Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na akkor most bassza szájba a jó kurva anyját az egész rinyáló banda, ASVÁstól
producerestõl.
Ezért vegyek én 5000 forintos DVD-t, na nem inkább letöltöm, annyira nem nagy szám ez a film.
majd akkorra néhány okos ember pontosan kiszámolja hányan töltötték le, és hány száztrilliómilliárd ft kárt okoztak vele... érdekes módon arról sehol sincs szó, melyik sutyerák lopta el a WP lemezt... pedig nem lenne nehéz kinyomozni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem is történet a lényeg ,hanem a sok hülye beszólás, a sok káromkodás, a karakterek.Simán elviszik a hátukon a filmet.
Persze akinek ez nem jön be ,az csalódni fog.
Én jól szórakoztam mindkét részen 😊
Minden Üvegtigris rajongótól ezúton elnézést kérek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Ha számodra tényleg egy nagy nulla ez a film, akkor mit is keresel itt?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
és mi kérünk elnézést! <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
szted kit érdekel? én sem szeretem az XY zenét, ígyhát nem is megyek a topikjába ilyen okosságokat beböfögni...
bye
...sose azt nézd...
Barom
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sanyi nagyon hüe megint, de Õ a legjobb.<#vigyor1>#vigyor1>
Megint az úton maradt a tajiga a végén. <#hehe>#hehe>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mellesleg én is elítélek mindenféle warezt ezzel a filmel kapcsolatban. Én is mint annyian, letölthettem volna és már rég megnézhettem volna. De számomra ez az egyetlen magyar film, amit mindenképp megnézek moziban és még a DVD verzióra is képes vagyok pénzt áldozni. Ha lesz belõle 2 lemezes változat, akkor természetesen arra.
Nem egy sokmillió dolláros hálivudi projektrõl van szó, hanem az egyik legjobb magyar film folytatásáról, amibõl elvileg az a mocsadék is részt vállalt.
Nem értem az embereket...
(bár ez nem újdonság)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Üdv!
Az monjuk másik kérdés, hogy a stáb hogyan válogatja meg a tagjait, hogy belsõs ember csórja ki a cuccot. Azért ez is megér egy misét, tehát felesleges sírni, hogy ekkora+akkora a káruk...
"Értem én, de akkor kéne valami házigazda vagy nem tom"
jaaaa, hogy innen fúj a szél? ejj-ejj Dudács, már megint? És ilyen amatõr trükkökkel??? 😊
ez mar szanalmas.hu
De aszthiszem tartozok annyival a készítöknek hogy 19.én családostul megnézzük a moziba...😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
(olvass vissza hány bamba lúzerjúzer kérdezte meg honnan tudja letölteni) a Warez nem ide való, sztem világos. Innentõl ide csak az jöjjön, aki mozizni akar, de ne olyan témával honnan tudja beszerezni, KÉSZ