Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
"a nõvérem aki Kanadában él foylton 20dolcsisokat küldözget már annyi van belõle mint a szemét XD"
"a ti szüleitek enm néznek kisgyereknek oylan 5évesnek titeket?"
"és ha kijön PC-re akkor a legjobb barátnõm megszerzi nekem.az õ bátjyának yolan ismerõsei vannak akik minden játékot felvásárolnak és elkunyerálja tõlük avgy átégeti és aztán nem nehéz elkérnem,minden egyes játékom tõlük avn kivéve aszem 1-et avgy 2õt XD"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nemtom nem akarlak megsérteni vagy ilyesmi, de hányas cipõt hordasz?😛P
Mert amit irtál abból az derül ki, hogy maximum 12-13 éves lehetsz😊 ami nem baj !!! csak észrevehetõ abból ahogyan írsz😊
vagyis nem vennék meg,nem adnának rá pénzt,Ps2-re 40 amerikai dolcsi,nem sok a nõvérem aki Kanadában él foylton 20dolcsisokat küldözget már annyi van belõle mint a szemét XD
csak apám bedugta a bankba wááááá
a ti szüleitek enm néznek kisgyereknek oylan 5évesnek titeket?fú az né anyám néha borzasztó....én 9évesen láttam a Kaptár-t és 10évesen olvastam el könyvben(Re:a orzalmak kastélya)éshát nagyon szeretem a Resi-t,és ha kijön PC-re akkor a legjobb barátnõm megszerzi nekem.az õ bátjyának yolan ismerõsei vannak akik minden játékot felvásárolnak és elkunyerálja tõlük avgy átégeti és aztán nem nehéz elkérnem,minden egyes játékom tõlük avn kivéve aszem 1-et avgy 2õt XD
és épp irtam neki a barátnõmnek,a legjobbnak sms-t,hogy kérdezze meg elõre is kinek lesz meg!mert a nõvérem barátnõjének az összes rezi játék megvan ez is,csak mint ps-ra ha jól tudom vagy xbox-ra avgy valamire---szóval azzal nem megyek sokra....
Your fate has be written! You’ll die!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN ID.: Beegabor
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
en is csináltam most fejeztem be

re2 nek nem valami jó
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
érdemes megnézni milyen értékeléseket kapott😛
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Remélem még ebben a hónapban jön. Devil May Cry 3 ápr 18.-án, szerintem nem akarják kiadni 1 hónapban , ezért is spekulálnak sokan , hogy inkább május vége
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elvileg március végére datálták,de én halottam valami áprilisi idõpontot is!
Ti tudtok valamit errõl?
Ennyi! :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
A másik dolog amire kiváncsi vagyok hogy Resi 4-nél a gamecube vagy a ps2 verziót fogják vajon portolni??
Szívem szerint a ps2,mert abban van Ada-s mellékszál is, viszont gamecubost a szebb grafika miatt. Meglássuk, ps2-re tippelek