Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a Resident Evil 4-ben sincs egér-támogatás? mert azt tudom, hogy a Biohazard-ból kimaradt... de akkor a Resident Evil-bõl is?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én is leszedtem ezt az egeres irányítást csak sehogyse mûködik.
Akinek valamilyen módon jó írja már le legyen szives hogyan tudja mûködtetni vagy miket kell beállítani, mert amit alapbeállításnak kirak azzal se jó és sehogy se jó. Még a játékba is bemásoltam úgyis megpróbáltam de hiába. Akinek mûködik az írjon. Köszi szépen elõre is. Sziasztok.
De azért köszönjük a megoldást....
3-3-3-4-4-4-3
Aranyos hogy JetSkivel mennek haza :D ki találta ezt ki ? :D:D
De jó volt nagyon :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
--->MEGTALÁLTAM! :D
(Belinkeltem hátha másnak is kelleni fog)
ha valaki tud legyenszives válaszoljon a 3536-os üzire. Köszi elõre is. :)
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
TDU:Kamarov:HUN
Én ien vok mindíg rájövök<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#pias>#pias><#nyes>#nyes><#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2>
a 3as az:Enter
az 5ös a:bal shift
a 6os a:jobb shift
Lenne egy kérdésem. Tegnap kezdtem el a játékot (most sikerült megszereznem) és máris elakadtam. Nem tudom mit kell csinálni akkor amikor kiérek a faluból és egy nagy kõ elõtt kell szaladnom ami mindig elcsap. Én bill. játszom és nekem mindig azt írja ki hogy 5-6-os (szaladáshoz és ha valamit találok akkor 3) gomb. Próbáltam már mindenfélét nyomni de nem sikerült és azt sem tudom hogy ezt egyszerre vagy hogy kellene megnyomni. Én az 5-6-os gombot az a és d-nek tippeltem, de valamikor pedig 5-6 helyett 1-3 ir ki.
Légyszi segítsen valaki. Elõre is köszönöm mindenkinek. :))
ott járok h 1 lézerfényt kell eljuttatni a kapuba!
de nem tom mert amikor forgatni akarnám azt a..(nm tom miaz)!!
Nem tom mit kell +nyomni hogy forgassa léccy segítsettek!
elõre is köcc<#wave>#wave><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#bdead>#bdead>
GLORY GLORY MAN UNITED
ha segitek a farkasnak az elején(megszabaditom a csapdától)és utána elszalad.
mi értelme h segitek neki?
TDU:Kamarov:HUN
PSN ID.: Beegabor
Kösz a segítséget!
Na majd a következõ végigjátszásban. :)
A második alakjánál meg én megvártam míg közel jött (ugrott) és shoti-val megszórtam, asztán durván 14-15 lövés kel asszem neki....
Végeredményben megkapod a szemét és kijuthatsz az épületbõl....
Ha egy korsóba raksz 3 gyémántot, akkor a gyémántok darabja nem 2000 vagy 3000-ért adhatod el, hanem 5000-et fognak érni így asszem a korsó árával együtt 25000PTAS-ért adhatod el a kész terméket....
A kincseket mindig úgy lehet kombinálni hogy az ékköveket mindig a tárgylistában a tõle jobbra található nagyobb tárgyakkal lehet kombinálni...Pl a legelsõ korsó, vagy mi és a bele illõ 3 gyémánt pont a szakállas elõtt gyûlik majd õssze, és ugyanitt meglesz az a korona 2 gyémánttal, ha mindent felszedtél...
A többi tippet majd ha szükséged lesz rá akkor mondom...