Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FEAR FPS értékek:
Mindenkitõl bocs az OFFért befejeztem. Vannak emberek akiknek felesleges infót osztani.
[merlinw.org]
Miért olyan nehéz ezt elhinni?
100Herz-en üzemelõ CRT-n, VSync-et bekapcsolva maximum ~100FPS-ot fog produkálni
[merlinw.org]
Nem kell elmagyarázni, tisztában vagyok vele.. Teljesen játék függõ 1ébként hogy mennyi az elég.
Tv-kel nem of korsz, mert ott van elmosás, azért folyamatos a 25 fps.
Nincs 30-cas limit. Egy játék ahhoz, hogy teljesen folyamatosnak tûnjön a szemnek kb 50-60fps-re van szükség (hosszú elmagyarázni miért, ha érdekel utánaolvasol). 30-35 felett, nem zavaró, maximum fárasztja a szemet. PC-s játékok nem keverendõk össze az analóg TV-kkel.
1280x768 pedig 16:9-es felbontás.
Milyen hiba van a készülékedben nem tudom, hidd el nem felvágni akartam a középkategóriás (de lassan már az sem) konfigommal, pusztán segítségként, összehasonlításként írtam. Ha lassú nálad az általad írt paraméterekkel, vagy a gépedben van gyenge láncszem, vagy az OS lelakott (sok futó szervíz, optimalizálatlan registry, fragmentált lemezek, kevés VMEM és/vagy hely).
Már hozzászoktam itt is és máshol is ehhez a stílushoz, de jól esne ha a nem megérdemelt stílusban való visszakérdezés elõtt utánanéznél a dolgoknak. Mind az FPS mind a felbontással kapcsolatos kérdésed az elsõ találatok közt szerepel google-ban.
písz
[merlinw.org]
Meg az 1280x768 is elég érdekes felbontás lehet :p
1ébként milyen hiba van a készülékemben? 😊
EU 1.1, + textura patch. A hiba az ön készülékében lehet😊
(megj.: az XP-m 2006. márciusi telepítés, tehát mégcsak a friss OS-re sem tudom fogni.)
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fákjúal!
PSN ID.: Beegabor
De azért azt nekem senki ne mondja hogy a jóval szebb és kidolgozottabb látványvilág nem dob a játékélményen, mert rögtön tökönszúrom magam 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
800x600-ban már jól fut viszonylag..de így nagyobb lett a gépigénye az biztos 😊
Szal akinek meg van kérem küldje el nekem!! Még1x eredeti game.exe Biohazard4-rõl. Pecselni akarok azért kéne, THX!!!!!
Fákjúal!