506
beszélő progi
  • swornenemy
    Köszi
  • peteragoston
    nem hinnem hogy igaz lenne... :)
  • swornenemy
    Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani h ez a skype ingyenes?! Mert azt hallottam h egyes net-szolgáltatók külön díjat is számolhatnak fel érte?!
    Ez igaz lehet?
  • Free
    Sajna ezt akkor buktad. beszélj apuddal hogy milyen mail címet adott meg
    Vagy esetleg ha van fent ismerősöd akkor kérdezd meg tőlle hogy milyen mail címmel szerepelsz az ő partnerlistájában
  • PSP PSP
    elfelejtettem a kódomat és nem tom az email cimem mert apa csinálta. Mit kéne hogy csináljak hogy ujra működjön?????
  • peteragoston
    szerintem nem...
  • Anotino
    Udv!

Skype-ra szeretnek hagyomanyos faxot kuldeni. Meg lehet oldani valahogy?
  • xxdani
    helló. megtudná mondani valaki ogy a már nem használt skype felhasználónevem hogy tom törölni? előre is köszi
  • balcsi70
    Sziasztok.Nem tudja valaki hogy a Skype hol tárolja a hangulatjeleket?Szeretnék berakni egy párat hasonló(szerintem skype-s hangulatjelek) csak nem találom hogy hol a mappája.Ha tud valaki szoljon kösszi.
  • Pink Tiger
    nekem meg egyáltalán nem akarja a partnereimet átvenni, de ezt nem is értem, ez azért egy elég alap dolog egy ilyen alkalmazásnál...
    megpróbálom otthon is és a munahelyi gépemen is ugyanazt a legújabb verziót használni hátha ez segít...
  • GregSB
    Sziasztok!
    Egy furcsa dolgot tapasztaltam ma a Skype 2-vel. Én eddig úgy tudtam, hogyha egy másik gépre felrakom a progit, és bejelentkezek egy régi regemmel, akkor a partnereimet szépen újra vehetem fel, nem jegyzi meg őket. Ez is történt tegnap déután, haver gépén bejelentkeztem, üres volt a partnerlistám. Felvettem ismerőst akivel beszélni akartam (tudom fejből a nickjét). Utánna bejelentkezve maradtam. Eltelt 3-4 óra, mikor újra rálestem a programra már ott volt az összes partnerem, akiket az otthoni gépemen vettem fel!

Hogy van most ez akkor? Letölti a contactlistát csak ennyire lassú?
  • Zenty
    Hm ugy látszik lesz video konferencia is :D!
    http://hirek.prim.hu/cikk/50984/
  • Free
    Azt nem tudja valaki hogy a routeremet miért indítja újra a Skype,
  • leveskocka
    az lett:)nem is azert kerdtem,hanem mert mi a szentszar kell neki ennyiszer?
  • Me0w
    Mi lenne ha a skype.exe-t kiengedned ugy egyben es nem baszakodnal portszinten vele? :)
  • leveskocka
    feltelepitettem,elinditottam. kb.50 portot/cimet nyitott meg,mig kiirta,hogy valami nem jo...hany portot hasznal,ha fut?es miert kell ennyi???telleg nemertem...itt egy kep,amin latszik a jeghegy csucsa...[IMG][/IMG]
  • ffxi
    HELP! 1.0.4.84 verziósat használok és eltünt az összes partnerem. Azelőtt régebbi verzót használtam.
  • Kese
    Hali

Valaki nem próbálkozott még olyannal, hogy voip készüléket összehozta volna a skype-vel? Pl egy Lonksys PAP2 + DECT telefon. Sajnos nem találtam infót hogy hogyan lehetne beállítani ha egyátalán lehet..
    Neophonex, Voipbuster megy számítógép nélkül is.
  • Beers
    Ha engedélyezi,akkor látni fogod rendesen!
  • Forrest Gump
    Egyik havernak csináltunk egy acount, és felakarom venni a partnerek közé.
    De a neve elött egy ? jel van, és azt írja, hogy engedély függőben.
    Ez vmi új dolog? Mert mikor én raktam fel annak idején, ilyen nem volt, vagy legalábbis nem emlékszem rá.
    Ha vki tudja a választ, megköszönöm!
  • Nashville
    Bátrak figyelem!: Skype Free Call
    Ha valaki sikerrel jár, az leírhatná az "élményeit"! :)
    Jelenlegi rendszeremmel most nem tudok szórakozni, de közkinccsé teszem a lelőhelyet, hátha valakinek minden adata le van mentve a gépről és nem sajnál egy esetleges újratelepítést sem...gondolva a legrosszabbakra.
  • shevy
    skypepal mennyibe kerül mobilt illetve vezetékest hívni percenként?
  • Atomreaktor
    sziasztok. nem tudjátok lehetséges vhogy saját smilekat beoperálni skypeba?
  • Beers
    Én most teszteltem le egy 28,8k-s modemmel és lehet rajta beszélni!
  • Mészy
    Sziasztok!
    Mekkora sávszélesség kell minimum a beszélgetéshez?
    512/96 elég lehet? Egy barátom szeretne előfizetni, de nem szeretne letölteni, csak neten keresztül csevegni az ismerősökkel...
    Mennyi kellene a csevegéshez és mennyi, ha szeretne webkamerát is?
  • zico87
    Ja elég jó nemtudod hogy létezik hozzá magyarosítás ?
  • the Godfather
    Probáltátok a Gizmo-t?.....sokkal jobb a hangminösége mint a skype-é
  • Balumann
    senki?
  • Balumann
    Hy! Nekem nem jó az új skype (2). Feltudtam rakni, és végülis beszélgetni is tudok, minden jó lenne, csak 2 hiba van :(
    -ha hívnak, illetve így csörgetnek akkor leáll az egész
    -ha belemegyek a beállításokba, és ott akármit állítok, rámegyek a mentés-re (vagy ha nem állítok csak úgy mentés), akkor ezt írja ki:

valaki tud rá valamit?
  • Free
    Lenne egy olyan kérdésem , hogy van egy belső hálózat,. plussz egy router (linksys befsx41) miért van az hogy minden tök jó meg tök zsír meg nagyon süti. de amikor a skypeot elindítom akkor a router rögtön úgy tesz mintha kihúznám a konnektorból és nyom egy full system restartot. a portforwarding be van lővew rendessen. minden össze van hangolva de a skype indítása mindeig restartolja a routert. miután a router rebootolt utánna felkjapcsolodik a skype rendessen csak hát ez eléggé idegesítő .
  • odex
    ajánlom neked a voip bustert sokkal jobb!
    1 perc vezetékest hívni 3 forint! mobilt 20-30 ft között perc!
  • BBking
    dombornyomott kártya kell hozzá, interneten keresztül. kb. 2 nap az átfutási idő
  • bacardi93
    Helló!
    Bocs ha már írtátok de hogyan lehet befizetni a SKYPE-ba hogy tudjak mobilt is hvni??
  • odex
    figy skipeval mindenkinek lassú sajnos :(
  • Balumann
    Hi. Hihetelenül lelassult nekem a Skype (fájlküldése)... Valaki tapasztalt hasonlót... Eddig mivel IP alapú technológia, tényleg maximumon ment a fájlküldés (64KB/sec), most 1 KB/sec-et nem éri, el, az MSN gyorsabb mint ez...
    Valaki tapasztalt hasonlót?
  • marsu
    Hi all

Hogyan tudom kitörölni a nem használt felhasználói fiókot??

• Sliders
    Miért nem lehet 818-as körzetbeli számot venni SKYPE-ban? Valaki segítsen, légyszi. Régen lehetett
  • wbtist
    Eszközök->Beállítások->Értesítések.
  • rohadt alma
    Amikor az állapotom megváltoztattam akkor kiírta az új állapot mit jelent,mivel jár (pl.nem jelez ha keresnek).Én kijelöltem,hogy ne írjon ki ilyeneket.Ha most szeretném ha megint kiírná azt hol lehet beállítani?
  • Sliders
    Skacok valakinek van aladó amerikai (818)-as körzethez tartozó teelfonszáma skype-hoz? Az szóljon már....