Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
hmhm , nem is tudom , végig hallgatom és megmondom

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lammer
Sublira:
nemnem... az album amit irtam elozo hszembe enyhen atmegy Arcturus(regebbi) styleba a vegen 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

McFrost

McFrost
Behemoth - baszott agresszív és sötét brutálozás , deathes zene blackes szellemiség , ûber hangzás

SUBLIRITUM- hát Emperor

Lammer
uj Behemoth - The Apostasy albumrol toljatok velemenyeket...
en eddig a siteon levo" demoba "kukkantottam" bele, de eddig joag! <#eljen>

DEMO celjabol(<#bee1>) jon lassan emulerol a lossless anyag ^^

kozben nezem amik lejottek "demok" emulerol^^
SUBLIRITUM Dark Prophecies !44444!!!44 b@szott jo anyag! elvileg Melodic Black... nekem durvasan bejon!!!!!!44 (norvegok^^)

kicsit khhm emlekeztet valamelyik bandara(igen szal a masik banda korai valtozatara... a modern mar nekem shit)... nah aki megondja kap egy cukorkat! <#idiota>

phalanx
ezt meg a poén kedvéért: Goatworshipper - Goatworshipper .. ennél szarabb/primitívebb "black" metalt még életemben nem hallottam <#csodalk><#wilting>

phalanx
Dreyelands - progressive metalt játszó banda és egészen véletlenül magyarok.. én is csak ma ismertem meg a zenéjüket (engem borzasztóan az Evergrey-re emlékeztet) és rögtön megkedveltem, szvsz érdemes lesz odafigyelni rájuk

Lammer
<#eljen><#eljen><#eljen>

szeressem az igazi kis teknik bandokat^^

McFrost
az ukrán underground Castrum -ra is érdemes odafigyelni

Dying Soul
Tényleg szar, a zene viszont szerintem nem. 😊 Ugyan ez van a Ragnarok Blackdoor Miracle-jével is, az is hulladék borítóügyileg.

McFrost
De Lirium's Order -t lessétek meg , zúzós de tiszta death Carcass és korai Corpse hagyományokkal

McFrost
hát télleg extra technikás , de az ének , hmmmm tök valakire hasonlít , eszembe fog jutni

lee86
geciség borító alapján ítélni, de ez esetben most épp emiatt nem hallgatok bele. az év legbénább covere.
bár azért a Forgotten Woods - Race Of Cain-ja sem áll rosszul a versenyben (http://images.netbag.hu/20070712/12081976232.jpeg) lol. 😊

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Kijött az új Amoral (Reptile Ride). Finn technical death.

McFrost
Unholy Ritual -t hallgassátok meg , görög black

McFrost
hu, télleg nem rossz

Dying Soul
Vokált még szokni kell, de a zene alatta tényleg nagyon jó. Az album elsõ számának fõ gitártémája egy az egyben kelet.

lee86
hát én itt már nem értek semmit. metálon belül szopatni egymást, ááá... anyámborogass-szint. legalább közöttünk legyen már valami összetartás ehh. és itt most nem arról van szó, hogy ki provokált elõször, vagy ki nem mert az ovi arrébb van. nademindegy.

Melechesch-rõl eddig csak olvastam, de most kedvet kaptam hozzá. thx!
Lykathea Aflame - Elvenefris. csehek, valami iszonyat nagy zenét játszanak néhol keleties témákkal. (szerintem jelzésértékû, hogy Encyclopaedia-n 12 review-ból a legrosszabb osztályzat 89%.)

&#161;Hala Madrid!

Voltan
Puszi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hú apám. ez lírai volt. tudod mit? szarok a mesügére. ne taníts engem srác. eltakarodok a kis közösségetekbõl erdõkerülõk, nyomjátok a mayhemet de teljes kakaón, hátha úgy kicsit betorzít és erõ is lesz benne. kis punciknak hiába is nyomnám a sódert. eminem a kemény! meg a merilinmenzon. fagyott melbimbóak!!! puszi. <#lama>

Lammer
az az album megabetonbrutaljo!!!!!!4

imadom oket, 1ik kedvenc zenekar! <#worship>

phalanx
"mert a saját kertjükben kialakított mindigsötét és fagyos erdõben ugatnak a farkosokkal és vért szopnak a telihold alatt délben." <#hehe><#hehe><#hehe>

Voltan
Kissé félve, de felteszek egy kérdést. Látott itt valaki Harloch koncertet? Mi volt a véleménye?
Nyugodtan, kímélet nélkül írjátok meg, kérlek. Én voltam az énekes egy jó darabig, kíváncsi lennék a véleményetekre.

Voltan
Ezt akkor szerintem itt hagyjuk is abba, nem szeretném, ha flém topik lenne...

ON
Ezt az Emissaries Melechesh albumot nem tudom letenni 😄
Eszméletlen jó "sivatag" hangulat árad belõle. A Nile-t is ezért imádom.

Lammer
<#worship><#vigyor2>

Dying Soul
Emberek, a black nem extrém, picsazene, mivel egy POST-thrash banda bealázza a mûfajt. Ehhez szokjatok hozzá köcsögök, szarok vagytok, éljen a Meshuggah, ami már azért is szép, mert jiddis neve van, ez bezzeg nem jutott eszébe a sok norvég anyabaszónak, mi?! norge szaksz, elmúltak azok az idõk, a 3. hullámot nem éritek meg, mert a mesuharcosok poliritmikus dobjátékkal a halálba ûznek benneteket buzi arcfestõs, nyivákoló kurvák. kapjátok be sátánista buzik.

vader, nem ismersz minket, az eszedbe sem jut, hogy itt senki sem pózergeci szarokat hallgat, lassan sajnos te jutsz arra a szintre, ez a kis protestálásod a Meshuggah mellett felettébb szánalmas, mert senki nem fogod neked itt behódolni. ezen kívül tévképzeteid vannak, sztereotípiák bûvkörében élsz, mivel a black-et feltétlenül az ördögimádattal kötöd össze, amirõl minden, a mûfajban mûvelõdött és nem szûklátókörû ember tudja, hogy nem feltétlen velejárója a zenének. sajnos nem tartozol ezen emberek közé, jobb is. kellesz viszonyítási alapnak, arra jó vagy. az extrém fogalom pedig nem szubjektív fogalom, tehát nincs értelme arról beszélned, hogy nekünk csak ez, meg csak az az extrém. egyébként ebbõl nekem az jött le, hogy kissebségi komplexusod van, a meg nem értett zenei ízlésed miatt és nem tudsz érvényesülni, mert mi, köcsögök, nem vagyunk hajlandóak belátni, hogy a Meshuggah mekkora ász. nem is fogjuk, mert bizonyára maradi buzik vagyunk, igaz, hogy van itt majdnem kétszeres életkori szorzó is a topiklakók között, de mi egy kaptafára megyünk és rikácsolunk, jaja.
magyarán eltakarodhatsz innét, mert a maradi, mizantróp harcosok nem kíváncsiak az új évezred matekmetálnak titulált svéd ászaira, mert a saját kertjükben kialakított mindigsötét és fagyos erdõben ugatnak a farkosokkal és vért szopnak a telihold alatt délben. és rikácsolunk is, jaja.

hé fater. nyisd már kia szemed: #1920

Voltan
Most már fogd vissza magad egy kicsit. Érdekes, közülünk senki sem állította, hogy a mesüge szar lenne, csak te vered itt a nyálad folyamatosan.

"egy fadarabbal a kezében amin a kibaszott húrokat sem ismeri." Ez meg szimplán és egyszerûen faszság.

milyen mesüge fan lúzerek? egyszerûen csak extrém zene, és császár. nektek csak az az extrém ha valaki rikácsol egy fadarabbal a kezében amin a kibaszott húrokat sem ismeri. ez kúrvára extrém metal. nagyfejûek. ehh...

Voltan
Az még hagyján, de bunkók is vagyunk, mert nem hallgatjuk. Mi csak az ilyen topa gyopár zenéket szeretjük 😄

Amúgy meg annyira bírom, hogy egy csomó mesüge fan hihetetlen nagyra van magával. Azt hiszik, hogy "elit" zenét hallgatnak, és hogy attól már õk is az elithez tartoznak.
Hát lol. (Jelzem ugyanez a jelenség megfigyelhetõ jópár Dream Theater rajongónál is...

McFrost
normális hsz-od még itt nem volt , el lehet vonulni senki nem kiváncsi rád ha még nem vetted volna észre

mer a többség bírka. gondolom le is cumizzátok egymást. senki nem írta azt hogy valaki fasz lenne. de legyen így. rakd bele a fejedet egy
zacskóba, de ne felejtsd el kifesteni a kis szemeidet sátánfattya.
<#mf2>

Dying Soul
Sõt! Páran közületek 15 éve hallgatja ezt a szaros zajkását srácok. Ez azért elszomorító.

Lammer
ensem ^,-

ikertesom-e vaty? ^.^

McFrost
itt teljesen másról van szó:
- mi faszok vagyunk mert nem csípjük a Messhugát

phalanx
az én ízlésemhez a Lammeré áll a legközelebb, Meshuggahot meg nagyon nem szeressem <#nemtudom>

stp4trick
újra leírom , mint kb 500 kommentel korábban
1. überprofi-egyedi a Meshuggah a destroyig kb.
2. annyira profik hogy már élvezhetetlenné kavarták magukat

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Dying Soul
Nincs értelme folytatni.

a kerek fejedbe nem fér meg sehogysem hogy lehet ekkora zenét összehozni mint ezek a svéd császárok. egy cseppnyi intelligencia sem árt, ha élvezni akarod. szax.

Dying Soul
"gyenge pont" 😄D

ashiaor666
http://tne.try.hu - A Satanwarez Site (Zenék, filmek, játékok stb.) When Satan Rules His World!

McFrost
mindenkinek van gyenge pontja , nekem is van : kecske duda , ír népzene , skót duda ....

de itt nem az a lényeg hanem h Mess... az ultrabrutál....holott egy lágy szar

Lammer
tehat ^.^
nehez kategorizalni, de proba(doom-death-folk-black-szimfo metalokon kivul akkor):
-psy trance(azon belul is inkabb killer es progressz iranyzat)
-komponalt filmzenek -> azon belul is a darkosabb iranyvonal... imadom a sotet moraljos "latszik a zombitomeg sziluettje"+"apokap kornyezet" style etu"doket ^.^
-night es melodic jazz!
-dark-drone ambient

<#vigyor3><#zavart1>

Dying Soul
Jóhogy. Avantgarde, experimental, prog, cirkusz-zene, trip-hop. Sõt, leginkább az elsõ kettõt hallgatom már jó ideje, nagy részükben ott van a metál, de rohadtul le tud kötni a szaxofon is basszus és dobkíséretben....amire aztán bejönnek a blast beatek és ráááléghrgh.... 😄

Dying Soul
ULVER - SHADOWS OF THE SUN - Október 1. Sötét, tragikus album lesz.

PetruZ
Dettó. Bár én elég elvetemült dolgokat szoktam hallgatni (és a black-et én sem csípem túlzottan, viszont a "mesügéket" annál inkább 😊 ), néha jól esik egy-két egyéb albumot is meghallgatni, amelyek félig-meddig szintén extrémek a maguk stílusában (pl. Ozric Tentacles, Karsh Kale, Jarre, ...). 😊

On:
Aki eddig odavolt a Velcra-ért, az új albumot (Hadal) meglepõnek fogja találni. Semmi aggresszió, semmi lázadás, csendes plimplim az egész (a weboldalukon leírták, miért), de egyébként hallgatható. Csak semmi köze az elõzõ két lemezhez. Sebaj, aki csajos õrjöngést keres, füleljen bele pl. az In This Moment friss albumába (Beautiful Tragedy). 😊
stp4trick
igen hallgat mást is - IM-n nõttem fel, tehát alap pl., de - ->

spec szeretem az infected mushroom nevezetû progtrance csapatot, mert HANGSZEREKET alkalmaznak a zenéjükben, és így van olyan elvetemült mint némely metal band

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

lee86
azért más is kell, hogy legyen a világon mint black. vagy éppenséggel death. kurvára nem true, és nem is életcélom, de megesik (és itt még finoman fogalmaztam) velem hogy 70-es évekbeli progrockot teszek be. minden zenei stílusnak (persze azoknak, amikhez valódi zenészeknek közük van) megvan a maga pikantériája.
szerintem addig, amíg valaki nem hallgat mainstream szarokat + technomocskot, addig nem lehet szar a zenei ízlése.
épp mostanában filóztam azon, hogy e topik hozzászólója hallgat-e mást is mint extrém metált?

amúgy meshu tényleg büntetett bár wmd közelebb áll a szívemhez. 😉

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
én meg egy -két elõadón kívûl nem hallgatok death-et és nem is szeretem, sok ugyanolyannak hat számomra. és mégsem szidom, de kurvaérdekes.
nyiss meshuggah topikot.