Jégkorong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
akkor láttalak 😊

majd legközelebb összefutunk 😊
jbal
aha :Ð

SimaSuna
bent voltál és kólát ittál? 😄
jbal
kint voltam
mondjuk a 3.gól után inkább a diósgyõr meccset néztem a tv-n :Ð
30 helyzet??? 😮
én egy normális lövést nem láttam
meccs meg lesz kedden is Kassa junior ellen

SimaSuna
Következõ MJJSE meccs...
09.12. MJJSE - HC Csíkszereda

09.14. MJJSE - Alba Volán SC
SimaSuna
kint voltál?

néha félek kimenni...Miskolc mijen király hely, jó csapat...
Popovics jó volt, csak nem volt öszjáték...
megkapja Cop a korongot, viszi a kapu fele és hosszút üt bele rövid helyett..és ezért nem gól...
70-30 a lengyelek javára a helyzetek száma...

(most nem hugommal voltam..hálistennek)
tuti megint vihettem volna gyrosozni...
jbal
komoly volt:ÐÐÐÐ
de ez ugyanolyan szar csapat mint tavaly.szét fog sz*patni minket az egész bajnokság

SimaSuna
ez nem jött össze....

5-0ra kikapott az MJJSE...

viszont halálra röhögtem magam a lengyel szurkoló vénasszonyokon 😊
rózsaszín matracra vmelyik játékos neve rá volt írva azt rántgatták a szemem elõtt xD
SimaSuna
Ma MJJSE - Sanok összecsapás!

HAJRÁ MAGYAROK!!
SimaSuna
Ingyenes a belépés a meccsre!

+ jött 4 finn játékos! 😄
"A 4 finn játékos és Robert Cop mellé még csatlakozik további 1 vagy 2 szlovák játékos is és a szakvezetés ezen játékosok közül fogja kiválasztani azt az 5-öt, aki játékával a legjobban segítheti csapatunkat.

Minden légiós játéka megtekinthetõ egy hét múlva, amikor az MJJSE a lengyel Sanok csapatával mérkõzik." (forrás: MJJSE website)
SimaSuna
persze 😊
jbal
augusztus 8-án jössz?

SimaSuna
hát nem pont ezen a meccsen de lekaptak xD (sapiban)
SimaSuna
szept 12 miskóc 😊 MJJSE HC Csíkszereda
legjobb magyar NHL-s oldal http://nhlsarok.blogspot.com/
köszcsá.
sõtt

köszcsi

õszintén remélem, hogy legalább a tv közvetíti, nem úgy mint néhány éve a vb.-t

pacsi a fiúknak, puszi a lányoknak
igen igen köszönöm
SimaSuna
már eladták az összes jegyet :S
link
szép napot
valaki megtudná mondani , írni, hogy hol tudom megnézni az NHL kezdõ Prágai mecsre hol kapok jegyet ?,
elõre is köszi
hát én kanadának szurkoltam a döntõben, de szerintem igazad van nono84, nagyon leálltak a végén. Amúgy meg nagyon jó meccs volt 😊

a.carkey
The groups for the 2009 IIHF World Championship in Switzerland:

Group A: Canada, Slovakia, Belarus, Hungary.
Group B: Russia, Switzerland, Germany, France.
Group C: Sweden, United States, Latvia, Austria.
Group D: Finland, Czech Republic, Norway, Denmark.

A medve nem játék.

nono84
Kanada magának köszönhette, teljesen leálltak a harmadik harmadra.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

banok
jah nagyon jó volt!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
Érdekes meccs volt ...

A medve nem játék.

banok
ma lesz a vb-döntõ, 19.00-tól a Sport1-en
Kanada-Oroszország

nono84
Olaszoraszág és Szlovénia esett ki az A csoportból.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Solten
Ehh, még nem is gratuláltam..

GYÖNYRÛ VOLT FIÚK!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! <#taps>

Saor Alba

nono84
<#nyes>

galmat
egyet értek.

Na igen, csak a legutolsó sor már nem bánnám, ha nem lenne aktuális! <#nyes>

www.smart-bus.hu

nono84
Nem szeressük, de még õ is gratulált!!!!

"Tisztelt Bajnokok!

A világbajnoskágon aratott gyõzelmük után közvetlenül volt ugyan módom gratulálni Önöknek telefonon, de nem lehet elégszer kifejezni azt az örömöt és hálát, amit ez az eredmény okozott minden sportszeretõ magyarnak.

A világbajnokságon aratott gyõzelemsorozatukkal páratlan sporttörténeti sikert értek el: a másodosztály legjobbjaiból a világelsõk közé küzdötték fel magukat.
A mostani diadalmenettel hosszú évek, fáradalmas, küzdelmekkel teli, kitartó munkája ért be. Ennek a kitartó munkának köszönhetõen legyõzték valamennyi ellenfelüket, és lenyûgöztek minket, a szurkolóikat.

Eddigi teljesítményüket látva senkiben nem lehet kétség: ott a helyük a világ legjobbjai között. Olyan teljesítményt nyújtottak, ami méltán teszi világszerte híressé a magyar jégkorong-válogatott valamennyi tagjának nevét, és okkal tesz büszkévé minden magyart.

Gratulálok a gyõzelmükhöz, és az ország valamennyi polgára nevében köszönöm, hogy átélhettük Önökkel a siker örömét.

Üdvözlettel:
Gyurcsány Ferenc
a Magyar Köztársaság miniszterelnöke"

jbal
hát ja.de aki hülye nézze a botlábúakat

MrSpock
Bocsi,ha neagtiv értelemben gondoltad...akkor egyetértünk!:-)

Go Jeff Go!!!!

nono84
Reméljük lassan ez megváltozik....

ForzaInter
ugy érzem félreértettél...

Yo, Bitch!

MrSpock
Ja tizszer annyi,mert 100xanyni csapoat van,és stadion.
De nézdmeg majd a svájci vb-n,hogy hányan lesznek a meccseken!
Magyarok is lesznek szép számmal.
Jó nem egy hokinemzet vagyunk,de pillanatnyilag jobbak,minta focistáink.
Végülis ottvagyunk a világ 16 legjobb csapat között.Fociban hanyadikak vagyunk?És ugyanazt mennyivel többen játszák?Jégpálya nemigen van,fõleg nyáron,de télen sem igazán frankó a helyzet.
Kérem ezért helyénkezelni a dolgokat.
És örülni nem pedig fikázni,hogy jaaj a foci népszerûbb satöbbi...látni a 2-3000 nézõt ameccseken,de csak azértmert már jó az idõ.
Igenis létni kellene ebben is potenciát,és leaglább pár jó csapatot,hogy partibanlegyünk leaglább az osztrákokkal a bajnokságban.

Go Jeff Go!!!!

ForzaInter
csak épp azt a szar focit, 10* annyi ember nézi... bármijen szar is, és abban van a legnagyobb zséé.

Yo, Bitch!

jbal
Na ez király!!!!!!!
Grat!
SPiller hogy sírt már 😊
Jó lenne ha ráébrednének már arra hogy nem abba a szar fociba kéne bézt "befektetni".Mert az nem is befektetés, hanem kidobás.

Tigristank
Én is gratulálok a magyar jégkorong válogatottnak! Csak így tovább fiúk. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Valaki már csinált is összefoglalót, azt hiszem ezt nem lehet elégszer nézni. http://www.youtube.com/watch?v=UcgsOs7lVYg

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

jóvanna 😄 Énis örülök...😄 Bár azért kérdeztem mert gép közelebb áll hozzám mint a jéghoki...😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Narxis
Jaja. 3-4 csarnokunk van, a Volán az osztrák bajnokságban játszik.. Innen szép nyerni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nono84
kíváncsi leszek hogy a csoportban is hajtunk majd vagy a kiesés elkerülése ellen vívandó utolsó körben leszünk a toppon. Mert azért egy Dánia Norvégia Olaszország Franciaország Szlovénia ellen partiban lehetünk. De szép is lenne.

MrSpock
Mindenesetre érdekes lesz majd esetleg ott látni a válogatottat,de háát majd a vb-n!Az lesz az igazi,és fõleg ha úgyszervezik,hogy NHL-es legjobbak is ott figyeljenek!
Dejólenne egy olimpiára is kijutni!
Nagyzserû dolog ez,és mégmindig felkell dolgozni..ahogy pár éve még pofozógépek voltunk.
Pedig kicsi pénz van benne,szegény sportág,és mégis van fejlõdés,de még milyen,ez olyan mintha fociban simán csoportelsõként kijutnánk.
Rendes csarnokaink sincsenek..pedig lenne rá igény a jó hokira!

Go Jeff Go!!!!

Narxis
FELJUTOTTUNK!!!!!!!!!!<#worship><#taps><#fogmosas><#pias><#pias>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
istenem ekkora gépbuzikat, kitérdekel hogy egy számítógépes játékban benne leszünk e vagy nem...

feljutottunk az A csoportba, magyar jégkorong legnagyobb sikere, végre ott lehetünk a legnagyobbak közt, óriási gratula fiuknak<#worship><#worship>

Yo, Bitch!

banok
Hatalmas grat. a fiúknak!!!!<#worship>

igen sry elirtam nah abba benneleszünk nem?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

nono84
küzdenitudásból 5-ös!