Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia repvez!

Nekem a program 1.2.0.48-as verziója van fenn.
Ezen az alábbi beállítási lehetõség van a frissítés ellenõrzésére:

A programablak menüsorában: Tools > Options > Advanced > Startup.
Itt a Check for updates automatically négyzetet üresen kell hagyni.
Ha a Tools menü struktúrája egyezik a két programban, lehet, hogy bejön a dolog.
Még annyit árulj el, honnan töltötted le az 1.3-as verziót?

Üdv.: gyûjtõ

Üdvözlettel: gy?jt?

repvez
Feltettem az 1.3-ast és állandoan sipákol hogy muszály frissitenem. Ha mégsét nyomok akkor kilép a progi. hogyan lehet letiltani hogy ne frissitgessen.Az a baj hogy a bejelentkezés után azonnal kiirja és igy nem tudok semmit beállitgatni, offline nem lehet valamit kezdeni.
söt még üzenetrögzítõ is van hozzá ami ugyanúgy beépül, mint a vSkype

SAM

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

Szervusztok!
Nem tudom, találkoztatok-e a Skype-be beépülõ video modullal.
Telepítéskor beépül a Skype-ba és a web kamera által közvetített képet láthatod (teljes képernyõt is!).

Letölthetõ innen!

koszi

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

pedestrian
pl. Audacity is fel tudja venni. free. asszem honositomuhely-en is megvan.

skype-hoz nem tudtok valami szoftvert amivel fel lehet venni a hangot (melohoz kene, hogy ne kelljen k...va gyorsan jegyzetelni)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Szervusztok!

Kb. 2 hónapja telepítettem a Skype 1.2 programot és eddig jól mûködött (megbízható kapcsolat, jó hangminõség).
Az MSN Messenger 7.0 programon futtattam a webkamerát (itt nem tudtam feléleszteni a hangkapcsolatot), a hangot pedig a Skype-on.
Néhány napja a Skype hangja - minden elõzmény nélkül - erõsen leromlott (halk és zajos).
Az audió beállításokat és a Skype beállításait végignézve ne találtam semmi csontot.
A tûzfalak (Windows XP SP, Kerio) beállításait nem változtattam (legfeljebb a Windows frissítés érinthette).
Van-e valami ötletetek a fentiek alapján, hol keressem a hibát?

az új 1.2 skype-val sms-t küldött már valaki, akkor lécci írja le hogy kell, mert nem tom.
köszi
kérdés: skypehoz nincsenek skinek/theme-k?
én nagyon örülnék az OS-Xhez tartozó skinnek a windowsos skypeomra. (msn em olyan)
aki tud, majd írjon
na de mostnéztem skype oldalon, h az 1.2es verzió már tárolja a buddy-listedet, szal szedd le azt, aztán akkor elvileg problem solved😉
dboy-ugyanez volt a szitu nálam kb 2héttel ezelõtt. Ugyan nem volt annyi buddym skypeban, de akkoris idegesítõ. Ajánlom, h keress rá az emberekre, lakcím, sn, real-name, vagy bármi más alapján. Remélem sikerül. Egyszerûbb, jobb megoldást sajna nemtok!
DBoy
hi!
újrahúztam a windowsot...
és hát felraktam skypot belépek és nincsenek meg az emberkék
mit lehet ilyenkor tenni?
egy volt aki igazán fontos volt és asszem w betûvel kezdödött a neve stbstb stb az naon fontos lenne?! valahogy nem lehet visszahozni õket?

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

helo!engem az érdekelne hogy hogy lehet elõfizetni rá,mert angolul van és németül kéne :s

thx

mikike
vazu.com de nem valami +bíz6ó

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

ehh,itt nem megy sajna.
ingyen sms-site,vagy hasonló nix by net???

jah,+nézem még 1szer

mikike
elindítottam majd regisztráltam igen
za fut
lõjj le egyesével mindent, hátha...

milyen néven,te adtad meg neki ,ugye?
tûzfal,egyéb progi(slsk,vagy más) fut közben??
thx

mikike
nekem elindul, de én nem találom hol lehet ebbe sms-t küldeni

nna ezért(SMS)bosszant a dolog,3 féle verziót próbáltam, lefagy bejelentkezéskor

mikike

valam iegyéb alternatíva sms-re, or üzenetre free, a neten??
mert csellónak sztem skype nem fexik...:/

mikike
akkor gurut kell keresni

mikike
😞

tûzfal nélkül is fagyi van, winfosé +letiltva alapból, egyéni gép,se router,se megosztás,szal passz....:/

mikike
ööö
és ha kikapcsolod a túzfalat?
és a windows beépített tûzfala?
ter még a netmegosztásra szokott itppelni, hogy az kever be

új skype,és telepített zone alarm-nál is bejelentkezéskor lefagy rendesen....tippek??

mikike
zone alarm
de lehet, hogy régi a skype-ot azért fagy, töltsd le újra

és helyette mi legyen fenn??
tûzfal nem ártana azé'...😊

mikike
milyen kft az?

mikike
keriot szedd le, hátha

állandóan kifagy bejelentkezéskor-vajh' mitõl?
kerio tûzfal,egyéb nuku.

Mi a cégnél is skypeot használunk kommunikációra, és azért volt már bõven, hogy ez is sistergett...
akyyy
fel is lehet venni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hehe, pedig ezt nem akarhogy raktak ossze, nagyon jo a cucc, no spyware, sem virus, es biztonsagos is, meg a beszedet is encrytalva kuldi at.

CSOCSO
nah.. anyam ezt hasznalja es egesz jo.. sokkal ertelmesebb mint a mesinek a beszelo rendszere.. nem sistereg meg hasonlok...csak most ment el tole a kedvem mikor megtudtam hogy a kazaa csapat csinalta.. blah
akyyy
lehet benne telefonáélni mobilra vagy vezetékesre, 10 napig ingeyn?

marmint skype

ja

akyyy
hali hsználja valaki most ezt a progit?

ricsi1
http://www.teamspeak.org/_download.php

a TS-t honnan lehet letölteni?
Z
arra gondoltak a többiek, hogy hang-hang...

amúgy tényleg nem sok köze van egymáshoz a kettõnek, alapvetõen más a funciójuk. Én használom a Skype-t, a TS-t, és a Ventrit is. imho mindegyik kirrállat!

és a Skype tényleg sok szávszélt foglal a többihoz képast! 😊

Viszont van rajta konferencia is! Ami majdnem olyanná teszi, mint a TS/Venti.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sound
Nem akarok beleszólni, de ventrinek meg TS-nek mi köze van Skype-hez, azon kívül hogy beszélgetni lehet vele?! 😄 ez p2p, Ventri/TS meg ugye szerver<->kliens alapú, szal ha két ember akar csak beszélgetni értelmesebb Skype

SeS::WSS.S0und

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

hangminosege tenyleg nagyon kiraly.

ricsi1
TS-et használok,ezt csak felnyomtam

azt nem tudjátok hol lehet beállítani a nevet,várost meg az ilyeneket?

Mighty
Ez a progi majd akkor lesz nagyon fasza, ha úgy lehet használni, mint a TS-t vagy a Ventrilot. Jelen állapotban ez csak egy internetes telefon. Hangminõsége a legjobb, igaz zabálja is a sávszélességet 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

grebber
ez egy jó kis progi régen sokat használtam mint online telefon geny jó volt csak bezavar neki a Tûzfal és nem ismeri fel a másikat ha be van kapcsolva akkor sem.

Next PC upgrade: 2022