3167
-
#1802 rákerestem: van. iszonyat atom! év-albuma közeli! -
#1801 Most már a The End-nél vannak, de ez a kiadó meg talán az egyik legjobb, a műfajokon belüli "határelőadókat" karolja fel, tele van avant-garde, experimental és progresszív metálbandákkal.
lee: még nincs, de ezt eddig is lehetett tudni. Mmmint, hogy ilyen lesz a lemez. :) -
#1800 a Sigh együtt sörözött az Euronymus vezette Mayhemmel , szal elég true -k voltak , asszem az mentette meg őket , hogy nem eveztek multi kiadóhoz
mert ma az a trend , ha valaki nagykiadóhoz megy , az eladja magát -
#1799 nebasz! kijött?
amúg fingom sincs miért nem lettek kitagadva a szcénából.. talán mert nem hangoztatták vakon a trúságukat? -
#1798 huha ,tele vagy ám kalandal:DD -
#1797 Csak filózgattam rajta, hogy a Sigh-t bántották-e valaha is a stílusváltás miatt? Kezdtek blackkel, átmentek avantgarde-ba, a mostani albumon meg német szimfónikus dallamokat kevernek vágtázó thrash-sel. Most ezzel szemben ott a Satyricon, akik a Sigh-hez képest alig változtak. -
#1796 -
#1795 De Facto-t találsz a www.zeneszoveg.hu-n viszont azok a fordítások engem is érdekelnének! :)
nem tudom mennyire tartozik ide, meg hogy kinek mennyire érinti a lelkét, de Peter Lindgren kiszállt az Opethből, helyére Fredrik Akesson lép (ex-Arch Enemy). -
#1794 OFF:
tud valaki olyan oldalt, ahol Anathema, Katatonia stb... magyar fordítások vannak?
érdekelne még továbbá De facto ill. Land of charon szöveg is. Korábban volt egy oldal /magyar/ ilyen, de most nem találom...
előre is ksözi... -
lordpagan #1793 Eladó BC Rich NJ Beast Bass
SPECIFICATIONS:
- Eastern Mahogany Body
- AA+ Quilted Maple top
- Maple Bolt-on Neck
- Paint-to-match Neck & Headstock
- Ebony Fingerboard
- Adjustable Bridge
- Sealed BC Rich Tuners
- 34" Scale Length
- 24 Extra Jumbo Frets (2.9mm)
- Diamond Inlays
- 2 P-Style pickups; 1 master volume, 1 treble, 1 bass and 1 blend (active EQ)
- Black Hardware
Irányár: 125.000 Ft
Bármilyen infóért lehet érdeklődni emailben, vagy telefonon is!!!
06-70/342-0217
[email protected]
-
#1792 Az utóbbira nagyon kíváncsi vagyok! -
#1791 hát nem is tudom....összességében brutális
de nálam a Behemoth a Pandemonic Incantation lemezzel ütött , azt tartom igazán kiugrónak , ez picit fura bár megvannak ugyanazok a jegyek a zenében , viszint sokkal több a grind és a törés , -
#1790 Novembers Doom, régi Katatonia, Swallow The Sun, stb ...
kijött az új Behemoth? juhú lesz mit hallgatni? még a Nile Ithyphallic meg a Sigh Hangman's Hymn jöhetne a közeljövőben! :) -
#1789 kössz -
Ez sem? -
#1787 mintha nem működne -
#1786 nagyon jó anyag -
#1785 Behemoth - The Apostasy 2007 album -
#1784 igy mar mas...
-
#1783 sokkal:DDDdd -
#1782 Jó, akkor a korábbi DT-khez képest is roppant gyengének tartom. Most jobb?
-
#1781 "Bár mostanában Beneath The Massacre-re, meg The Berzerker-re vagyok ráállva, ezekhez képest meg elég szimpla plim-plim."
jo es ugy kb szerinted egy stilus a ketto??? mert szerintem qrvara elut -.-
most enis mondhatnam, hogy egy Vader utan vagy egy kennbil korpsz(neha elkap a daralo es nyomtaom a stylet) utan gyengus... de baZki plz nem egy style... -.- htx -
feamatar #1780 basszus ; nem tom ki linkelte a Putrid Pilet be ; de az utóbbi napokban nagyon rákattantam; (mondjuk csak youtube meg myspace alapján)
HATALMAS!!!!!!!!!!!!
thx a linkbeküldőnek -
#1779 Hát The Berzerker után szinte minden az :D -
#1778 Meglepően gyenge... :/ Nekem nem jött be.
Bár mostanában Beneath The Massacre-re, meg The Berzerker-re vagyok ráállva, ezekhez képest meg elég szimpla plim-plim. :)
-
feamatar #1777 Heathen: régi thrasherek; akikről sztem méltatlanul feledkeztek meg...
album legálisan itt -
feamatar #1776 megnézem; bár death-doom keverékből még nem nagyon hallottam jót... -
#1775 jaja , nem rossz -
#1774 Jó kis Doom/Death anyag, ingyen letölthető: itt -
#1773 Ez az And Oceans valami kegyetlen nagy! Miért maradt ez nálam ki eddig??? -
#1772 megjelent a német viking metálos Obscurity - Schlachten and Legend albuma -
#1771 hööhhhhhhhhhhhhőőőőőőőőőőőőjjjjjjjjjj -
#1770 Lammer megöl és száműz a mennybe:P -
#1769 akinek már túl "divatos " a Dimmu annak ajánlok egy bandát: Ravendusk , lengyelek és nagyon jók
-vannak myspace-n is de nem adom meg nehogy Lammeret elvigye a mentő helikopáter ^^
-hivatalos:itt -
#1768 http://www.myspace.com/bornholm
Új szám -
#1767 létezik egy banda : Rimfrost , mely az Immortal okozta űrt próbálja betölteni
Honlap: itt -
#1766 Mörker - Skuggornas Rike
Sig:Ar:Tyr - The Stranger
nincs meg valakinek, és ha igen honnan? kösze! -
#1765 o nemszoltam -
#1764 brutális jó , imádom -
#1763 a korábbiak jobbak voltak, de hozták a formát