648
  • ozsi
  • bertino
    akkor máshol oszd a panaszodat
  • Duddits
    Semmi közöd hozzá...
  • bertino
    kösz!
  • desigo
    A Tv2-n a naplóban lesz szó a filmről...
  • bertino
    megnézted ?
  • Duddits
    Jó, a fanatikusoknak minden az... De én olyanokra gondolok, mint bármelyik hétköznapi ember. Az 1.-ben legalább voltak jó dumák amik megmaradtak... De ebben nem volt.
  • Dichter
    Már miértne lehetne? o_O A csillagok háborújának minden része kultfilm a fanatikusoknak. De ha akarod írok még néhány példát: Keresztapa, Gyűrűk ura, stb.
  • doki11
    bunko vagy báxi
  • desigo
    hát az internetről
  • Duddits
    Hát a 2. biztos nem lesz kultfilm...
  • Seten
    Mi van?
  • agyhalál
    Ha egy filmnek megnézem az első részét és úgy vélekedek róla, mint te, akkor a következő részét arra sem méltatom, hogy foglalkozzak vele és nem tolom oda a pofámat, ahol mások már a 2. részről beszélgetnek.
  • akyyy
    az egy sztem szánalmas volt:)
  • Zs0lt1
    elhiszed, hogy a kutyának az útszéli sz@rát sem érdekli :P
  • jbal
    na én most töltöttem le:Dteljes változat
  • tomo
    a 0. barmennyivel szorzod is 0 marad.
  • Bandee1987
    én pénteken vagy szombaton vagy vasárnap megyek megnézni
  • Seten

Akinek egy csepp esze van, az mindenképp megnézi moziban mert az teljesen más élmény mint otthon.
    Viszont az is igaz, hogy utána érdemes még(legalább)egyszer otthon is megnézni, mert a moziban sok egymástkövető poént elröhög az ember.
    (Így részemről nem károsítok senkit és megadom a tiszteletet is.)

• Bandee1987
    Egy-két hubon tilos megosztani az Üvegtigris 2-t
  • agyhalál
    Kölcsönzés távol áll tőled? Kb. 600 Ft lehet DVD-n, VHS meg még olcsóbb.
    Nem értem, hogy miért nem tudtak DC-n és az ehhez hasonló helyeken olyan erőteljesen fellépni az Üvegtigris 2 esetében is, mint pl. Argonál, Gyűrük ura, StarWars bizonyos részeinél. Ezzel is lehetett volna valamennyire csökkenteni az elterjedését. Ültessék csak le nyugodtan az ilyet, nem siratnám meg. Itt van egy normális magyar film, amit nyugodtan emlegethetünk kultfilmként. Ilyet nagyon kevés magyar film ér el. Erre jön egy gyökér, aki lehet, hogy csak jót akart a neteseknek, viszont nem gondolt bele abba, hogy kibasz a film készítőivel és saját magával is. Lehet, hogy így is nagyon jó bevétel születik a filmből, de biztos nem lesz akkora, mintha nem került volna ki netre a film. Ha meg azt hallja a sok letöltő, hogy nem forgatnak további részt, mert a 2. rész nem hozott a konyhára annyit, amennyit elvártak volna tőle, akkor meg panaszkodnak és petíciókat fognak írogatni.
  • desigo
    Az a durva,hogy már benzinkutakon árulják a filmet.
  • Dichter
    1: Nem kell hozzá 10.000 Ft.
    2: Dobjátok össze a haverokkal
  • bertino
    akkor nézd otthon, haverokkal, meg minden

EREDETIBEN
  • ozsi
    otthon szeretem nézni , haverokkal, meg minden ...
  • desigo
    esetleg mozi?
  • bertino
    akkor tűnés
  • ozsi
    nincs nekem arra pénzem, hogy minden 1es jó filmet megvegyek 10.000 forintért ...
  • ozsi
    most mi a bajotok ??? ha ?
  • bertino
    te is ülhetnél pár évet

gumiszobában
  • fifi

• ozsi
    biztos ül 1 pár évet, ha elkapják ...

tudják már, ki volt ???
  • desigo
    ezzel a hozzászólással nem leszel népszerű
  • ozsi
    nem tudom, ki csempészte ki a 2-t, de nagy köszönet érte !!!!

:DDD :)))
  • agyhalál
    Ez az xpress ára. Ami üzletenként változhat. Nem nagy különbség ugyan, de én pl. az expresshez képest 100 Ft-tal kevesebbért vettem meg a 3 matrix részt. Viszont úgy vettem észre, hogy a legtöbb üzletben általában az express áraihoz hasonló értékben árulják a filmeket. Szóval valamennyire azért mérvadó.
  • Duddits
    Ezt nem én csináltam. Esetleg majd csinálok egy jobbat.
  • Inquisitor
    Nekem tetszik, az üvegtigris logóból (a 2-es nélküli rész) nincs valami picit élesebb? Max. azon kéne finomítani.
  • Inquisitor
    Oké, de van ahol 990-ért adják tudtommal. Néztem asszonynak ajándékba, mert szereti :)
  • Duddits
    Csinálj jobbat ha nem tetszik...
  • Zs0lt1
    mi bajod van vele, teljesen jó.