a dolgoknak!És ezzel befejeztem mert nem ide való!

Ajánlatos minden felülírás elõtt biztonsági másolatot csinálni az eredeti fájlokról!

1. Felteszed a reloaded verziót.
2. Felpatcheled 1.03-ra (SKIDROW)
3. UI/Fonts mappa tartalmát törlöd az angol verziónál.
4. Bemásolod a letöltött fájlokat a megfelelõ helyre!

A fájlokat értelemszerûen ide másoljad:

-GameRes.dll-t a fõkönyvtárba.
-Fonts mappát az UI mappába.
-Video és a Sounds mappa egyértelmû azok is a game fõkönyvtárában vannak.

lenne 5-6k körül, tuti megvenném, de most le vagyok égve :/

sem a fõmenüben, sem a gammában

grebber
Mi az ami angol marad még az intro is és szövegek is full angolok semmi magyar kiírás?

hmmm, amit én megnéztem abban 4 file volt, GameRes, fonts, sounds, és video. de még mindig Angélusnak tûnik a szöveg. Valamit elbénáztam?

grebber
Minden szöveg magyar lesz benne!

ez a felirat file a küldetések szövegét is magyarítja?

matula77
A hozzászólásom után 1 perccel már megtaláltam, azért köszi!

Pirate bay

grebber
3 magyar torrentre felkerül már szinkron+felirat fájl!

matula77
Honnan?

Na megvan a magyarosítás hozzá

grebber
Na most már szinkronosan is játszhatunk vele!

Egy kis szinkron "elõzetes": http://www.megaupload.com/?d=E6H9MLTZ