3167
-
#1882 már elsőre is egy örök kedvencem jutott eszembe az új Sigh-ról , mégpedig a Therion - Beyond Sanctorum albuma
na előkerestem és télleg sok a hasonlóság , bár azóta eltelt 15 év:D -
#1881 Scorn Defeat
Infidel Art
Ghastly Funeral Theatre
Hail Horror Hail
Scenario IV: Dread Dreams
Imaginary Sonicscape
Gallows Gallery
Hangman's Hymn -
#1880 grind albumok -
#1879 Egyelőre év albuma -
#1878 Hát de még az is, hogy ez miket össze hörög koncerten, atyaég. Youtube-on van videó; Hail Horror Hail. -
#1877 ááá Sigh! és mikannibal minden idők legvonzóbb szaxofonistája! <3 :D
ezek sose fáradnak el. -
#1876 Jóhogy, Hail Horror Hail az valami eszméletlen. -
Hajnalcat #1875 Ezer hála! -
#1874 az új Hammerben 9-t kapott a Sigh legfrissebb albuma , csak is magasröptű dícséretek hangzottak el , eddig nem csináltak 2 egyforma albumot és aktívan 1988 óta vannak jelen , ez és a Hail Horror Hail albumaik a legkiemelkedőbbek -
#1873 Két jelből van összerakva. Az "M" a "Midian" albumcímet jelenti, aminek mindenféle bibliai vonatkozásai is vannak. A háttérben lévő sárkányos kép (amellett, hogy a "Midian" album borítóján is rajta van) az Sárkány Rend jelképe, amit Zsigmond király alapított és egy bizonyos Vlad Dracul nevű havasalföldi vajda is a tagja volt. :)
-
Hajnalcat #1872 Szeretnék kérdezni valamit. Segítségeteket előre is köszönöm. Feltűnik az egyik Cradle Of Filth videóban egy jel, méghozzá a Her Ghost in the Fog-ban. Mit jelent ez a jelkép?
-
#1871 szivibéjbi -.- -
#1870 hátéiksz...
ezt igy kellett volna...
[kotoszkodik] :P -
#1869 myspacen hallgass bele , én még mindig azt mondom , ebből a zenéből csak is Burzum-Filosofem -
#1868 -.-kopiztam-.- -
#1867 ódeszép.
bocs, kihagyhatatlan volt. :D
majd szedek. -
#1866 A Paysage d’Hiver , mely magyarul téli tájképet jelent, egy izgalmas „irányzata” az ambient-tel kevert Black Metal-nak, hisz nem csupán a természet felé orientálódik el szövegvilágát illetően ,mint ahogy teszi ezt sok Ambient Black Metal banda, hanem sokkal inkább a csillagok melyek foglalkoztatják. -
#1865 Nekemnekemnekem! -
#1864 kinek is kellett a 48 tételes Sebkha-Chott? (albumcím: Nagah-Magdi - Opuscrits En Quarante-Huit Rouleaux) torrentlinket tudok adni.:) -
#1863 parizsis vajas kenyer parival meg kakaoval...
ps: ezisjo, deazert fejtsuk mar ki, miert is, meg infok stb :DDDDADSDASDASDasdfasdad
szerk: ok megvan... kasas daralos agymenes... kosz hátéiksz, mar kinottem belole... -.-
(Dying Soul csekkold, neked tetszene... :P) -
#1862 Paysage d'Hiver - Einsamkeit -
#1861 létezik egy magyar banda Kopjafa néven , ha valaki tud tőlük zenét , NE KÍMÉLJEN! -
#1860 szerintem teljesen korrekt de az annihilation még így is a beszt. -
#1859 Nem is tudom... nem olyan borzalmas sötét, mint a korábbiak, de az egyiptomi témaválasztás maradt és kellőképpen súlyos is, tehát simán hallgatható. :)
-
pepino90 #1858 még nem hallgattam..rá is nézek mindjar :) -
#1857 új Nile-hoz mit szóltok? -
#1856 akkor nem vagyok botfülű -.- -
pepino90 #1855 ez a Sothis jóó :D -
#1854 Fiatal aktiv forumtarsunknak koszonhetoen meghallgattam(jol kiment a fejembol, hogy kijott az uj album) az uj FINNTROLL albumot!
es nekem b*szott mod tetszik!444!44!44négy5öt
holnap ugyis eleg sokat fogok ótókázni, mar meg is van mi fog duborogni benne ^.^
mar megy is a rendeles ebayen ^.^
koszonom Dying Soul ^.^ -
#1853 tökre a belga Avatar-ra hajaz -
#1852 Sothis -
#1851 Haggard videó, egy részlet hallható az új cuccból, ami 29.-én jön ki
*reméli nem túlzottan offtopik* -
masternaston #1850 meg jobb torrent helyeken is -
pepino90 #1849 DC hálózatokon megtalálod.. -
#1848 2003-as és 7 számos?
mit fizetsz? -
#1847 Sebkha-Chott - "Nagah Mahdi"
Ezt megtudja valaki szerezni? Mert közel lehetetlen. -
#1846 Szívesen, de ezt érezni kell igazából, egy idő után belejön az ember.
Egyébként kint van az új Nile! -
pepino90 #1845 nah, Köszi, végre kimerítő választ kaptam :)
Azért mondjuk durva, hogy milyen összetetté nötte ki magát a "metal" címke -
#1844 svéd. mondjuk itt a black is bejátszik már. -
#1843 Vastag gitározás, mélyre hangolt gitárok, üvöltözés, általában rövid számok, brutális dobjáték, néha blastolás, "zúzás". Halál, szenvedés, társadalmi és személyes problémák a szövegben.
pl
De van a melódikus is, az lazább sokkal, meg a svéd death, ami nem feltétlen hörgős, üvöltözős és másról szól.