5443
-
#4003 Hát ég és föld a retail verzió és az 1.1-es patch + textúra pack közötti különbség.. :) szépen kimaxolták a grafikát :) -
#4002 Patch + Skotinoulis együtt a kettő. -
#4001 Pedig jó a link -
newc22 #4000 Ja és melyik a jobb? :D -
newc22 #3999 Skacok akkor most milyen textúra javító módszerek vannak? Ezt vágom: Skotinoulis Texture Patch. A másik meg egy sima "mezei" patch?!?!? Mivel nagyon rég voltam itt!!! Bocsi a láma kérdésért...... -
#3998 Jaj, de nekem a Biohazard-ről kéne, nem a Resident Evil-ről.
Szal akinek meg van kérem küldje el nekem!! Még1x eredeti game.exe Biohazard4-ről. Pecselni akarok azért kéne, THX!!!!! -
#3997 Kösziszépen barátom :) -
#3996 a mentés csak a SaveData file, ugye? beállítások meg minden ebben van? -
#3995 elküldtem mailedre -
#3994 Nem műxik a letöltés :( -
#3993 egyértelmű hogy azt nyomd ami normálisan fut, különben elmegy a kedved az egésztől, célozni se tudsz normálisan -
#3992 Mit ajánlotok?
-Mivel a gépem nem elég jó a patchelt játékhoz, szaggatott szenvedés gyönyörködve a fényekben,
- Vagy patch nélküli játék, csúnyácska, de normális sebességgel.
Sztem az utóbbi. -
#3991 eredeti exe -
#3990 1.1-es patchet feltetted? -
#3989 helo és hogyan kell beélesíteni mert bemásoltam a játék mappájába az xfile
,xsrc mappát de nem megy ugyanugy szar a grafika? -
#3988 Hali! El tudna vki küldeni nekem az oroginal game.exe-t a Biohazard4-ről? nekem sajna nincs meg :(
[email protected]
Köszönetem!!! -
#3987 jó a meaupload. IE-ben kell megnyitni, letölteni a toolbart, és utána töltheted:
Filename: Skotinoulis Xfile Texture & Mer..rar
Filesize: 201.87 MB -
#3986 lécci -
#3985 helo hol tudnám letölteni a Mercenaries packot mert a megaupload már nem jó.meg nézegettem máshol is de nem tom melyiket szedjem le mert van 25 mb stb -
#3984 Hali! El tudna vki küldeni nekem az oroginal game.exe-t? nekem sajna nincs meg :(
[email protected]
Köszönetem!!! -
#3983 visszaolvasol, ott van arra is a megoldás -
#3982 Hogy tud futni meg zombikat lerúgni Ada abban a cípőben?LoL -
#3981 De jók ezek a képek, de sajna nálam nem megy fel a patch :( mert Bio hazard-os verzióm van. -
#3980 akkor jó -
#3979 lol elgépeltem a kép linkjét..
-
#3978 Sötté van, köd is, dinamikus fények is :)
Szal sztem amit a patch hozott, az meg is maradt a textúra pack után is.
-
#3977 Igazából az elsőre nem tudom a választ, de mindjárt keresek 1 mentést ahol sötét van :)
Sztem nem baxta el.
Géppigény tök ua. :) -
#3976 igen,az sokkal jobb lett volna :D
bár a felsőrész nagyon pöpec
ja egy kérdés. A patchelt verziót nem rontja el?Úgyértem afények, köd rendesen megmarad, nem vedlik vissza az alap szarra. Ja meg mégegy ^^, teljesítménybeli változás? -
#3975 Inkább tették volna Leon-ra? -
#3974 Hát az a harisnya nem kellett volna Ada-ra, anélkül jobban tetszik, így sokkal kurvásabb :) -
#3973 -
#3972 NA még kép:)
Ez már az updatelt textúra packal:
Megeszem a kalapom ha néz így ki PS2-őn :) -
#3971 Köfi :) Enyém kicsomizva csak 390mb:) -
#3970 Skotinoulis Texture Patch:
http://www.megaupload.com/pt/?d=8MNQ9XOZ
http://files.filefront.com//;7003007;/
Mindkettő pakk kell. (a kettő kitömörítve 641MB) Simán be kell másolni az xfile és xsrc könyvtárakat a re4 könyvtárba. -
#3969 Textúra patch után
1ébként a készítő szerint még nem teljes a dolog, szal lesz ez még sokkal jobb is
(jelen esetben a karaktereken látszik legjobban a difi) -
#3968 Nyugi megnézem...
Én örülnék a legjobban, ha sokkal szebb lenne, mint ps2-őn!!! -
#3967 de te még azokon sem láttad a különbséget(vagy csak nem akartad beismerni, csakhogy neked legyen igazad) ..... na mind1, nem vitatkozom veled többet, tudom hogy nehéz eset vagy -
#3966 Azért kértem képeket...
Rémlik? -
#3965 Nekem is kéne... -
#3964 ja hogy te még patchelve nem is láttad, jajj b+ akkor miről vitatkozol??....^^