Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt vagyok megint. Most viszont úgy akadtam meg hogy már Ashley-vel vagyok és jön két vasszerkós katona az egyik elõl elfutok a másik viszont rám támad és akkor kidob egy kódot 5+6 vagy 1+3 ez eddig oké is volna csak itt lefagy a játék. az egyik szétesik a másik meg folyamatosan ki akar nyirni én meg meg sem tudok mozdulni meg sem halok semmi itt megfagy mit tegyek???

DarkSector
Te is megszenvedtél a helikopteres résznél mi????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Ugye milyen nehéz volt? <#eplus2>

Fákjúal!

Köszi! :-)))) Megtaláltam!!!!

Üdv: andiku!

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Azt, amit anno letöltöttem, az ikonja egy nagy piros X volt.

ooo ****om jump over <#falbav><#banplz><#guluszem1>
dante3
hol vagy pontosan?
Kivetted a követ a templom mögött?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
wazzeg,rákattintasz a trainerre és a következõ oldalon downloads! :(

És innen hogyan töltöm le?

Dante te nem tudnál segíteni? <#hehe>
El lehet oldalazni vagy mit kell csinálni?
DarkSector
Kinek a nyád?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3

nyád
DarkSector
Vagy ha a helikopter már nem lesz a templom mögött akkor fuss messzirõl neki és a híd végénél gyors nyomj egy ugrás gomb.-ot és ha elég lendületed lesz, akkor nem fogsz lezuhanni....oksy?
Szóval híd végénél ugrás gomb...ez nem szivatás....

na de tényleg lehet valahogy ugrani vagy mi aszar?
ugye msot csak szivatsz?<#wow1>
Sziasztok!

Fel tudná tenni nekem valaki a Resident Evil 4-hez való csalást tenni? Egyszer már letöltöttem, de törölni kellett a gépet és elfelejtettem leírni cd-re. Köszönöm: andiku!

dante3
Szerintem inkább elfelejtette meginni a gumibogyószörpöt!

lol thx
nem :D
DarkSector
Kicsit visszafelé a templom mogött lesz egy helikopter ami majd átvisz a hídon, nehogy leessél.....és ugyanninnen kelljen folytatnod a játékot....

DarkSector
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
Ugye most csak viccelõdöl!??

Sziasztok, elakadtam és kellene segítség.
A temetõ után a szikla mentén van egy "híd" amirõl hiányzik 1 jókora darab. Lehet valahogy ugrani vagy hogy menjek át rajta met nem akarom az uccsó save-tõl folytatni
DarkSector
A lábain fellül néha szétnyilik egy kis helyen a bõr és ott a kis sárga szemgolyókat lõdd, amitõl összeesik, azután odafutsz és ráugrasz.....
Vagy egy R.Launcher-t vegyél mán a Merchantól és azzal célozz a nyúlvány közepébe mikor összeesik, és akkor elsõre megdöglik és megmarad a Speciál RL.-d is.......:DDDDD
De azért jobb ha tudod, hogy Krauser egy 10 skálán kb 13-at érne el és ez a végsõ boss meg kis tulzással 3-at...::_DD

Krauser volt az. de akkor is illik rá ez:"bazi nagy állataz a piros sapis matróz késsel"

TDU:Kamarov:HUN

Gideon Wieth
majd mindig találsz ilyen szarokat ahova fel lehet mászni és meg lehet húzni a kart... a kezdõ oldalon van egy... odafutsz... amikor a monszta elõtted van meghúzod akkr neki megy egy fém rúd és kifekszik... gyorsan oda futsz és felmászolrá(kiirja gombbal)(és szembebököd) ezt megcsinálod 2szer a túloldalon aztán jön ADA és ad neked egy specko bazzookát:D azzal meglövöd és nyert ügyed van :)
helyesírásért sorry

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Löd ki a szemeket
és egy idõ után a csajszi dob egy rakétavetõtt

Sziasztok.elekadtam a legvégén a fõellenségnél.hogy kell kinyirni?már mindent bele löttem a szemébe.meg a csávoba mégse nyiffan ki.vagy kevés a lõszerem?
Akiknek parájuk van az egeres irányítással: http://www.mouseaim.net.tc-n írják, hogy a multi5 verzióval nem mûködik a dolog, gondolom nektek is az van. Egyébként alul van egy "fórum", ahol a problémádra rákérdezhetsz, vagy egy kis kereséssel megtalálhatod rá a választ.
dante3
Távcsövessel lõdd el a bilincseit!

Itt mi a teendõ? Ott van lent Ashley de nem tudok lemenni hozza.

DarkSector
Én sem vagyok biztos benne mert Krauser egy köcsög katona, de lehetett volna a végefelé az a forgótárasgégpityuval futkározó tehén is, mert ha jól emlékszem akkor annak is piros sapikája van és le is lehet lõni a fejérõl, mint a NEVE SENKI címû filmben...::DDDDD

bazz tényleg!
A "matróz" dolog megzavart <#zavart1>

DarkSector
Krauser vagy ki a fasz az a piros sapis gyerek, nem?

"bazi nagy állataz a piros sapis matróz késsel"

Az kicsoda? Tényleg nem ugrik be valaki plz írja már le hogy mi volt a neve <#idiota>

btw a billentyûkiosztás korábban már volt a topikban, keress rá bár én pl az összes gombot nyomogattam egyszerre és így is sikerült minden! <#hehe>

az úgy kell kinyírni, hogy mész jó ha van nálad olyan spray ami feltölti az életed, és lesznek ilyen "gázpalackok" azokat kell szétszaggatni és tudod lõni azt a szörnyet, asszem 3 gázpalack van, de útána is lõjjed még amikor kifogytak!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

hi. elakattam. egy billentyükombinácio kéne mert az a bazi nagy állataz a piros sapis matróz késsel hadonászik felém az 5-ös chapterben irja h 4+5 meg ilyesmi de fingom sincs róla h meik az a gomb vki egy billentyükombinációt le tudna irni és el tudná küldeni a [email protected] és a [email protected]? olyan kell h eik az az 1,2,3,4,5,6, gomb a játékban.thx

DarkSector
Már megkaptad volna ha nem freemail-es cím lenne az adatlapodon......

Minnyá küldöm....<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

thx de lécci tényleg küldd el. a címem: [email protected]
msn: [email protected]
vagy itt sg-re is felrakhatod

DarkSector
Elküldve.....

DarkSector
Ha lõszer kell akkor tudok adni mentést, amúgy kerülgetni szoktam és mikor utamban van akkor 1db magnummal elzavarom, és sietni kell a zöld lámpák kilövésével és gépek kapcsolásával, aztán meg majdnem megúszni a szörnyet....:D

A kommandóssal való elsõ moziszerû késharc után (nagyon jó rész.)megyek tovább és valami csápos és csápynelvû lény lelök egy amylan konténerekkel teri ketrecfélébe. Van valami speckó dolog a legyõzésére vagy csak lõnni kell amíg nem porzik az agya? Sajna elég kevés lõszerem van éppen. Ez a kommandós sziget sokat kivet belõllem... De van gránátvetõm...
hali. vki nem tudna egy 100%-os mentést kreálni és elküldeni?naon kéne.thx

DarkSector
Jah mint Ashley-t....

csanesz
tudtátok hogy meg lehet ölni a merchantot?<#idiota>

DarkSector
Nem hal meg, de ha kell akkor adok olyan mentést, aminek a segítségével megcsinálhatod ezt a fõellenséget is, ha kell akkor szólj és elküldöm az e-mail-edre......

Nemtom, ez a verzió, ami nekem van a haverom töltötte le, és onnan került ide hozzám. Egyébként minden jól megy, csak azok a k***a bemutatók rosszak (mondjuk én a játék könyvtárában megnéztem õket). Meg akkor már kérdezek is: van az a pálya, amikor a "Rambóval" kell harcolni ilyen romok közt és ott a végén 2 percünk van, hogy legyõzzük, különben felrobbanunk. Azt az egy részt nem tudtam megcsinálni a játékban, úgyhogy mentést kértem. Nah: szal ott a végén meghal a katona-krapek?
Ezt a verziót szerezd meg, ezzel nincs gond. A többit én sem tudtam beállítani. Fejlécrõl a nevet be a googleba és biztos meglesz valahol.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DarkSector
Nem lehet hogy kicsit meg van variálva az a verzió ami neked van....ez a hadonászós jelenet 30 másodperces.......és a végén mutatnia kéne hogy mindketten az ajtó felé futnak és ot vált át a játékra.....:(((