Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tippekhez új bejegyzés:
Nappalok és éjszakák
A játékban óránként váltakoznak a nappalok és az éjszakák. Ennek gyakorlatilag csak annyi jelentõsége van, hogy éjszaka a felszínen romlanak a látási viszonok, ami ugye nem vonatkozik a föld alatt lévõ szintekre, mert ott mindig ugyanolyan sötét van. Minden óra 50 perckor kezd el sötétedni, ami egészen 00 percig tart.Ekkor van a teljes éjszakai sötétség. Majd egész órától óra 10 percig világosodik. Tehát egy órában 40 percet van teljesen világos és 20 percet szürkület, illetve sötétség.
Nappalok és éjszakák
A játékban óránként váltakoznak a nappalok és az éjszakák. Ennek gyakorlatilag csak annyi jelentõsége van, hogy éjszaka a felszínen romlanak a látási viszonok, ami ugye nem vonatkozik a föld alatt lévõ szintekre, mert ott mindig ugyanolyan sötét van. Minden óra 50 perckor kezd el sötétedni, ami egészen 00 percig tart.Ekkor van a teljes éjszakai sötétség. Majd egész órától óra 10 percig világosodik. Tehát egy órában 40 percet van teljesen világos és 20 percet szürkület, illetve sötétség.
[/spam]™
Idén nem volt valami hûde tojás szórás. 😞
Megint nem szedtem tele magam. Amit meg siekrült szerezni, azt is oda "kellett" adni locsolóknak.
Megint nem szedtem tele magam. Amit meg siekrült szerezni, azt is oda "kellett" adni locsolóknak.
[/spam]™
Nem csodálkozom hogy meghekkeltek...

õõ akkor esszem mi most 2 külön dologról beszélünk, én a tibia.comos szabályokról beszéltem ti + gondolom a guild szabályairól ^^
Tajpan ezekre gondolt:
Szabályok (bann-os dolgok)
Secura közösségi szabályok (blacklistes dolgok)
Kezdetleges kedvcsináló (ha valakinek van kedve, írhat hozzá)
Ezeket meg csak úgy:
Kezdõknek
Alapok
Tippek
Szabályok (bann-os dolgok)
Secura közösségi szabályok (blacklistes dolgok)
Kezdetleges kedvcsináló (ha valakinek van kedve, írhat hozzá)
Ezeket meg csak úgy:
Kezdõknek
Alapok
Tippek
[/spam]™
"hogy elfogadod-e a szabályokat (nem lopunk, másikat nem öletjük meg, ilyesmik)"
õõ tudtommal ilyenek nincsenek a szabályzatban <#idiota>#idiota>
(de mondjuk akkor se szép dolog ^^)
õõ tudtommal ilyenek nincsenek a szabályzatban <#idiota>#idiota>
(de mondjuk akkor se szép dolog ^^)
hát a tibia eléggé bizalmon alapuló dolog, szóval ennyire nem egyszerû a bekerülés, számít a korod, mert néhány kisebbel már volt rossz tapasztalat, hogy elfogadod-e a szabályokat (nem lopunk, másikat nem öletjük meg, ilyesmik), fusd át a tibia.hu-t, ott talán vannak valahol ilyesmik
Thou art a very pleasant little rabbit.
12 knight
Innen.
A jatekban Luthger Ulfgar a nevem.
Hello
Csatlakozni szeretnek valamelyik magyar guildhoz. Nincs privat csatorna a jatekon belul ahol ezt meg lehetne beszelni?
Csatlakozni szeretnek valamelyik magyar guildhoz. Nincs privat csatorna a jatekon belul ahol ezt meg lehetne beszelni?
Hírek: Nagyon gyorsan kéne ember DQra! sorci,druid van, cuccot én adom (lehetöleg tudja az utat mer én annyira nem tudom) és akkor tehát pala és knight kéne, még ha lehet akkor ma
elõre is köszi
elõre is köszi
DFTBA ಠ_ಠ
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

jónagyokat mindenkinek😊
Cattinak meg Aniconak meg sok locsolót😊))
És én már most mondom is hogy locs locs😊)
Cattinak meg Aniconak meg sok locsolót😊))
És én már most mondom is hogy locs locs😊)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
valóban kábé nullát játszok,de azé emlékszem még dolgokra :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
tök mind1,még ha egyszerre ölöd is meg,mondjuk gfb-vel,akkor se...
Kellemes Húsvéti Ünnepet mindenkinek. A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok locsolni valót kívánok.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
lehet,hogy akkor bug volt,vagy rosszultapasztaltad,nem nõ elvileg,hiába ölsz meg monnyuk 10000 patkányt 5 perc alatt 0 soul fog nõni..
vegulis semit nem veszitettem mert nem talaltak meg a hullát es kler shamannal odamentem a cuccokert😊
Vigyázz promó, jövök!!