Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Resident Evil 4 pc-s verziót a következõ konfiguráción és grafikus driver beállításon teszteltem:
Processzor: Intel Pentium 3 CPU 3.40 GHZ
Memória: 1GB
Videókárya: NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB SD
Controller: Saitec Impact USB controller
Grafikus driver beállítások:
Digital Vibrance: közepes
Anizotróp mintaoptimalizálás: kikapcsolva
Anizotróp mipmap-szûrõs optimalizálás: kikapcsolva
Anizotróp szûrés: alkalmazásvezérelt
Függõleges szinkronizálás: 3D alkalmazásbeállítás használata
Gammakorrigált vonalsimítás bekapcsolva
Illeszkedõ textúracsatolás: Hardver használata
Mintázatszûrés: kiváló minõség
Mipmapek kényszerítése: Trilineáris
Tripla pufferelés: bekapcsolva
Vonalsimítási beállítások: 8xS
Áttetszõ vonalsimítás: szuper mintavétel
Felbontás: 1024X768
Amikor megérkezett a játék alig vártam, hogy feltelepítsem és kipróbáljam. Kíváncsi voltam mit tud a stuff. A játék „setup" részében nem sok beállítási lehetõségünk van. Megadhatjuk, hogy a játék ablakban, vagy teljes képernyõn fusson, megadhatjuk a felbontást és az irányítás módját. A kontroller beállításához többféle konfigurációt ajánl fel a program, de ha valakinek egyik sem felel meg, akkor saját konfigurációt is beállíthat. Én a Ps2-es gombkiosztást állítottam be a megszokás miatt. A menük, a játékmenet és az extrák megegyeznek a Ps2-es verzióval, de ha eleget ügyeskedünk a grafikai beállításokkal, akkor a megjelenés felülmúlja a Ps2-es verziót.
Amikor megláttam az elsõ „in game" képsorokat nagyon meglepõdtem. A környezet rendkívül részlet gazdagon jelent meg, de a színvilág még jobban meglepett. A fák levelein látni lehetett az ereket, a földön a fûszálakat meglehetett számolni, a faluban a házak könyvespolcain el lehetett olvasni a feliratot. Az elõre renderelt videók minõsége meg sem közelíti a játék gazdag látvány- és színvilágát. Legjobban a kincsek és a kastély látványától esett le az állam. A fõellenségek is fantasztikusan néznek ki. Nekem legjobban Salazar tetszett, de az éles kontúrokkal Mendez is elég félelmetes látványt nyújtott.
Összességében annyit elmondhatok, ha valaki rendelkezik egy jó vassal, videokártyával és eltalálja a grafikus beállításokat, akkor a Resident Evil 4 pc-s verziójában egy olyan játékra találhat, amely a Ps2-es extráival rendelkezik, de a GC-s verzió látványvilágával bír.
A fényekrõl nem ír
Why so serious?
csak kiváncsiságbol szeretném megkérdezni hogy mikkora várhatom mert már nagyon kiváncsi lenné[email protected]
Vagy ha nem megy akkor tölts be valami új játékot, demo vagy fullos-t és ezeknek a végén álltalában kérdezi, hogy fel akarod rakni a dx9-et...
Persze ez frissítést jelent, és ha felrakod, akkor a régebbi játékoknak is jó lesz.....
Ez akkor kell általában, ha nem telepíted a RE4-et, hanem csak felrakod valakitõl a könyvtárat és a fájlokat....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezután állj a másik kallanytûhoz és nyomj akciógombot, majd elkezdenek kivilágítani a lámpák az ajtó felett, és akkor nyomj a "yes"-re amikor a középsõ lámpa gyullad fel....
Ha jól csinálod, akkor kinyílik az ajtó...
Vagy 5+6 vagy 1+3....és utána asszem az 1-est kell kurva gyorsan hogy felhúzza magát...
Ashly oda van láncozva a falhoz és le kell lõni róla. Én lelötem rocket luncherral és azt írja mission failed :)És pedig leszakadtak azok a vas biztonságiövek
Amúgy hogy kell kinyírni azt a nagy fekete csöves szörnyet ami a csatornába baszakszik? "Törpapa jobbkeze"
1-es : bal ctrl
3-as : Enter
5-ös : bal Shift
6-os : jobb Shift
egyszerû!nm nehéz megjegyezni!
ja és leszedtem az egeres irányítást de naon xar!
jobb a bill.es
Szal milyen nyomkodási technikátok van erre ? :o
A kocsikról milyen gombokkal kell leugrani ,hogy ne zuhanjak le már huszonvalahanyadjára is a szakadékba ? Írja,hogy 5 + 6 de az mi a rosseb ? Plz segítsetek mert a játék nagyon jó de az irányítás az gagyi lett.
Why so serious?
Elakadtam az egyik pályán...
Egy ilyen ebédlõszerûségben vagyok meg van egy kép ami átfordul ha megnyomom a gombot de azon kívûl nem történik semmi,meg nem tudok jutni a szobába amíg nem megy fel az ajtóról a rács...
Pls ha vki tudja mit kell csinálni az írjon!!
THX elõre is...
Akinek bejön ez a játék, annak ajánlom hogy vegyen 1 gamepadod, azzal sokkal jobb az irányítás! Én vettem 1 Genius MaxFire-t, azóta azzal tolom! Hibátlan! Ajánlom mindenkinek!
Why so serious?
Resi 4-hez találhatok valahol magyarítást?
Köszi: andiku!
SOS esoes segitség help
elakadtam egy olyan résznél hogy a csalyt elkapták de viszont ez a hülye emberem be megy a csapda közepébe:) de és utána meg megnyom törpe egy gombot és utána meg leesek és utána meg kiirja hogy 1+3 az meik gomb a billenytyûn????pls help
Még lehet a lábfejére is, de az is gázos.....
Énnékem egyszer sikerült úgy, hogy közel volt a falhoz és a válla felett a falnak lõttem a rocket-et és így a hátát érte a sebzés és meghalt....
Ezután már csak könnyebb lesz!!!!!!!!
Kitartás!!!<#vigyor3>#vigyor3>
Why so serious?
Bár ebben a részben nem zombik vannak hanem gebaszok...
A graf nekem bejött a hangulat is meg minden de nekem ez a játék már messze nem Resident Evil és a sztori is a horrorból átment egy kissé meseszerûbe a gonosz törpével,stbstb...Nem kellett volna elkanyarodni az alapoktól a témában...No mind1 állítólag a következõ rész hálistennek az alapokat folytatja nem ezt...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nézz meg youtube-on pár videót hogy hogyan ölték meg a profik és lesd el a trükköket.