124119
-
#7517 spam spam spam;( 200 üzenet azóta, és ninsc kedvem visszaolvasni... eltudja vki szűken mondani hogy mi történt az utsó 3 napban? -
Noodlee #7516 Akkor ki az a 4 magyar, aki nem csak pár hónapig lesz prémiumos? -
#7515 Mer nam akarod otthagyni a mostani Guildedet. Ezt megértjük, és igazad is van. Valszeg így látja majd Shaman is. -
#7514 Első a Tibiba... -
#7513 Nem csak 4 magyar van...
És lehet még több magyar is...
Node, midnegy... -
Noodlee #7512 Nem lesz értelme, mert mindenki csak pár hónapra lesz premiumos(kivéve én 11 hónap), annak meg semmi értelme, hogy max 2 hónapig legyen egy Magyar Guild!!! -
#7511 Akkor én meg se szólalok :PPP -
#7510 Már csak egy kell a guildhez... Ha valóban akarunk/tok csinálni olyantot! -
#7509 nincs pénzem:-( -
#7508 shamannak meg az undead legiont kell majd megvenni mert azis egy kotelezo darab:)
-
Noodlee #7507 LOL -
#7506 + 2 premis? -
#7505 igy ahogy mondod amugy nem is sok manna hanem csak 90 es szerintem tok jo ha a lovag ilyen onfelaldozo:):):) -
#7504 hat akkor shaman hogy nekem is jolegyen legkesobb a hetvegen pontot teszunk az en premium accom ugyere is:) (szal be lesz fizetve a webkartyarol:):)) -
Noodlee #7503 Csak az baromi sok manába kerül, és én nem szeretem az olyan helyzeteket, ahol azt kéne használnom. Nomeg mé?? Hogy ne ti halljatok meg, hanem én?? :))) -
#7502 Az még csak béta, nem? -
Noodlee #7501 A Warcraft III. Is szar, gondolom az sem jobb! -
#7500 nood most olvasom ha majd elofizetsz te is ill megcsinalod a promociot akkro neked mindnekeppen meg kell vannia chalang nevu varazst :)9
tok lol az egesz:) -
#7499 Warcraft addig oké :) -
#7498 Én is láttam már a nagyobbított verziót! -
#7497 Nah amúgy lassan igen-igen király lesz a premiumoknak (jelenleg nekem) mert az új peccsel Darama szigete már lassan akkora,mint a főkontinens harmada.....
És ugye minnél nagyobb,annál jobban szétoszlik a nép...már így is üres dungeonokban mászkálok,szörnyekkel teli,mi lesz itt ezután?:-p -
#7496 World of Warcraft -
#7495 na kira :D te vagy az én emberem :D -
#7494 Ammi? -
#7493 szeretem amikor ilyen jol érvelnek az emberek ...
miért? -
#7492 én majd meek -
Noodlee #7491 WoW Sucks! :) -
#7490 na shaman akkor azt meseld el nekem hogy az explosiv arrow mibe kerul mert most eppen azt gyartok itt unalmamban es amit olvastam legutobbi arakat azok kb igy neznek ki:
100arrow= 1-2k ded lattam dragabban is de azt nem akartam elhinni szal erdekelne hoyg szerinted mennyibe kerul??:):):) -
Noodlee #7489 NEM!!! -
#7488 **NAGYONOFF**
közületek senki sem jönne WoWozni? ...
**NAGYONOFF** -
#7487 http://tibia.uw.hu/!egyeb/Megvesz.doc -
#7486 Na szal,nagyjából amit írtam. Tehát ami van price list az csak nagyjábóli árnak jó,mert minden sokkal olcsóbb,mint ott.
Kivéve a rúnákat,azok így néznek ki:
1 bp of hmm = 1k
1 bp of gfb = 2k
1 bp of uh = 2k
1 bp of sd = 4k
Ezekből ha a mana ráfordítás/ár arányt nézzük,akkor az uh éri meg a legjobban a készítőnek. -
#7485 Mert csak írtok, meg írtok, én meg alig bírom olvasni :( -
#7484 kurva sokat írtam és te kilökted:-((((((((((( -
Noodlee #7483 hehe. Megy a golyózás ezerrel!! :PPP -
#7482 bazzzzzzzzzzzzz -
Noodlee #7481 Akkor nem jobb, mint az enyém :) :P
Crown Helmet
Vampire Shield
Golden Armor
-
Noodlee #7480 Azt az oldalt ritkán frissítik, és az árak mostanában eléggé lefelé mennek :) -
#7479 őőő asszem full crown set (satyi,pajzs,armor),knight leg,platinum amulet..ilyesmik -
#7478 de lehet,hogy jóval olcsóbbért,már nemtom,a lényeg,hogy ami van árak oldal linknek a Tibia oldalon az ott lévö árak alatt vettem mindent,szal abból indultam ki,s mindig kevesebbért tudtam mindent megszerezni.