Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
fifi! Szerintem ne te döntsd el, hogy ki menjen moziba...
húzzál el a moziba a premierre!!!
<#lama>#lama><#banplz>#banplz><#ejnye1>#ejnye1>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#lama>#lama><#taps>#taps><#wilting>#wilting>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Írjatok KÖSZI
Csoki:Lali,mennyire vagy túszul ejtve?Sörhöz odaférsz?
😊))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
pláne, hogy ingyen is letölthetné...
Azt a linket, amit írtál, senkinek nem ajánlom, mert utána néztem (engem is érdekel a film, de kicsit fura volt, hogy ilyen smswebes oldalt még nem láttam).
Szóval az emelt díjas sms, amit az oldalon írnak az egy Internetes Kaszinóra küld pénzt és persze nem a tiedre, hanem azéra, aki azt az oldalt csinálta.
Elnézést a kifejezésért, de elég szemét volt az aki azt az oldalt csinálta.
VIGYÁZZATOK, NE DÕLJETEK BE!
AZ OLDAL AHONNAN MEG ELVILEG LE LEHET TÖLTENI, (ill. a link ami a bolka által megnevezett oldalon van) EGY MÁSIK SMSWEBES OLDALRA VISZ, AHONNAN PERSZE NEM LEHET LETÖLTENI REG NÉLKÜL.
MÉG1X VIGYÁZZATOK!
Üdv:
gerpetya
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
max 19.-e után, de spec én akkor sem ;-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Next PC upgrade: 2022
http://www.4wheelz.net/virtual/carz/mercury/1972_cougar/1972_mercury_cougar2.jpg
eltüdná nekem küldeni valaki hogy honnan lehet letölteni a filmet
nagyon megköszönném
[email protected]
elöre is köszönöm
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Amúgy jó film... Már bánom, hogy láttam.
Lehet, hogy moziban is megfogom nézni. Támogatni kell a magyar médiát! Egy barom volt, aki kijuttatta. Még igy sem éri meg általában nem jön vissza a forgatás költsége sem! 😞
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
ebben tényleg van valami, aktívban azt mondta: "legalább ne a Workprint verziót lopták volna el, hanem a végleges, teljes változatot"
tudod miért vártak idáig, mig leforgatták a második részt ? mert nem volt péééénz
szívembõl hazudnék, ha nem mondanám azt, hogy egy ilyen kultfilmet moziban kell megnézni, hogy ezeknek az embereknek meglegyen a tisztességes hasznuk a filmen
nem tudom mit szólnál, ha te volnál a Rendezõ, meg procucer, egyben szereplõ is, és még sorolhatnám
a többi filmet leszarom, amerikai, francia, jöhet bármi, ami annyira nem szeretek, de ez olyan, amit nem lehet pótolni, ez a magyar poénáradat és nekem nagyon bevált!
Alap dolog lesz, hogy megvásárolom DVDn :-)