3167
-
#2002 esz paszmek joak!
szerk: kib@szott joak! -
#2001 francia extrém szimfónikus jóság itten -
#2000 szintén magyar Tenowar lemeze is piacon , ez vadabb black -
#1999 megjelent a magyar Eibon új cucca , igényes black metal , szintivel és akusztikuss gitárral -
#1998 Abigail Williams - amerikai technodeath band ( göteborgi irány) -
#1997 Lehet hallgatni egy új Ulver számot myspace.com-on. -
#1996 Csak 1-2 jó lesz.. -
yaqwsxcde #1995 VI. The Chromized Land 2007 Augusztus 24-25., Debrecen, Új Vigadó
Black/Death Metal Fesztivál!
Sear Bliss, Neochrome, Bornholm, Negura Bunget (RO),
Sin of Kain, Mortem, Frost,...
Jegyek elővételben:
http://chromized.neochrome.hu/
Rock-Ness (Debrecen)
Plakát -
#1994 öööö
ha meg lesz az új ótó meghajtom pestig:)) -
#1993 skaczok!
masik forumon hivtak fel figyelmemet, hogy Oktober17en jon Dimmu Mo.-ra..
"2007. október 17., szerda 19.00 óra Budapest, Petőfi Csarnok Dimmu Borgir, Amon Amarth koncertek Belépő: 5500 Ft, szeptember 3-tól 6500 Ft"
nah??,,,,,,,, -
#1992 nem rossz a DT (NWOBHM - New Wave Of Black Heavy Metal), asszem 1 új szám van rajta a 4-ből a Hedninger Fra Helvete (‘Heathens From Hell’), bár nálam sem favorit -
#1991 AAAAAAAAAAAAa vegre megszervaltam (megcsak lossless) nagy regi kedvencemet az elso arcturus albumot...
ok, rakom be pendriveot reggel hazafele hadd szoljon a dugoban(:Ð) a zene... erre nem kaput a hangszisztem az o'to'ban???
AAAAAAAAAAAaa zuzni tudnek... lehet elvinni megnezetni mi a baj... erosito(ugynezki nagyon) or hangszorok... vagy fejegyseg...
eljen, hazafele QSSban jottem -
#1990 már májusban is beírtam... -
#1989 ja és elnézést :P -
#1988 hallottam egy számot...és ssosem voltam DT fan , bár elismerem munkájukat
az 1. lemezük tetszett a legjobban ami még death volt -
#1987 Már régóta igényesben nyomom.
@McFrost: Már régebben én is beírtam ám. Semmi válasz sem volt, ehe. :P
Amúgy:
Kijött a Darkthrone új kislemeze, a NWOBHM. ("New Wave of Black Heavy Metal") Nem hallottam még, de valami olyasmi lehet, mint az I zenéje szerintem. Jön az új nagylemez is, a F.O.A.D. (Fuck Off And Die). -
#1986 letöltöttem és tökéletes! -
#1985 Lord Kaiaphas, az ANCIENT korábbi énekese 10 év után visszatért! Ezen a lemezen debütál új zenekarával! A görög Sleaszy Rider Records-nál megjelent korongon 2-2 dal és egy különleges bónusz szerepel, melyben mind a két énekes (Kaiaphas és Arkhorrl) megszólal.
Az Aetherius Obscuritas oldaláról letölthető a split-en szereplő "Idegen tollak" c. dal!
Kapcsolódó linkek:
www.sleaszyrider.com
www.thokkianvortex.com
www.arkhorrl.hu -
#1984 valahol erre próbáltam utalni -
feamatar #1983 sztem az extremitás csak viszonyítás kérdése, ha egy nyavajás hörgős vokált alá vágnánk a jó öreg Mekong alá már lehet extrémnek vennénk, pedig gitártémáiba nem egy mai "extrém" zenét a sarokba küldene
erről jut eszembe: Cynic jön magyarba!!!!!!!!!
-
#1982 esigenesigenesigen talaltam eredeti Aspera Hiems Symfonia-t!!44
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA plz ne licitaljatok ram :DDDDDDDDDDDDDD
ezt mar regota vadaszom!44!444
meg Ebayen is az uj konstellacios fossag van(tokre szar lett a reissuolt Aspera album :CCCCCCCCCCCCCCCccc ) -
#1981 "*mondja ő, aki most a második Arcturust nyomatja...*"
hat igen... itt kezdodik a zenei igenyesseg...
-
#1980 Fáziskésés. :P
*mondja ő, aki most a második Arcturust nyomatja...* -
#1979 uj Behemoth - The Apostasy joaG!
-
#1978 EZ NEKEM KELLENI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44esfel -
#1977 a rajongo az tulzas :P de szeretem oket :P -
#1976 Tudom. :) De Lammer igen. -
#1975 sosenem voltam rajongó :] -
#1974 Kint van az új Arch Enemy: Rise of the Tyrant, a 110 megás az nem prüttyög, mint a másik promó. Belefülelve picit nem akkora riffelős, mint a Doomsday Machine, de vannak benne érdekes dolgok, technikásabb, vannak benne kihagyós dodütemek pl. -
#1973 esetleg eredeti? -.-
(vagy tul extrem legalitast feltetelezni? lol) -
#1972 todiefor nak van vagy 3-4 lemeze egy doomos csapat -
#1971 dc-n tuti van , légy kitartó -
#1970 hellosztok
egy kollégám megkért hogy ha tudok szerezzek meg neki 3 albumot
Exorcist - Nightmare Theater
Paradox - Collision Course
To/Die/For - ez nemtommi de sztem csak egy van nekik
se dc++on se torrenten nem találtam semmit. valakinek van valami ötlete, hogy honnan tudnám letölteni? -
#1969 itt eső esik xD
mellesleg új Mekong Delta-hoz mit szóltok? tudom nem extrém, bár progresszivitásában és technikásságban nem volt párja 10 egynehány éve, most meg újra itt, szal a téma extrém -
#1968 "A sötétség nem egyenlő a gonoszsággal." es a tovabbi szoveg...
--->
ERROL POFAZOK ENIS MINDIG HA VALAKIVEL VITAZOK ILYEN TEMABAN... es milyen igaz, tok jo latni mas "tollabol" az ilyen gondolatmenetet! -
#1967 http://khrul.uw.hu/black.htm
Jó gondolatok -
#1966 megjelent egy magyar pagan banda "lemeze" , mely jófajta zenét rejt és ingyen letölthető:
innét neve Assur -
#1965 idézet a Sear Bliss -től:
Üdv Mindenkinek!
Végre elkészült az új albumunk! Múlt héten fejeztük be a lemez maszterizálását. Ez volt az eddigi leghosszabb és legintenzívebb lemezkészítésünk. Kisebb-nagyobb megszakításokkal március óta stúdióban vagyunk. Hihetetlen mennyiségű időt, munkát és energiát öltünk a lemez elkészítésébe, feszegetve a saját korlátainkat. Úgy érezzük megérte a kemény munka, a sok stúdióban töltött óra, a nappalok és éjszakák, az alváshiány. Most, kényelmesen hátradőlve a kanapén, nagyon jó érzés hallgatni a végeredményt, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Az Arcane Odyssey egy olyan album lett, amihez foghatót még nem csináltunk. Úgy érezzük, ezúttal sikerült igazán elkapni a hangulatot. Scheer Viktor producer segédletével egy minden eddiginél tömörebb és erőteljesebb produkció született.
A lemez borítóját ismét Tari József festette, és mondhatjuk kiváló munkát végzett. Az egyik legelbűvölőbb ősi magyar legenda, a "Hadak Útja" történetének megfestésére kértük fel. Bár az Arcane Odyssey nem koncept album, de két dal is szorosan kapcsolódik ehhez a legendához.
A lemez hivatalos megjelenését szeptember 24-re tűzte ki a Candlelight Records. Alig várjuk, hogy megosszuk ezt az albumot mindenkivel, aki kíváncsi rá.
A hivatalos lemezbemutató koncert november 9-én lesz Budapesten a Wigwam klubban. -
#1964 Tiszta anyja ez a Hernádi-lány. :)
-
#1963 a leanyzonak van hangja :OOOOOOOOOOOOOOOO
amugy a zene nem stilusom -.-