140
Melyik országról mi jut eszedbe először ? Írd ide.
-
#140 Hunok és Punok -
#139 Ez már igaz Magyarországra is ... :) -
DJviolin #138 Magyarország -
#137 USA-belso rothadas -
Grenzjager #136 Moldova : O-Zone Dragoste din Tei, Dnyeszteren túli oroszok minnyá lőnek, meg Zimbru Kisinyov
-
#135 Andorra : vörös bor :) -
Grenzjager #134 Andorrával mi van??? Hemmm
úgy érzem hogy ti le se szarjátok Andorrát!!!! -
#133 örményország:hűség ,vallás ,háború ,büszkeség -
Balu san #132 ja! -
Prank #131 Magyarország - korrupció, alkoholizmus, betegség, agymosás, gyilkosság, pusztulat, világvége, Uhrin Benedek, pesszimista fórumozók... -
#130 mo. - kormányválság
:D -
Balu san #129 USA - buta, láma állampolgárok; korrupció; képmutatás; műveletlenség; elhízás; nyálfolyás; "álomvilág"; aberrált emberek tömege; "idiotizmus"... -
#128 Görögország - Olimpia -
#127 magyarorszag - kilatastalansag, eszetlenseg, korrupcio, szethuzas, egymasramutogatas, gusztustalan haracsolas, `attol vagyok valaki ha ciganymercim(bmw) van`, mentalitas, `feher nike-ben mosom a kocsimat szombatreggel mert az a zsir` felfogas -
#126 de te legalább amcsiban vagy.....ennek örülj -
peet69 #125 az biza sux !!!! -
#124 kihagytad a legjobb seggű-lábú szextörpét a viágon -
#123 gratulalok... nemtom mirol beszelsz...
itt egy buzi ertelmes telefonert 500 dodot kell lerakni!!es akkor meg nem cisnaltam semmit.. es a havi szamla 20 ezer ft!! vagy 100-120 dolcsi.. ha igy jobban tetszik...
es ertelmes olyan zsir telefonokat mint otthon nem lehet kapni!!!!!! amiot akint vagyok amcsiban azt se tudom hogy otthon mi a helyzet mobil ugyben.. mik az ujdonsagok stb...
nokiabol van kb 3-4 telefon!!!
ericcson bol is kb 2-3
kyocerabol is vagy 3
samsungbol is par darab meg ilyenek!!! es itt nem 1 hanem 3(!!!!!!!!!) mobilszolgaltato telefonjait mondtam el!!!!
ahol en vagyok ott van kb 4 telefon vagy 5.. ossz vissz!!!!!
szar a vetel de legalabb 50 dolcsiert annyit beszelek amennyit nem akarok!!! mig mashol 120 dodoert 400 percet beszelhetsz csak.. ami igen keves itt amcsiban! -
#122 Ausztrália - Sydney, olimpia, fekete özvegy, kenguru, Cook -
#121 magyarország - szürke házak, nyomor, oroszok?!? (ruszkik) suzuki -
#120 Tuvalu - tengerpart, fehér homok, pálmafák, kókuszdiók -
praksi #119 Ausztrália - napsütés, tengerpart, kenguru, dingó, bumerángot dobáló bennszülöttek, Mad Max :-D -
#118 mobil? hát, amerikában fele ennyi pénzből 20x ilyen jó mobilokat lehet venni -
Xboxman #117 "fontos dolgok"="ilyen pl a mobil[/]"
hát nemtom:) -
#116 egy országrész. a UK része. -
#115 erdekes ez a magyar dolog... igy elmaradott ugy elmaradott.. megis vannak dolgok.. fontos dolgok amiben jobban all a magyarorszag mint pl.. amerika..
ilyen pl a mobil... de van meg kitudja hany mas dolog is -
#114 Magyarország: Pfff.... -
Xboxman #113 Kína:történelem, hagyományok, sok csíkszemű, gazdasági fellendülés,szecsuáni -
Prank #112 Római Birodalom: harc, istenek, gladiátorok, építészet, szex, civilizáció, politika, bukás... -
Xboxman #111 Anglia egy ország?:D -
#110 Szomália: nyomor -
#109 Gorvik: putri, cigányok :) -
#108 Anglia: jó félvér csajok! -
#107 Pápua Újghinea : messze van, emberevő törzsek, magyar misszionáriusok, minden nap esik -
#106 Tibet: LÁMAAAAA!!! NOOOB -
#105 Japán - Hiper -szuper elektronikai kütyük, villogó neonfények Tokióban, papírházak, gésák, aranyos kiscsajok, pálikával eszik a rizst, tisztaság, sexuálisan kicsit aberráltak. D -
#104 Törökország - bazárok, aranyművesek, kreol bűrő sötét hajú nagy bajszú figurák, hódító hadseregük( Egri csillagok), fejkendős nők, gondolkodásbeli elmaradottság. -
#103 Románia: lepukkant falvak -
Wing Rockling #102 Románia: "Mi hamarabb voltunk Erdélyben" -
2Bálint #101 görögország: randa nők, tenger