Extrém Metal zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nemnem... az album amit irtam elozo hszembe enyhen atmegy Arcturus(regebbi) styleba a vegen 😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
SUBLIRITUM- hát Emperor
en eddig a siteon levo" demoba "kukkantottam" bele, de eddig joag! <#eljen>#eljen>
DEMO celjabol(<#bee1>#bee1>) jon lassan emulerol a lossless anyag ^^
kozben nezem amik lejottek "demok" emulerol^^
SUBLIRITUM Dark Prophecies !44444!!!44 b@szott jo anyag! elvileg Melodic Black... nekem durvasan bejon!!!!!!44 (norvegok^^)
kicsit khhm emlekeztet valamelyik bandara(igen szal a masik banda korai valtozatara... a modern mar nekem shit)... nah aki megondja kap egy cukorkat! <#idiota>#idiota>
szeressem az igazi kis teknik bandokat^^
bár azért a Forgotten Woods - Race Of Cain-ja sem áll rosszul a versenyben (http://images.netbag.hu/20070712/12081976232.jpeg) lol. 😊
¡Hala Madrid!
Melechesch-rõl eddig csak olvastam, de most kedvet kaptam hozzá. thx!
Lykathea Aflame - Elvenefris. csehek, valami iszonyat nagy zenét játszanak néhol keleties témákkal. (szerintem jelzésértékû, hogy Encyclopaedia-n 12 review-ból a legrosszabb osztályzat 89%.)
¡Hala Madrid!
imadom oket, 1ik kedvenc zenekar! <#worship>#worship>
Nyugodtan, kímélet nélkül írjátok meg, kérlek. Én voltam az énekes egy jó darabig, kíváncsi lennék a véleményetekre.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ON
Ezt az Emissaries Melechesh albumot nem tudom letenni 😄
Eszméletlen jó "sivatag" hangulat árad belõle. A Nile-t is ezért imádom.
vader, nem ismersz minket, az eszedbe sem jut, hogy itt senki sem pózergeci szarokat hallgat, lassan sajnos te jutsz arra a szintre, ez a kis protestálásod a Meshuggah mellett felettébb szánalmas, mert senki nem fogod neked itt behódolni. ezen kívül tévképzeteid vannak, sztereotípiák bûvkörében élsz, mivel a black-et feltétlenül az ördögimádattal kötöd össze, amirõl minden, a mûfajban mûvelõdött és nem szûklátókörû ember tudja, hogy nem feltétlen velejárója a zenének. sajnos nem tartozol ezen emberek közé, jobb is. kellesz viszonyítási alapnak, arra jó vagy. az extrém fogalom pedig nem szubjektív fogalom, tehát nincs értelme arról beszélned, hogy nekünk csak ez, meg csak az az extrém. egyébként ebbõl nekem az jött le, hogy kissebségi komplexusod van, a meg nem értett zenei ízlésed miatt és nem tudsz érvényesülni, mert mi, köcsögök, nem vagyunk hajlandóak belátni, hogy a Meshuggah mekkora ász. nem is fogjuk, mert bizonyára maradi buzik vagyunk, igaz, hogy van itt majdnem kétszeres életkori szorzó is a topiklakók között, de mi egy kaptafára megyünk és rikácsolunk, jaja.
magyarán eltakarodhatsz innét, mert a maradi, mizantróp harcosok nem kíváncsiak az új évezred matekmetálnak titulált svéd ászaira, mert a saját kertjükben kialakított mindigsötét és fagyos erdõben ugatnak a farkosokkal és vért szopnak a telihold alatt délben. és rikácsolunk is, jaja.
"egy fadarabbal a kezében amin a kibaszott húrokat sem ismeri." Ez meg szimplán és egyszerûen faszság.
Amúgy meg annyira bírom, hogy egy csomó mesüge fan hihetetlen nagyra van magával. Azt hiszik, hogy "elit" zenét hallgatnak, és hogy attól már õk is az elithez tartoznak.
Hát lol. (Jelzem ugyanez a jelenség megfigyelhetõ jópár Dream Theater rajongónál is...
zacskóba, de ne felejtsd el kifesteni a kis szemeidet sátánfattya.
<#mf2>#mf2>
- mi faszok vagyunk mert nem csípjük a Messhugát
1. überprofi-egyedi a Meshuggah a destroyig kb.
2. annyira profik hogy már élvezhetetlenné kavarták magukat
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
de itt nem az a lényeg hanem h Mess... az ultrabrutál....holott egy lágy szar
nehez kategorizalni, de proba(doom-death-folk-black-szimfo metalokon kivul akkor):
-psy trance(azon belul is inkabb killer es progressz iranyzat)
-komponalt filmzenek -> azon belul is a darkosabb iranyvonal... imadom a sotet moraljos "latszik a zombitomeg sziluettje"+"apokap kornyezet" style etu"doket ^.^
-night es melodic jazz!
-dark-drone ambient
<#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1>
On:
Aki eddig odavolt a Velcra-ért, az új albumot (Hadal) meglepõnek fogja találni. Semmi aggresszió, semmi lázadás, csendes plimplim az egész (a weboldalukon leírták, miért), de egyébként hallgatható. Csak semmi köze az elõzõ két lemezhez. Sebaj, aki csajos õrjöngést keres, füleljen bele pl. az In This Moment friss albumába (Beautiful Tragedy). 😊
spec szeretem az infected mushroom nevezetû progtrance csapatot, mert HANGSZEREKET alkalmaznak a zenéjükben, és így van olyan elvetemült mint némely metal band
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
szerintem addig, amíg valaki nem hallgat mainstream szarokat + technomocskot, addig nem lehet szar a zenei ízlése.
épp mostanában filóztam azon, hogy e topik hozzászólója hallgat-e mást is mint extrém metált?
amúgy meshu tényleg büntetett bár wmd közelebb áll a szívemhez. 😉
¡Hala Madrid!