Üvegtigris 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
hát akkor minek töltöd le ? ...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"A beszélgetés után a friss levegõn nézegettünk a Mûvész mozi elõtt egy fekete Audit, amin egy Üvegtigris 2 felirat virít szerényen. Kovács Gábor producer odaszólt, hogy ezt ne nagyon fotózzuk, mert nemigen egyeztethetõ össze a film miliõjével."

Na akkor most bassza szájba a jó kurva anyját az egész rinyáló banda, ASVÁstól
producerestõl.
Ezért vegyek én 5000 forintos DVD-t, na nem inkább letöltöm, annyira nem nagy szám ez a film.
fifi
igazad lehet...
majd akkorra néhány okos ember pontosan kiszámolja hányan töltötték le, és hány száztrilliómilliárd ft kárt okoztak vele... érdekes módon arról sehol sincs szó, melyik sutyerák lopta el a WP lemezt... pedig nem lenne nehéz kinyomozni.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

EmThor
mozibemutató elõveszik kicsit megint a botrányt, most nyugi van ha észrevettétek, szal bemutató elõtt megint nagy felhajtás, hogy meglegyen a reklám szinte ingyen!

Törölt felhasználó
Miért az elsõnek volt eleje és vége?
Nem is történet a lényeg ,hanem a sok hülye beszólás, a sok káromkodás, a karakterek.Simán elviszik a hátukon a filmet.
Persze akinek ez nem jön be ,az csalódni fog.
Én jól szórakoztam mindkét részen 😊
Csak benéztem és írtam.Kicsit túloztam, annyira nem rossz, de tényleg elaludtam rajta, lehet nem a film miatt!
Minden Üvegtigris rajongótól ezúton elnézést kérek!
Magnumrolcsi
se eleje se vége!!
nem mesélek mert lenyakaznak!!

vizirider öcsém vizirider

Sephi
Na vegulis milyen lett? Csak penteken latom 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

desigo
lol mi van itt?
kár ide írni addig amíg nincs premier
ugyis csak a veszekedés megy kb
Ahhoj
azt viszont én nem tudom nagy hirtelen, hogy ez ilyen éjféltõl vetítõs téma, vagy hogy lesz?

Ahhoj
jan 19

jax
Nagyon szerettem az 1-et, remélem a 2 is lesz olyan jó. Mikor is lesz a moziba?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Duddits
Már el is ment... <#nyes>

agyhalál
Ez a fekete-fehér nekem is feltünt, de már csak miután letelt a 4 perc.
Ha számodra tényleg egy nagy nulla ez a film, akkor mit is keresel itt?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

amig nem latta senki a filmet, milyen infot akarsz még?

Nem lehetne, hogy a filmrõl folyjon itt az eszmecsere? Én ugyanis a filmmel kapcsolatos (nem warez!) infókra vagyok kíváncsi, valamint véleményekre, élményekre. De ha csak egymást szidó hsz-eket látok, nem lesz értelme látogatni ezt a topicot.
fifi
persze!

és mi kérünk elnézést! <#lama><#lama><#lama>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Magnumrolcsi
Csak utánnad!

Szivesen!

B0B0
Menj a jó francba! Nem fordult meg abban mikroszkópikus agyadban, hogy itt van olyan aki nem olyan gerinctelen, hogy letöltsön egy lopott verziót és még nem látta a filmet??????? Fontos volt elárulni a végét???? Az ilyen ökröktõl hülyét kapok komolyan mondom! Kösz szépen, mindenki nevében!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fifi
vegyél akkor!
szted kit érdekel? én sem szeretem az XY zenét, ígyhát nem is megyek a topikjába ilyen okosságokat beböfögni...

bye

bertino
pofonegyszerû a magyarázat: ne látogasd a topicot.

Fekete-fehér patronról még nem hallottam, biztos jól mutat a fehér a fehér papíron.😊Amúgy számla nélkül 3000 ezer meg színes is csak jó helyen kell venni. Nem tudom mi olyan nagy szám van ezen a filmen én az elsõ rész felénél elaludtam annyira unalmas volt!Volt pár jó beszólás, de ezen felül egy nagy nulla volt!6000 Ft -ért inkább veszek valami értelmesebb filmet.
Ahhoj
már alig bírom kivárni, hogy pénteken nézzük 😉

Dádics fiú, már megint nem férsz a bõrödbe?

...sose azt nézd...

Blasta
Remek, te meg ménem mész el kapálni a mezõre ahelyett, hogy spoilerezel????
Barom

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Magnumrolcsi
Nagyon jóra sikerûlt ez a film.
Sanyi nagyon hüe megint, de Õ a legjobb.<#vigyor1>
Megint az úton maradt a tajiga a végén. <#hehe>

Zs0lt1
nekem is a kétlemezes van meg, a rengeteg extrák miatt simán megéri :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

agyhalál
xpress.hu-n még mindig 6000 Ft az elsõ rész 2 lemezese változata. De amennyi extrát mellékeltek hozzá. Egyszer kibírja az ember.

bertino
nanaá <#eljen>

agyhalál
Dudditsnak ezek szerint fogalma sincs arról, hogy egy HP-ba cirka 4000 Ft a fekete-fehér patron, míg a színes 7000 körül van. Ahhoz képest az a 400 tényleg semmiség. Nem baj, õ inkább világuralomra törne itt.

Mellesleg én is elítélek mindenféle warezt ezzel a filmel kapcsolatban. Én is mint annyian, letölthettem volna és már rég megnézhettem volna. De számomra ez az egyetlen magyar film, amit mindenképp megnézek moziban és még a DVD verzióra is képes vagyok pénzt áldozni. Ha lesz belõle 2 lemezes változat, akkor természetesen arra.

fifi
éppen ezt mondom én is...

Blasta
Én arra lennék azért kiváncsi, hogy ki az a patkány, aki a filmen dolgozik, köze van hozzá és mégis ellopja, felb@ssza a netre.
Nem egy sokmillió dolláros hálivudi projektrõl van szó, hanem az egyik legjobb magyar film folytatásáról, amibõl elvileg az a mocsadék is részt vállalt.
Nem értem az embereket...
(bár ez nem újdonság)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Duddits
Okéoké, szerintem mindenki így van vele. Éljen a jó minõség! :-)

Félreértettél.Nem a filmre,hanem a warez verzió minõségére gondoltam.Ha már dvd borítót nyomtatok,olyat keresek,ami az eredeti scannelt változata.Az ilyen csinált,aztán dvd borítónak elnevezett ócskaságok nem érnek annyit,hogy a HP patronokat fogyasszam velük.Majd ha megjelenik rendes dvd verzió a filmbõl,akkor nyomtatok magamnak egyet.
Üdv!

Duddits
Igen, mert én sokat vagyok itt. És nem tudom mi baj lenne...

nem feltétlen... de azért megfordult a fejedben igaz? 😛

Duddits
Nem volt semmiféle trükk... (Csak meguntam, hogy úgy bánnak itt az emberekkel, mintha egy senkik lennének.) Ti gondoltak arra. Nem feltétlen magamra gondoltam amúgy se.

fifi
én nem döntöm el, hogy ki menjen, ki nem. csak egy filmmel kapcsolatos topikban NE legyem warez, pláne nem ilyen láma szinten... nem azért van a topik, hogy a sok f@szkalap itt kapjon infót, hogy honnan lehet letölteni a kilopott kópiát. Személy szerint én agyaonverném aki kilopta. Aki árulja, azt meg elõtte 2hétig éheztetném, és utána verném agyon. Nagyon fel tudnak húzni ezzel...
Az monjuk másik kérdés, hogy a stáb hogyan válogatja meg a tagjait, hogy belsõs ember csórja ki a cuccot. Azért ez is megér egy misét, tehát felesleges sírni, hogy ekkora+akkora a káruk...

"Értem én, de akkor kéne valami házigazda vagy nem tom"
jaaaa, hogy innen fúj a szél? ejj-ejj Dudács, már megint? És ilyen amatõr trükkökkel??? 😊

Duddits
Rendben. Ha te mondod.

bertino
nagyobb topikban van értelme házigazdának lenni, itt nem igazán

Duddits
Mi ellened?

bertino! Most egybõl törölni lehetne ha te vagy akár én lennék. De nekem 8...

bertino
tessék... errõl beszélek...

szevasztok tudnátok segiteni abba hogy kölcsönkaptam a filmet egy havertól és az én DVD-men kiirja hogy error disc pedig a haver dvd-jén tökéletesen ment söt elvittük még két sráchoz és az eggyiknél ment a másiknál meg nem nemtudja valaki mi lehet a gond lenne rajta védelem különben a netröl lettletöltve
dudics, te mar megen hazigizda akarsz lenni?
ez mar szanalmas.hu

Duddits
Szvsz nem felesleges. Bõven vannak nem ide illõ üzik, most minek hivogassunk modit, mikor itt vagyunk mi? Egyikõnk simán be tudja válalni.

bertino
házigazda ide felesleges, behivunk egy két modi-t ha annyira durva a helyzet, de ilyenek miatt...

kill3r22
Hi all! Én is megnéztem a filmet....(nembirtam ki a premierig)
De aszthiszem tartozok annyival a készítöknek hogy 19.én családostul megnézzük a moziba...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Duddits
Értem én, de akkor kéne valami házigazda vagy nem tom. Ellehet kerülni ezeket a dolgokat. Nem kell leugatni, meg ilyesmi. Nem kell hozzászólni és nyugton marad.

bertino
mondtuk szép szóval, aki warezolni akar, ne itt csinálja, ennyi

(olvass vissza hány bamba lúzerjúzer kérdezte meg honnan tudja letölteni) a Warez nem ide való, sztem világos. Innentõl ide csak az jöjjön, aki mozizni akar, de ne olyan témával honnan tudja beszerezni, KÉSZ

Duddits
Szerintem ne ugass bele mások dolgaiba! Nem nektek kéne eldönteni, hogy ki menjen el moziba és ki nem. Vagy ha beleugattok, akkor nem úgy kéne, hogy takarodj, meg huzzál... Miért nem bírtok kúlturáltam viselkedni, mint máshol a normális emberek?