5443
  • tototto
    msot már itt is de amikor benyomtad még nem :)
  • Maxtreme
    Nálam jók :)
  • tototto
    nekem nem jönnek be a képek
  • Maxtreme
    Akit érdekel a cucc, szedheti az oldalamról.

...és végezetül még 2 kép:

• LMNO
    ez mind szép és jó csak mire jól fog kinézni, már senki nem fog játszani vele :)
    én se fogom végigtolni még egyszer a még szebb graf miatt
    mondjuk nekem a patch óta igazából semmi bajom a kinézetével, úgy kellett volna kiadni, vagy legfeljebb akkor pár hónappal később
  • tototto
    na haladunk a végén majd videokártyát is cserélni kell az uj effektek miatt :)
    karácsonyra meg valaki ki adja a directx10es peccset is :)
  • Maxtreme
    Extreme highres Leon:

Hamarosan az oldalon :)
  • tarti19
    berakoma resi 4 lemezem ps3-ba és elviszi:)
    kipróbáltam:D:D:D:D:D
  • tarti19
    jah igaz jogos:)
    sok infó volt eccerre:D
  • Maxtreme
    mondom nem nextgen konzol vazz :)
    Resi4 hol van ps3-n meg x360-on cseszed? :)
  • tarti19
    hihi a válasz ps3, 360 és még páran...
    sztem az a baj sokakkal hogy összekeverika konzolt a pc-vel elég csúnyán
    a konzol az ugye játákra lett kitalálva régena pc meg interaktivitásért felügyel meg további nem játákra való felkészültséget lát el elsősorban.
    namármost volt egy srác szebb grafikát akar mint konzolokon.
    ez megmondom miért nagyon nehéz, mert teljesen átkell ültetnia játákot, új forráskod meg miegyéb kell neki... nem beszélve arról hoyg ez kifejezetten konzol stuff és csak adoptálva lett.
    Bár én a ps2-t nagyon csípem szerettem és fogom is, mert egy igen életképes termékről van szó ami igaz a végét fújja, sztem minden idők legsikeresebb és tán legjobb konzolgépe eddig amit megcsodálhattunk.
    és egy apróság engem elsősorban nem a grafika ejtett rabul ps2-n bár nagyon rácsodálkoztam hogy egy ilyen "öregedő gépre" ilyen szép grafikájú játékot képesek készíteni, hanem az ami rejlik benne azaz a tartalmi részletessége és sokoldalúsága.
  • tarti19
    szia, sztem végig lehet tolni.
    én sem pikk-pakk vittem végig közel 19 órámba tellett első ps2-es végigjátszásom. deh aztán iszonyatosan felgyorsult a sebességem és már 5-6 óra is simán összejött deh akár 3óra alatt is végigtoltam igaz tommyval és spinyóztam.
    Továbbá a merchants rész sztem a legnehezebb bónusz:) deh nagyon csúcs csúzlit kapsz jutalmom:D
  • MerlinW
    Úgy érzem, én teljesen kultúrált "hangnemben" írtam neked. Vigyázz pulyka, a stressz öl...
  • DarkSector
    Az a hiba ami nálam volt az egészen más, úgyhogy amiről nem tudsz semmit, ott ne okoskodj, mert nem azért írtam, hogy én vagyok a király, mert ezt kitaláltam, hanem mert rajtad és a haverjaidon kívűl több százan nem tudják kiszopni az ujjukból, hogy mit tegyenek, ha kijelez a gép valami hibát....
    Ha neked ez nem érdekes, akkor menj tovább azt szarjá rá, de nem kell belekötnöd....legalábbis asszem nem ezt szokták a többiek csinálni....
    De ha ez neked öröm, akkor nyugodtan kérdezz, és én szívessen válaszolok....

Csak ebben az egy topikban legalább minden 2. hsz-ban az van, hogy nekem ez nem megy, nekem ilyen hibaüzenet van, meg ezt nem tudom peccselni.....na ezé írtam, azoknak AKIKNEK kell...
  • MerlinW
    OFF

Értettem én. Többnyire hardveres és két fajta ütközés és probléma okozhat windows-ban "fatális hibát" játékoknál:

1 - hardveres probléma: driver probléma, nem kell kifejtenem.

2 - Dynamic Link Library: DLL és/vagy DLL verzió ütközés, ahol a felhasználni kívánt függvények nem megfelelőek

szokott segíteni ugye a megfelelő directx függvénytár, esetleges videokodekek vagy azok eltávolítása (többnyire ezek másznak bele a jtékok lelki világába, ezért nem ildomos csomagokat használni)

3 - Registry Collosion: Ez tágabb, de a lényeg hogy regisztrációs adatbázis bejegyzések ütköznek, hiányoznak függőségek, eseteg korlátozva vannak a helyes működésben valamilyen külső behatás miatt (vírusírtók, démonok, szoftveres tűzfalak, stb).

segítenek a registry pucoló programok, az ismert forrásból származó programok telepítése, külső alkalmazás eltávolító eszközök, illetve a kézzel való pucolgatás a 'Local' csoport 'software' ágában.
    Ha egy program úgy van megírva hogy alapértelmezett beállításokat használ reg.bejegyzés hiányában az, de csakis az működhet úgy ahogy leírtad. Amelyik nem úgy van megírva, mint pl. az EA programok 99%-a, azok nem fognak úgy elindulni, mert orcán vágnak egy nincs telepítve a program közlekedési táblával, miután nem találják a kedvenc könyvüket a megszokott polcon (a korral járhat).

Itt megoldás lehet, ha ért hozzá valaki, hogy kiüti a programból az olyanokat mint elérési út, telepítési forrás vizsgálatokat. Ez sem mindenhol egyszerű de sok szoftvernél 10 perces hexeditorozás.

Lényeg, hogy nem kiröhögtelek, hanem mosolyogtam, mert olyan büszkén tálaltad a spanyolviaszt:) Természetesen nem mindenki tanul számtechet, nem mindenkit érdekel ilyen mélységben, és tuodom hogy milyen klassz kis apró örömeket tudnak nyújtani ezek a véletlen felismerések.

Szal no offenz, egyszerűen csak ez egy fórum, millió topikkal, ott kell hirdetni az igét, ahol témába vág.

ON
  • DarkSector
    Jah
  • ffxi
    Mért? Meg van határozva a napi betűkészelted?
  • DarkSector
    Bocs de ennyit nem tuok már elolvasni, de biztos igazad van...
  • DarkSector
    Olvasd végig azt a szöveget mégegyszer, hogy mi abban a felfedezés és akkor írj...:D lol
  • Maxtreme
    lol :)

DarkSector:
    Egyébként nem a hülyéskedés miatt írtam hogy nehéz eset vagy.
    Először azt ecseteled nekünk (régebben is) hog a ps2-es relase mennyivel szebb mint a Pc-s, utánan mikor végre kezded belátni hogy nincs igazad, (persze nem válalod) azzal jössz hogy Te már a konzolos verzióknál is szebbet szeretnél PC-n.
    El ne mondjam neked, ha úgy nézzük Pc-n a legszebb. Mond már el nekem hogy melyik (nem nextgen) konzolon van lehetőség szűrésekre? Mert hiába szép a graf ha a textúrák elmosott szarok, illetve befigyel a fűrészfog effekt.

Nameg a nehéz esetet nem csak erre a postodra érttettem, csak eddig nem tettem szóvá a dolgot.
  • MerlinW
    Én még mindig azon a felfedezésén röhögök, miszerint a nem registry-függő programok elindulnak telepítés nélkül is:) Rákontra hogy minden 2. topikba be írja:)
  • DarkSector
    Tudom, de unatkoztam....
    És néha kell hülyéskedni egy kicsit....
    De most komolyan honnan lehet leszedni ilyen pacheket, és te honnan tudsz róla, hogy mikor jön az újjabb pach?
  • Maxtreme
    Te aztán nehéz eset vagy öcsém..
  • DarkSector
  • DarkSector
    Én szeretnék egy szebb re4-et...mint amik konzolon vannak...amíg nem jön az 5...
  • DarkSector
    GC->PC->Ps2???
    Én ist erre lennék kiváncsi!
    Azé várom a pacheket....
    A wii eddig a legjobb....
  • ffxi
    Világosodj mán meg.
  • Maxtreme
    Naja, dehát magyarázhat itt az emeber a sok "okosnak" :) (akinek nem inge)
  • Seth
    szerintem ezen már bőven túlvagyunk, gc után pc és lemaradva ps2 a sorrend (az új wii verziót nem tudom milyen lett)
  • DarkSector
    Jah gondolom, de bízom benne, hogy azért legalább egy ps2-es szint lesz belőle...
  • DarkSector
    Remélem érdemes pach-elgetni, mert van mit bepótolnia.
    Verziók közti különbségek....
  • Maxtreme
    Hát ahhoz képest hogy milyen volt az alap resi 4, ez csodálatos :)
  • DarkSector
    Oksy, de így azért gázosnak néz ki....nem?
  • Maxtreme
    A patchel. De mivel az első kiadás, még nincs minden kész. (Ezért kell majd még 1-2 dolog hozzá hogy kiegészüljön) Az oldalon majd írom az instrukciókat.
  • DarkSector
    Baloldal, allulról a másodikon a végbossnál is texturapach-el fényképeztél, vagy az a régi textúrázottságot mutatja?
  • Maxtreme
    Gondotam szólok hogy megjelent az ultimatte texture patch első kiadása.

Csináltam pár képet az eredményről.

A linkeket este felé megtaláljátok az oldalamon.
  • DarkSector
    Mindenki benyomta a kódokat oszt ennyi....
    Nem hiszem, hogy valaki 100%-ra tólta vona, sőt még a prof módot is csak kevesen vitték szerintem....
  • tarti19
    Hali sziasztok
    az a kérdés merült fel bennem emgkérdezem ki tolta ki 100%-ra a Resi 4-t?
    és kinek menynire teccett:)
    én még ps2-n zúztam írtózatosan komoly szinten a gammát:)
    meg si lett az eredménye:)
  • arni17
    ok ok nagyon köszi hog segítettél :)
  • DarkSector
    Próbáld meg....
    Nekem 256-os kártyám van, de játszottam már olyan beállítások mellett, ahová 512 volt írva....