Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lee86
Új Mayhemrõl véleményény? nekem egykét része a számnak a de mysteriis-t idézi, azt márpedig szeressük. jó lesz ez az új album.

¡Hala Madrid!

Dying Soul
Én már véleményt sem mondok.
Amúgy meg: Lammer neked tuti ismerõs
Vaszilij Perov festette, orosz(?) realizmus

stp4trick
a bal felsõ sarokban lévõ páncéltörõs angyalkából esetleg:-)))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

McFrost
bóritó alapján vissza kanyarodást sejtek

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Voltan
Dimmuék nem unják még ezt a röhejes sátánista pózt? Vannak bandák akiknek jól áll, de õk nem tartoznak közéjük...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lammer
nahnahnah!!!4444!!444
ohh bazze most nezem meg aprilis messze vanik<#szomoru1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dying Soul

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Dying Soul
Azt csiripelik kint van az új Bornholm...de én nem látom még sehol.

Dying Soul
Április azt hiszem, de a Nuclear Blast oldalán fent van..van intro zene, ami totál SW filingû, olyan, mintha John Williams komponálta volna.

Lammer
Drudkh - Blood in Our Wells(2006)-ot most hallgatom es vesszet feelinges! <#worship>

stp4trick
mikor?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Dying Soul
Rájuk keresek, köszi!

Közben: Új Ensiferum kint van, egy szám után már azt mondom, hogy igencsak hozza a színvonalat

Voltan
A Baskíria se rossz szerintem.

McFrost
Tormentor , Sear Bliss, Bornholm , Forest Silence , Turulvér, Sin Of Kain ,Ahriman ,Frost, Witchcraft...

Dying Soul
De akik a másodikat indították, azok is UG-k voltak kezdetben, nem?
Amúgy magyar bandák közül melyikeket érdemes meghallgatni? Találtam egy srácot DC-n csomó magyar blackje van, Tymah Transilvanian Dreams-jét leszedtem, nem rossz, de ez a nõi hang..alig tudom megszokni. Aetherius Obscuritast, Bornholmot, Sear Blisst ismerem.

McFrost
csak meg kell nézni , hogy az alapító tagok mióta blackkelnek és máris kiderül

Voltan
Szerintem nincs igazán harmadik hullám. Az alant felsorolt nevek túl underground-ok ahhoz, hogy hullámról lehessen beszélni. OK, az 1349 viszonylag ismert, de szerintem fõleg Frost miatt. Az Aborym meg itthon úgy-ahogy megy Csihar miatt. A többieket elég kevesen ismerik. A két kezemen meg tudnám számolni, hány emberrel találkoztam, akik ismerik a Nokturnal Mortumot A legtöbb új blackerre is a második, vagy az elsõ hullám bandái hatnak szerintem.

Dying Soul
Ezzel egyetértetek?

"Ezzel egy idõben azonban a fõáramba jutást sem kerülhette el a mûfaj, ennek eredményeképp a '90-es évek második felére az eredeti eszmét teljes mértékben félreértelmezõ zenekarok serege lepte el a metal undergroundot. Az eredeti skandináv színtér jelenleg a kifulladás szélén áll, a black metal jelenlegi elit-zenekarai többnyire Észak-Amerikából, Kelet-Európából vagy Franciaországból származnak."

Egyébként szerintetek lehet már beszélni III. hullámról?

"Az újabb black metal generációt olyan együttesek alkotják, mint például a francia/finn Deathspell Omega, vagy az ukrán Hate Forest, Nokturnal Mortum és Drudkh, az amerikai Xasthur vagy a Leviathan, a görög Nocternity, a norvég 1349 és Khold vagy az olasz Aborym."

Most így belegondolva, az 1349 teljesen új zenekar és az egyik legerõsebb az újak közül és egyáltalán nem olyan zenét csinálnak, mint pl a Satyricon, vagy a Nargaroth, vagy a Carpathian Forest vagy a Darkthrone.

McFrost

Dying Soul
Bizony

McFrost
ez lenne az új?

Dying Soul
Amúgy : Dimmu Borgir - "In Sorte Diaboli" track listing:

01. The Serpenitine Offering
02. The Chosen Legacy
03. The Conspiracy Unfolds
04. The Ancestral Fever (bonus track)
05. The Sacrilegious Scorn
06. The Fallen Arise
07. The Sinister Awakening
08. The Fundamental Alienation
09. The Invaluable Darkness
10. The Foreshadowing Furnace

Nagyon Haunted-os.

Dying Soul
Mert nagyon szeretem a Taakét és már minden megvan tõlük, kivéve a második, amit linkeltem.

McFrost
minek neked ezek?

Dying Soul
Nem tudod honnan szedted anno?

Dying Soul
Köszönöm!<#worship><#worship>

lee86

&#161;Hala Madrid!

phalanx
a második nekem megvolt de letöröltem :s

Dying Soul
Keresem ezt és ezt! Ha valaki megtalálná valahol, megdobhatna vele!

Dying Soul
Dying Soul
Azt írtad megbukott. 😛

McFrost
hát ezt pofázom😛

lee86
basszus ez a Swanö kezd a szememben Akerfeldt-típusú félistenné válni. az addig stimmelt, hogy Edge Of Sanity, Sörskogen, Bloodbath, Therion, Katatonia, Nightingale, de hogy még ebbõl a stílusból is ilyen kurva jól kivegye a részét, azt kb sosem gondoltam volna. most épp a Diabolical Masquerade - Ravendusk In My Heart albummal ismerkedek. totálriszpekt neki(k)!

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Nem volt film hozzá, ez a poén. 😄

stp4trick
Diabolical? alap
bár amiben benne volt Swanö az mind az

McFrost
svéd szintis black alapbanda , ezt pedig egy filmhez írta Blackheim , ami asszem megbukott

Dying Soul
Ezt hallgatta már valaki? Én elkezdtem és bejövõs.

lee86
jól tolja, valamiért a gutted-es kovács zsolt ugrik be róla. õ az aki még ennyire elvetemült.

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Köszi, amúgy itt is mutat néha kemény dolgokat

lee86
Torturer, de becsületes nevet ne kérj. 😊

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Nem tudjátok véletlen, ki dobol a Belphegor Lucifer Incestus lemezén? Mert valami állat, simán kiüti az 1500-at.

McFrost
the Quintessenceitt

stp4trick
pedig az új lemez elég bejövõs, de ez télleg furi

Dying Soul
Kint van az új Ensiferum kislemez

McFrost
egyik személyes kedvencem , asszem ha zenélnék ilyen znét nyomnék:
Agalloch

Lammer
ott a pont!4444 <#worship>

Dying Soul
Nekem sosem voltak szimpik. :/

Voltan
Dying Fetus

Igazából csak azért linkeltem be, hogy megkérdezzem, ki a tököm az a dagi bézbólsapkás szerencsétlen? Rémes, amit mûvel, hangja nincs, a színpadi teljesítménye zéró. És mi az, hogy leállnak pihenni a dal után??? Alapvetõ szabály, hogy ez tilos. Kegyetlenül elcseszi az egészet, ne mondják már, hogy nem tudnak végigzúzni egy francos egy-másfél órás koncertet. Némi színpadi rutinom van nekem is, ez valami rohadtul amatõr...

McFrost