5443
-
#4283 A verzióra gondoltam...
Van EU meg UK....és sokan az EU-ra panaszkodnak, hogy ilyen hibaüzenetet ír ki nekik... -
ChrisTucker #4282 Szerintem az. az elején lehet a nyelvek között választani... -
arni17 #4281 köszi akkor minden játékot felhuzhatok maxra amihetz 256-ot ír -
#4280 Szerintem simán szakítani fog rajta maxon is.... -
arni17 #4279 Számít ha a én videokártyám 128 Mb mert iylen a videokártyám :Georce 7300Gt mert minden jó csak az nem ba fog szagatni vagy majd nyugottam felhuzhatom max-ra?? Ezt a kérdés már sok helyen felraktam de sehol nem válaszolnak rá nagyon ürölnék ha itt válaszolna valaki!!Előre is köszönök mindent -
#4278 EU resi 4-ed van nem? -
ChrisTucker #4277 Oké köszi. Esetleg nem tudod, h miért írhatja ki ezt a hibaüzit mikor raknám fel a patcht? -
#4276 Háát ha nem akarsz órákon át anyázódni.... -
ChrisTucker #4275 Sziasztok!
Van egy olyan apró problémám, hogy mikor raknám fel az 1.1es patcht akkor ad egy ilyen hibaüzenetet, hogy: No game requiring an update is installed on this computer. :( és még 1. azt a Jack manust akinek a keze a toronynál átváltozik szárnyá, azt is célszerű gyorsan és egyszerűen megpusztítani a rockettel? -
#4274 'okosság' = crack -
amnex #4273 megpróbálom.) -
#4272 Ezt másold be a játék könyvtárába. -
amnex #4271 hali, resident 4evil 4 (euro verzio) v1.1 patchel van nekem,
és nem tudom müködésre birni a mouse aim.ot 2.0-át próbáltam :S
valaki okos segitsen..
kérem -
#4270 FIGYELEM!!!!!!!!
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira..... -
#4269 Jó lenne vmi fasza megoldást találni erre a biohazardos peccselésre mer próbáltam ugy ahogy az oldalon vagy registrivel de nemmüxik sajnos. -
#4268 Én már 1 párszor mondtam, de nekem végülis tök 100. -
zsozsizsá #4267 Miféle 'okosságokat'?? -
#4266 Ha már warezolsz, miért nem raksz rá inkább 'okosságot', ahelyet hogy szórakozol mindenféle emulátorral (YASU és társai), egyébként ezek nem minden gépen működnek. -
#4265 helo maxtreme szerinted jo lenne ha az oldalad be lenne linkelve a banner alá? -
zsozsizsá #4264 HY most töltöttem le RE 4-et és fel is tettem ,de nem megy mer azt írja ki h tegye be az eredeti lemezt vagy összeférhetetlenség támadt egy emulátorral, pedig nincs is emulátorom.:(
Van egy yasu hozzá azt is exéztem és utána elindítom a játékot ezeket írja ki!!
A haveromnál feltettem a yasut elindítottam és ott érdekes jó volt!?
A Tini Ninja játékal is ez volt a probléma de azt valahogy sikerült több próbálkozásból, de ez nem!
HA tud valaki segíteni az jó lenne. -
#4263 höhö :)
-
joubi #4262 igen ám de nem talalom a registryben azt a bizonyost h átirjam..sima keresséssel nem ad ki semmit!pls help!!! -
#4261 Még1 kép a készülő textúra packból :)
Elvileg jövő héten jön. (hétfő) Nagy részét a textúráknak a GC-s verzióból operálja át a srác a PC-s resibe :) -
#4260 Lesd meg Maxtreme oldalát: http://resi4.uw.hu/index.html -
joubi #4259 nekem a biohazard-os verzio van de peccselni szeretnem...vmi olyasmit irtatok h registry-be kene atirnom dolgokat.pontosan hogyan tudom atirni?elöre is köszi! -
Szeszmester #4258 Bocs, tárgytalan, azokat már rég megszereztem, csak egy új shooter helyet találtam és ez megzavart. -
Szeszmester #4257 Bugos a game?
A target practice D-t küldöm, csináltam 3400 pontot úgy, hogy 25/25 (Ashleyt nem lőttem). Ennek ellenére egy darab bábut nem kaptam. -
#4256 Mentéseim -
goofyD500 #4255 Sziasztok! Miközben játszottam sokan segítettek, ha kérdésem volt. Már egy ideje végignyomtam a játékot, (itt közzé is tettem az eredményem), de újabb segítéget szeretnék kérni. 2 hete elszált a vinyóm, amin a mentésem volt, és elbuktam az egészet. Ha valaki esetleg el tudná küldeni nekem a végigjátszott mentését, azt nagyon megköszönném. Végigszeretném mégegyszer nyomni, de már extrákkal.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném!
[email protected] e-mail címen vagy vegyen fel partnernek MSN-en: [email protected]
Előre is köszi! -
valaminick #4254 LOL ottvan a föoldalon:P -
valaminick #4253 Hi mi ennel az oldalnal a kód a kitomoriteshez ha pl a mouse aim meg egyeb patchot toltok le? mert ott sehol nem talalom.. http://resi4.uw.hu/addon.html -
#4252 Itt mindenki... -
david599 #4251 shotgunnak meddig lehet felvinni a lövéserejét és a kapacitását? -
david599 #4250 csá, most regeltem a sg-re! Van aki ps2 jáccik a residentel? -
PrayerCook #4249 jólvan arcok, már megtaláltam mindent.
az az origi exe em volt jó, azt megtaláltam máshol a "tényleg" eredetit. valszeg ami be van linkelve az már módosított. jelszó is megvan :) -
PrayerCook #4248 hát de azt nem vágom, hogy ha ki akarom csomizni a textúrákat akkor mér kér passwordöt. senkinek nem kért? már visszaolvastam mindent, de nem találok megoldást. amúgy a peccs sem akar felmenni, pedig átírtam a regisztrit rendesen.az itt belinkelt eredeti exére is kicseréltem, és akkorsem megy fel a peccs.szal ha van 5let, akkor az jó lenne. -
#4247 Ok tessék egy "ezer500" -
#4246 nincs mit, ezeröccáz' xD :D -
#4245 ox megköszönné(nk)m...:D -
#4244 Ha valakit érdekel felpakoltam a frissített textúra packot saját (khm...céges ) tárhelyre. Szal nincs több megaupload, lehet nyugodtan tölteni :)