Üvegtigris 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
szerintem ne oszd itt az észt

szerintem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Duddits
Mi a drága? Elöszõr is... A mienkbe asszem 400 Ft. Aztán kinek mi a retek? Szerintem nem retek.

fifi! Szerintem ne te döntsd el, hogy ki menjen moziba...

Meglepõ dolgot mondok.Én is tudtam,hogy nem eredeti.Mivel DVD-n sem jelent még meg,így nagyon valószínû,hogy borítós sincs.Személy szerint marhaságnak tartom,hogy ilyen ócska borítót a drága festékpatronnal kinyomtassak,fõleg a retek minõségû film miatt.

fifi
omg!
húzzál el a moziba a premierre!!!
<#lama><#banplz><#ejnye1>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
sztem rajtad kívül senki nem gondolta, hogy eredeti lenne...
<#lama><#taps><#wilting>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csiaki
Gondolod van a mozibemutató elött rendes hivatalos dvd borító?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Mekkora FAKE ez a kép!!!Szerepel a Bochkor is a listában.Az meg az 1-ben volt.+ilyen élkialakítással nem csinálnak borítót.

bertino
ITT

ilyet nem tudni... lúzer

És honan lehetne letölteni az üvegtigris 2-õt fizetés nélkül

Írjatok KÖSZI
Dichter
Az ilyeneket jó lenne, ha elõre jelenznéd, hogy Spoiler, ha már ilyen türelmetlen voltál, és letöltötted. Mi szeretnénk a moziban megnézni, és akkor röhögni rajta. Köszi

Ahhoj
lécci bírjátok ki premierig, hagy legyen még nekünk is vmi újdonság 😉

Törölt felhasználó
Legnagyobb duma:

Csoki:Lali,mennyire vagy túszul ejtve?Sörhöz odaférsz?

😊))
Ombika
Az uj tricili megalol!! 😊

Bandee1987
Én is elmegyek megnézni a moziba. Bár én nem bírtam ki, és legalább a sample-t leszedtem és megnéztem. Nos, az alapján kegyetlen jó lesz a film 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Csiaki
Csoki káromkodik benne rendessen...

Dichter
Feltételezem legalább annyi káromkodás lesz benne, mint az egyben, ezért valószínûleg igen. De ki nem szarja le ezt szerinted egy moziban? Õk is keresni akarnak, nem fognak ilyen apróságokkal foglalkozni, mint korhatár.

Web mester
Kórhatáros lesz?

REALista
Ez az egész balhé egy jól kitalált reklámkampány volt!!!És szerintem jól is sikerült!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csiaki
ja csak dvdn nincs 5*8 méteres vetitõ vászon bazz...

Duddits
A DVD az normális...

bertino
huzás a moziba 12 nap mulva, normális lesz a verzió, ezt garantálom

EmThor
szerintem az egész csak a reklámra ment ki... ingyen volt

miért árultad el? szerintem aki olyan naiv, hogy ilyesmire küldözget sms-eket, az meg is érdemli.

pláne, hogy ingyen is letölthetné...
Duddits
Mi az, hogy színvonalas? <#confused>...

bolka!

Azt a linket, amit írtál, senkinek nem ajánlom, mert utána néztem (engem is érdekel a film, de kicsit fura volt, hogy ilyen smswebes oldalt még nem láttam).
Szóval az emelt díjas sms, amit az oldalon írnak az egy Internetes Kaszinóra küld pénzt és persze nem a tiedre, hanem azéra, aki azt az oldalt csinálta.
Elnézést a kifejezésért, de elég szemét volt az aki azt az oldalt csinálta.

VIGYÁZZATOK, NE DÕLJETEK BE!
AZ OLDAL AHONNAN MEG ELVILEG LE LEHET TÖLTENI, (ill. a link ami a bolka által megnevezett oldalon van) EGY MÁSIK SMSWEBES OLDALRA VISZ, AHONNAN PERSZE NEM LEHET LETÖLTENI REG NÉLKÜL.

MÉG1X VIGYÁZZATOK!

Üdv:
gerpetya
Web mester
Kórhatár van?

Én abban bízom, hogy a sok letöltés ellenére moziban is megmarad ez a nagy érdeklõdés a film iránt. Ahogy Rudolf Peti is megmondta, ezzel azt a lehetõséget fosztják meg a filmkészítõktõl, hogy a jövõben is dolgozhassanak ilyen színvonalas produkciókon.
Web mester

bertino
plzdelhtxvm

bertino
hátha arra meg rászakad egy gyár, kamaz gázolás helyett :_ |

schrank
a film szempontjából igen értékes információval szolgáltál <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
jah, de egyébként sem adnánk linket ;P
max 19.-e után, de spec én akkor sem ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

grebber
Ilyet itt ne kérjél mert már a nyakunkon a vadászkutyák nyomoznak büntetnek börtönbe csuknak a végén 😄

Next PC upgrade: 2022

Bennfentestõl hallottam, hogy a 2-ben nem impala lesz, hanem 74-es Mercury Cougar. aki nem ismeri az USA autókat, annak itt egy kép, bár ez 72-es:

http://www.4wheelz.net/virtual/carz/mercury/1972_cougar/1972_mercury_cougar2.jpg
szevasztok tigris rajongók!!!
eltüdná nekem küldeni valaki hogy honnan lehet letölteni a filmet
nagyon megköszönném
[email protected]
elöre is köszönöm
SoDI---
Tényleg durva, hogy olyan torrentes oldalakon sincs kint, ahol minden más kint szokott lenni. 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

desigo
dagad a botrány...
desigo
becslések szerint kb 60 ezren töltötték le
az durva
Ahhoj
aha

grebber
Mé osztanak valamit ingyé?

Next PC upgrade: 2022

desigo
alap,hogy moziban nézem
nem sajnálom tõlük a pénzt én sem😊
MOZIBAN nézzétek!
Amúgy jó film... Már bánom, hogy láttam.
Lehet, hogy moziban is megfogom nézni. Támogatni kell a magyar médiát! Egy barom volt, aki kijuttatta. Még igy sem éri meg általában nem jön vissza a forgatás költsége sem! 😞

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Ahhoj
moziban érdemes megnézni

bertino
jaja lehet, hogy mindegy, de azért még nem ment el az esze :-)

ebben tényleg van valami, aktívban azt mondta: "legalább ne a Workprint verziót lopták volna el, hanem a végleges, teljes változatot"

bertino
pénzéhes ? ezt mibõl szûrted le ?
tudod miért vártak idáig, mig leforgatták a második részt ? mert nem volt péééénz

szívembõl hazudnék, ha nem mondanám azt, hogy egy ilyen kultfilmet moziban kell megnézni, hogy ezeknek az embereknek meglegyen a tisztességes hasznuk a filmen

nem tudom mit szólnál, ha te volnál a Rendezõ, meg procucer, egyben szereplõ is, és még sorolhatnám

a többi filmet leszarom, amerikai, francia, jöhet bármi, ami annyira nem szeretek, de ez olyan, amit nem lehet pótolni, ez a magyar poénáradat és nekem nagyon bevált!
Alap dolog lesz, hogy megvásárolom DVDn :-)

a rudolf petinek mindegy - innentõl kezdve minden pénz a mozik és pataki ági producer, a forgalmazó és férje zsebébe vándorol.
egyiken sincs zene. így nyilván azt szedd le, ami nem rövidebb 20 perccel.
desigo
miért ennyire pénzéhes?
OKé.Majd ugyexem.De még 13 nap addig...
bertino
Rudolf Peti két kézzel tekerné ki a nyakát az ilyeneknek o_O x)