3167
-
#1762 nekem 6arozottan tetszik, ussetek...
Frost velemenyere nem vagyok kivancsi ofkorsz -
#1761 ize uj Dark Tranquilityrol mi a velemenyetek???
en most ismerkedem vele... -
#1760 adatbázist böngészni sehogy, de gugliba valami ilyesmit írhattam be:
"Carnival In Coal" "French Cancan" megaupload
kidobott egy halom találatot, és az esetek többségében valamelyik xy.blogspot.com-ról származó oldalon ki van téve a link. egy ideje igy szerzem be a zenéimet, és eddig egy kivételével (Sig:Ar:Tyr-tól a The Stranger) mindent sikerült lerántani.
ha esetleg nem dobott ki érdemlegeset a megaupload-os kulcsszóval, akkor cseréld le rapidshare-re, axifile-ra, vagy neadjisten torrent-re -
#1759 Így már jön, köszi mégegyszer!
(Egyébként, hogy lehet böngészni a megaupload-os adatbázist? Gondolom nem te raktad fel pár perc alatt) -
#1758 az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1082313219&no=1566]#1566-ban[/URL] leírt pár pont elvégzése után sem megy? :( -
#1757 Ez marhaság szerintem. Az igazi sátánizmusnak a Biblia ugyanúgy része, mint a kereszténységnek. -
#1756 Foglaltak a slotok vagy? -
#1755 Tökéletesek lennének, köszi, ha működnének és nem a megaupload toolbart akarná vele feltelepíteni. :( -
#1754 remélem megfelelnek megaupload-os linkek:
French Cancan
Vivalavida -
#1753 Valaki nem tudná megszerezni a Carnival In Coal "French Cancan" és "Vivalavida" lemezeit? -
#1752 ehhehe... igaz.. 9 verssel később már ott tartunk, hogy "Hogy miképen uralkodott a bűn a halálra, azonképen a kegyelem is uralkodjék igazság által az örök életre a mi Urunk Jézus Krisztus által."
blöeee.. elég necces lépés :P -
#1751 tovább olvasd paszod;) -
#1750 jóhát oké, de az az idézet nem arról szól, hogy szeresd felebarátod. így szól az a bizonyos rész:
"Annakokáért, miképen egy ember által jött be a világra a bűn és a bűn által a halál, és akképen a halál minden emberre elhatott, mivelhogy mindenek vétkeztek" -
#1749 sőt a Metal Hammerben van egy érdekes megfogalmazás Mardukkal kapcsolatban: hogy vallhatja magát valaki pokolbéinek ha a bibliából idéz?
utalva a Rom 5-12-re -
#1748 Ez a hejsan pojkar och flickor tényleg elég gáz :DD (a fordítás amúgy tökéletes :D)
De hát kisfiúk voltak még akkor, bocsássuk meg nekik. -
#1747 http://en.wikipedia.org/wiki/1651 -
#1746 összehaverkodtam last.fm-en keresztül egy svéd, göteborgi sráccal, aki ma 32 éves lévén benne volt teljesen a 90-es évek eleji black/death/stb metal megújulásában, amikor még a Marduk pl corpsepaint nélkül koncertezett, ennek apropóján jegyezte meg, hogy azt a koncertet úgy nyitották, hogy "Hejsan pojkar och flickor", ami kb azt jelenti, hogy "Sziasztok fiúk és lányok!". igazán démoni.
na ezóta picit más füllel hallgatom a mardukot, de ez a ROM 5:12 még büntet. :o
mi történt 1651-ben? -
#1745 jo'va' ne szivozza' me leszijjazlak, osztan hallgathatsz buntibol popzenet... -
#1744 Beneath The Massacre
Meshuggah, Fear Factory alapokon progresszív gitározás, kapkodás, szaggatás mindenen, kellemes hörgéssel:-) -
#1743 Na, hogy tetszik a Marduk? -
#1742 Wow! -
#1741 Legyen mar benned annyi poligon, hogy beismerd te csak egy egyszeru textura vagy...
-
#1740 ma' megin' warezolsz...
-
#1739 vettem , persze:D
Vreid-et hallgass! -
#1738 Vetted, vagy "vetted" ? :D
Mondjuk az én kedvencem tőlük a Macabre és a Panzer. Igaz, régi dolgaikból csak a Dark Endlesst hallottam. Néhány kimaradt :D -
#1737 na most vettem meg :D
megér egy misét:P -
#1736 Értem. Mondjuk az előző kettő nekem se jött be nagyon, de ez az új jó!
-
#1735 hátőőőőőő nem egészen.....új Marduk ellenes
Heaven Shall Burns - el megcsinálták számomra a leggyilokabb lemezüket
Opus Nocturne-val pedig a kísérletezős/eredeti szellemiséget hordozósat -
#1734 Marduk ellenes-e vagy? :D -
#1733 még nem vitt rá a lélek -
#1732 Lehet, az kimaradt...
Ellenben ez az új Marduk odabasz jól. Szomorúan kell belátnom, hogy veri az új Wataint... -
#1731 1 lemezüket kivéve , The Cainian Chronicle , amin épp Kaiaphas vokálozott -
#1730 Na, ha van/volt együttes, amin csak röhögni lehet, akkor az az Ancient... -
#1729 "Black Metal szövetség!
10 év hallgatás után Lord Kaiaphas, a norvég Ancient legendás énekese visszatért, hogy Arkhorrl-lal, az Aetherius Obscuritas frontemberével egy közös, megosztott kiadványt jelentessen meg! A korong a vezető görög metal kiadó, a Sleaszy Rider Records színeiben lát majd napvilágot "The Saturnine Alliance" címmel, melynek várható megjelenése 2007. június. A lemezen 2-2 vadiúj dal és egy különleges bónusz is helyet kap!"
-
vader #1728 jó a myspace lámmer, mi a baj vele? toljatok putrid pile-t. megbasz :D
PUTRID PILE!!!! -
#1727 odairtam te mindenbebelekotos... -.-
jomost nem kell visszavagni a luzer myspace (telleg a májszpész mire jo? mert kb semmire...) miatt...
-
#1726 lál :D -
#1725 mennyiert linkelnel a tok hasznal6atlan idiota 404 helyett mondjuk eredeti szajtokat? (latom sportot uzol a ratyi 404 linkekbol-e) -
#1724 esetleg egy kis szimfoblekkdúmos(nemtokmitirnira' :D) sztájl?
nekem nagyon tetszik
Metal Observer link
Hivatalos lap...
(Observeres honlapon a 3 szemplt meg lehet hallgatni nekem a 'zeredeti honlaprol 404 volt...) -
#1723 Impetigo állatdara