Jégkorong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddig nem úgy tûnik, de meglátjuk...
SimaSuna
Újpestnek is vége lesz 😊
majd holnap megfáznak a jegesmedvék 😊

SimaSuna
Azt beszéli már a város, hogy kikapott a ferencváros!!!!

MJJSE - FTC
( 5 - 2 )
még szép! 😄,
SimaSuna
Ma MJJSE-FTC meccs...
ottleszünk! 😊
Firerock
Szia!
Úgy tudom hogy mindenkinek más "lába" van. Valakinek CCM valakinek RBK valakinek meg Bauer. Nekem a RBK jó pl. De azt próbáld még ki,hogy felveszed a legvékonyabb és a legvastagabb zoknid,egyikkel biztosan jó lesz!😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

megnyertük ezt is basszameg!!!!
REALista
Sport 1
12.45: Jégkorong, Magyarország - Ukrajna, Divízió I-es vb, A-csoport, Ljubljana

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Muttley
bizonyos pontokon nyomja és fáj a Bauer vapor hoki kori viselése
a hokisok mit használnak ezek kiküszöbölésére?

ennek van értelme?

Just do it :)

Törölt felhasználó
Bálizs Bence góljáról van valami videó?
dave9004
Üdv
A hétvégén láttam, hogy a sportm nevû Mo-n kb 200 embernél elérhetõ tv csatornán szlovák!!! hokibajnokságot fognak közvetíteni hetente. Ez a tv csatorna elvileg magyar érdekeltségû sportágakat közvetít, az m betû is ezt jelzi.
Szlovák hokibajnokság? mire jó az?
SimaSuna
belegondolni is rossz.

RIP 😞
Zsolti9014
Isten nyugosztalja õket! Ugyan csak alkalmanként nézek jégkorongot, de ez a hír akkor is lesújtó, szerintem mindenki számára az! Nagyon sajnálom a történteket!

Hajrá Magyarország!

MrSpock
Ez nagyon nagy tragédia! Elõször csak pislogtam mi van. Egész csapat,tényleg nagyszerû játékosok,Demitra,Salei,és még sorolhatnám. Ez ami igazán értelmetlen halál,nem ha egy "sztárocska"bedrogozik stb. Részvétem az összes hozzátartozónak! 😞

Go Jeff Go!!!!

WuFraZselic
baszki ez nagyon durva... Demitra nagy kedvencem volt... szörnyû 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
lehetõségekben nincs egy szinten a két válogatott,de viszont a pályán ez eltûnt,és egyértelmûen vagyunk olyan jók mint õk,hiába libafos a bajnokságunk,hiába nincsenek külföldön játszó klasszisaink,mégis ott vagyunk évek óta a tûz közelében,és egyre jobb is a válogatott! Lassan elgondolkozhatnak odafent,hogy érdemes-e még mindig ennyi pénzt a fociba ölni,vagy váltanak,és elkezdik turbózni a jéghokit,mert VAN JÖVÕJE! Már a 2. nagy generáció kezd beérni,és legközelebb biztos feljutunk!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

icipicivel jobbak voltak digók, mondjuk van egy jó pár kanadai-olasz és amerikai-olasz kettõ állampolgár a csapatukban.

de a focistákkal szemben, semmi szégyenkeznivalója nincs a csapatnak.

[HUN]FaTaL
😞

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
Hát nem sikerült 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

HöfEE
Azért jól játszottunk, benne volt ez is.

ilyen góllal kikapni... -.-
benn volt, végünk 😞

sb1
Ennyi..sajnos...Ez a magyarok átka..mindig szinte mindenben a cél elõtt elbukunk...és lehet azt mondani, hogy jhaahj, nem baj, szép volt fiúk! De igenis baj!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

HöfEE
Hát ez nagyon komoly, lerágom a körmeimet! Remélem Sapporohoz hasonló élményekben lesz részünk!

sb1
Nah, tudtam nem lesz egyszerû...HAJRÁ!
Félek, szétlövés lesz a vége...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[HUN]FaTaL
Hajrá magyarok!

http://goo.gl/gd6Zi5

Animefox
Bárhogy alakul a játék most már tudjuk hogy ezek a fiúk fejlõdtek és vannak olyan jók mint egy divízió 1. Inkább fejlõdést akarok látni, mintsem azt hogy feljutunk de aztán megakadunk a fejlõdésben... A magyar jégkorong története siker 98 óta... lassan de biztos fejlõdést és színvonal emelkedését lehet megfigyelni.... jól mondom?

sb1
Lassan infarktus közeli állapotba kerülök...hajrá MAGYAROK!

Vas Marci 3-3!!! HAJRÁ FIÚK!

felpörögtünk eléggé, mostmár csak nem szabad gólt kapni!

Narxis
nyernünk kell

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

3-2! JEEEEAH!

3-1 a digóknak elsõ harmad után. félek hogy nem lesz meg 😞

stream van döntõre? nincs sport 1 em :S

semmit se muszáj, de igen jó lenne ha nyernénk 😄

bakkerman
MA NYERNI KELL!

ja, mikor szünetben lejöttünk õk maradtak és beszámolták nekik 😞 😄

bardocz
Nemááár, kaptunk egy gólt?😄
ma dõl el az A csoport! a spanyolokat 13-1 re vertük!
Hajrá Magyarok!

mai meccsre nincs valami stream?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

bakkerman
hajrá hajrá,holnap bombázni kell a spanyolokat,aztán jön a döntõ az olaszok ellen!!! én Sátor helyében holnap egy picit kevesebb percet adnék az ászoknak,elvileg nélkülük is meg kell lennie a 2 pontnak

sb1
MAGYARORSZÁG–DÉL-KOREA 6–3 (3–1, 0–0, 3–2)

AZ ÁLLÁS
1.Magyarország 2 2 – – – 13–6 6
2.Olaszország 2 2 – – – 5–2 6
3.Spanyolország 1 – – – 1 0–2 0
4.Dél-Korea 1 – – – 1 3–6 0
5.Hollandia 2 – – – 2 5–10 0

Pénteken még a Spanyolok, aztán szombaton jön a fõ meccs Olaszok ellen!

sb1
Kicsit be van aludva ez a topic, pedig nagyon nagy esélyünk van feljutni az elitbe újra 😊

1. FORDULÓ
Spanyolország–Olaszország 0–2
Hollandia–Magyarország 3–7
szabadnapos: Dél-Korea
2. FORDULÓ
Olaszország–Hollandia április 18.
Magyarország–Dél-Korea április 18.
szabadnapos: Spanyolország
3. FORDULÓ
Spanyolország–Hollandia április 20.
Olaszország–Dél-Korea április 20.
szabadnapos: Magyarország
4. FORDULÓ
Hollandia–Dél-Korea április 22.
Magyarország–Spanyolország április 22.
szabadnapos: Olaszország
5. FORDULÓ
Dél-Korea–Spanyolország április 23.
Olaszország–Magyarország április 23.
szabadnapos: Hollandia

Az utolsó, napra marad a döntés, hacsak valami véletlen folytán a magyarok vagy az olaszok ki nem kapnak közben valakitõl, mert akkor valószínûleg eldõl elõbb!

Aki szeretne 2 jegyet nyerni a budapesti 2011-es divízió világbajnokság április 23-i napjára, annak csak regisztrálnia kell a www.betly.eu oldalon. A nyereményekért a haverokkal csoportokba rendezõdve tippelni kell a BL és EL meccseire, valamint a jégkorong VB meccseire április 22-ig.
A Brassót legyõzve bajnok lett Romániában a Csíkszereda

passsz, szerintem vmilyen torrent szagú a törtnet ha van ilyen a neten

nem tudod véletlenül, hogy le lehet-e tölteni valahonnan az egész meccset? (Azt ami Dunaújvárosban elõször volt, tehát a döntõ 3. mérkõzése)