Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme

Shep
Hol tárolja a játék a mentéseket, mert megint végigvittem és el akarom rakni a mentéseket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zola2000
A játék nekem 485mhz powerpc processzorral (flipper) 285mhz ati videochippel 576i felbontásban szebben fut mint pcn (igaz a cuccot már 2005ben játszottam végig xD)

A

Seth
végigviszed a játékot, újrakezdésnél már választható az új ruha

PSN ID.: Beegabor

hali! tudja valaki hoyg az mitõl lehet hogy amikor megnézem a readmeben azt irja hoyg az 1.0 van nekem de mégis mikor fel akarom rakni a patchet az azt irja ki hoyg már fennvan pedig hát szeirntem nincs. nem lehet valahogy megnézni játék közben hogy tényleg az 1.1 megy e?
ja és tudja valaki hogy lehet továbmenni annál a résznél ahol a börtönbe az ajtó két oldalán van a zár, de ashley még véletlenül se akar odamenni segiteni:s
thnx^^
ffxi
Kéne ez a szám.
Mi a címe?

Fákjúal!

Shep
Hát a második videobol a zene a mi ért valamit, Resi 2-es skint hogy lehet csinálni Leonra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mucsácsó
azta, második videó...nézzétek meg :D
Pár érdekes dolgot fel lehet fedezni: Ashley átmegy a falon, meg ott a szobor átmegy azon a kapun...meg végig Ashley hangja helyett (nyögések, etc.) a Leon hangja hallatszik :D Ráadásul a végén nem tudom, hogy merrefele fut a kõ elõl, de az biztos, hogy nem ott ahol kéne alapból :P Sõt, a videó legvégén nagy búgás is van :DD szóval ez tényleg vmi széthaxolt cucc lehet :P

szerk.: azzzta, ezt a videót láttátok? MI A FRANC? :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=4SiTDtqdS3E&NR=1
NAMEG EZ, FELTÉTLEN NÉZZÉTEK VÉGIG, ASHLEYNEK A...hát méretei enyhén szólva obaszósak :P
http://www.youtube.com/watch?v=GGqDonDtUbg&NR=1
DarkSector
És nem a Konzol a jobb, hanem a port a szar....<#integet2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezt montam éppen, hogy még a konzolos szintet sem fogja elérni....
De még ha 2-3 pach-et kiadnak...talán...<#circling>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
ja az más :)
De akkor is szar :p :D

Seth
nem ilyen, ez egy agyonhackelt cucc ,saturation valszeg valahol a 150% körül lehet:)

Shep
Leon-t átoperálták nõvé? :)

Maxtreme
hát nem azért, de szvsz ezek a fények már k*rva zavaróak. A kapcsoló is úgy világít vazz mintha 1 kisebb atombomba ronbanna ott:))

Meglett,ütögetni kellett a a ku**a gombot<#hehe>

csanesz
Azt még kihagytam, hogy a PC-s verzióba Ashley pulcsija nem libben, pedig kéne neki :D

csanesz
Azért ez a patch sem vmi nagy szám. Sok fényforrás még most sem világítja meg az emberkéket, és amikor a házban lövöldözünk Luissal, na azután kint olyan nagyon sötét van, és még az az átkozott lámpa sem világít semmit <#idiota> nézzétek meg ezeket, itt nagyon jók a fények
Jó mondjuk ez GC :)
Videó 1
Videó 2 (a lézeres folyosós rész:)

Hello!
Most kezdtem és visszaolvastam,de nem találtam megoldást eddig.
A 3 fickó rámgurítja a követ és szaladnom kell.Futok is ,de nem nyomok semmilyen gombot - villog a "2"-es gomb - de hiába nyomom nem reagál és meghalok.Olyan,mintha csak egy videó betét lenne ,de nemtudom irányítani a karimat.1.10 patch van és gamepaddal játszom,eddig ha kellett tudtam szaladni:/

Légyszi válaszoljon valaki pls!

ffxi
Inkább nem kockázatom meg, mert újratelepítéssel jár.

Fákjúal!

MerlinW
Nemtom... ki köll próbálni:)

[merlinw.org]

Shep
Na senki nem mondja meg?

ffxi
Csak ruszkis verzióhoz jó?

Fákjúal!

MerlinW
Biohazard 1.1.1 patch:
Resident Evil 4 russian version 1.1.1 (14/70MB)
http://patches-scrolls.de

[merlinw.org]

Shep
így kell ennek a folyasónak kinézni a patchel?

Shep
Valaku tudna betenni képet a kastélyon belülrõl (patchel) arról a teremrõl aminek a végében Ashleyvel elfordult a fal, tehát a sok oszlopos részrõl.

Sziasztok!

Ha valakit érdekel Resident Evil 4 teljes végigjátszás + tippek, trükkök, szereplõleírások 26 oldalas scannelt verzióban, írjon egy mailt, és küldök elérhetõséget.

[email protected]
HYALL
Légyszi ha valaki tudja hogy pc-n a bizonyos számok mien billentyûhöz passzolnak alapbeállításokon írja le.
Most kezdtem el végigvinni és elég nehéz kitalálni:<#szomoru1>
Elõre is THX.

DarkSector
Hová kell érte lemenni?
Kb valami támpontot, hogy hol vagy, mert van egy olyan rész, mikor ki van kötözve a falhoz és le kell lõni a csattokat róla, de lemenni érte szerintem nem kell egyszersem...

sziasztok!elakadtam annál a résznél mikor a kastélyban le kellene mennem a kiscsajért!tudna vki segiteni 1 picit?
Shep
Tudna valaki küldeni egy mentést a kastélyból, hogy megnézzem milyen lett a fényekkel megdobva?

Seth
kevés a videókártyád

Hali! most szedtem le a játékot , de nem tudom inditani valaki segitsen please.ha inditani akarom ezt irja ki 1 ablakba:
Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert d3dx9 30 dll nem találhato .az alkalmazás ujratelepitése megoldhatja a problémát.pedig már ujra telepitetem a játékot is meg a directx9c is.eként valoszinü h a VGA kártyám szar hozzá?? mert geforce 4 mx 4 40 em van és szar 64 megabytos:( ]
Shep
Jó közben rájöttem, hogy a textúra packról beszél, de az engem nem érint, túlságosan csili-vili lesz tõle.

Maxtreme
Picit olvass vissza és megtudod :)

Megcsináltam, összeakadt az Ace mega codecs pakkal. Töröltem, most fut rendesen.

xfile és xscr mappákról beszélek, a graf tuning.

Shep
érdekes azt hittem a patch azt is javítja Milyen xcf mappákról beszélsz?

Kb, felraktam az 1.1 patchet, meg bemásoltam a könyvtárba az xcf meg milyen mappákat és nekem is hasonlóan néz ki.

A praám az, h a movies könyvtárban lévõ mpg-ket nem játssza le játék közben, csak elkezdi és 1-2 másodpercet visz belõle. Windowsban le tudom játszani õket. Ötlet?

Shep
így kell ennek kinéznie a Patchel?

Hi!
Most kezdeném el a játékot, de van egy kis problémám.

A videókat (ami játékon belül a sztorit viszi meg a rendeseket) nem játtsza végig, csak elkezdi, megy 1-2 másodpercig, aztán a kamera rááll vmire és csak hangok vannak, de a modellek sehol. Tud vki tanácsolni vmit?

Olvasgattam vissza, de vki összeírni, h miket érdemes feltenni? Milyen patch meg mi ez az egér dolog? Köszi!

Shep
Van valakinek ötlete az miért lehet, hogy próbáltam a netshow-s verzióra rányomni az ázsiairól európaira patchet és azt írja (ill. gondolom, hogy azt írja mivel franciául van), hogy az ákármi.dll verziója nem megfelelõ. Na mindom lássuk akkor mi van ha kitörlöm ekkor már az indító file verziója nem tetszett neki.

Shep
Az 1.1es patch jó a biohazardhoz is, vagy csak rendes Resihez?

teran
re15120631133116
re15120631111336

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most látom mennyivel ütösebb lett a patchel azt hiszem végig kell vinnem megint, csak elõbb elintézem Venomot :)

teran
Sziasztok tudnátok nekem segiteni egérel nem tudom irányitani hol kell beálitani mert nekem nem sikerül<#violent>

Vinsanity15
SZazstok tudna vki egy serialt a gamehez?

Vinsanity is back!!

DarkSector
Megnéztem az 1.1-es pachet...és ugyanaz mint konzolon....<#wave>

ffxi
Minden megoldva!!!!!

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!
Grafika megoldva, ég és föld között a különbség. De nincs egééééééééér :(

Fákjúal!

DarkSector
Igen gyorsan válaszoljon erre valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ffxi
Mondjatok vmi okosat! Nem Biohazard-os hanem rendes RE-s verzió és pecs után így néz ki nálam a cucc. És egér patch sem mûxik ez alatt.

Fákjúal!