Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék könyvtárában vannak a mentések a SaveData.dat fájlban

Köszi a válaszokat, még 1 kérdésem lenne. Hova rakja a játék a mentéseket?

Maxtreme
jaja! A lámpa késõbb (a vége felé) már valamicskét érni fog, de a torkolattûz tény hogy nem világít 😊

csanesz
Észrevettétek, hogy a fegyver torkolattûze nem világítja meg a környezetet, embereket? És a lámpa az övön is felesleges, mert nem világít meg semmit. Nem fontosak, de a többi verzióban benne vannak.

Maxtreme
Jó tulajdonság, így is kell😊

MerlinW
vállalom ha tévedek...

[merlinw.org]

Maxtreme
Van is miért <#wilting><#vigyor><#wink>
peace😊

MerlinW
Ez esetben én kérek elnézést.

[merlinw.org]

Õ C&C3at és Residentet mondta nem ezeket. De nem baj. 😄

NeoMaN
Azért elég egyértelmû, hogy Resi 4 totyikban a Resi 4-rõl beszél valaki.
😄

Maxtreme
A resi topikban szerinted mirõl beszélnék?

NeoMaN
😛PPPPPPPPP

OMFG

MerlinW
De ezt nem mondtad...

[merlinw.org]

Maxtreme
b+ én a resi4-rõl beszélek h 30-ra van limitálva 😊

MerlinW
De álljon itt pár RAPS kép...

FEAR FPS értékek:

Mindenkitõl bocs az OFFért befejeztem. Vannak emberek akiknek felesleges infót osztani.

[merlinw.org]

Maxtreme
Nincs erre utaló beállítás, a játék 30 fps-re van limitálva. Ugyanúgy mint a C&C 3 és sok 1ébb game.
Miért olyan nehéz ezt elhinni?

MerlinW
Nem használok fraps-ot, de valszeg van benne erre utalóü beállítás, vagy nemtom mit mér.

100Herz-en üzemelõ CRT-n, VSync-et bekapcsolva maximum ~100FPS-ot fog produkálni

[merlinw.org]

Maxtreme
Ja és persze nem Vsync mellett értendõ a limit, hanem anélkül (szal arar se lehet fogni h attól van)

Maxtreme
Mondom van 30-as limit..indíts el már 1 frapset.

Nem kell elmagyarázni, tisztában vagyok vele.. Teljesen játék függõ 1ébként hogy mennyi az elég.
Tv-kel nem of korsz, mert ott van elmosás, azért folyamatos a 25 fps.

MerlinW
OFF

Nincs 30-cas limit. Egy játék ahhoz, hogy teljesen folyamatosnak tûnjön a szemnek kb 50-60fps-re van szükség (hosszú elmagyarázni miért, ha érdekel utánaolvasol). 30-35 felett, nem zavaró, maximum fárasztja a szemet. PC-s játékok nem keverendõk össze az analóg TV-kkel.

1280x768 pedig 16:9-es felbontás.

Milyen hiba van a készülékedben nem tudom, hidd el nem felvágni akartam a középkategóriás (de lassan már az sem) konfigommal, pusztán segítségként, összehasonlításként írtam. Ha lassú nálad az általad írt paraméterekkel, vagy a gépedben van gyenge láncszem, vagy az OS lelakott (sok futó szervíz, optimalizálatlan registry, fragmentált lemezek, kevés VMEM és/vagy hely).

Már hozzászoktam itt is és máshol is ehhez a stílushoz, de jól esne ha a nem megérdemelt stílusban való visszakérdezés elõtt utánanéznél a dolgoknak. Mind az FPS mind a felbontással kapcsolatos kérdésed az elsõ találatok közt szerepel google-ban.

písz

[merlinw.org]

Maxtreme
35-40-el mi? Mikor 30 a limit.
Meg az 1280x768 is elég érdekes felbontás lehet :p

1ébként milyen hiba van a készülékemben? 😊

MerlinW
3ghz prescott, 2GB DDR400, GF6600-al 1280x768-ban 35-40fps-el szalad.
EU 1.1, + textura patch. A hiba az ön készülékében lehet😊

(megj.: az XP-m 2006. márciusi telepítés, tehát mégcsak a friss OS-re sem tudom fogni.)

[merlinw.org]

DarkSector
De gyorsan...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Háát pedig a lényeg az ez!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Aszerint csináltam barátom. Na mind1 lehúzom a rendes európait asszem. Még1x thx mindenkinek.

Fákjúal!

Seth
mivel biohazardal nem mûködik a patch. Kell vmit csinálni hogy olyannak lássa,mintha re4 lenne,akkor jó, de nemtom hogy, olvass vissza

PSN ID.: Beegabor

ffxi
A pecs install sikeres volt, de különbség nuku 😞

Fákjúal!

Maxtreme
<#miaz>Most hogy mondod <#fejvakaras><#idiota>

Seth
azzal vigyázz mert belehalhatsz <#idiota>

Maxtreme
Én is anélkül vittem végig, és szintén teteszett..
De azért azt nekem senki ne mondja hogy a jóval szebb és kidolgozottabb látványvilág nem dob a játékélményen, mert rögtön tökönszúrom magam 😊

Olcsy
Nemám már h ez olyan lényeges legyen!Én patch nélkül vittem végig, és úgy is nagyon tetszett a grafi!Meg hát a billentyûvel is könnyû lövöldözni!

Maxtreme
ehh 😄

Maxtreme
Patchel meg az highres textúrákkal?
Kötve hiszem

Alwares
Lol! Nekem a 9600PRO 1280-ban vitte egy röccenés nélkül 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mucsácsó
6600-at nekem is megfektette 1024-ben 😄
800x600-ban már jól fut viszonylag..de így nagyobb lett a gépigénye az biztos 😊
DarkSector
Megy a pach?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maxtreme
Milyen vasad van? Ugyanis én nem vettem észre hogy változott volna a performance igény, pedig nincs 1 erõgépem.

ffxi
Megvan! Köszönöm mindenkinek!!!!

Fákjúal!

Bence94
fent van az 1.1 patch

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Igen és így lehet cserélgetni a mentéseket...

mucsácsó
Hát ég és föld a retail verzió és az 1.1-es patch + textúra pack közötti különbség.. 😊 szépen kimaxolták a grafikát 😊
MerlinW
Patch + Skotinoulis együtt a kettõ.

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig jó a link

[merlinw.org]

Ja és melyik a jobb? 😄
Skacok akkor most milyen textúra javító módszerek vannak? Ezt vágom: Skotinoulis Texture Patch. A másik meg egy sima "mezei" patch?!?!? Mivel nagyon rég voltam itt!!! Bocsi a láma kérdésért......
ffxi
Jaj, de nekem a Biohazard-rõl kéne, nem a Resident Evil-rõl.
Szal akinek meg van kérem küldje el nekem!! Még1x eredeti game.exe Biohazard4-rõl. Pecselni akarok azért kéne, THX!!!!!

Fákjúal!

ffxi
Kösziszépen barátom 😊

Fákjúal!

csanesz
a mentés csak a SaveData file, ugye? beállítások meg minden ebben van?

Seth
elküldtem mailedre

ffxi
Nem mûxik a letöltés 😞

Fákjúal!