5443
-
#1199 Áhh.. ennek tuti nekiesek :DDD -
#1198 benne van, de ahhoz előbb végig kell vinned a játékot (lehet utána neki se állsz ennek,annyira eleged lesz a sok öldöklésből a végére :D) -
#1197 Hát rohadtul remélem hogy ez bent lesz a pc-sben is :))) -
#1196 Mivelhogy ez a Resi egyik fő ismertetőjele.
:DDD -
#1195 csáposfejűek..hát igen, erre már rájöttem, hogy csak ha fejlövés hatja meg őket.. :D
Gideon Wieth: kitöröd őket :P -
#1194 Resi 4 Mercenaries
Gamecube ill. PS2.
Grafikailag a GC nagyon odaveri a PC-s változatot (ami szvsz irdatlan fos a képek alapján), és az élmény is iszonyat egy nagy TV-n. Többek közt ezért vettem Gamecube-ot.
A videjót meg nézzétek meg, elképesztő ahogy bedurvul.
:D -
#1193 tipp.: 1,Ha ügyes vagy jácc Vadnyugati mesterlövészt... Lődd a dinamitot az ember kezében...
2, A baltásoknak először a kezét lőjétek meg...
3, hagyd hogy közel jöjjenek az emberek, lődd fejbe majd rugd meg...(egy rugással több embert is el lehet intézni...)
Így egyenlőre ennyi...:D -
#1192 az is egy megoldás :P a videós kérdésre (mivel lehet vidókat kiszedni a játékokból pls válaszoljatok) -
#1191 tipp a csápfejűsöknek:
Ha már ügyesen fejen találtad az embereket kinő a fejére egy plágaszörny...
Namost ha az ember testéd lövöd sok lőszert pazarolsz mert ha a fejét lövöd akkor gyorsabban döglik meg. -
#1190 Én belőttem manuálisan :) -
#1189 GAMEPADOSOKNAK...
Menjetek be a Setupba és gamepad...gamepad pattern select... itt állítsátok be a saját gamepadotokat... akkor jo ha látjátok hogy a jobb oldali analog karra is be van irva valami... utána ezzel lehet zoomolni... -
#1188 kösz az extra gyors " választ" hogy mivel lehet kiszedni videókat?? Hát halljátok a 2 chapter eleje amikor a két részt kelll összeszedni és berakni az ajtóba ott megizzadtam rendesen...
Viszont kivételesen nagyon nem teccik hogy élethű... Leonnak remeg a keze célzásnál + alany is mozog... hát igy kurvanehéz az ipse kezében lévő dinamitot kilőni... de maga a játék naon jó.... -
newc22 #1187 Zoomolni hogy lehet gamepadon HELP!!!!! -
#1186 Detto :D :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kutyák sem voltak gyengék vazz.. Remélem nem lesz belőlük túl sok :D
-
#1185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bizony, bizony :DD Én is teljesen ugyanígy vagyok :D meg most már azért ezektől a "normál emberektől" is jobban hogy is mondjam...tartok...:DD Valahogy ezek gecirondák is, meg szívósak, sok golyó kell velük...És nem kell sokszor eltalálnia, hogy megmurdelj :D Szóval valahogy nem szeretem azokat a szutykokat én sem.. -
#1184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NA amikor megjelentek azok a paraziták, utána vmiért kerültem a fejlövéseket :D Messzire elérnek és veszélyesebbek amikor ott kalimpálnak össze vissza a csáppal -
#1183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen, csak lőni köll mint az állat :)
A csápos gecik kurva idegesítőek, főleg ha sokan vannak. Majd lesz 1 olyan rész ahol 2 vagy 3 fűrészes gecivel "zárnak össze", egy 5 lépésnyi nagyságú araneban.. Na az élvezetes lesz :DDD
-
#1182 Hát én már csak egy X360-nal lennék így... :D -
#1181 a nagyobb csapatokat pl ugy csináltam ki hogy folyamatosan sétálva hátrálok,ök odaszaladnak de pár méter után lassan jönnek,ha összegyült 1 kupac akkor sörétessel közéjük -
#1180 én a boss-okat mindig rocket-tel ölöm:D:D -
#1179 inkáb mégse töltöm ha ien a grafek meghát ps2-őn nagyon jó a grafek jah meg ott már megszoktam az irányitást meg mióta megvan a ps2 elég keveset gépezek ez sztem érthető!:D:D -
#1178 én pont ott járok,eddig összegezve graf jo,irányitás szokatlan és kissé gázos,logikai megfejtök kevesebb mint elözö részekben,és sztem lényegesen könyebbek
szerencsére kiszedték az 1 kulcs miatt 100x szaladgálj oda vissza stilust,viszont megmaradt a löszerrel valo sporolás,tehát nem a játék nehéz hanem kevés mindig a löszer:) -
#1177 dettó...nekem is beakad, de nem 1 mp-re azért, de megakad, az tény...és akkor tudom, hogy jön vmi :D de egyébként nem ott tartok, ahol írtad...
SpiritFire: hú, szerinted?..mégis miről pofázunk itt 2-3 oldalon keresztül? Meg ez PC-s játéktápig.. -
#1176 igen? nem rémlik. De felesleges arra költeni a pénzt, plusz sok helyet foglal -
#1175 hát maikor az első gnómot ölöd akkor már lehet veni vagyis ps2-őn vettem én:D:D:D -
#1174 de ki adták? -
#1173 Én hallottam arról hogy a 4 lenne PC-n -
#1172 ott tartasz ugye, hogy 2 út felé lehet menni?
Ott van egy bal és jobb oldali út, a bal oldali ahol nem a főszörny van egy picit könnyebb mert el lehet bújtatni a csajt,majd ott jönnek láncfűrészesek, hát azt billenytűzettel lehetetlen megcsinálni sztem..
PS2-n jobb tolni, mert ott jobb az irányítás
Nálam nem izgalmas mert beakad egy mp-re ha jönnek az ellenségek -
#1171 akkor hol van még rocket launcher tee :D -
#1170 videót mivel lehet készíteni... mondjuk ha ki akarom szedni a játékból vagy ilyesmi..??? -
#1169 szerintem teljesen felesleges pc-re is töltened ha ps2-n megvan -
#1168 PC-re a 4-et mikor adták ki? -
#1167 hát rocket launcher-el simán le tod nyomni én is ugy szoktam a boss-okat meg a nagy ellenségeket megölni!:D
-
#1166 hát én vettem, de lehet hogy lehet találni -
#1165 én most töltöm érdemes tölteni vagy nem mondjuk ps2-őn is most nyomom ugyhogy nem tom? :D -
#1164 nha, énis már chapter 2-n vagyok...és 2. boss talán...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!chapter elején lestem ám, hogy az embereknek a fejére ilyen csápok nőttek...és elég szépen is sebeznek hogy rohadnának meg :D
szal most egy ilyen óriás jön ellenem, és az a kutya is leugrott oda akit kiszabadítottam :) ezt az óriást hogyan kell megölni? Csak szimplán lőni, és mikor kijön az a szarság a hátán akkor azt kaszabolni, majd ezt párszor ismételni...ennyi lenne? Mert mindig vagy elkap és megölel, majd jól a földbedöngöl, vagy agyonvág szimplán :D
-
#1163 igen mert nincs egeres irányítás és gamepaddal könnyebb de billel is meglehet szokni... -
Antrax #1162 Xsak azért kérdeztem mert szóba jött a gamepad -
#1161 hogy csináltok videókat?? Én is berakok néhányat ha megmondjátok :D:D
de pls válaszoljatok hogy lehet e utközben shotgun-t találni és HOL vagy pedig vennem kell minden képpen?? -
#1160 pcés verzió mi más ?? emu grafikáján nem vitatkoznánk ennyit ::DD