Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annál a képesnél meg, az a lényeg, hogy 6 hulla legyen összesen a 4 képen! Úgy rakd ki!
Figyu: mikor a videóban, pl: amikor a csajt megtaláltuk a templomban, akkor addig rendesen ment a videó, még azzal a fadarabbal el nem kezdett hadonászni, aztán utána meg a "csajt kiveszi" és csak a hátteret mutatja, szar grafikával!!!
TCelica
Erre is válaszoljon már valaki. Légyszike. :))
3580.

DarkSector
Figyuzz ez egy kicsit magas nekem, akkor most az van hogy a videó alatt változik meg a háttér, vagy amikor videó után megkapod az irányítást?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

1-2-3-4 ha jól emlékszem

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Itt mi a jó sorrend? Kérlek segítsetek!!!

De azt tom, hogy más lesz a grafika, csak miután elkezdi lejátszani a videót, utána az a "jobb minõségû videó" hirtelen átvált olyan grafikára, mint amilyen amikor Leonnal kell menni. Csak úgy elkezdi lejátszani, aztán hirtelen átvált és a tájat, meg a környéket mutatja. Pl: van az a rész, amikor a Rambóval "késezünk" ott abban a gyárszerûségben, és ott mikor jön az Ada, utána a Rambó felugrik és elmenekül. És ott, mikor ugrik, eltûnik a hapi, átvált szarabb grafikára. De ott sztem le kéne játszania rendesen,mert azt mutatja, hogy merre ugrik, csak szereplõ nélkül.
Olcsy
Köszi gematta h leírtad a kódot!<#eljen><#vigyor2>

Prince of Máté
nincs

hi!
a Resident Evil 4-ben sincs egér-támogatás? mert azt tudom, hogy a Biohazard-ból kimaradt... de akkor a Resident Evil-bõl is?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

DarkSector
Ha lejátszik egy videót, akkor persze hogy más lesz a grafika játék közben, vagy te nem PC-n jáccó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali! Most is lenne egy kérdésem: nekem a bemutatók olyanok, hogy az elején rendesen lejátsza, aztán olyan les a grafika, mint amikor menni kell, és csak a környéket mutatja (ilyen volt pl: amikor a törpét megdobjuk késsel). Nemtom, nektek is ilyen-e,de nem tudjátok, ezt hol lehetne beállítani? Vagy így írták át pc-re? (Végülis én megnéztem a videókat a játék mappájába, de jobb lenne, ha jáék közbe is rendesen menne) Ja meg a játék elején nincs benn a bemutatókba, mikor a zsaruk a helyszínre hoznak... Kösz a segítséget!
jackson77
Hello.
Én is leszedtem ezt az egeres irányítást csak sehogyse mûködik.
Akinek valamilyen módon jó írja már le legyen szives hogyan tudja mûködtetni vagy miket kell beállítani, mert amit alapbeállításnak kirak azzal se jó és sehogy se jó. Még a játékba is bemásoltam úgyis megpróbáltam de hiába. Akinek mûködik az írjon. Köszi szépen elõre is. Sziasztok.

DarkSector
Bocs ne vedd sértésnek, de kb 20x volt már az info és vigyázz ha spoilert dobálsz, mert már cseszegettek érte....
De azért köszönjük a megoldást....

a temetõ szobor
3-3-3-4-4-4-3

Gideon Wieth
nah végigtoltam :D
Aranyos hogy JetSkivel mennek haza :D ki találta ezt ki ? :D:D
De jó volt nagyon :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Olcsy
Sziasztok!Ott a temetõnél van 1 szobor szerûség amit 2 zombi õriz.Valaki meg tudná mondani a kódot?Elõre is köszi!

http://www.mouseaim.net.tc/
--->MEGTALÁLTAM! :D
(Belinkeltem hátha másnak is kelleni fog)
3569-es üzenetbe is van valami erdekes ezzel kapcsolatba lécci segítsetek (kéne az egeres irányítás) <#confused>
csasztok, haverom most szedte le RE4-et és szeretném tudni hogy õ szedett le rossz verziót vagy van valami patch vagy valami fos hogy egerrel lehessen gyilkolaszni? Elég bosszanto az:asdw célzás meg az enter lövés :@
TCelica
Ponosabban nem tudnád leírni?

ha valaki tud legyenszives válaszoljon a 3536-os üzire. Köszi elõre is. :)

Pucher
Végülis szinte minden második hsz SPOILER-t tartalmaz.

GLORY GLORY MAN UNITED

Srácok azért néha egy SPOILER-t benyomhatnátok, mielõtt valami poént lelõttök. Van még itt pár emberke aki még nem nyomta végig a játékot.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

csá lécci küldj erröl az evilmodos sz@rrol linket ahol közvetlen elérem azt az egeres irányitást.amugy meg kéne cheat.vki tud?ha igen akk küldene vki?thx

TDU:Kamarov:HUN

DarkSector
Próbáld meg kerülgetni vagy rocket launcherrel elintézni õket, jobb megoldás nincs...

Sziasztok! Tudnátok tippet adni miként jutok át azona részen amikor átjutok a fogaskerék rendszer után a vár másik részébe,és ott van 2 késes gyilok ember és van 4 buzogányos! Ezeket hogy intézzem el,azok a késes emberek összekaszabolnak :(
TCelica
nagyon szépen köszönöm. :))

ja am már nm kell segítség rájöttem!<#mf1>
Én ien vok mindíg rájövök<#mf1><#boxer><#pias><#nyes><#gunyos1><#duhos2>
az 1es a:ctrl
a 3as az:Enter
az 5ös a:bal shift
a 6os a:jobb shift
TCelica
Szia mindenkinek.

Lenne egy kérdésem. Tegnap kezdtem el a játékot (most sikerült megszereznem) és máris elakadtam. Nem tudom mit kell csinálni akkor amikor kiérek a faluból és egy nagy kõ elõtt kell szaladnom ami mindig elcsap. Én bill. játszom és nekem mindig azt írja ki hogy 5-6-os (szaladáshoz és ha valamit találok akkor 3) gomb. Próbáltam már mindenfélét nyomni de nem sikerült és azt sem tudom hogy ezt egyszerre vagy hogy kellene megnyomni. Én az 5-6-os gombot az a és d-nek tippeltem, de valamikor pedig 5-6 helyett 1-3 ir ki.

Légyszi segítsen valaki. Elõre is köszönöm mindenkinek. :))

HELP!!Vki segítsen!!!
ott járok h 1 lézerfényt kell eljuttatni a kapuba!
de nem tom mert amikor forgatni akarnám azt a..(nm tom miaz)!!
Nem tom mit kell +nyomni hogy forgassa léccy segítsettek!
elõre is köcc<#wave><#falbav><#conf><#bdead>
Pucher
Egy idõ után lesz egy olyan rész ahol egy troll szerû szörny fog ellened jönni. Ott jön be a farkas és egy ideig eltereli a figyelmét, ez idõ közben zavartalanul lõheted.

GLORY GLORY MAN UNITED

HI
ha segitek a farkasnak az elején(megszabaditom a csapdától)és utána elszalad.
mi értelme h segitek neki?

TDU:Kamarov:HUN

Seth
lõdd ki a szemet a lábain, kifekszik, odarohansz,megkéseled (illetve csak egy gombnyomás,mert ezt automatán csinálja). Vannak ilyen emelvények amikre felmászol, megfelelõ idõben meghúzod a kart, daru jól bemos neki,megint fekszik,megint odarohansz hozzá. Feljebb mész ott megint emelvény, eljátszod ugyanezt (vagy lövöldözöd a szemeit, de úgy tovább tart). Egy idõ után Ada ledob egy rocket launchert, becélzod lõsz

PSN ID.: Beegabor

Hali! Tudna nekem valaki segíteni? A legutolsó páyán vok, mikor az a Saddler mágusból egy olyan k*** nagy pókszerû izé lett. Hogy lehet azt kinyiffantani? Lécci, aki nagy koponya a játékban, az vegyen fel msn-re: [email protected]
Kösz a segítséget!
Ezt nem is tudtam. Eddig nem is kombináltam, csak adtam el a kristályokat. :)

Na majd a következõ végigjátszásban. :)
DarkSector
Jah akkor kezdésnél fordulj és mássz fel a létrán, és bal oldalt találsz egy olyan helyet ahol védve vagy egy lemez (vagy mi) álltal, itt simán nyugodtan meg lehet ölni...
A második alakjánál meg én megvártam míg közel jött (ugrott) és shoti-val megszórtam, asztán durván 14-15 lövés kel asszem neki....
Végeredményben megkapod a szemét és kijuthatsz az épületbõl....

Igen egy szakállas fazon, és a teste kb egy gerincoszlop. Mit érdemes rajta lõni, a fejét? Vagy van valami a szobában amit ki kell lõni hogy jobban megsebezze? THX
DarkSector
Igen....
Ha egy korsóba raksz 3 gyémántot, akkor a gyémántok darabja nem 2000 vagy 3000-ért adhatod el, hanem 5000-et fognak érni így asszem a korsó árával együtt 25000PTAS-ért adhatod el a kész terméket....

DarkSector
A trükkökbõl nagyon sok van, ha csak egyenlõre a kincsekrõl érdekel valami, akkor bármit eladhatsz, de nekem pl. semmilyen kincs értékére nem volt szükségem...
A kincseket mindig úgy lehet kombinálni hogy az ékköveket mindig a tárgylistában a tõle jobbra található nagyobb tárgyakkal lehet kombinálni...Pl a legelsõ korsó, vagy mi és a bele illõ 3 gyémánt pont a szakállas elõtt gyûlik majd õssze, és ugyanitt meglesz az a korona 2 gyémánttal, ha mindent felszedtél...
A többi tippet majd ha szükséged lesz rá akkor mondom...

grebber
Tárgyakat is lehet kombinálni!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Akkor nem tudom hogy melyikrõl van szó! talán a nagydarab szakállas faszi?

Hát ez egyedül van, és valami helyi fõellenség lehet a térkép jobb felsõ sarkában. Hiába lövöm, átdöf a csápjával, ezért kérdem hátha van valami trükk amivel ki lehet csinálni..
akkor esetleg tippek,trükkök? nem játszottam a régi részek egyikével sem.arra már rájöttem hogy a gyógynövényeket lehet egymással mixelni, az értékesebb tárgyak eladhatóak. vmi egyéb hint?

DarkSector
Nem érdemes próbálkozni, így is túl lineáris, nemúgy mint a régi részek....

egész jó kis játék. vkinek magyar nyelvû végigjátszása esetleg?

DarkSector
Sokcsápost vagy szétlövöd vagy ha sokan vannak, akkor érdemes kék gránáttal próbálkozni.....

Hali! Van valami trükkje hogy kell legyapni ezt a sok csápos arcot? Asszem 2.3 -nál. Thanx
KILLGORE!! A videokártyáddal lehet a baj!<#confused> Nekem is az volt de vettem 1 újat és ZÚZOM neki!!!<#gun><#violent><#boxer><#mf1> Ezt ajánlom neked is!