Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem novice-szinten kéne tolnod és akkor már látnád hogy tényleg erõs az AI...

Scottt
Ez fps?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A késsel én sokra nem mentem mert mikor jött próbáltam de ugyanúgy elkap!!! Már megint 3 órája nyomom és semmi eredmény. Szeretnék valakit megkérni hogy pontról pontra mit csináljak mert már lassan dührohamot kapok. ilyen nincs hogy nem sikerül. Vagy én vagyok ennyire béna???
DarkSector
Háát én többet vártam egy olyan játéktól, ami 6-8 éve készítenek....
Egy jobb csapat ilyet 2-3 év alatt simán összehoznak....
Meg hogy jobb a mesterséges inteligencia az ellenségnek.....
Háát én semmit nem vettem észre a többi játékhoz képest....
Ha meg másodpercek alatt lelövök egy ellent, akkor meg mit érdekel, hogy elõtte mit "gondolt", vagy mit csinált amíg nem láttam....
Multira lehet hogy még jó a nagy terep miatt....de ott meg emberek vannak és ahhoz nem kell fejleszteni évekig....
Talán a sok reklám meg szóbeszéd...<#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Drephis
olyan szar?<#szomoru1>

help

DarkSector
.......és mindenki ment stalkerezni és csalódott egy k..va nagyot....<#levele>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Drephis
lol leült a téma. mindenki végigjátszotta és ment stalkerezni?<#vigyor1><#idiota>

help

DarkSector
Ezt nem vitatta senki....

Gideon Wieth
Késsel menjél elõször... mindig amikor jön késsel vágj belé azzal méz a legtöbbre...És a végén is azzal érdemes nekimenni. Vagy egy rocket launchal...
Adam... neked pedig ajánlom hogy told be az ablakok elé a szekrényeket... Az ajtó mellettit meg utoljára told és szembõl tartsad...Mintha a fal felé tolnád... Félszámmál figyelj hátra de barátunk majd boldogulni fog.. ha sok jön segíts neki... Aztán majd menjetek fel amikor szól... Ott döntögesd a létrákat... Kb 5-10 percig kell bírni...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

késsel

Már elnézést a kifejezésért, de el vagytok puhulva kedves PC-s barátaim!:)
Én GC-on toltam végig és egyszer sem akadtam el, olyan lineáris, hogy az már fáj.
A felújított Resi 1 és 0 ennél 3x-4x keményebb dió.

Urbi: Amid csak van ember!!
Sziasztok, segitség kellene,hogy kell kinyirni azt a rambó szerü katonát,mivel lõjem?
Pucher
Na tanulság képpen azt gondolom hogy hétvégén meg kéne csinálni a faq-ot, várom a jelentkezõket -mert ez így tényleg nem mehet tovább-

GLORY GLORY MAN UNITED

DarkSector
#3675-öt nézd meg ember.....<#miaz>

Pucher
Ezt még énis kérdeztem anno...... Addig kell ölni õket amég el nem fogynak.

GLORY GLORY MAN UNITED

adam46
Helló!
Elakadtam ott ahol bemegyünk egy házba és sok zombi jön ott meddig kell lõni a zombikat??Pls valaki segítsen.
Pucher
Jó ötlet.

GLORY GLORY MAN UNITED

Az lehet hogy csomószor van leírva a megoldás de nekem mégsem sikerül. Kb.: 3 orája Szaladgáltam és lövöldöztem és semmi. A végén mégis én nyiffantam ki. Ilyenkor mi van? És azt kérdezték már hogy milyen fegyvert használjak?
DarkSector
bejáratnál árustól végy egy rocket launcher-t és szedd fel az asztalról (az írógép mellõl) a sniper ammo-kat elég lesz majd 2db is és legyen hozzá egy semi auto rifle.....Bemész, szemgolyõbisba 2 semi töltényt préselj bele és ezután kinyilik a testén a páncél és lõdd megy egy rocket launcher-rel a gyenge pontot.....

Gideon Wieth
csináljunk FAQ-t

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
nem hiszem hogy videókari 9600asnak jónak kell lenni,,, sztem lehet h valami nem klaffol gépedben oprendszert mikor huztad ujra utoljára??

Pucher
Nem akarok senkit sértegetni de mért nem tudtok visszaolvasni a forumba? Kb 15-en megkérdezitek ugyanazt a kérdést 15-ször leírják de visszanézni nem tudjátok, mondom nem sértésnek szántam csak kicsit idegesítõ hogy csomószor van leírva ugyanarra a megoldás

"Akinek nem inge ne vegye magára"

GLORY GLORY MAN UNITED

TCelica
A gombokkal. :))
W-elõre
A-balra
S-hátra
D-jobbra
Shift+enter lõ
De ez benne van az opciókba is. :))

hogy kell irányítani????:D

Köszönöm a segítséget. ott sikeresen átjutottam.
De már megint elakadtam. A torony tetején bemegyek 1 terembe ahol a kis csávó vár és átalakul 1 csápos szörnyé. Õt hogy kell kicsinálni?
má +van!!<#mf1><#boxer><#violent><#gun><#nyes><#mf2>
nm kell helpjavascript:szmajlik()
javascript:szmajlik()
Pls Help Vki!!
Elakdtam ott (ADA-val<#nevetes2><#taps>)ahol a temetõbe vok és h be tudjak jutni az épületbe kell vmi kristály!!
és azt forgatni kell!! 3asával és 4ével
tom h volt Leon-nál is de már elfelejtettem h hogy kell<#rinya>
Lécci segítsetek!!!!
<#help>
The Protector
Lövöd mint az atom majd mikor térdre rogy közel mész és kiírja hogy milyen gombbal fel kell futni a hátára és nyomogatni kell hogy léssel vagdalja.Ezt 3 szor kell megcsinálni.Ha kevés atöltény akkor villanógránáttal próbálkozz és célzott lövésekkel.Nekem nem maradt töltényem és alámásztam azt án késsel vagdaltam a lábát mert nnem tudott semmit sem kezdeni velem.Elég nhéz rész leszz-

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Elakadtam azon a részen mikor beérsz 1 terembe és jön 2 óriás. Az egyiket le tudom engedni a lávába de a másiknál már nem engedi. Azt hogy tudom elpusztítani?
DarkSector
Semmi baj jobb 2 segítség mint egysem.....<#vigyor3>

Na a kolléga megelõzött:))

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

SPOILER !!

Két hasonló lény is van aki elõször fentrõl buzerál aztán lejön hogy örömet okozzon :)

Az elsõnél fel kell borogatni a nitrogénes palackot ha a közelébe ér, ekkor egy kis ideig lebénul(vigyázat hamar felolvad tehát ne szarakodj skáig)ilyenkor adjál a szájának aztán spuri. Párszor ezt eljátszod aztán kipurcan végül.

A másodig felülrõl geciskedõ pedig a konténereknél lesz késõbb, azt csak akkor tudod kinyírni, ha már átjutottál a konténer hegyeken a túloldalra.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

DarkSector
Piros nitrogénes palckokat döntsed ki és ezzel le tudod fagyasztani, hogy sebezhetõ legyen.....az egyik haverom addig bohóckodott hogy már aktíválodott egy idõ után a lift és berohant annélkül, hogy kinyírta volna a Predator-t...

Hali. Tudna vki segíteni hogy kell kicsinálni azt a tagot amelyik mindíg le-le szúrkál a plafonból, majd egyszercsak lejön, és a teste kb egy páncél.. meg arrébb is megy mire becéloznám a fejét. Ha van valami trükk pls írjátok meg!
Kösze
sajnos az tortent amire szamitottam.
feltelepitem,elinditom, es ahogy belekezdek a jatekba tok fekete kepernyo , csak a bal also sarokban latszodik az a kor vagymi ami az eletet jelzi.
Pedig most szedtem le a geforce drivert.
olvastam hogy masnal is jelentkezett ez a probléma.
Más tudta ezt valahogy orvosolni?
Elore is koszi:
Zoli
DarkSector
Akkor passzolok...<#nemtudom>

DarkSector
Igen elõször a hídra kell menni és majd ha onnan visszajöttél, ami még jóval (2-3chapter) késõbb lesz, akkor majd bémehetel az ajtón a templonyosba....
Addig még fogsz találkozni 1-2 nagyobb vaddal....a halacska meg El Gigante....

És nemtudok csinálni vele vmit? haveromnak ugyan ilyen videókártyája van és neki jól megy õ nemtudja miért fagy nálam le
Pucher
Pontosan így van, majd vissza kell jönnöd azzal a tárgyal ami kinyitja a templomajtót. A híd felöli úton fogsz "rátalálni". Nem akarom mondani h hogy szerzed meg mert Spoiler.

GLORY GLORY MAN UNITED

Aha..probáltam...csak gondoltam h utközben vmit elkerült vigyázo szemem ,és most kész a baj ..de aztán lehet h még nem tartok ott a játékban, és késöbb vissza kell jönnöm, ide majd a templom kinyito tárgyal... !
DarkSector
Valszeg nem arra kõ menni....próbáltad már a hidat????

Hello.. vki tud segiteni?.. elakadtam ott ahol a templom van...mögötte sikerált a zöld kavicsot kiszednem ..de a templomba nem enged be vmi tárgyat kér ami persze nincs nálam.. plz help thx
DarkSector
Max a videókártya.....

Hello, bocsi ha lámi dolgot kérdezek de miért van az hogy elindul a game megyek 3-4 lépést és totális fagyás? próbáltam drivert cserélni akkro is ez van, a gépem Amd 3100+ 1,8 Ghz, 512 Mb ram, és Radeon 9600
DarkSector
Az nem a Hardwer oka...

Gideon Wieth
drivert próbálj vagy nem tom másnak is volt ilyen:)

Pucher
Hát... próbáltam ilyen gépen: Intel Celeron 2.8 Ghz
Ati Radeon 9200 ,128 MB
512 MB RAM

Nekem ezzel a játék belépését követõen nagy sötétség.........................

GLORY GLORY MAN UNITED

DarkSector
Simán, nem egy nagyszám ez a játék technikai szinten...

hi,
a köv configon el tud döcögni a játék?
P 3 1000 Mhz
512 MB ram
Geforce 4 Ti (128 MB integrált ram)
tehat megfelel-e a min. követelményeknek avagy sem? és ha nem akkor köszönt be az a bizonyos jatekinditas utani 'fekete kép'..?
elore is koszi:
Zoli
DarkSector
Akkor szerezz mentést vagy hasonló...de nálam pl. megy rendessen....