Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Ó az Obi...
A Slowly We Rot akkora alap death metal album, hogy ihaj...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kár értük....a Home c. számuk pl. megunhatatlan. Most Gwyllion-t hallgattam, na az még nem rossz, de csak 1 albumát leltem fel....Nightwishes is részben, énekesnõ hangja izgalmas benne, de "faragatlanabb" ezzel együtt nagyon hallgatható banda.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Voltan
Einherjer-hez hasonló a Mithotyn. Sajna már feloszlottak. Igaz, az Einherjer is 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

McFrost
sõt a magyar Tesstimony-t is jónak találom

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
most hallgatom az új Obituary-t , elég jónak találom!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ha belefér: 2 együttest hallgatok jóformán mostanság abban a kevés idõmben, ami megadatik erre. Einherjer, illetve Haggard. hasonló zenekarok neveit keresném.....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
van uj Drudkh??????
<#worship><#worship><#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

McFrost
megjelent az ukrán Drudkh - Estrangement címû új albuma
dallamos,népzenés,folk-black

Lammer
Melecheshrol volt mar szo parszor^^
persze alap banda a pendrive+vezetes kombo kategoriaban nalam^^

stp4trick
aszongy, hogy Sound like: Bal Sagoth - na attól azért arrébb van, de tényleg kibajó, viszont ez se kutya:
sumér trashed black

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Lammer
esz paszmek joak! <#vigyor2>

szerk: kib@szott joak! <#worship>

McFrost
szintén magyar Tenowar lemeze is piacon , ez vadabb black

McFrost
megjelent a magyar Eibon új cucca , igényes black metal , szintivel és akusztikuss gitárral

McFrost
Abigail Williams - amerikai technodeath band ( göteborgi irány)

Dying Soul
Lehet hallgatni egy új Ulver számot myspace.com-on.

Dying Soul
Csak 1-2 jó lesz..

VI. The Chromized Land 2007 Augusztus 24-25., Debrecen, Új Vigadó
Black/Death Metal Fesztivál!<#eplus2>
Sear Bliss, Neochrome, Bornholm, Negura Bunget (RO),
Sin of Kain, Mortem, Frost,...

Jegyek elõvételben:
http://chromized.neochrome.hu/
Rock-Ness (Debrecen)

Plakát
stp4trick
öööö

ha meg lesz az új ótó meghajtom pestig😊)

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Lammer
skaczok!

masik forumon hivtak fel figyelmemet, hogy Oktober17en jon Dimmu Mo.-ra..

"2007. október 17., szerda 19.00 óra Budapest, Petõfi Csarnok Dimmu Borgir, Amon Amarth koncertek Belépõ: 5500 Ft, szeptember 3-tól 6500 Ft"

nah??,,,,,,,,

stp4trick
nem rossz a DT (NWOBHM - New Wave Of Black Heavy Metal), asszem 1 új szám van rajta a 4-bõl a Hedninger Fra Helvete (‘Heathens From Hell’😉, bár nálam sem favorit

Lammer
AAAAAAAAAAAAa vegre megszervaltam (megcsak lossless) nagy regi kedvencemet az elso arcturus albumot...
ok, rakom be pendriveot reggel hazafele hadd szoljon a dugoban(:Ð) a zene... erre nem kaput a hangszisztem az o'to'ban???
AAAAAAAAAAAaa zuzni tudnek... lehet elvinni megnezetni mi a baj... erosito(ugynezki nagyon) or hangszorok... vagy fejegyseg...
eljen, hazafele QSSban jottem <#eljen>

McFrost
már májusban is beírtam...

McFrost
ja és elnézést 😛

McFrost
hallottam egy számot...és ssosem voltam DT fan , bár elismerem munkájukat
az 1. lemezük tetszett a legjobban ami még death volt

Dying Soul
Már régóta igényesben nyomom. <#rolleyes>

@McFrost: Már régebben én is beírtam ám. Semmi válasz sem volt, ehe. 😛

Amúgy:

Kijött a Darkthrone új kislemeze, a NWOBHM. ("New Wave of Black Heavy Metal") Nem hallottam még, de valami olyasmi lehet, mint az I zenéje szerintem. Jön az új nagylemez is, a F.O.A.D. (Fuck Off And Die).

McFrost
letöltöttem és tökéletes!

McFrost
Lord Kaiaphas, az ANCIENT korábbi énekese 10 év után visszatért! Ezen a lemezen debütál új zenekarával! A görög Sleaszy Rider Records-nál megjelent korongon 2-2 dal és egy különleges bónusz szerepel, melyben mind a két énekes (Kaiaphas és Arkhorrl) megszólal.
Az Aetherius Obscuritas oldaláról letölthetõ a split-en szereplõ "Idegen tollak" c. dal!

Kapcsolódó linkek:

www.sleaszyrider.com
www.thokkianvortex.com
www.arkhorrl.hu

stp4trick
valahol erre próbáltam utalni

sztem az extremitás csak viszonyítás kérdése, ha egy nyavajás hörgõs vokált alá vágnánk a jó öreg Mekong alá már lehet extrémnek vennénk, pedig gitártémáiba nem egy mai "extrém" zenét a sarokba küldene

errõl jut eszembe: Cynic jön magyarba!!!!!!!!!

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Lammer
esigenesigenesigen talaltam eredeti Aspera Hiems Symfonia-t!!44
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA plz ne licitaljatok ram 😄DDDDDDDDDDDDD
ezt mar regota vadaszom!44!444

meg Ebayen is az uj konstellacios fossag van(tokre szar lett a reissuolt Aspera album :CCCCCCCCCCCCCCCccc )

Lammer
"*mondja õ, aki most a második Arcturust nyomatja...*"

hat igen... itt kezdodik a zenei igenyesseg... <#eljen>

Dying Soul
Fáziskésés. 😛
*mondja õ, aki most a második Arcturust nyomatja...*

Lammer
uj Behemoth - The Apostasy joaG! <#eljen>

Lammer
EZ NEKEM KELLENI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44esfel

Lammer
a rajongo az tulzas 😛 de szeretem oket 😛

Dying Soul
Tudom. 😊 De Lammer igen.

McFrost
sosenem voltam rajongó :]

Dying Soul
Kint van az új Arch Enemy: Rise of the Tyrant, a 110 megás az nem prüttyög, mint a másik promó. Belefülelve picit nem akkora riffelõs, mint a Doomsday Machine, de vannak benne érdekes dolgok, technikásabb, vannak benne kihagyós dodütemek pl.

Lammer
esetleg eredeti? -.-

(vagy tul extrem legalitast feltetelezni? lol)

stp4trick
todiefor nak van vagy 3-4 lemeze egy doomos csapat

McFrost
dc-n tuti van , légy kitartó

herczeg
hellosztok

egy kollégám megkért hogy ha tudok szerezzek meg neki 3 albumot
Exorcist - Nightmare Theater
Paradox - Collision Course
To/Die/For - ez nemtommi de sztem csak egy van nekik

se dc++on se torrenten nem találtam semmit. valakinek van valami ötlete, hogy honnan tudnám letölteni?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

stp4trick
itt esõ esik xD

mellesleg új Mekong Delta-hoz mit szóltok? tudom nem extrém, bár progresszivitásában és technikásságban nem volt párja 10 egynehány éve, most meg újra itt, szal a téma extrém

Lammer
"A sötétség nem egyenlõ a gonoszsággal." es a tovabbi szoveg...
---> <#eljen>

ERROL POFAZOK ENIS MINDIG HA VALAKIVEL VITAZOK ILYEN TEMABAN... es milyen igaz, tok jo latni mas "tollabol" az ilyen gondolatmenetet! <#worship>

Dying Soul
http://khrul.uw.hu/black.htm

Jó gondolatok

McFrost
megjelent egy magyar pagan banda "lemeze" , mely jófajta zenét rejt és ingyen letölthetõ:
innét neve Assur

McFrost
idézet a Sear Bliss -tõl:
Üdv Mindenkinek!

Végre elkészült az új albumunk! Múlt héten fejeztük be a lemez maszterizálását. Ez volt az eddigi leghosszabb és legintenzívebb lemezkészítésünk. Kisebb-nagyobb megszakításokkal március óta stúdióban vagyunk. Hihetetlen mennyiségû idõt, munkát és energiát öltünk a lemez elkészítésébe, feszegetve a saját korlátainkat. Úgy érezzük megérte a kemény munka, a sok stúdióban töltött óra, a nappalok és éjszakák, az alváshiány. Most, kényelmesen hátradõlve a kanapén, nagyon jó érzés hallgatni a végeredményt, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Az Arcane Odyssey egy olyan album lett, amihez foghatót még nem csináltunk. Úgy érezzük, ezúttal sikerült igazán elkapni a hangulatot. Scheer Viktor producer segédletével egy minden eddiginél tömörebb és erõteljesebb produkció született.

A lemez borítóját ismét Tari József festette, és mondhatjuk kiváló munkát végzett. Az egyik legelbûvölõbb õsi magyar legenda, a "Hadak Útja" történetének megfestésére kértük fel. Bár az Arcane Odyssey nem koncept album, de két dal is szorosan kapcsolódik ehhez a legendához.

A lemez hivatalos megjelenését szeptember 24-re tûzte ki a Candlelight Records. Alig várjuk, hogy megosszuk ezt az albumot mindenkivel, aki kíváncsi rá.

A hivatalos lemezbemutató koncert november 9-én lesz Budapesten a Wigwam klubban.

PetruZ
Tiszta anyja ez a Hernádi-lány. 😊
Lammer
a leanyzonak van hangja 😮OOOOOOOOOOOOOOO

amugy a zene nem stilusom -.-