Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
egyértelmû hogy azt nyomd ami normálisan fut, különben elmegy a kedved az egésztõl, célozni se tudsz normálisan

PSN ID.: Beegabor

csanesz
Mit ajánlotok?
-Mivel a gépem nem elég jó a patchelt játékhoz, szaggatott szenvedés gyönyörködve a fényekben,
- Vagy patch nélküli játék, csúnyácska, de normális sebességgel.

Sztem az utóbbi.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
1.1-es patchet feltetted?

[merlinw.org]

Bence94
helo és hogyan kell beélesíteni mert bemásoltam a játék mappájába az xfile
,xsrc mappát de nem megy ugyanugy szar a grafika?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ffxi
Hali! El tudna vki küldeni nekem az oroginal game.exe-t a Biohazard4-rõl? nekem sajna nincs meg :(
[email protected]
Köszönetem!!!

Fákjúal!

MerlinW
jó a meaupload. IE-ben kell megnyitni, letölteni a toolbart, és utána töltheted:

Filename: Skotinoulis Xfile Texture & Mer..rar
Filesize: 201.87 MB

[merlinw.org]

Bence94
lécci

Bence94
helo hol tudnám letölteni a Mercenaries packot mert a megaupload már nem jó.meg nézegettem máshol is de nem tom melyiket szedjem le mert van 25 mb stb

ffxi
Hali! El tudna vki küldeni nekem az oroginal game.exe-t? nekem sajna nincs meg :(
[email protected]
Köszönetem!!!

Fákjúal!

MerlinW
visszaolvasol, ott van arra is a megoldás

[merlinw.org]

Olcsy
Hogy tud futni meg zombikat lerúgni Ada abban a cípõben?LoL<#nyes>

ffxi
De jók ezek a képek, de sajna nálam nem megy fel a patch :( mert Bio hazard-os verzióm van.

Fákjúal!

Seth
<#eljen> akkor jó

Maxtreme
lol elgépeltem a kép linkjét..

Maxtreme
Sötté van, köd is, dinamikus fények is :)
Szal sztem amit a patch hozott, az meg is maradt a textúra pack után is.

Maxtreme
Igazából az elsõre nem tudom a választ, de mindjárt keresek 1 mentést ahol sötét van :)
Sztem nem baxta el.
Géppigény tök ua. :)

Seth
igen,az sokkal jobb lett volna :D
bár a felsõrész nagyon pöpec
ja egy kérdés. A patchelt verziót nem rontja el?Úgyértem afények, köd rendesen megmarad, nem vedlik vissza az alap szarra. Ja meg mégegy ^^, teljesítménybeli változás?

Maxtreme
Inkább tették volna Leon-ra? <#idiota><#idiota><#vomit><#vigyor>

Seth
Hát az a harisnya nem kellett volna Ada-ra, anélkül jobban tetszik, így sokkal kurvásabb :)

Maxtreme

Maxtreme
NA még kép:)

Ez már az updatelt textúra packal:

Megeszem a kalapom ha néz így ki PS2-õn :)

Maxtreme
Köfi :) Enyém kicsomizva csak 390mb:)

MerlinW
Skotinoulis Texture Patch:

http://www.megaupload.com/pt/?d=8MNQ9XOZ
http://files.filefront.com//;7003007;/

Mindkettõ pakk kell. (a kettõ kitömörítve 641MB) Simán be kell másolni az xfile és xsrc könyvtárakat a re4 könyvtárba.

[merlinw.org]

Maxtreme
Textúra patch után <#hawaii>

1ébként a készítõ szerint még nem teljes a dolog, szal lesz ez még sokkal jobb is <#finom>
(jelen esetben a karaktereken látszik legjobban a difi)

DarkSector
Nyugi megnézem...
Én örülnék a legjobban, ha sokkal szebb lenne, mint ps2-õn!!!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
de te még azokon sem láttad a különbséget(vagy csak nem akartad beismerni, csakhogy neked legyen igazad) ..... na mind1, nem vitatkozom veled többet, tudom hogy nehéz eset vagy

DarkSector
Azért kértem képeket...
Rémlik?<#wave>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem is kéne...

Seth
ja hogy te még patchelve nem is láttad, jajj b+ akkor mirõl vitatkozol??....^^

Maxtreme
Ehhez a 450mb-s realase-hoz egy linket elfogadnék :)
Amit én találtam az csak 175mb (xlife) + 25mb (Xscr)

thx =)

DarkSector
Nem ha a késre gondolsz, de nagyon egyszerû, mert nemsokára megszerzem én is...pc-n a pach-et és megnézem...
Ja és ps2-n nekem nem foly-t ki a szemem, és mástól sem hallottam, hogy zavarta volna a látvány..

Seth
értem de ettõl függetlenül be kéne látnod hogy a pc-s re4 jóval ütõsebben néz ki,nem folyik ki az ember szeme pl a tanyás részen a távolban táncoló receficéktõl ( patch nélkül persze hasonló a színvonal, de rendesen kikalapálták vele). Említetted hogy semmi különbséget nem vettél észre javítás után. No itt Maxtreme is említtete vmikor jóval korábban,amikor patch kijött, hogy õ sem lát változást, de azért mert vmi rossz verziós patchet rakott fel, vagy vmi ilyesmi. Nem így jártál esetleg te is?? Vagy csak egyszerûen vak vagy? ^^ Nézd má meg azokat a fényeket az uccsó két képen, ps2-n nem néz így ki

DarkSector
Alig várom..:D

DarkSector
Meg fogsz lepõdni, de enyhén nyomtam ps2-õn....<#whatever>
Utoljára 6.kezdésem volt proffessional fokozaton kb 7-8000000 lóvéval....

Seth
ezekszerint nem toltad ps2-n....,én itt most be tudom rakni ps2-be, és elindítom ugyanúgy pc-n, nyakamat rá hogy a pc-st fogom szebbnek látni ^^

MerlinW
Tegyétek fel patch után a
Skotinoulis Xfile Texture and Mercenaries Xscr texture patch mod-ot. Durvajól néz ki vele a játék. Tûéles parallax texturák, stb. (450MB)

Google-val megtaláljátok.

[merlinw.org]

DarkSector
Ezt az otthagyást azért megnézném.....

Ps2-es Leon készen áll az összemérettetésre....:

Seth
ps2 - gc közt azért volt pár jottányi különbség. Ez a patchelt resi4 meg úgy otthagyja a ps2 változatot csak úgy loccsan (oké,egyedül irányításba lehet belekötni,illetve a játékhoz képest ratyi átvezetõ filmekre)

DarkSector
Gc csak asszem annyiból volt jobb, hogy az 2-3 emberrel többet tudott mozgatni egyszerre ilyen graffal...
De nagyon nehéz különbséget tenni a két konzolos közt...

Akkor ez most a Resident Evil Crysis????
<#vigyor3>

Maxtreme
Nemtom konzolon milyen, (GC-s képeket láttam, az odabax..tény) de ahhoz képest hogy milyen volt az alap, 1 crysis lett belõle:))))

1ébként már csak a lowres textúrákkal van gáz. Más sztem a helyén van.

DarkSector
Köszönöm szépen....majd meghálálom.

Ezek alapján egy kis különbség talán van, de még mindig iszonyat messze érzem a konzolos verziótól.
Én meg örültem volna neki, ha ez lett volna sokkal szebb és mégegyszer végignyomhattam volna durva graffal...

De hát ez az átka a potolásoknak...<#rinya>
A PS2-õn igazi gyilkos volt a grafika ehhez képest...

Maxtreme
Tessék.. De csak a Te kedvedért..

Patch elõtt, az alap PC-s relase

..ez pedig patch után:

Végülis tényleg semmi difi...

DarkSector
Lõjj be néhány képet...
Légyszi-légyszi-légyszi....<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

DarkSector
Hát ez lenne a lényeg, hogy ne legyen éles!
Ez nem crysis, hogy brutálsteril textúráknak kell lenniük...
Ilyen konzolon is...gondolom....mert én konzolon nyomtam meg pc-n pach nélkül...
Csak láttam képeket amin összehasonlítják a pach-es képekkel a sima képeket, és szinte semmi különbséget nem lehet látni...!!!!!!!!

Maxtreme
Nagy büdös fenét nem.

csanesz: Nemtudom miylen géppel tolod, de nálam pl semmit nem vett vissza a performance-ból a patch. 1280-ba 4XAA és 8XAF-el ugyanúgy 30 fps mindenhol mint a javítás elõtt.(ugyebár ez a limit)
Pdig nincs 1 atomerõmûvem.

csanesz
sztem sokat javít. tele van most mindenféle fénnyel, de viszont nekem egy kicsit elmosottabb lett az egész játék. eddig éles volt, de most sztem a patch elmosta.

DarkSector
Én megnéztem a pach-et és szerintem nem sokat javít a grafikán...

csanesz
:( a patchtõl most jobban beszaggat:( na de ez várható volt

DarkSector
Nem függ semmi a végigjátszástól.....
Csak professionalon ad egy lézerfegyvert....

Az Alien-t a falon lévõ palackokkal kell lefagyasztani, és így sebezhetõ....