Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Sajnos a kiadás dátuma az üzleti spekulációk miatt tolódik...
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor meg reménykedjünk,hogy nem valami újabbfejlesztésü StarFuckos védelemmel látja el majd az Uborkasoft a játékot ( mert az biztos lesz rajta )és nem csak image fájlba fogjuk bámulni, hanem tudunk majd vele játszani is 😊
"Availability: This item will be released on May 2, 2006. You may order it now and we will ship it to you when it arrives. Ships from and sold by Amazon.com"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
PSN ID.: Beegabor
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Release Data
Resident Evil 4 Ubisoft 04/28/06 US
Resident Evil 4 Ubisoft 06/09/06 EU
jó lenne ha US-ben lenne már, mert akkor lesz CLONE meg mindenbizonnyal törés is...
még nem kell feladni a reményeket, amcsiban még elég korán van most, kitudja...lehet ma vagy holnap lesz vmi warez... 😊
pl: Onimusha 3
"Minden bizonnyal nem a Capcom Europe fogja azt értékesíteni, hiszen régen nem foglalkoztak PC-s átiratokkal, ezért egy külön kiadót keresnek a feladatra. "
Hát nekem ebbõl úgy jön le, hogy ha ki is jön, sokat fogunk rá várni ugyanis valahol azt olvassuk, hogy cooming soon és mindig kitolják az idõt, valahol már lehet kapni.
Az utobbi szerintem meg csak elírás.
Arról érdekes mód nem olvasunk seholsem,hogy nem a Capcom írja majd át pc-re, holott minden oldalon a Capcom szerepel, mint kiadó.
"bûvös kõr"
Valami hülye terjesztette csak ezt az egészet, hogy lesz pcre és ha LESZ is majd talán nyár végén 😞
nem sok reményt fûzök hozzá, de remélem tévedek.
Inkább örüljünk annak, hogy ismét elkészítik pc-re is.
Én is várom, már majd be Resident Evilezek 😊
Eleve szinte a csodával határos módon meglepõ, hogy kijön, szal ha még 2 hónapot kell ávrni akkor azt féllébon kibírjuk.
Nem sok esély van rá,de hátha...
Your fate has be written! You’ll die!
hát nem tudom, én nagyon bízok az április 28-ban...
nagyon szeretnék már vele játszani, hülye fejemnek úgy megtetszett, meg most el is kellene vmi jó gáma...
+GAMEFAQS.com
Resident Evil 4 Ubisoft 04/28/06 EU
Resident Evil 4 Ubisoft 04/28/06 US
meg mégegy helyen megnéztem, ott szintén ez a dátum szerepelt...
nemtudom mi az igazság, mindenesetre én msot nagyon be-resizõdtem, nagyon tetszik a game, jó kis hent lesz, és örülök hogy ilyen jó értékeléseket kapott! 😊
De tényleg 10évesen olvastam a könyvet és röhögtem h rá van irva h 18éven felül,marhára jó könyv és rémálmaim sem voltak XD
Your fate has be written! You’ll die!