Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
kler shamant meg kiveni mert a knightal akarok addig meni ameddig minimum lvl 30 as nem lesz
jah ha nm luroltak volna 3 ds-t as felettem levo szintre akor meglenne a szint de nem tok kimeni mert lent is van egy😞((
meg nem halok meg de majd felviszik reggelre😊))
Vigyázz promó, jövök!!
DFTBA ಠ_ಠ
lehet hogy még most adom 😄 mer igy kevesebbet kell fizetnem >.<
amugy tökmind1 azon a párszáz gpn ne muljon 😄
DFTBA ಠ_ಠ
21:28 Don Trinity: Any gms in here?
21:28 Ric Storm: Hello, Don.
21:28 Ric Storm: Why do you need a gamemaster?
21:28 Ric Storm: And no, I am a tutor.
21:28 Don Trinity: i wanna know if gms sometimes mastubation themself :S
<#zavart2>#zavart2>

Vigyázz promó, jövök!!
DFTBA ಠ_ಠ
majd rakok holnap kepeket fel csak az oasszes aksi lemerult (marha jo volt 😛 )
Vigyázz promó, jövök!!
\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"
^^
DFTBA ಠ_ಠ
Bobbal lépettem egy szntet heronál vágig blokoltam és 1 bp uhm ment el, kaptunk c leget 2 c shieldet, 2 c helmetet, fire swordot, 2 might ringet, 2kezes kardot, meg 4k meg sok bow amit felrugdostunk😛PP
Blokoltam krilenek is BK-t, most meg sárkányölönek blokolom a BK-t. Meghalt. valami old widow ölte meg aszem gs boss , rársepelt, elmentünk hogy blokoljam , nagyon akartam de kivágott a net és mire viszsamentem megölték, de ne mi hanem mások.😛
A WL kvesztet lehet lenyomom kroggal meg bobbal egyedül, hogy megkönnyítsem a dolgod😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
DFTBA ಠ_ಠ
Én egyszer mintha azt tapasztaltam volna, hogy ~50 xp-t adó lényeket gyakok és közben nõtt az sp-m.
[/spam]™

találtam egy lootbaget mélyen Venore alatt 😄 25 d-ham meg egy mace 😄
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
kellemes húsvéti ünnepeket, majd kedden leszek talán vagy hétfõ este
Thou art a very pleasant little rabbit.
akkor még nem volt guild, és még Catti elõtt jöttem át mainre, Zaket pedig sokáig nem ismertem, az elsõ magyar, akivel taliztam Ramon kívül, az Jedi volt
ha csak csetintetek egyet akkor megy mindenki questelni stb mi meg nem tudtunk semit se csinálni anno mert nem tudtuk hol vannak mit kell csinálni stb
ugyhogy mindenkinek csend
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.