273
Én anyám jelentkezett!és a tiéd?
-
Ez az új játékos, ez a József. Ez tanárom volt a gyulai Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumbam! 9.-ben tanított nekünk földrajzot. Nem szerettük, mert mi voltunk az első C osztály a gimiben, és azt mondta ránk, hogy vannak az A-sok, a B-sek, meg a maradékok. -
Ő volt a kedvenc játékosom :|
Kár hogy a végén "keveset" nyert... -
Monoton #151 volt :DDDDDDDD -
Monoton #150 most a műsort !! hát ez a srác iszonyat mázlista! -
csak 10000 db SMS 20 millió, és 100ezren biztos játszanak minimum -
ugyanmár, ha félévente 1x-2x eviszik, egy reklám 1-2 milla, meg ott az SMS játék. Adásonként 50 milla bőven bejön -
5% :-) Szóval azért be kell vállalni egy kis kockázatot a nézetség érdekében, és ha elvitték az 50 millát, akkor szopás. -
nameg miért érné meg nekik, hogy keveset nyerjenek? Nem nézné senki a műsort, meg amúgyis kicsi az 50 millióra az esély -
Hali, nem olyan rég volt a játékban egy tök aranyos csaj. Biztos tudjátok ki, Zsuzsi, a kis kaszkadőr lány! Ő hová tűnt? Miért nincs már ott? -
Azért lehet hogy tudják, hogy melyik táskában mennyi van, de akkor nagy kockázatot vállalnak azzal, hogy 4 táskára cserét ajánl úgy, hogy benne van még az 50 000 000-s összeg. -
Hát, nemtudom pontosan, mert csak a srác egyik haverja mesélte.. A legtöbb adást láttam, szerintem kisebb összeg volt a másik táskában.. De nem biztos -
az nem az a csaj volt, amikor 6 meg 50 milliós táska maradt benn, és 8 millás ajánlatot kapot? -
Jajjj >:@ 3 millát, csak elírtam :c
6 millát a játékos nyert.. -
azt nem hinném, amikor a csúcs 11 milla eddig... -
Ja, azt hitték, hogy az április 1-jei adás felvételén vannak :o -
Hogy Gundelt megvicceljék. -
Meg azt sem értem, minek kellett az a színjáték az elején, hogy senki nem adott jó választ... -
lehet...
De a Köröst hosszú ő-vel írni, ez a viharsarkinak felháborító. -
Az ellenpélda jól megszervezett álca szerintem :) -
Azért volt már ellenpélda, de ezek után tényleg van benne valami. -
Na, Adrienn mexívta :|||
De a mai adás után kár tagadni, hogy tudják, mi van a táskákban. -
Komolyan? Az igen. gratula neki. Abban lehet, de ne legyen nyári szünet. -
Egy volt iskolatársam apja nyert korábban 6 milliót sms-sel. -
5 nap alatt vesznek fel 25 adást, az1 hónap + 1 hét. A sugárzásban biztos lesz szünet.. Legalábbis, gondolom itt is.. -
Igen, de úgy tudom, hogy a telefonáló nyereményét is ebből a pénzből fizetik. -
Komolyan? Akkor megpróbálom, majd egyszer. Remélem, itt nincsen nyári szünet. -
35% az adója. -
hülyeség, belejön az ember. előtte gyakorolnak is úgy tudom.. -
Én is szeretnék játszani, csak nem vagyok biztos, hogy a viselkedésem kamerakompatíbilis. Inkább nem égetem magam. -
Pedig én is úgy akartam, hogy két egyforma maradjon :€
Na mindegy, előbb válogassanak be :) -
Az elejét néztem. Untam is, ezért aludtam el, de hogy 10 000 000-t nyert az nagyon jó. Kap belőle kb. 3 000 000-t. De a tegnapelőtti adáson nagyot nevettem, amikor láttam Tibi bácsit, Bogit, és Adriennt súlyzózni. Meg amikor az utoljára két 1 500 000-s táska maradt. -
Amúgy elég lapos adás volt :| -
De kár, hogy elaludtam -
Komolyan? Az nagyon jó. -
10 milla -
Tegnap nem néztem végig az adást. Mennyit nyert a csaj? -
dehogynem tudja.. de a bankigazgatót is ki lehet cselezni, ha valaki elég ravasz ;) -
Vlala #116 Visszaolvasgattam... Szerintetek tényleg nem tudja a bank, mi van a táskákban? Nagyon ügyesen sakkozik a cserékkel és az ajánlatokkal... -
holleanyó #115 Tudod sose történik semmi értünk (emberekért) csak a rizsa van elhintve.
De másrészt valamennyi még is zsebbe marad szegény kis emberek vagyunk és minden kicsi pénz, pénz.Ezt mindenki tudja és ki is használják a helyzetünket,
legyen az egy játék , vállalkozó, vagy állambácsi stb... -
Erre gondoltam, de csak nem már a játékostól veszik el! Mekkora szemétség! Hány millió forint jön be nekik nap, mint nap az SMSekből, és nem képesek abból kifizetni!!!