Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Ejj de friss:

Name: Tyget
...
Banished: until Apr 26 2006, 18:02:58 CET because of macro use

[/spam]™

Jhonny
jah😊)

Vigyázz promó, jövök!!

menj pvp-re hozzá 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

Jhonny
amugy ha van egy zold komonya a fejednel akor ojan member vagy a partyban na es azt hogyan lehet megcsinalni?

Vigyázz promó, jövök!!

Bobber
ja amugy amenyire én éztem nekem sajna jocskán 100 alatt van vele a sebzésem általában😞(
peig nekem azt irja hogy 25-102 és a átlagos meg 82 és ez kb reális is mert a multkor is amikor a herot nyomtam vele akor kb olyan 80-as sebzéseket láttam csak sajna😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
hát lehet hogy az egy icsit el van irva de a többit nekem tökéletesen számolja a vis is ugyvan ahogy irja
ugyhogy én azt mondom hogy alapbol jól számol
amugy meg sajna a mort valóban lényegesen gyengébb mint a vis
és a vissel én is ütök gyakran maxot mig a mortal nem tudom
mondjuklényegesen ritkábban mortozok mint visselek

más😊
jösz haza a hétvégén??😊

Shaman
ez a kalku ami sztem sosenem számolt pontosan....

ha megnézed a Force Strike-ot (ami ugye a mort),nemtom neked monnyuk mennyi a sebzésed vele,de nekem elvileg 24-99-ig,s ez nagy marhaság,mert sztem 70 alatt még sosem sebeztem anno vele,ellenben olyan 80%-ban simán 100 feletti sebeztem...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bobber
dmgkalk

amgy jót nevettem magamban mert amikor láttam hogyvan 3 újj hozzászólás szinte fogadni mertem volna hogy te vagy az😊)

Jhonny
hogy van az angolul hogy az elsö magyar aki veletlenul pk-zott
meg az h az elsö magyar aki 11 evesen kezett jatszani

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
ezz bazeg lepk-ztam veletlenul egy 13 mas szintut de a cuccait viszaadtam😊 jott ket cyc utana meg elottem is volt egy aztan meghalt a csavo meg en is majdnemXD

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
valami sebzeskalkulátort linkeljen mar be vki plz😊

Vigyázz promó, jövök!!

Kicsikiraly
na dejó... végre ide tok ülni erre laggol mint állat egy nyuszit nem tudok lekapni

DFTBA ಠ_ಠ

Jhonny
XD

Vigyázz promó, jövök!!

CattiBrie
Currently 566 players are online.

[/spam]™

CattiBrie
ha Margal bent van, akkor Firi tuti nincs bent

és most a karalapján Marg bent van

[/spam]™

CattiBrie
ja a karakterlapján

jajj

én a onlinelistát nézem, azon nincs magyar és semmi ismerõs

[/spam]™

Wolfrider
Egyre több gond van a server-el! 😞

A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.

csak MArgaretával lépj be sztem is...

Thou art a very pleasant little rabbit.

Badogember
majd margaretaval prbálkozom aztán kimentem magam venorból😊

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Czdano
1. Firilio Secura online

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Badogember
akkor nem halok meg😊

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

CattiBrie
majd úgy lépj be, h midenre felkészülve

és szvsz amig full rendbe nem jönnek a dolgok, addig ne lépj be

[/spam]™

Badogember
bár ki tudja sok hpm volt meg van 1 uhm is tulképp majdnem maxon voltam

CattiBrie
nem vagy bent

[/spam]™

Badogember
hát én valszeg megfgok halni, mert az utso képem 2 bh volt😊

Czdano
gigalagg és ujabb kick...=/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CattiBrie
Secura
Currently 16 players are online.

[/spam]™

Czdano
engem már beengedett

Wolfrider
Kivágott, és nem enged vissza!

A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.

Czdano
You may only login whit one character of your account at the same time.

o.0 hekkerkedés???

Czdano
igen karijaimat mutizza utána nem lép be

CattiBrie
szerintem nem

[/spam]™

Czdano
sztem akármilyen gyorsan ihatod láttam ot szerveren manafluid csítet is😄DDDDD

Badogember
Titeket is kivágott?

nf1
1mp

CattiBrie
a manafluidot sem lehet túl gyorsan inni, nem?
egy köridõ alatt max csak egy flask - gondolom

mennyi is a pontos köridõ, mert szerintem rövidebb, mint 2 mp

[/spam]™

Czdano
ha bedupláz akkor is max 560 mana (ezis sok mondjuk...manafluiddal gyorsan kell bánni 😊 )

Shiwo
1szer kap el a DL...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Czdano
mosthogy átgondoltam thais dragon lair tulnagyfalat nekem talán venore jobblenne ott fel le lehet ugrálni dlnél, csak ott többen szoktak lenni

Shaman
ha soloban tolod,akkor a süsüket még csak-csak,de a dl megölne...

ha blokerrel,akkor meg tök mind1 hanyas a szinted csak bírja a blokker..

Czdano
ja és no sommun..

Czdano
hmmhm sztetek lev 31en sikerülne kipucolni thais dragon lairt? (dragikat bp hmmel dl-t exploval...) ^^

18 eves vagyok. Nem szoktam megolni masokat sem megolni mas mobjat es lopni sem. Viszont masok velem eloszeretettel csinaljak ezt es kisse zavar a jatekban hogyha valaki olyanhoz kozeledek aki eppen harcol egybol azzal kezdi hogy legyszives ne old meg mert az enyem (meg hogy tizbol ketto beszel angolul).

Kicsikiraly
jho ebböl nem lesz foci sok noob köcsög mindig elcsorja a éabdát, és nem pazarolok pénzt erre

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Jön vki focizni? hejszínt még megbeszéljük csak kérdés kik jönnek eddig csak kalap.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
wáá bobber meg shaman logoját mindig ugyanannak nézem 😊 nézem minek válasozlgat magának XD

DFTBA ಠ_ಠ

CattiBrie
HM?

[/spam]™

Bobber
hehe látom a alvos manaszerzés hive lettél😊)
amugy meg bocsi de nem voltam ott

Bobber
mé te játszol más szervereen is hogy ott tdod hogy hogy világosodik meg sötétedik??😊😊))
miko gyüssz mifkocra??
hozd el a könyveimat majd pls ha jösz

Shaman
Secura szerverén....