Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyan. már párszor leoltottak a srácok. 😄 csak mindíg kikivánkozik belõlem ez a blekmetálfakkolás. nincs mit tenni :]

lee86
hoppá ebbõl flém lesz! :o

¡Hala Madrid!

én voltam. alap. simán legyalult mindent. magzatelhajtó hatása volt. a wmd is ász volt. iszonyat jól szóltak. ez a zene, nem a vinnyogó rikácsoló zajkása blekmetál. <#mf1>

stp4trick
a Magister Dixitet nem kukkantottátok meg?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Dying Soul
#1906 😄

McFrost
Sear Bliss után a legnagyobb

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

phalanx
<#eljen>

Snecie Smicie
Bornholm nevû magyar black bandáról mi a vélemény?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

artschi
Ha már extrém metal, volt vki Meshuggah-n tegnap a Kultiban?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lee86
óhát nyugodtan!😊

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Mondjuk most csináltam új felhasználót, havernak jelöllek, ha nem gond.

Dying Soul
Köszi, azóta rájuk néztem (Last.fm-en látszik majd, ha már úgy is. 😄 ) és beugrott a Leviathan klippje. Az akkor nem jött be anno, most bejött a szám. A másik, ami még eléggé tetszetõs, az a Verdelet. Myspace-n hallgattam az újról, de ez az eszméletlen hörgés még nem jutott el a tudatomig, jobban tetszik, ha nagyobb skálát mutatnak be egy számban. De ott csak egy szám van, tehát az album még lehet lazább itt-ott, csak ezt egy számból nem tudom megítélni.

lee86
innen beszerezheted. rarpass: www.metalunion.org . egy próbát mindenképp megér.

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Hát a metálenciklopédia mondta ezt nekem. :o Akercocke-ot meg nem ismerem.

lee86
ki mondta, h black album? 😛 Neige, ha minden igaz a Peste Noire-ban is érdekelt, így jön képbe az Alcest is ebben a topikban. jó oké, maga a gyönyörû szó használata nem tul szerencsés. :o😊
Akercocke új albumára viszont egy rossz szavad nem lehet! 😊

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Jajó, mert metálenciklopédián black metal, amit meg én hallgattam az közelében sem járt, meg hmmm, hibátlan black albumra nem mondanám azt, hogy gyönyörû. 😄

lee86
lazalangyi, de kikapcsolódásra épp megfelelõ.

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Hörög is benne vagy ilyen lazalangyi zene ez?

McFrost
ezt most tesztelem és hatalmas , igazi germán blekk a Desaster és Nagelfar nyomdokain

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

lee86
"Total....Death." - nanemondd.😄
azok a napszemüvegek nagyon sokat levesznek a trve értékükbõl ám!😄
cikk elején van egy link, ami egy élõ koncertrészletre mutat. na az kb helyreteszi az interjúbéli lolságot. 😊

Alcest - Souvenirs D'un Autre Monde. erre azt mondhatnám, hogy gyönyörû a borítótól kezdve a tartalomig. remélem nem vótmá...vótmég.

&#161;Hala Madrid!

Voltan
Én nagyon csípem a Wataint, de ez azért LOL 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lee86
folytatom a sort a nemlineáris hozzászólások sorában:
Watain interjú errõl-arról.

&#161;Hala Madrid!

stp4trick
Magister Dixit - My Anger Is an Eternal Field of Demonized Mercenaries
érdermes megkukk, bár elsõre lejön ki volt a példakép

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Beast Machine
Finntroll foreva!!

Vargtimmen<#eljen>

...vágod?

Dying Soul
Aetherius Obscuritas split Lord Kaiaphas (ex-Ancient) Thokkian Vortex nevezetû projektjével. Június 30-tól elvileg kapható. Új saját cucc meg õsszel, Víziók címmel.

McFrost
megjelent:
Obscurity - Schlachten & Legenden(2007)
német black , német szövegek , szinti mentes zene , remek számok , magas zenei tudás és koszos de tiszta hangzás

phalanx
/signed <#idiota>

Dying Soul
Ízlésficamod van jól. :o

Lammer
ez a sigh mekkora szar, omg <#wilting><#levele><#szomoru1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

McFrost
Nae'Blis - Sketches of Reality 2007
-Folkearth egyik tagjának bandája
-akusztikus-szintis-folkos-dallamos black metal
-4 szám , de több mint 45 perc

McFrost
már elsõre is egy örök kedvencem jutott eszembe az új Sigh-ról , mégpedig a Therion - Beyond Sanctorum albuma
na elõkerestem és télleg sok a hasonlóság , bár azóta eltelt 15 év😄

Dying Soul
Scorn Defeat
Infidel Art
Ghastly Funeral Theatre
Hail Horror Hail

Scenario IV: Dread Dreams
Imaginary Sonicscape
Gallows Gallery
Hangman's Hymn

Dying Soul
Dying Soul
Egyelõre év albuma

Dying Soul
Hát de még az is, hogy ez miket össze hörög koncerten, atyaég. Youtube-on van videó; Hail Horror Hail.

lee86
ááá Sigh! és mikannibal minden idõk legvonzóbb szaxofonistája! <3 😄
ezek sose fáradnak el.

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Jóhogy, Hail Horror Hail az valami eszméletlen.

<#worship><#worship>Ezer hála!

McFrost
az új Hammerben 9-t kapott a Sigh legfrissebb albuma , csak is magasröptû dícséretek hangzottak el , eddig nem csináltak 2 egyforma albumot és aktívan 1988 óta vannak jelen , ez és a Hail Horror Hail albumaik a legkiemelkedõbbek

PetruZ
Két jelbõl van összerakva. Az "M" a "Midian" albumcímet jelenti, aminek mindenféle bibliai vonatkozásai is vannak. A háttérben lévõ sárkányos kép (amellett, hogy a "Midian" album borítóján is rajta van) az Sárkány Rend jelképe, amit Zsigmond király alapított és egy bizonyos Vlad Dracul nevû havasalföldi vajda is a tagja volt. 😊
Szeretnék kérdezni valamit. Segítségeteket elõre is köszönöm. Feltûnik az egyik Cradle Of Filth videóban egy jel, méghozzá a Her Ghost in the Fog-ban. Mit jelent ez a jelkép?

McFrost
szivibéjbi -.-

Lammer
hátéiksz...
ezt igy kellett volna...
😛

McFrost
myspacen hallgass bele , én még mindig azt mondom , ebbõl a zenébõl csak is Burzum-Filosofem

McFrost
-.-kopiztam-.-

Dying Soul
ódeszép.

bocs, kihagyhatatlan volt. 😄
majd szedek.

McFrost
A Paysage d’Hiver , mely magyarul téli tájképet jelent, egy izgalmas „irányzata” az ambient-tel kevert Black Metal-nak, hisz nem csupán a természet felé orientálódik el szövegvilágát illetõen ,mint ahogy teszi ezt sok Ambient Black Metal banda, hanem sokkal inkább a csillagok melyek foglalkoztatják.

Dying Soul
Nekemnekemnekem!

lee86
kinek is kellett a 48 tételes Sebkha-Chott? (albumcím: Nagah-Magdi - Opuscrits En Quarante-Huit Rouleaux) torrentlinket tudok adni.😊

&#161;Hala Madrid!

Lammer
parizsis vajas kenyer parival meg kakaoval...

ps: ezisjo, deazert fejtsuk mar ki, miert is, meg infok stb 😄DDDADSDASDASDasdfasdad

szerk: ok megvan... kasas daralos agymenes... kosz hátéiksz, mar kinottem belole... -.-
(Dying Soul csekkold, neked tetszene... 😛)