273
Én anyám jelentkezett!és a tiéd?
-
Mi bajod volt a tegnap előtt játszó csajjal??? -
Szerintem nem a nyertes 50 millájából fizetik a 25 milliót!!!vagy igen? -
Bizony, bizony elvitték. És tényleg nagyon szimpatikus ember. Nem mindenki érdemli meg. És cserét. Nagyon nagy szerencséje volt. Azért akár tudják, hogy mi van a táskában, akár nem, azért nagyon jó ötlet a cserelehetőség, mert ha cserél, senki nem tudja, hogy mit választ. És ha azt választja véletlenül, akkor ehetik a kalapjukat, hogy milyen hülyék voltak cserét ajánlani
Amúgy számoljunk csak: 50 millából fizetik a telefonálót, marad a játékosnak 25, azt leadózza. Ha 15 millát kap, már akkor is nagyon jól járt. -
Tegnap végre megnyerték az 50 milliót, Gratulálok hozzá, és olyan ember nyerte, aki megérdemelte.
Ha a tegnapelőtt játszó csaj nyerte volna meg, széttörtem volna a TV-t -
pedig nem :c -
Tibi bácsi mit keres még mindíg a játékban???Úgy emlékszem már játszott! -
Nekem elsőre 0.1 dolcsi, másodjára 25. A miliót, meg a 750 ezret mindkétszer sikerült az első körben kiejtenem. Megy ez nekem. :D -
Nekem másodjára sikerült kifogni az 1000000 dollárosat! A 10-es táskában volt. De gazdag lennék most... -
én is kipróbáltam a játékot és elsőre 750. 000 $-t nyertem mindvégig kitartottam a
kiválasztott táskám mellett és tessék szerencsém lett. -
_Vegeta_ #184 Okok :) -
Szerintem ez alapján telesen egyértelmű a dolog. Vagy nézd meg a gúglin! Vagy azt sem kell, tessék.
Ezt is licenszeltük, mint mindent. Semmi ötlet nincs a TV-ben. -
_Vegeta_ #182 Egy flash jatek alapjan arra a kovetkeztetesre jutottal hogy ezt nem mi taltaltuk ki. Szep.. :D Amugyis kit erdekel ki talalta ki. :D -
De jól elszórakoztam vele! Köszi szépen a játékot! Elsőre sajnos csak 50 dollár sikerült, de soha ne adjuk fel, ugye ;-) -
Áll az alku (Ergo ezt se mi találtuk ki.) -
Elethu volt :-) -
De kicsit megsértődött rajta, pedig nem volt miért... -
Jaj, azon en is betegre rohogtem magam :-D -
_Vegeta_ #176 :D -
Gundi jól utánozta Zsuzsát, majdnem lefordultam az ágyról.. -
nekem nagyon :) Az intellektuális típust szeretem ;) -
Ezt jol megaszontad :-D -
_Vegeta_ #172 Es a szoke csaj Anita asszem kinek volt az ízlése? ;) -
Hat, nekem nem o az izlesem. En a Boglarka-tipusu lanyokat szeretem. -
De szép volt az a lány, aki ma játszott :) -
En mondom is, hogy azontul, hogy sokat kovetelt, meg az a kijelentese, semmi bajom nem volt vele. Emberileg szimaptikus. -
Aha, ő :) /nekem amúgy szimpi volt/ -
Az a szakallas ember, akirol mondtam, hogy a tanarom volt? Ugy kell neki :-P -
József volt :)
1,4 millát nyert, mer elfogadta az alkut, pedig 3 milla volt nála -
Nem tudom nezni az All Az Alkut. Valaki legyszi mondja, hogy ki jatszott ma, es mennyit nyert. -
Igazából leszoktam a nézéséről mióta totál elment a véletlen szinte minden lehetősége a műsorból... Aki nem látja be, hogy a műsor tökéletesen kontrollált és a "bankigazgató" (szerintem ő az igazi játékmester) ajánlataival motiválják a játékost arra hogy továbblépjen vagy kitartson az elvei mellett az egyszerűen vak. NAgyon jól mutatja a műsor, hogy ki mennyire határozott a játékosok közül és hogy a zsugoriság mekkora befolyásoló tényező lehet. Azt pedig egész egyszerűen nem hiszem el, hogy a bankigazgató ne tudná, hogy melyik táskában mi van...
Szerintem is a "Legyen ön is milliomos a király". Ott sokkal inkább múlik valakinek a felkészülésén hogy nyer-e vagy nem. Itt meg csak azon hogy kit akarnak hogy nyerjen... (milyen furcsa, hogy a végére mindig benntmarad egy nagy összeg meg egy kicsi/felettébb érdekes.. ennek az esélye felettébb kicsi) -
En egyre kevesbe erzem eroltetettnek a humorat. -
nihillus #162 A Gundelnek nagy a pofája, de humora semmi...
-
Jhon Balu #161 talán mondhatom,hogy az első vetélkedő műsor amit néha nézek de ez a gundel nepofázna annyit benne még jó is lenne... -
nihillus #160 Az áll az alku az egyik legszarabb vetélkedő műsor, amit életemben láttam. A Gundel egy buzi, aki erőltetetten próbál nevettetni és elcsépelt poénokat mond.
Hihetetlen nagy szar az a műsor.
Legyen Őn is milliomos a király!!!! -
_Vegeta_ #159 Hihetetlen mien cuki a kis Bogi. -
Basszus, 10 millát nyert!!! -
Hát nem, hát nem, hát nem! És kimegy az 50 000 000! És még Tibi bácsi is sír. -
Drága Bogika játszik! Egyem meg a kis szívét, annyira aranyos! Nyerje meg az 50 millát! -
Semmi baj nem volt vele, mert jól tanított, meg jópofizott, csak mi ezt a kijelentését nagyon komolyan vettük. Amúgy tényleg jó fej, csak túlon túl sokat követelt :-S -
Elnézve a műsorban, tuti viccelt akkor :)