3167
-
cservig #2245 Helló Mindenkinek.Van pár felesleges eredeti cd-m melyek a vatera-n találhatók cservig felhasználó név alatt.Főleg death,grindcore és extrém metal stílusból.Vannak közte ritkaságok is/pl.Gutted/.Minden jót.Sziasztok. -
szlav #2244 MINT A KŐ -
Lethyfernox #2243 Üdv!
Szegedi pogány folk metal zenekar keresi énekes(nőj)ét, és hörgős-károgós morgóját, valamint billentyűst vagy népi hangszeren játszani tudó embert. Ami eddig van: három gitár, dob, ötletek gitárra és szövegre, valamint elszántság. Irány: Moonsorrow, Skyforger, egy leheletnyi Korpiklaani, és egy kicsi Amon Amarth.
Elérhetőségek:
Telefon: 30 368 95 59
Email és MSN: [email protected]
Várom az elszánt jelentkezőket!
Rohoska István
U.i.: eléggé az elején vagyunk mindennek, úgyhogy a t. jelentkező(k) ne számítson (/számítsanak) nagy csodára. -
almostsaint #2242 2008.02.22. - Pécs, Toxic Music Club
Black Metal Fesztivál
Fellépők: Blizzard, Almost Saint, Teurgia, Fagyhamu
Helyszín: Toxic Music Club - 7621 Pécs, Király u.2.
Kezdés: 21:00
Belépő: 21:00-ig 666 Ft, utána 1000 Ft
www.toxicmusic.hu
www.almostsaint.hu
www.myspace.com/almostsaintband
-
#2241 svéd folk-lore -
#2240 Ok , Oszi :D
Ígéretes -
HunderWorld #2239 Hail Mindenkinek!
A HUNDERWORLD - Magyar Black Metal Zenekar - DOBOST KERES SÜRGŐSEN!
Próbaterem (BUDAPEST III.ker) van, a BLUE HELL(kékyuktól) -től nem messzire.
Minden lehetőség adott.
"Többek között szerepelünk a HUNGARIAN BURZUM TRIBUTE lemezen is,
amely hamarosan megjelenik a ( http://confusedproductions.com/ ) CONFUSED PRODUCTIONS jóvoltából!
"Jelenleg Khrul( Witchcraft,Ater Tenebrae R.I.P,Funebre,Assur,Kill With Hate) zúzza nálunk a dobokat,
de mi örökös dobost keresünk!!! Csatlakozz a Hordához és erősítsd velünk együtt a MAGYAR (h)UNDERGROUND-ot"
"Aki úgy érzi,hogy képes a feladatra,az AZONNAL KERESSEN MEG MINKET!
HAILS
HunderWorld - Join The Horde
email: [email protected]
msn: [email protected]
Tel: 06 20 385 41 28 ( bármikor elérhető a szám)
http://myspace.com/hunderworld
(jobb minőségű felvételekért mindenféleképpen keressetek meg minket,mert vannak) -
#2238 Ebben a izé. 2 4 -ben normális volt. -
#2237 tegnap láttam MTV-n a Headbangers Ballt, Csihar volt a vendég
hogy ez egy mekkora elszállt egy faszi
akkora allűrjei vannak, meg az egész kiállása, tiszta pozőr, rosszabb volt nézni, mint a Tokio Hotelt
lehet ezért most megköveztek, de rohadtul nem volt szimpi
az egész nyilatkozata számomra álságos, misztikus semmitmondás volt
hogy Varg és Euronymous is odáig voltak érte, meg a Darkthrone is miatta váltott deathről blackre... -
#2236 http://www.dfe6000.net/
Misyé Kriminèl szám
Francia afrikai bevándorlók, jazz/blues, törzsi zene + death. Mondjuk a Misyé Kriminèl-ben pont nincs ilyesféle stíluskavalkád, de youtube-on van a Muziki (Tout La Musique Que J'aime) - hoz klippjük és ott de.
-
m3st3r #2235 a grind-ot én se bírom de pl. deathcore-ban is sok helyen hallhatsz pig squeal-t. amugy ennek a dvdnek nemtom mennyi értelme lehet meg amugy télleg igazat adok annak h ezt nem lehet tanitani csak erre a pig sueal dologra vhogy nem tok rájönni :S -
#2234 Hja ,és értem ,miért nem hallottam a pig squealingről ,utálom a grindet:D -
#2233 Am hja ,iskola születik rá .nemrég találtam a neten 1 oktatódvd-t amiben ammelett hogy tanítanak még bandákból is adnak tanácsot emberek(pl Arch enemy,Chimaira) szal nem is ilyen zug cucc:D:D -
m3st3r #2232 nah a pig squeal amiről én beszélek az a disznó visítás végülis amit pl all shall perishben vagy job for a cowboyban hallhatsz csak h nagy neveket mondjak. amugy én 2 éve éneklek egy metalcore bandában csak próbálkozok mellette ilyen technikai dolgokkal. a hörgés meg ilyenek mennek de arra télleg magadtól kell rájönni. a nyitja az egésznek h engedd ki a hangod teljesen. onnantól rá fogsz jönni mindenre -
#2231 Amúgy pedig a "pig squeal", amit említesz, az az underground grind bandák sajátja, és szinte soha nem tisztán jön. Majdnem mindig Pitch Shiftert (hangtorzítót) használnak. -
#2230 Egek...
Már lassan erre is születik iskola?
Én kb. 5 évig csináltam black és death stílusban, de szó sincs "hogyan csináld" szakkörről. Gyakorold, ha nem megy, hagyd abba. Vagy torzítót is próbálhatsz, de az csak a grind-ban trú. (szerintem). Ha már a hörgéshez is tanár kell, akkor kalap. -
#2229 ja és van új meshuggah, mintha emészhetőbb lenne, mint az előző -
#2228 nekem új -
#2227 Hát mivle még én is csak naon kezdő szinten nyomom a hörgést ,és hogy a pig squealingről meg nemtom miaz( malacröfögés LOL:D) szal annyit tudok mondani amit eddig hallottam ,rekesziszommal lélegezz ,ez az alapja mindennek .Az inhalekről meg annyit hogy beszélj miközben szívod be a levegőt,ez nem nehéz.Lehet hülyeségeket mondok ,mondom még énis csak próbálkozok .Am nézz meg 1-2 videót youtubon van 1-2 jó. Am ha te tudsz hörögni ,csak ez a pig squ micsoda nem megy,akkor megoszthatnád velem a technikádat:D .thx -
#2226 ez nagyon szíven szúrt!
kritika : itt -
#2225 http://www.myspace.com/altarshadows
litván black, folk, ambient és szerintem nagyon korrekt. gitárszólózós is -
#2224 semmi, nekem nagyonagyonagyon tetszik, de ezt is mondtam. -
#2223 moshmiagond? -
#2222 iszonyattt trendááááj vagggyooool béjbe.
-
#2221 hupasszamek ez nagyon ott van igy hallgatva a szamokat... megy ótóba holnap reggel, delelott ugyis jarkalok ide-oda, szupi^^
(magyarazkodas: demo gyanant vannak az mp3ak , ugyis megveszem majd fullba, de tenyleg )
ps: allitolag(szovegkonyv meg nincs eredeti hijjjjjan) sved nemzeti style vikinget nyomnak, szal plusz 10000 pont^^ bezzeg ilyen nincs nekunk, mert egybol "nacik" lennenk, ok bemerik vallalni :CCCccc kontrollnyomas rulez -.- -
m3st3r #2220 hali! le tudná nekem irni vki h hogy lehet pig squeal-t csinálni? az exhale már majdnem megy de vmiért nem akar összejönni faszán magas visítós hangon. az inhale-ről meg totál fogalmam nincs hogy kell. remélem tud vki segiteni köszi -
#2219 JOOOOOOOOAG!!44!4negzvennegz
(skaczok, milyen az uj lokom?] -
#2218 Dimension F3s -
#2217 -
#2216 ---> Fyrdung - Hyperborea <--- Amon Amarth íze van.... finom -
#2215 2. Dani lesz:D -
#2214 gyerek meg szokjon hozza pelenkas koratol Danihoz, Maniachaz, Attilahoz, Shagrath-hoz meg a tobbiekhez jol -
#2213 a gyereknek nem apa nélkül kéne felnőnie. :P bár ettől azért nem féltem a kollégát. -
#2212 az , zugos:D
sosem voltam az , én ilyen trú vagyok:D -
#2211 te ilyen zugblekkervatyol :p asszony nem engedne, mi? -
#2210 én mint blacker nem járok koncertre:) -
almostsaint #2209 Köszi szépen!
Gyertek január 12.-én Budaörsre, nézzétek meg élőben is!
Üdv, AS -
#2208 Almost Saint -
#2207 Kié? -
#2206 jó a zenétek!