648
-
#367 éppen ezt mondom én is...
-
#366 Én arra lennék azért kiváncsi, hogy ki az a patkány, aki a filmen dolgozik, köze van hozzá és mégis ellopja, felb@ssza a netre.
Nem egy sokmillió dolláros hálivudi projektről van szó, hanem az egyik legjobb magyar film folytatásáról, amiből elvileg az a mocsadék is részt vállalt.
Nem értem az embereket...
(bár ez nem újdonság) -
#365 Okéoké, szerintem mindenki így van vele. Éljen a jó minőség! :-) -
ICP #364 Félreértettél.Nem a filmre,hanem a warez verzió minőségére gondoltam.Ha már dvd borítót nyomtatok,olyat keresek,ami az eredeti scannelt változata.Az ilyen csinált,aztán dvd borítónak elnevezett ócskaságok nem érnek annyit,hogy a HP patronokat fogyasszam velük.Majd ha megjelenik rendes dvd verzió a filmből,akkor nyomtatok magamnak egyet.
Üdv! -
#363 Igen, mert én sokat vagyok itt. És nem tudom mi baj lenne... -
tomo #362 nem feltétlen... de azért megfordult a fejedben igaz? :P -
#361 Nem volt semmiféle trükk... (Csak meguntam, hogy úgy bánnak itt az emberekkel, mintha egy senkik lennének.) Ti gondoltak arra. Nem feltétlen magamra gondoltam amúgy se. -
#360 én nem döntöm el, hogy ki menjen, ki nem. csak egy filmmel kapcsolatos topikban NE legyem warez, pláne nem ilyen láma szinten... nem azért van a topik, hogy a sok f@szkalap itt kapjon infót, hogy honnan lehet letölteni a kilopott kópiát. Személy szerint én agyaonverném aki kilopta. Aki árulja, azt meg előtte 2hétig éheztetném, és utána verném agyon. Nagyon fel tudnak húzni ezzel...
Az monjuk másik kérdés, hogy a stáb hogyan válogatja meg a tagjait, hogy belsős ember csórja ki a cuccot. Azért ez is megér egy misét, tehát felesleges sírni, hogy ekkora+akkora a káruk...
"Értem én, de akkor kéne valami házigazda vagy nem tom"
jaaaa, hogy innen fúj a szél? ejj-ejj Dudács, már megint? És ilyen amatőr trükkökkel??? :) -
#359 Rendben. Ha te mondod. -
#358 nagyobb topikban van értelme házigazdának lenni, itt nem igazán -
#357 Mi ellened?
bertino! Most egyből törölni lehetne ha te vagy akár én lennék. De nekem 8... -
#356 tessék... erről beszélek... -
MORO67 #355 szevasztok tudnátok segiteni abba hogy kölcsönkaptam a filmet egy havertól és az én DVD-men kiirja hogy error disc pedig a haver dvd-jén tökéletesen ment söt elvittük még két sráchoz és az eggyiknél ment a másiknál meg nem nemtudja valaki mi lehet a gond lenne rajta védelem különben a netröl lettletöltve -
tomo #354 dudics, te mar megen hazigizda akarsz lenni?
ez mar szanalmas.hu -
#353 Szvsz nem felesleges. Bőven vannak nem ide illő üzik, most minek hivogassunk modit, mikor itt vagyunk mi? Egyikőnk simán be tudja válalni. -
#352 házigazda ide felesleges, behivunk egy két modi-t ha annyira durva a helyzet, de ilyenek miatt... -
#351 Hi all! Én is megnéztem a filmet....(nembirtam ki a premierig)
De aszthiszem tartozok annyival a készítöknek hogy 19.én családostul megnézzük a moziba...:)
-
#350 Értem én, de akkor kéne valami házigazda vagy nem tom. Ellehet kerülni ezeket a dolgokat. Nem kell leugatni, meg ilyesmi. Nem kell hozzászólni és nyugton marad. -
#349 mondtuk szép szóval, aki warezolni akar, ne itt csinálja, ennyi
(olvass vissza hány bamba lúzerjúzer kérdezte meg honnan tudja letölteni) a Warez nem ide való, sztem világos. Innentől ide csak az jöjjön, aki mozizni akar, de ne olyan témával honnan tudja beszerezni, KÉSZ -
#348 Szerintem ne ugass bele mások dolgaiba! Nem nektek kéne eldönteni, hogy ki menjen el moziba és ki nem. Vagy ha beleugattok, akkor nem úgy kéne, hogy takarodj, meg huzzál... Miért nem bírtok kúlturáltam viselkedni, mint máshol a normális emberek? -
#347 szerintem ne oszd itt az észt
szerintem -
#346 Mi a drága? Elöszőr is... A mienkbe asszem 400 Ft. Aztán kinek mi a retek? Szerintem nem retek.
fifi! Szerintem ne te döntsd el, hogy ki menjen moziba... -
ICP #345 Meglepő dolgot mondok.Én is tudtam,hogy nem eredeti.Mivel DVD-n sem jelent még meg,így nagyon valószínű,hogy borítós sincs.Személy szerint marhaságnak tartom,hogy ilyen ócska borítót a drága festékpatronnal kinyomtassak,főleg a retek minőségű film miatt. -
#344 omg!
húzzál el a moziba a premierre!!!
-
#343 sztem rajtad kívül senki nem gondolta, hogy eredeti lenne...
-
#342 Gondolod van a mozibemutató elött rendes hivatalos dvd borító? -
ICP #341 Mekkora FAKE ez a kép!!!Szerepel a Bochkor is a listában.Az meg az 1-ben volt.+ilyen élkialakítással nem csinálnak borítót. -
#340 ITT
ilyet nem tudni... lúzer -
mardel2 #339 És honan lehetne letölteni az üvegtigris 2-őt fizetés nélkül
Írjatok KÖSZI -
#338 Az ilyeneket jó lenne, ha előre jelenznéd, hogy Spoiler, ha már ilyen türelmetlen voltál, és letöltötted. Mi szeretnénk a moziban megnézni, és akkor röhögni rajta. Köszi -
#337 lécci bírjátok ki premierig, hagy legyen még nekünk is vmi újdonság ;) -
#336 Legnagyobb duma:
Csoki:Lali,mennyire vagy túszul ejtve?Sörhöz odaférsz?
:))) -
#335 Az uj tricili megalol!! :) -
#334 Én is elmegyek megnézni a moziba. Bár én nem bírtam ki, és legalább a sample-t leszedtem és megnéztem. Nos, az alapján kegyetlen jó lesz a film :) -
#333 Csoki káromkodik benne rendessen... -
#332 Feltételezem legalább annyi káromkodás lesz benne, mint az egyben, ezért valószínűleg igen. De ki nem szarja le ezt szerinted egy moziban? Ők is keresni akarnak, nem fognak ilyen apróságokkal foglalkozni, mint korhatár. -
#331 Kórhatáros lesz? -
#330 Ez az egész balhé egy jól kitalált reklámkampány volt!!!És szerintem jól is sikerült! -
#329 ja csak dvdn nincs 5*8 méteres vetitő vászon bazz... -
#328 A DVD az normális...