3167
  • Dying Soul
    "gyenge pont" :DD
  • ashiaor666
    http://tne.try.hu - A Satanwarez Site (Zenék[a jövő héttől, kb 150GB mp3], filmek, játékok stb.) When Satan Rules His World!
  • McFrost
    mindenkinek van gyenge pontja , nekem is van : kecske duda , ír népzene , skót duda ....

de itt nem az a lényeg hanem h Mess... az ultrabrutál....holott egy lágy szar
  • Lammer
    tehat ^.^
    nehez kategorizalni, de proba(doom-death-folk-black-szimfo metalokon kivul akkor):
    -psy trance(azon belul is inkabb killer es progressz iranyzat)
    -komponalt filmzenek -> azon belul is a darkosabb iranyvonal... imadom a sotet moraljos "latszik a zombitomeg sziluettje"+"apokap kornyezet" style etu"doket ^.^
    -night es melodic jazz!
    -dark-drone ambient

• Dying Soul
    Jóhogy. Avantgarde, experimental, prog, cirkusz-zene, trip-hop. Sőt, leginkább az első kettőt hallgatom már jó ideje, nagy részükben ott van a metál, de rohadtul le tud kötni a szaxofon is basszus és dobkíséretben....amire aztán bejönnek a blast beatek és ráááléghrgh.... :D
  • Dying Soul
    ULVER - SHADOWS OF THE SUN - Október 1. Sötét, tragikus album lesz.
  • PetruZ
    Dettó. Bár én elég elvetemült dolgokat szoktam hallgatni (és a black-et én sem csípem túlzottan, viszont a "mesügéket" annál inkább :) ), néha jól esik egy-két egyéb albumot is meghallgatni, amelyek félig-meddig szintén extrémek a maguk stílusában (pl. Ozric Tentacles, Karsh Kale, Jarre, ...). :)

On:
    Aki eddig odavolt a Velcra-ért, az új albumot (Hadal) meglepőnek fogja találni. Semmi aggresszió, semmi lázadás, csendes plimplim az egész (a weboldalukon leírták, miért), de egyébként hallgatható. Csak semmi köze az előző két lemezhez. Sebaj, aki csajos őrjöngést keres, füleljen bele pl. az In This Moment friss albumába (Beautiful Tragedy). :)
  • stp4trick
    igen hallgat mást is - IM-n nőttem fel, tehát alap pl., de - ->

spec szeretem az infected mushroom nevezetű progtrance csapatot, mert HANGSZEREKET alkalmaznak a zenéjükben, és így van olyan elvetemült mint némely metal band
  • lee86
    azért más is kell, hogy legyen a világon mint black. vagy éppenséggel death. kurvára nem true, és nem is életcélom, de megesik (és itt még finoman fogalmaztam) velem hogy 70-es évekbeli progrockot teszek be. minden zenei stílusnak (persze azoknak, amikhez valódi zenészeknek közük van) megvan a maga pikantériája.
    szerintem addig, amíg valaki nem hallgat mainstream szarokat + technomocskot, addig nem lehet szar a zenei ízlése.
    épp mostanában filóztam azon, hogy e topik hozzászólója hallgat-e mást is mint extrém metált?

amúgy meshu tényleg büntetett bár wmd közelebb áll a szívemhez. ;)
  • Dying Soul
    én meg egy -két előadón kívűl nem hallgatok death-et és nem is szeretem, sok ugyanolyannak hat számomra. és mégsem szidom, de kurvaérdekes.
    nyiss meshuggah topikot.
  • vader
    ugyan. már párszor leoltottak a srácok. :D csak mindíg kikivánkozik belőlem ez a blekmetálfakkolás. nincs mit tenni :]
  • lee86
    hoppá ebből flém lesz! :o
  • vader
    én voltam. alap. simán legyalult mindent. magzatelhajtó hatása volt. a wmd is ász volt. iszonyat jól szóltak. ez a zene, nem a vinnyogó rikácsoló zajkása blekmetál.
  • stp4trick
    a Magister Dixitet nem kukkantottátok meg?
  • Dying Soul
    #1906 :D
  • McFrost
    Sear Bliss után a legnagyobb
  • phalanx
  • Snecie Smicie
    Bornholm nevű magyar black bandáról mi a vélemény?
  • artschi
    Ha már extrém metal, volt vki Meshuggah-n tegnap a Kultiban?
  • lee86
    óhát nyugodtan!:)
  • Dying Soul
    Mondjuk most csináltam új felhasználót, havernak jelöllek, ha nem gond.
  • Dying Soul
    Köszi, azóta rájuk néztem (Last.fm-en látszik majd, ha már úgy is. :D ) és beugrott a Leviathan klippje. Az akkor nem jött be anno, most bejött a szám. A másik, ami még eléggé tetszetős, az a Verdelet. Myspace-n hallgattam az újról, de ez az eszméletlen hörgés még nem jutott el a tudatomig, jobban tetszik, ha nagyobb skálát mutatnak be egy számban. De ott csak egy szám van, tehát az album még lehet lazább itt-ott, csak ezt egy számból nem tudom megítélni.
  • lee86
    innen beszerezheted. rarpass: www.metalunion.org . egy próbát mindenképp megér.
  • Dying Soul
    Hát a metálenciklopédia mondta ezt nekem. :o Akercocke-ot meg nem ismerem.
  • lee86
    ki mondta, h black album? :P Neige, ha minden igaz a Peste Noire-ban is érdekelt, így jön képbe az Alcest is ebben a topikban. jó oké, maga a gyönyörű szó használata nem tul szerencsés. :o:)
    Akercocke új albumára viszont egy rossz szavad nem lehet! :)
  • Dying Soul
    Jajó, mert metálenciklopédián black metal, amit meg én hallgattam az közelében sem járt, meg hmmm, hibátlan black albumra nem mondanám azt, hogy gyönyörű. :D
  • lee86
    lazalangyi, de kikapcsolódásra épp megfelelő.
  • Dying Soul
    Hörög is benne vagy ilyen lazalangyi zene ez?
  • McFrost
    ezt most tesztelem és hatalmas , igazi germán blekk a Desaster és Nagelfar nyomdokain
  • lee86
    "Total....Death." - nanemondd.:D
    azok a napszemüvegek nagyon sokat levesznek a trve értékükből ám!:D
    cikk elején van egy link, ami egy élő koncertrészletre mutat. na az kb helyreteszi az interjúbéli lolságot. :)

Alcest - Souvenirs D'un Autre Monde. erre azt mondhatnám, hogy gyönyörű a borítótól kezdve a tartalomig. remélem nem vótmá...vótmég.
  • Voltan
    Én nagyon csípem a Wataint, de ez azért LOL :D
  • lee86
    folytatom a sort a nemlineáris hozzászólások sorában:
    Watain interjú erről-arról.
  • stp4trick
    Magister Dixit - My Anger Is an Eternal Field of Demonized Mercenaries
    érdermes megkukk, bár elsőre lejön ki volt a példakép
  • Beast Machine
    Finntroll foreva!!

Vargtimmen
  • Dying Soul
    Aetherius Obscuritas split Lord Kaiaphas (ex-Ancient) Thokkian Vortex nevezetű projektjével. Június 30-tól elvileg kapható. Új saját cucc meg ősszel, Víziók címmel.
  • McFrost
    megjelent:
    Obscurity - Schlachten & Legenden(2007)
    német black , német szövegek , szinti mentes zene , remek számok , magas zenei tudás és koszos de tiszta hangzás
  • phalanx
    /signed
  • Dying Soul
    Ízlésficamod van jól. :o
  • Lammer
    ez a sigh mekkora szar, omg
  • McFrost
    Nae'Blis - Sketches of Reality 2007
    -Folkearth egyik tagjának bandája
    -akusztikus-szintis-folkos-dallamos black metal
    -4 szám , de több mint 45 perc