124119
-
#7477 bájbáj :D indulok haza ... oszt megyek Tibiára patkányirtani :DDDDDD -
Noodlee #7476 OK. Akkor elhalasztjuk a tartozás megadását.
Milyen cuccaid vannak??? -
#7475 Monnyuk a platinum amulet az kurva olcsó,én is vettem nemrég asszem olyan 5-6K körül... -
#7474 a b aj,hogy a múltkor én is bevásároltam,s már elég jó cuccaim vannak (jobb,mint a knight seted),szal nem igazán van lóvém. Azért tudtam csak 10K-t megadni a tartozásomból,mert nem igazán van több:-( -
Noodlee #7473
#7462 -
Noodlee #7472 Biztos prémiumos :)))
-
#7471 akkor paladin? :D ok köszi :DDDDD -
Noodlee #7470 Na ez má azé sok.
A paladin má így is táp, most meg mégjobban tunningolják??
Mi lesz a lovagokkal? Azok a leggagyibb karakterek :(( -
#7469 Némá! Tibiáró' van szó! :) -
Noodlee #7468 Nem tom.
Vedd meg a boltban(mert úgyis kell neked olyan), és nézd meg a spellbookban :) -
#7467 -
#7466 kiscsávó :))))))))))))) LOL ennyi ja kicsajjjjj! :) -
#7465 lol nood most olvasom hogy mar van power arrow is ?? nem tusdz rola valmit??:):) hogy mi lehet a varazsszava stb:) -
Noodlee #7464
A linkeknél nézd. valamelyik oldalnál ott vannak az árak. Asszem a legelső kép melett van a link. -
Noodlee #7463 Rúnagyáros lesz, szal pénz nem fog jönni neki, mert nem megyek vele gyakni. Valamiből meg kell venni a spelleket, meg az üres rúnákat -
#7462 hat en neznem nood de azt mondja a tibia oldal hogy a megvesz.zip nem talalhato:):):) -
#7461 90 paltina???
mi a fenere kel neked a sorcidnak 90 platina arrol nem is beszelve hogy nem is igazan jatekos karakter lesz szal a kajat majd szalitja neki a lovag a lovet meg apro reszletekben adod neki a runara szal nem ertem:):):):9 -
Noodlee #7460 Mé? Kezdéskor mennyi cuccot, meg pénzt dobtam nektek, mégsem volt elég :( -
Noodlee #7459 kell a sorcimnak :) -
Noodlee #7458 Nam tudom.
Nézd meg a Price List nevű linknél.
De ha hírdeted, akkor ne mondjál árat, hátha fölé licitál valaki :) -
#7457 amugy me g mi az hogy csak 300 megy zaknak?? mi a fenet csainalsz azzal a maradek 90 platinaval?? -
Noodlee #7456 Ja tom. Má csak annyi az ára :) -
#7455 most hirdetnek demonshieldet thaiban
nem sok csak 70 k:) -
#7454 amugy meg nood aruld el nekem hogy akkor mennyit is lehet kerni egy 100 as kupac robbanos nyilvesszoert???:)
-
Noodlee #7453 390-et kaptam, de abból csak 300 megy Zaknak, és Shámi nem 600, hanem csak hatvannal lóg :)
-
Noodlee #7452 Boots of Haste
Demon Shield
Platinum Amulet
-
#7451 na a kis telhetetlen most szerzett csak ugy a semmibol 300 platinat vagy mennyit es meg kene neki vagy 600 hat lol:) -
#7450 "nagy bevásárlást" Teszkó??? :) -
Noodlee #7449 Shámi!
Nincs véletlenül felesleges 60 platinád? :)
Nagyon kéne a pénz, mert nagy bevásárlást szeretnék tartani a közeljövőben :) -
#7448 ezt tudom ... minden játékban igy van ... L2ben is ... de annyira nem fogok sokat jáccani hogy magas szintű legyen a "varázslo" :( -
#7447 haat Beast(nagybetuvel a sertodesek elkerulese vegett) a varazslo az az elejen telleg kicsit gondokkal kuzd mert nehezebben szerez penzt ill amit szerez azt is elkolti runara de a kesobbiek folyamana amikor te a lovaggal meg mindig csak rotikat meg cyceket fogsz gyakni a varazslo akkor mar olyan lenyekkel fog kartyapartit rendeezni amikrol a lovag meg 10 szintig nem is almodhat hogy csak egyaltalan a kozelebe menjen:) -
#7446 Ennyi, Kiccsávó? -
#7445 köszi :D -
#7444 na go tova melóba :(
by all -
#7443 kezd megint elfogyni a kajam:) -
#7442 azért csináltam 2 karit mert az 1iknek varázslo kinézete van a másiknak meg butaharcosvagyok kinézete ... a varázslo sok pénz ... szal a harcos marad ... :( -
#7441 amugy meg szomoru vagyok mert felek hogy ma sem fogok magic lvl-t lepni:(
sajnos nekem is mar egy szintlepeshez 22k manna kell es nem tom hogy most hol tartok:( de szerintem meg cvsak a fele korul valahol:( -
#7440 akkor legyél 5 körül is :D lécci :D -
#7439 Igen! Nagybetűvel!!! Láttttyátok? :) -
#7438 NA meKtört a jég Beast :) játszani fogsz... helyes gartula :))