Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és linket nem tudnál küldeni?ahol közvetlen le tom tölteni

TDU:Kamarov:HUN

Hali mindenkinek! a kastéloys résznél mit kell csinálni? Lelöttem a gerendákat és bekpcsoltam a Kart! Elfordult az egész de innetõl elakadtam!
Killgore
Sziasztok!

Annyi lenne a problémám, hogy letöltöttem a dvd-s változatot pcre, és a kép rossz, fekete minden, néha látszik egy két világosabb ugráló folt. Amenü minden jó, csak a kép nem. Mi lehet a baj?

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Pucher
A játék fõkönyvtárában a SaveGame-t.

GLORY GLORY MAN UNITED

Nem tudjátok hogy hol vannak a mentések, vagy mit kell kimásolni, hogy megmaradjanak?
csanesz
bocs hogy kicsi lett<#vigyor3>

csanesz
csak egy kicsit feljebbraktam a színt meg kontrasztot egy kiszedett képen. csak egy kicsit dolgoztak volna még rajta, sokkal jobban nézne ki, nem? 😊

SZilaJMaGGoT
Van hozzá olyan cucc, hogy egérre tudjatok célozni... Akit érdekel az itt megtalálja: www.evilmod.com

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Helo
Számit hányszor nyomok continout?

Pucher
Ha kicsit feljebb nézel akkor látsz ilyen zöld fényeket és ha kilövöd õket kinyílnak ajtók. A kinyílott ajtóknál (2 ilyen van) van 1 piros gomb amit ha lenyomsz még nem történik semmi de ha a másikat is lenyomod kinyílik a nagy piros ajtó ahol tovább tudsz menni (30 másodpercig van lehetõséged hogy kinyisd az ajtót vagy leesel a mélybe😛)

GLORY GLORY MAN UNITED

Köszi, lenne még 1 kérdésem, amikor a csajszira rakott jel adot megtalálom és a szörnyel küdök, akkor hogy öljem meg. 1et lövökrá és eltüni utána csak a hangját hallom, a kapuk pedig zárva vannak.
DarkSector
Akkor mikor a középsõ kör alakú villan fel....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pucher
Addig kell várnod amég az utolsó piros felvillan és akkor kell Enter nyomni.

GLORY GLORY MAN UNITED

szevasztok,elakadtam az 5-2 résznél amikor 1 kaput kell kinyitni, úgy hogy a csajszival egyszerre lenyomunk 1 kart. sehogy sem akar kinyilni, segítene vki?
Olcsy
Már nem kell segíteni,megvan!Belenyomntam 1-pár shotgun töltényt!<#nevetes1>

Olcsy
Hello!Hogy kell kinyírni a láncfûrészest?Pls segítsetek!Elõre is köszi.

Gideon Wieth
nekem thrustmaster és nincs vele semmi gond... kivéve h XPn nem rezeg :S:S:"(:"(

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hali
nekem is logitech van
de a jobb analógot nem engedi

csanesz
van 3 aranytojásom😊ha kiválasztom, akkor kirakja az övére is😄 tök jó<#idiota>

csanesz
de akkor gránáttal is gyorsabban lehet futni nem?<#vigyor3>

Sziasztok egy résznél elakadtam. fogaskerekek már megvannak,elis fordult a lépcsõ,de sehol nem tudok tovább menni! 😞
Miért futsz gyorsabban ha tojás van a kezedben? 😊 Kézpelem a film változatban ezt hogy oldanák meg.😊
DarkSector
was makog?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Mielõtt indítod a játékot a setup menüben be kell állítani a jobb analogot,mert a game alpaból üresen hagyja a funkcióit!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sziasztok!

Egy kérdésem lenni, légyszi segítsetek!
Logitech rumblepad 2-esem van, 2 analóg stickkel. Mivel lehet a játékban életre hívni a jobb oldali sticket? Mert a játék azt írja ki a snipernél zoomnak, de meg se nyekken játék közben! Köszönöm! Jó lenne nem csak zoom nélkül lövöldözni a fejeket! 😊

üdv, köszi

lal
ffxi
Nem a miért.. hanem a hasznossága. Néha jól jön a gyorsaság.

Fákjúal!

Érdekelne az összefüggés hogy vajon miért... 😊
DarkSector
Ne dobd el csak gyorsabban lehet vele futni....ha a kezedben van....

csanesz
tudom h kicsit lemaradtam, de az meg mire jó, ha vkinek nekidobom a tojást? inkább megeszem<#idiota>

DarkSector
Eladhatod, vagy késõbb ezzel azzal kombinálhatod is némelyik kincset, de ha nagyon kell a pénz akkor add el õket, bár én úgy végigvittem hogy nem volt szükségem a kincsek árára.....a döntés joga a tied....

dante3
Persze eladhatod õket! Amúgy ha megnézed a temetõben a sírokat,ott volt a megfejtés a rejtvényre!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Köszi! Bár nem tudom mi alapján lehet erre rájönni, lehet elhagytam egy iratot? 😛 Ezeket az ékszereket (pipa, hajkorona...) fel lehet a késõbbiekben valamire használni, vagy nyugott szívvel eladhatom õket? Köszi
dante3
3-3-3-4-4-4-3

Hali! Tudja valaki mit kell csinálni avval a templom melletti izével ahol 3-al és 4-el lehet tekerni? Bárhogy tekerem a quit után visszaáll eredetibe, és nem történik semmi :S THX

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Hali! Megint ÉN... 😄 Most azt kérdezem, hogyan kell legyõzni a predator-fejû ürgét (akinek olyan hosszú hegyes farka van- hátul) A csatornában "huncutkodik" velünk😄. Pls: hogyan kell legyõzni abban a helységben, ahol a lift indítója van? THX!
Pucher
Vazze végre kijátszottam. Jobbra sikeredett mint gondoltam. Az Ada-s küldetést kicsit hanyagolom elég volt most egy idõre.......

GLORY GLORY MAN UNITED

Hy!
Köszi a segítséget a fadarabos rész már meg is van de most ott tartok amikor a kastélyban egy teremeben jön 2 ilyen páncélos ürge és szablyákkal vannak felszerelve , 2 harang is van a teremben ( az ajtók lecsukódnak...)
elõre is thx!
Csak 1-et. Nekem volt olyan, hogy kettõ is ott állt, de a gép nem engedi. Úgyhogy szenvedni kell. A láncost hagyd meg, talán jobban jársz. Én a másikat hagytam és neki 5 x kell a hátára ugrani.

Amikor jön a 2 hegyi troll. 😊 Akkor csak az eggyiket lehet megfõzni? Vagy ha jók vagynk, akkor mindkettõnek annyi?
3 db fa van

Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy annál a résznél, mikor fogaskerekek közt kell mászkálni (a kastélyban), kilõttem két fadarabot a kerekek közül, de még mindíg be van ragadva az a szar! Mi csináljak? THX!
Pucher
Hát alapból az 1-es gomb a jobb Control, az 5-ös 6-ös a két Shift és a 3-as az Enter

GLORY GLORY MAN UNITED

Sajna sztem ez a game CSAK gampaddal élvezhetõ. Ha az nioncsakkor 1 óra múlva üvöltve fogod szétverni a billt. De ha a legolcsóbb gamepaddod is van (nekem egy 500 ft os izé) azon is remekül fog menni. Szóval gameepoddal egy remek játék, a nélkül viszont iszonyatgáz...
DarkSector
Jah....jahh..

Na ez ok.. alapertelmezett "3" gomb az Enter. Mar csak arra kene rajonni mi az alapertelmezett "1" es, meg "5" es "6" gomb, mert utana azokkal kellene dodzsolni es van ket tized masodperced hogy megtalald mire gondol... Ezt a szax konzol atiratot...
DarkSector
Próbáld a space gombot....

HA rájöttél, hogy melyik a sprint akkor azt hiszem úgy is jó ha folyamatosan benyomva tartod. Legalább is nálam mûködött. Én jól átvariáltam a gombokat szóval eredetileg nemtudom melyik volt az 😊

Skacok, a jatek elejen amikor a nagy galacsint utanam guritjak es futni kene elole, ott villogtatja hogy "SPRINT !! 3" de hiaba nyomogatom az ENTERT meg a RCTRL-t mint a hulye csak nem akar sprintelni. Hogy lehet ezt megoldani billentyuzeten?
DarkSector
Villanó gránáttal megzavarhatod, aztán fegyverrel térdrekényszeríted, majd mássz a hátára mikor letérdel és késsel vágd a nyúlványt a hátán, ezt 3x csináld meg....