Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csanesz
Cikk egy oldalról:
A Resident Evil 4 pc-s verziót a következõ konfiguráción és grafikus driver beállításon teszteltem:

Processzor: Intel Pentium 3 CPU 3.40 GHZ
Memória: 1GB
Videókárya: NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB SD
Controller: Saitec Impact USB controller

Grafikus driver beállítások:

Digital Vibrance: közepes
Anizotróp mintaoptimalizálás: kikapcsolva
Anizotróp mipmap-szûrõs optimalizálás: kikapcsolva
Anizotróp szûrés: alkalmazásvezérelt
Függõleges szinkronizálás: 3D alkalmazásbeállítás használata
Gammakorrigált vonalsimítás bekapcsolva
Illeszkedõ textúracsatolás: Hardver használata
Mintázatszûrés: kiváló minõség
Mipmapek kényszerítése: Trilineáris
Tripla pufferelés: bekapcsolva
Vonalsimítási beállítások: 8xS
Áttetszõ vonalsimítás: szuper mintavétel
Felbontás: 1024X768

Amikor megérkezett a játék alig vártam, hogy feltelepítsem és kipróbáljam. Kíváncsi voltam mit tud a stuff. A játék „setup" részében nem sok beállítási lehetõségünk van. Megadhatjuk, hogy a játék ablakban, vagy teljes képernyõn fusson, megadhatjuk a felbontást és az irányítás módját. A kontroller beállításához többféle konfigurációt ajánl fel a program, de ha valakinek egyik sem felel meg, akkor saját konfigurációt is beállíthat. Én a Ps2-es gombkiosztást állítottam be a megszokás miatt. A menük, a játékmenet és az extrák megegyeznek a Ps2-es verzióval, de ha eleget ügyeskedünk a grafikai beállításokkal, akkor a megjelenés felülmúlja a Ps2-es verziót.

Amikor megláttam az elsõ „in game" képsorokat nagyon meglepõdtem. A környezet rendkívül részlet gazdagon jelent meg, de a színvilág még jobban meglepett. A fák levelein látni lehetett az ereket, a földön a fûszálakat meglehetett számolni, a faluban a házak könyvespolcain el lehetett olvasni a feliratot. Az elõre renderelt videók minõsége meg sem közelíti a játék gazdag látvány- és színvilágát. Legjobban a kincsek és a kastély látványától esett le az állam. A fõellenségek is fantasztikusan néznek ki. Nekem legjobban Salazar tetszett, de az éles kontúrokkal Mendez is elég félelmetes látványt nyújtott.

Összességében annyit elmondhatok, ha valaki rendelkezik egy jó vassal, videokártyával és eltalálja a grafikus beállításokat, akkor a Resident Evil 4 pc-s verziójában egy olyan játékra találhat, amely a Ps2-es extráival rendelkezik, de a GC-s verzió látványvilágával bír.

A fényekrõl nem ír

adam46
csá
Valki tudna segíteni ott ahol a katonát kell legyõzni.Hogy kell? pls valki segitsen
akkor átdobhatnál egy linket nekem!:D
De miért nem keresel a neten? Kb hatszáz helyen fent van. :)

Why so serious?

köszönöm!
csak kiváncsiságbol szeretném megkérdezni hogy mikkora várhatom mert már nagyon kiváncsi lenné[email protected]
TCelica
nemsokára elküldöm neked. :))

valaki tudna nekem segitnei?????????
DarkSector
Direct x-et frissíts....
Vagy ha nem megy akkor tölts be valami új játékot, demo vagy fullos-t és ezeknek a végén álltalában kérdezi, hogy fel akarod rakni a dx9-et...
Persze ez frissítést jelent, és ha felrakod, akkor a régebbi játékoknak is jó lesz.....
Ez akkor kell általában, ha nem telepíted a RE4-et, hanem csak felrakod valakitõl a könyvtárat és a fájlokat....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A D3DX9_30.ddl nem található. Ezt írja ki indításkor és nem indul... mi lehet a baj?
DarkSector
Pl rocket launcher...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szia mindenki!remélem tudnátok nekem egy kicsit segiteni!kulönbözö okok miat kellene kékem a cd key!ha valakinek megvan és lenne olyan drága és átküldené nekem azért nagyon hálás lennék!elöre is köszi! [email protected]
A skorpionál vok ami egy nagy böhöm állat és mire majdnem legyõzném lemegy a földbe de addigra el fogy a lõszerem pls segytsetek!!!!És hogyan lehet megölni??????????????
DarkSector
Ashley-t állítsd az egyik kallantyúhoz és marasztald ott azzal a gombal, amivel a kukába bujtatod õt, hogy ne jöjjön utánad....
Ezután állj a másik kallanytûhoz és nyomj akciógombot, majd elkezdenek kivilágítani a lámpák az ajtó felett, és akkor nyomj a "yes"-re amikor a középsõ lámpa gyullad fel....
Ha jól csinálod, akkor kinyílik az ajtó...

DarkSector
A lényeg, hogy gyorsan meg kell nyomni a gombokat amit kiír...
Vagy 5+6 vagy 1+3....és utána asszem az 1-est kell kurva gyorsan hogy felhúzza magát...

DarkSector
Néhány helyen a fal mellett vannak palackok, amivel le tudod fagyasztani, és így meglõni...(1 rocketlauncher elég neki...)

DarkSector
A RE könyvtárban SaveData.dat néven.....

Császtok, elakadtam. :D
Ashly oda van láncozva a falhoz és le kell lõni róla. Én lelötem rocket luncherral és azt írja mission failed :)És pedig leszakadtak azok a vas biztonságiövek
Amúgy hogy kell kinyírni azt a nagy fekete csöves szörnyet ami a csatornába baszakszik? "Törpapa jobbkeze"
A Save filek hol vannak?
alap beállítások:
1-es : bal ctrl
3-as : Enter
5-ös : bal Shift
6-os : jobb Shift
egyszerû!nm nehéz megjegyezni!
ja és leszedtem az egeres irányítást de naon xar!
jobb a bill.es
Tremby
Köcce! Az nálam a két shift gomb és azokat már nyomkodtam csak sztem nem jól.Próbáltam már minden variációt. Lenyomva tartottam , felváltva nyomkodtam , egyszerre nyomkodtam szal próbáltam már mindent és nem mûködött.... csak azt a variációt nem mikor az elején mikor gördûlt utánnam a szikla akkor azt úgy sikerûlt,hogy két tenyérrel nyomkodtam az összes létezõ gombot :D
Szal milyen nyomkodási technikátok van erre ? :o

Ashley majd segít.

Hello..vki tud nekem segiteni?Elakadtam a vége felé ott mikor egy nagy vasgolyoval , ami alatt egy körben láva vagy vmi van ..betörtem a falat , ami mögött egy ajtot találtam..Tul oldalán megöltem a szörnyeket és eljutottam valszeg az uccso mentési és vásárlási pontra..Nomármost kijövök a fegyver ásrustol és vele szemben van egy ajtó , aminek mindkét oldalán van egy-egy kallantyu,De sajna nem tudok semmit sem kezdeni ezekkel és ezen a részen abszolut semmi sincs ami segitene kinyitni az ajtot, vagy csak az én figyelmemet kerülte el?elöre is thx
DarkSector
Nálam q és f asszem, az egyik a kés használat gombja a másik a quick weapon gomb...

Tremby
Sziasztok!
A kocsikról milyen gombokkal kell leugrani ,hogy ne zuhanjak le már huszonvalahanyadjára is a szakadékba ? Írja,hogy 5 + 6 de az mi a rosseb ? Plz segítsetek mert a játék nagyon jó de az irányítás az gagyi lett.

DarkSector
Jahhh

Ha jól emlékszem szét kell lõni a borosüveget a képen.

Why so serious?

Hey!
Elakadtam az egyik pályán...
Egy ilyen ebédlõszerûségben vagyok meg van egy kép ami átfordul ha megnyomom a gombot de azon kívûl nem történik semmi,meg nem tudok jutni a szobába amíg nem megy fel az ajtóról a rács...
Pls ha vki tudja mit kell csinálni az írjon!!
THX elõre is...
Sziasztok!
Akinek bejön ez a játék, annak ajánlom hogy vegyen 1 gamepadod, azzal sokkal jobb az irányítás! Én vettem 1 Genius MaxFire-t, azóta azzal tolom! Hibátlan! Ajánlom mindenkinek!
Mindegy, köszönöm a segítségedet <#vigyor2>

A Biohazard 4-ben van.

Affene. Na mindegy. És olyanról sem tudsz, hogy leírta volna valaki magyarul a szöveget, ami angolul van benne?

Nem hinném. Még angol nyelvû feliratozás sincs benne. Vagy csak én nem vettem észre. :)

Why so serious?

<#help>

Sziasztok!

Resi 4-hez találhatok valahol magyarítást?

Köszi: andiku!

kössz
Seth
Csá, kib***ott jól fogalmazol, 1+3 az az enter és a jobb ctrl, csõcsákány

PSN ID.: Beegabor

Császtok!!
SOS esoes segitség help
elakadtam egy olyan résznél hogy a csalyt elkapták de viszont ez a hülye emberem be megy a csapda közepébe:) de és utána meg megnyom törpe egy gombot és utána meg leesek és utána meg kiirja hogy 1+3 az meik gomb a billenytyûn????pls help
DarkSector
Akkor igen, ha a testére tudsz lõni, de az kurva nehéz....
Még lehet a lábfejére is, de az is gázos.....
Énnékem egyszer sikerült úgy, hogy közel volt a falhoz és a válla felett a falnak lõttem a rocket-et és így a hátát érte a sebzés és meghalt....
Ezután már csak könnyebb lesz!!!!!!!!
Kitartás!!!<#vigyor3>

DarkSector
STALKER nem RE4....

DarkSector
Kurva nehéz megcsinálni, én magnummal orvosoltam...

DarkSector
<#guluszem1>

Nekem meg pont az tetszett, hogy eltértek az alapoktól. Még nem vittem ugyan végig /most nyírtam ki azt boss-t amelyiknél elõször a konténereket kellett egyesével leejteni, aztán persze még szét is kellett lõni a rohadékot/ de szerintem eddig messze ez a legjobb RE játék ami PC-re megjelent.

Why so serious?

Zombiktól mit vársz intelligenciát?:)
Bár ebben a részben nem zombik vannak hanem gebaszok...
A graf nekem bejött a hangulat is meg minden de nekem ez a játék már messze nem Resident Evil és a sztori is a horrorból átment egy kissé meseszerûbe a gonosz törpével,stbstb...Nem kellett volna elkanyarodni az alapoktól a témában...No mind1 állítólag a következõ rész hálistennek az alapokat folytatja nem ezt...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Olcsy
Hát az jó lenne!

csanesz
tényleg lesz vmi javítás, hogy legyen fény?

Sajna csak kipróbáltam...
Drephis
eleve ne csitelj -.-

help

A Trainerben ha örökéletet állítok be hogy lehet köjönni abbnól? Hiábba nyomom a F7-t (back to nomral) akkor is ugyanúgy nem sebzõdök...
Amikor a romoknál gyakunk Karuserrel és csúnya gombás fertõzés támadja meg a karját. :) Akkor a rakétavetõ ellene is jó megoldás?
Pedig a kés a megoldás, hihetetlen nagyot sebez a csávón, minden mással tovább tart megölni.
Nézz meg youtube-on pár videót hogy hogyan ölték meg a profik és lesd el a trükköket.