648
-
Chief #407 sux! -
-
Ha egy mozijegy árához hasonlítjuk az első rész két dvd-s árát, akkor szerintem nem olyan elrettentő az a 6000 Ft. Mert ugye egy mozijegy is 1000 Ft fölött van (Bp.-i plázaviszonylat) egyedül oda nem nagyon megy az ember. És ha már elmegy vesz magának valamit enni-inni. Simán ottmarad 3 rugó, ha csak ketten mentek. Az a maradék 3000 Ft szerintem megéri azt a rengeteg extrát, és azt, hogy akárhányszor meglehet nézni. -
Csináljon már valaki egy bannert ide :) -

-
Üvegtigris 1 lemezes kiadás 1390 Ft, 2 lemezes kiadás pedig 5990 Ft.
De ha megnézed a fenti linkek egyikét, akkor láthatod, hogy még a drágább is egész jó vétel, mert a Fapumát 9990 Ftért vesztegetik.
-
Jah, igen, bocsi, elolvastam. Sorry.
-
"most megnézem a 2-t moziban"
még nem látta ;-) -
Hol nézted te a 2-t moziba?? Nem is adják még... -
Inquisitor #398 Szerintem az Üvegtigris 1 olyan 1000 alatt gyári lemezen megkapható, most megnézem a 2-t moziban, és majd azt is megveszem DVD-n. Ha nem ér meg egy 1000-est, akkor szar film, és akkkor írható lemezt se éri meg, ha meg jó film, akkor tenni kéne róla, hogy legyen pár újabb jó magyar film.
Szerintem. -
hát akkor minek töltöd le ? ... -
DVDMester #396 "A beszélgetés után a friss levegőn nézegettünk a Művész mozi előtt egy fekete Audit, amin egy Üvegtigris 2 felirat virít szerényen. Kovács Gábor producer odaszólt, hogy ezt ne nagyon fotózzuk, mert nemigen egyeztethető össze a film miliőjével."
Na akkor most bassza szájba a jó kurva anyját az egész rinyáló banda, ASVÁstól
producerestől.
Ezért vegyek én 5000 forintos DVD-t, na nem inkább letöltöm, annyira nem nagy szám ez a film. -
igazad lehet...
majd akkorra néhány okos ember pontosan kiszámolja hányan töltötték le, és hány száztrilliómilliárd ft kárt okoztak vele... érdekes módon arról sehol sincs szó, melyik sutyerák lopta el a WP lemezt... pedig nem lenne nehéz kinyomozni. -
mozibemutató előveszik kicsit megint a botrányt, most nyugi van ha észrevettétek, szal bemutató előtt megint nagy felhajtás, hogy meglegyen a reklám szinte ingyen! -
#393 Miért az elsőnek volt eleje és vége?
Nem is történet a lényeg ,hanem a sok hülye beszólás, a sok káromkodás, a karakterek.Simán elviszik a hátukon a filmet.
Persze akinek ez nem jön be ,az csalódni fog.
Én jól szórakoztam mindkét részen :) -
oaken #392 Csak benéztem és írtam.Kicsit túloztam, annyira nem rossz, de tényleg elaludtam rajta, lehet nem a film miatt!
Minden Üvegtigris rajongótól ezúton elnézést kérek! -
se eleje se vége!!
nem mesélek mert lenyakaznak!!
vizirider öcsém vizirider -
Na vegulis milyen lett? Csak penteken latom :( -
lol mi van itt?
kár ide írni addig amíg nincs premier
ugyis csak a veszekedés megy kb -
azt viszont én nem tudom nagy hirtelen, hogy ez ilyen éjféltől vetítős téma, vagy hogy lesz? -
jan 19 -
Nagyon szerettem az 1-et, remélem a 2 is lesz olyan jó. Mikor is lesz a moziba? -
Már el is ment...
-
Ez a fekete-fehér nekem is feltünt, de már csak miután letelt a 4 perc.
Ha számodra tényleg egy nagy nulla ez a film, akkor mit is keresel itt? -
tomo #383 amig nem latta senki a filmet, milyen infot akarsz még? -
nakato #382 Nem lehetne, hogy a filmről folyjon itt az eszmecsere? Én ugyanis a filmmel kapcsolatos (nem warez!) infókra vagyok kíváncsi, valamint véleményekre, élményekre. De ha csak egymást szidó hsz-eket látok, nem lesz értelme látogatni ezt a topicot. -
persze!
és mi kérünk elnézést!

-
Csak utánnad!
Szivesen! -
Menj a jó francba! Nem fordult meg abban mikroszkópikus agyadban, hogy itt van olyan aki nem olyan gerinctelen, hogy letöltsön egy lopott verziót és még nem látta a filmet??????? Fontos volt elárulni a végét???? Az ilyen ökröktől hülyét kapok komolyan mondom! Kösz szépen, mindenki nevében! -
vegyél akkor!
szted kit érdekel? én sem szeretem az XY zenét, ígyhát nem is megyek a topikjába ilyen okosságokat beböfögni...
bye -
pofonegyszerű a magyarázat: ne látogasd a topicot. -
oaken #376 Fekete-fehér patronról még nem hallottam, biztos jól mutat a fehér a fehér papíron.:)Amúgy számla nélkül 3000 ezer meg színes is csak jó helyen kell venni. Nem tudom mi olyan nagy szám van ezen a filmen én az első rész felénél elaludtam annyira unalmas volt!Volt pár jó beszólás, de ezen felül egy nagy nulla volt!6000 Ft -ért inkább veszek valami értelmesebb filmet. -
már alig bírom kivárni, hogy pénteken nézzük ;) -
Chief #374 Dádics fiú, már megint nem férsz a bőrödbe? -
Remek, te meg ménem mész el kapálni a mezőre ahelyett, hogy spoilerezel????
Barom -
Nagyon jóra sikerűlt ez a film.
Sanyi nagyon hüe megint, de Ő a legjobb.
Megint az úton maradt a tajiga a végén.
-
nekem is a kétlemezes van meg, a rengeteg extrák miatt simán megéri :-) -
xpress.hu-n még mindig 6000 Ft az első rész 2 lemezese változata. De amennyi extrát mellékeltek hozzá. Egyszer kibírja az ember. -
nanaá
-
Dudditsnak ezek szerint fogalma sincs arról, hogy egy HP-ba cirka 4000 Ft a fekete-fehér patron, míg a színes 7000 körül van. Ahhoz képest az a 400 tényleg semmiség. Nem baj, ő inkább világuralomra törne itt.
Mellesleg én is elítélek mindenféle warezt ezzel a filmel kapcsolatban. Én is mint annyian, letölthettem volna és már rég megnézhettem volna. De számomra ez az egyetlen magyar film, amit mindenképp megnézek moziban és még a DVD verzióra is képes vagyok pénzt áldozni. Ha lesz belőle 2 lemezes változat, akkor természetesen arra.