140
Melyik országról mi jut eszedbe először ? Írd ide.
-
#60 jó, most akkor aki magyar, az a rá vonatkozó részt írja be ide, hogy ő most melyik
-
szando #59 a cigányok, korrupció és nagy semmi mellé? ;) -
#58 a világ közepe
ja és most már tóth vera nevet is odaírhatjuk -
szando #57 lál, és milyen igaz! :DD -
szando #56 kitérdekel tapolca? :DDD -
#55 Tapolca: cigányok, korrupció, nagy semmi
-
#54 Japán - Anime, Playstation, tömeg, autók, nindzsák/szamurájok :P, cuki csajok, Jakuzák, mesterséges tengerpart -
#53 Japán - Sok sok kicsi hangya na meg sok fényképezőgép -
Prank #52 Magyarország - e örö e bódottá, anyázás, sztárolás, kocsma, adó, bunyó, korrupció, humor, sport... -
soldier #51 Magyarország- cigányok, buzik, szarfoci, köcsög politikusok, kutyaszaros hajléktalanok az uccán stb...
:D -
#50 USA - filmek, Las Vegas, niggerek, morcos rendőrök, dagadt emberek -
#49 Amerika - beképzelt faszok -
#48 Magyarország - pffff....... -
#47 érdekes sztereotípiákok -
#46 Magyarország - Ungarische gulas, Balaton, paraszt bácsi -
#45 Ez király topic:P
Ukrajna - fejkendős mamik, Csernobil, maffia, merci, utcagyerekek, Dinamo Kijev -
#44 Mexikó - Tequila, El Mariachi, Desperado, rézbőrüek, tisztaságra nem nagyon adnak, sombrero, erős csípős ételek
-
#43 Panama - Csatorna, csalás, sikkasztás, nagy hajók, amúgy szép vidék biztosan, spanyolul beszélnek -
Prank #42 Vatikán - városállam, pápa, svájci gárdisták, no sex -
#41 Észak-Írország - gyönyörű zöld fű mindenhol, csodaszép tengerpart (Giant's Coastway), esős szeles idő. -
#40 Belize - szép tengerpartok, turista paradicsom, Belmopan- főváros, pálmafák, -
#39 Ausztrália - Kenguruk, sivatag, Sydney -i operaház, messze van ez is, Ayers rock -
#38 Oroszország - Vodka, kaviár, kucsma, Szibéria, kommunizmus, szegénység -
#37 Nepál - világ teteje, hó, hideg, jó levegő, aszott képű manusok, "csakazértisfelmegyek a Monteveresztre" kijelentések -
#36 Skócia - fantasztikus kastélyok, egyenletes zöld fű, esős szeles rossz idő, szép táj -
Prank #35 Északi-Sarkon nincsenek pingvinek:) -
#34 még erős a feketékben a fehérellenesség és gondolom ez nem alaptalan ... -
#33 na akkor vissza az eredeti témához - ahol jártam még mostanában
Anglia - (sajnos csak London) - rengeteg ember, hatalmas zsúfolt olvasztóteknő, nagyon szép helyek, köd, mindennapos eső, zaj...
Wales - zöld fű, sárkányok, fantasztikus romok, walesi nyelv, béke, vidám - kedves emberek, további zöld fű, eső, napsütés, nárciszok, "felség, valóban koronád legszebb gyémántja"
Skócia - loch-ok (tavak), gótika hatalmas méretekben, kastélyok, monty python (ott forgatták a gyalog-galoppot), skót angol akcentus :o), kilt, skótduda, whisky, víz, pára, eső, és megint csak nagyon rendes, normális emberek mindenhol... -
Gandibá #32 Északi Sark - jég, fagy, pingvinek, rozmárok, fókák, jegesmedvék -
#31 Senegal- focivébé, piros zöld sárga, afrika -
#30 Krakkónak nagyon szép belvárosa van! Pár éve jártam ott. -
#29 Dél afrikai köztársaság - fejlett városok, gyönyörű dzsungel, gyémánt bányák, messzi van,
aranyból van a pénzük, a bűnözés gyakori, -
#28 Libanon - állandóan polgárháborúznak mert annyi eszük van, szétlőtt házak, aknák mindenhol, elmaradott gondolkodásmód -
#27 Olyasmi íze van mint a csirkének, de inkább maradok a csirkénél, főleg, hogy a csigakajához nekem kellett szednem az "alapanyagot"... -
#26 Varsó vagy lengyelül Warszawa vagy angolul Warsaw :) - 3 napot voltam ott, meg 2 napot Krakkóban (Kraków, Cracow) -
#25 alap :D
de sajna a kitermelés még "ráér" mer nagyon viharos a tenger/óceán
a lengyeleknél warsó nagyon szép (így kell írni ?) meg sajna van egy holokauszt emlékhelyük :( -
#24 Franciák - és milyen finom is néhány sült escargot :) yumm
na ahol most jártam
Lengyelország - furcsa beszéd és írás, kedves népek, meglepően szép városok, Wielicka sóbánya, II. János Pál, néhány finom kaja (bár a cékla-mániájuk nekem nem igazán jött be) - és a legfincsibb füstölt juhsajt :) -
#23 Egyesült Arab Emírségek - mérhetetlen gazdagság, sejkek, felhőkarcolók, jachtok, asztalterítős fazonok, no bűnözés, no alkohol, Mohamed bin szulajem - van egykét jó sportkocsija, a Vox -on láttam., a világ legdrágább hotelja. -
#22 Ráadásul a legjobb minőségű olaj van ott :) -
#21 norvégoknál több a fjord :)
és van több mint 1000 féle sajtjuk ... meg kegyetlen sok olajuk ... a hideg jeges tengerről nem is beszélve ;]