Nekem a program 1.2.0.48-as verziója van fenn.
Ezen az alábbi beállítási lehetõség van a frissítés ellenõrzésére:
A programablak menüsorában: Tools > Options > Advanced > Startup.
Itt a Check for updates automatically négyzetet üresen kell hagyni.
Ha a Tools menü struktúrája egyezik a két programban, lehet, hogy bejön a dolog.
Még annyit árulj el, honnan töltötted le az 1.3-as verziót?
Üdv.: gyûjtõ
Üdvözlettel: gy?jt?
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
Nem tudom, találkoztatok-e a Skype-be beépülõ video modullal.
Telepítéskor beépül a Skype-ba és a web kamera által közvetített képet láthatod (teljes képernyõt is!).
Letölthetõ innen!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kb. 2 hónapja telepítettem a Skype 1.2 programot és eddig jól mûködött (megbízható kapcsolat, jó hangminõség).
Az MSN Messenger 7.0 programon futtattam a webkamerát (itt nem tudtam feléleszteni a hangkapcsolatot), a hangot pedig a Skype-on.
Néhány napja a Skype hangja - minden elõzmény nélkül - erõsen leromlott (halk és zajos).
Az audió beállításokat és a Skype beállításait végignézve ne találtam semmi csontot.
A tûzfalak (Windows XP SP, Kerio) beállításait nem változtattam (legfeljebb a Windows frissítés érinthette).
Van-e valami ötletetek a fentiek alapján, hol keressem a hibát?
köszi
én nagyon örülnék az OS-Xhez tartozó skinnek a windowsos skypeomra. (msn em olyan)
aki tud, majd írjon
újrahúztam a windowsot...
és hát felraktam skypot belépek és nincsenek meg az emberkék
mit lehet ilyenkor tenni?
egy volt aki igazán fontos volt és asszem w betûvel kezdödött a neve stbstb stb az naon fontos lenne?! valahogy nem lehet visszahozni õket?
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
ingyen sms-site,vagy hasonló nix by net???
za fut
lõjj le egyesével mindent, hátha...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
tûzfal,egyéb progi(slsk,vagy más) fut közben??
thx
mert csellónak sztem skype nem fexik...:/
és ha kikapcsolod a túzfalat?
és a windows beépített tûzfala?
ter még a netmegosztásra szokott itppelni, hogy az kever be
de lehet, hogy régi a skype-ot azért fagy, töltsd le újra
tûzfal nem ártana azé'...😊
kerio tûzfal,egyéb nuku.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amúgy tényleg nem sok köze van egymáshoz a kettõnek, alapvetõen más a funciójuk. Én használom a Skype-t, a TS-t, és a Ventrit is. imho mindegyik kirrállat!
és a Skype tényleg sok szávszélt foglal a többihoz képast! 😊
Viszont van rajta konferencia is!
Ami majdnem olyanná teszi, mint a TS/Venti.Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
SeS::WSS.S0und
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
azt nem tudjátok hol lehet beállítani a nevet,várost meg az ilyeneket?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk