3167
  • Lammer
    esz paszmek joak!

szerk: kib@szott joak!
  • Dying Soul
    francia extrém szimfónikus jóság itten
  • McFrost
    szintén magyar Tenowar lemeze is piacon , ez vadabb black
  • McFrost
    megjelent a magyar Eibon új cucca , igényes black metal , szintivel és akusztikuss gitárral
  • McFrost
    Abigail Williams - amerikai technodeath band ( göteborgi irány)
  • Dying Soul
    Lehet hallgatni egy új Ulver számot myspace.com-on.
  • Dying Soul
    Csak 1-2 jó lesz..
  • yaqwsxcde
    VI. The Chromized Land 2007 Augusztus 24-25., Debrecen, Új Vigadó
    Black/Death Metal Fesztivál!
    Sear Bliss, Neochrome, Bornholm, Negura Bunget (RO),
    Sin of Kain, Mortem, Frost,...

Jegyek elővételben:
    http://chromized.neochrome.hu/
    Rock-Ness (Debrecen)

Plakát
  • stp4trick
    öööö

ha meg lesz az új ótó meghajtom pestig:))
  • Lammer
    skaczok!

masik forumon hivtak fel figyelmemet, hogy Oktober17en jon Dimmu Mo.-ra..

"2007. október 17., szerda 19.00 óra Budapest, Petőfi Csarnok Dimmu Borgir, Amon Amarth koncertek Belépő: 5500 Ft, szeptember 3-tól 6500 Ft"

nah??,,,,,,,,
  • stp4trick
    nem rossz a DT (NWOBHM - New Wave Of Black Heavy Metal), asszem 1 új szám van rajta a 4-ből a Hedninger Fra Helvete (‘Heathens From Hell’), bár nálam sem favorit
  • Lammer
    AAAAAAAAAAAAa vegre megszervaltam (megcsak lossless) nagy regi kedvencemet az elso arcturus albumot...
    ok, rakom be pendriveot reggel hazafele hadd szoljon a dugoban(:Ð) a zene... erre nem kaput a hangszisztem az o'to'ban???
    AAAAAAAAAAAaa zuzni tudnek... lehet elvinni megnezetni mi a baj... erosito(ugynezki nagyon) or hangszorok... vagy fejegyseg...
    eljen, hazafele QSSban jottem
  • McFrost
    már májusban is beírtam...
  • McFrost
    ja és elnézést :P
  • McFrost
    hallottam egy számot...és ssosem voltam DT fan , bár elismerem munkájukat
    az 1. lemezük tetszett a legjobban ami még death volt
  • Dying Soul
    Már régóta igényesben nyomom.

@McFrost: Már régebben én is beírtam ám. Semmi válasz sem volt, ehe. :P

Amúgy:

Kijött a Darkthrone új kislemeze, a NWOBHM. ("New Wave of Black Heavy Metal") Nem hallottam még, de valami olyasmi lehet, mint az I zenéje szerintem. Jön az új nagylemez is, a F.O.A.D. (Fuck Off And Die).
  • McFrost
    letöltöttem és tökéletes!
  • McFrost
    Lord Kaiaphas, az ANCIENT korábbi énekese 10 év után visszatért! Ezen a lemezen debütál új zenekarával! A görög Sleaszy Rider Records-nál megjelent korongon 2-2 dal és egy különleges bónusz szerepel, melyben mind a két énekes (Kaiaphas és Arkhorrl) megszólal.
    Az Aetherius Obscuritas oldaláról letölthető a split-en szereplő "Idegen tollak" c. dal!

Kapcsolódó linkek:

www.sleaszyrider.com
    www.thokkianvortex.com
    www.arkhorrl.hu
  • stp4trick
    valahol erre próbáltam utalni
  • feamatar
    sztem az extremitás csak viszonyítás kérdése, ha egy nyavajás hörgős vokált alá vágnánk a jó öreg Mekong alá már lehet extrémnek vennénk, pedig gitártémáiba nem egy mai "extrém" zenét a sarokba küldene

erről jut eszembe: Cynic jön magyarba!!!!!!!!!

• Lammer
    esigenesigenesigen talaltam eredeti Aspera Hiems Symfonia-t!!44
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAA plz ne licitaljatok ram :DDDDDDDDDDDDDD
    ezt mar regota vadaszom!44!444

meg Ebayen is az uj konstellacios fossag van(tokre szar lett a reissuolt Aspera album :CCCCCCCCCCCCCCCccc )
  • Lammer
    "*mondja ő, aki most a második Arcturust nyomatja...*"

hat igen... itt kezdodik a zenei igenyesseg...
  • Dying Soul
    Fáziskésés. :P
    *mondja ő, aki most a második Arcturust nyomatja...*
  • Lammer
    uj Behemoth - The Apostasy joaG!
  • Lammer
    EZ NEKEM KELLENI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44esfel
  • Lammer
    a rajongo az tulzas :P de szeretem oket :P
  • Dying Soul
    Tudom. :) De Lammer igen.
  • McFrost
    sosenem voltam rajongó :]
  • Dying Soul
    Kint van az új Arch Enemy: Rise of the Tyrant, a 110 megás az nem prüttyög, mint a másik promó. Belefülelve picit nem akkora riffelős, mint a Doomsday Machine, de vannak benne érdekes dolgok, technikásabb, vannak benne kihagyós dodütemek pl.
  • Lammer
    esetleg eredeti? -.-

(vagy tul extrem legalitast feltetelezni? lol)
  • stp4trick
    todiefor nak van vagy 3-4 lemeze egy doomos csapat
  • McFrost
    dc-n tuti van , légy kitartó
  • herczeg
    hellosztok

egy kollégám megkért hogy ha tudok szerezzek meg neki 3 albumot
    Exorcist - Nightmare Theater
    Paradox - Collision Course
    To/Die/For - ez nemtommi de sztem csak egy van nekik

se dc++on se torrenten nem találtam semmit. valakinek van valami ötlete, hogy honnan tudnám letölteni?
  • stp4trick
    itt eső esik xD

mellesleg új Mekong Delta-hoz mit szóltok? tudom nem extrém, bár progresszivitásában és technikásságban nem volt párja 10 egynehány éve, most meg újra itt, szal a téma extrém
  • Lammer
    "A sötétség nem egyenlő a gonoszsággal." es a tovabbi szoveg...
    --->

ERROL POFAZOK ENIS MINDIG HA VALAKIVEL VITAZOK ILYEN TEMABAN... es milyen igaz, tok jo latni mas "tollabol" az ilyen gondolatmenetet!
  • Dying Soul
    http://khrul.uw.hu/black.htm

Jó gondolatok
  • McFrost
    megjelent egy magyar pagan banda "lemeze" , mely jófajta zenét rejt és ingyen letölthető:
    innét neve Assur
  • McFrost
    idézet a Sear Bliss -től:
    Üdv Mindenkinek!

Végre elkészült az új albumunk! Múlt héten fejeztük be a lemez maszterizálását. Ez volt az eddigi leghosszabb és legintenzívebb lemezkészítésünk. Kisebb-nagyobb megszakításokkal március óta stúdióban vagyunk. Hihetetlen mennyiségű időt, munkát és energiát öltünk a lemez elkészítésébe, feszegetve a saját korlátainkat. Úgy érezzük megérte a kemény munka, a sok stúdióban töltött óra, a nappalok és éjszakák, az alváshiány. Most, kényelmesen hátradőlve a kanapén, nagyon jó érzés hallgatni a végeredményt, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Az Arcane Odyssey egy olyan album lett, amihez foghatót még nem csináltunk. Úgy érezzük, ezúttal sikerült igazán elkapni a hangulatot. Scheer Viktor producer segédletével egy minden eddiginél tömörebb és erőteljesebb produkció született.

A lemez borítóját ismét Tari József festette, és mondhatjuk kiváló munkát végzett. Az egyik legelbűvölőbb ősi magyar legenda, a "Hadak Útja" történetének megfestésére kértük fel. Bár az Arcane Odyssey nem koncept album, de két dal is szorosan kapcsolódik ehhez a legendához.

A lemez hivatalos megjelenését szeptember 24-re tűzte ki a Candlelight Records. Alig várjuk, hogy megosszuk ezt az albumot mindenkivel, aki kíváncsi rá.

A hivatalos lemezbemutató koncert november 9-én lesz Budapesten a Wigwam klubban.
  • PetruZ
    Tiszta anyja ez a Hernádi-lány. :)
  • Lammer
    a leanyzonak van hangja :OOOOOOOOOOOOOOOO

amugy a zene nem stilusom -.-